Dodaj do ulubionych

Wy Baby to macie problemy!!!!

IP: *.mnc.pl 26.03.01, 01:50
Ach mam pryszcza na mordzie krzyczy jedna druga jeczy bo zaczal sie okres
trecia sprawdza drugiej czy pryszcza da sie przykryc korektorem a czwarta na
swoja cera tlusta naklada podklad matujacu piata gdzies zgubila kolczyk i z
trzecia lamentuja w nieboglosy ze to ich najgorszy dzien w zyciu wy baby to
macie problemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Baba Re: Wy Baby to macie problemy!!!! IP: 157.25.122.* 26.03.01, 08:46
      Odwal się i wybierz sobie inną stronę pryszczolu
    • Gość: nikt Re: Wy Baby to macie problemy!!!! IP: 195.205.23.131, 195.205.23.* 26.03.01, 15:07
      jestem kobieta ale takich problemow nie mialam nigdy.
      Moze trafiasz na jakies przewrazliwione nastolaty :)
      pozdrawiam goraco.
    • Gość: mina Re: Wy Baby to macie problemy!!!! IP: *.e-point.pl 26.03.01, 15:24
      A faceci to mają problemy:
      czy lubicie bawić sie ze sobą?
      jak zdobyć kobiete?
      co to kobieta?
      jak mieć większego?
      • Gość: anit Re: Wy Baby to macie problemy!!!! IP: *.veracomp.com.pl 26.03.01, 15:41
        to jest dobre, bardzo mi podobaało.
    • Gość: sofi Re: Wy Baby to macie problemy!!!! IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 27.03.01, 00:21
      twoje pytania to jak seria z karabinu maszynowego
      (czyżby zbieżność z pseudonimem). Współczuję kontaktu
      z kobietami z problemami pryszczy. Wnioskuję, że
      jesteś młody i dlatego masz takie problemy. Jeśli
      chodzi o histeryczne problemy z wyglądem kobiet, to
      wyjaśniam, że faceci często zmuszają nas do tego co
      rusz idiotycznie zachwycając się jenifer lopez czy
      innymi sex-laskami i my biedne kobiety tak bardzo
      chcemy być do nich podobne, że pryszcz lub jego brak
      pszesłania nam inne wartości. Może faceci zaczną się
      zachwycać innymi walorami kobiet, a wtedy one
      przestaną się zamartwiać pryszczami. Denerwuje mnie
      to, że nawet kupując gazetę dla kobiet, jest na
      okładce piękną kobieta z dużym biustem. DLACZEGO nie
      przystojny facet z dużym...?
    • Gość: Girl A ty czego tak lamentujesz ??????????????? IP: *.tnt1.new-york.ny.da.uu.net 27.03.01, 04:53
      A ty czego tak lamentujesz ??????????????? Z zazdrosci, zes nie baba ?
    • Gość: Babka Re: Wy Baby to macie problemy!!!! IP: *.uwm.edu.pl 27.03.01, 14:39
      A Ty chlopcze tak sie nie interesuj babskimi problemami, botroche malo o nica
      wiesz a przedewszystkim ic nie komentuj!
      • Gość: Anka Re: Wy Baby to macie problemy!!!! IP: *.tnt8.har1.da.uu.net 10.04.01, 05:23
        Hej sofi ty to masz racje, wszystkie magazyny sa pod facetow, tez chetnie bym
        wziela Twoj Styl z super facetem na okladce ale sie jeszcze taki magazyn nie
        trafil poza "Play Girl" Dlaczego ciagle wszyscy pisza zeby wszystko robic
        dla faceta i obchodzic sie z nim jak z jajkiem, facet w domu to jeszcze jedno
        dziecko do opieki a juz szczegolnie polski facet. niema to jak amerykanin, nie
        trzeba mu dogadzac kuchnia, pranie robi, dzieci bawi, na zakupy z kuponami
        jedzie i wszystko gra. Mi pryszcze nie przeszkadzaja, jak sie odchudze (nie mam
        z czego) to dla siebie, jak sie wystroje tez dla siebie, zawsze tak myslalam
        i facetow nie brakowalo, jak sie cos nie podoba to cio amore mio.
        • Gość: Misiek Do kobitek IP: *.244.183.21.NewYork2.Level3.net 10.04.01, 06:23
          Widzialem dwie wypowiedzi "o duzym", chyba to wasz problem ,no nie moj
          "moj" jest i pracowity i na tyle duzy, ze dzwonia nastepnego dnia i nie z
          milosci tylko z tesknoty do duzego.
          Co do amerykanow, to tak sie sklada, ze mieszkam pare lat w tym "raju"
          i akurat amerykanski facet nie umie nic a nic, niektorzy zarabiaja pieniadze
          i to wszystko, a kobiety sie sprawdzaja czy sa lepsze - po co?.....
          To jak w rosji, kobiety na traktory do wojska ,do strazy pozarnej do armii.
          A co z czuloscia o ktorej tak trabicie, skoro macie podejscie ,ze z gory kazdy
          facet to zdrajaca, to zycze powodzenia wracajac porannymi taksowkami do domu.
          Zrozumienia i czulosci i NORMALNOSCI, a nie porad z gazetek.
          Sa faceci normalni i wrazliwi ,ktorzy umieja kochac, ale taki to frajer i trzeba
          go wykorzystac, a szukacie w rynsztoku, gdzie hieny tylko czekaja aby sobie
          ulzyc i wtedy dla was to jest ok.
          • Gość: Leokadia Do Miśka IP: 212.76.46.127, 212.76.32.* 10.04.01, 10:12
            Ty to masz naprawdę problem, jesteś niedowartościowany, nie chce mi się wierzyć
            w tego pracowitego, bo gdyby taki był, to byś tak nie narzekał, miałbyś po
            prostu co robić, no i miałbyś żonę, która by cię dowartościowała i nie musiała
            szukać w rynsztoku. Proste.
          • Gość: ninka Re: Do kobitek IP: *.MS1.srv.t-online.de 10.04.01, 12:13
            Gość portalu: Misiek napisał(a):

> Widzialem dwie wypowiedzi "o duzym", chyba to wasz problem ,no nie moj
            > "moj" jest i pracowity i na tyle duzy, ze dzwonia nastepnego dnia i nie z
            > milosci tylko z tesknoty do duzego.
            > Co do amerykanow, to tak sie sklada, ze mieszkam pare lat w tym "raju"
            > i akurat amerykanski facet nie umie nic a nic, niektorzy zarabiaja pieniadze
            > i to wszystko, a kobiety sie sprawdzaja czy sa lepsze - po co?.....
            > To jak w rosji, kobiety na traktory do wojska ,do strazy pozarnej do armii.
            > A co z czuloscia o ktorej tak trabicie, skoro macie podejscie ,ze z gory kazdy
            > facet to zdrajaca, to zycze powodzenia wracajac porannymi taksowkami do domu.
            > Zrozumienia i czulosci i NORMALNOSCI, a nie porad z gazetek.
            > Sa faceci normalni i wrazliwi ,ktorzy umieja kochac, ale taki to frajer i trzeb
            > a
            > go wykorzystac, a szukacie w rynsztoku, gdzie hieny tylko czekaja aby sobie
            > ulzyc i wtedy dla was to jest ok.

Brawo Leokadia.
            trzymam tez jej strone. szkoda mi Ciebie Misiek. masz naprawde wielki problem, a nie wielkie
            przyrodzenie. jestes malo dowartosciowany i to od Ciebie panienki wracaja poranna taksowka do domu,
            i to wcale nie z powodu wykorzystania przez Ciebie, ale po prostu uciekaja.
            A propo dzwonienia do Ciebie w sprawie "duzego". Jesli masz tak wiele panienek, to jestes wlasnie ta
            hiena, ktora kabieta znajdzie w rynsztoku. Ulzysz sobie, wykorzystasz i potem czesc. Zal mi Ciebie, bo ze
            swoim podejsciem do zycia nigdy nie znajdziesz prawdziwej milosci i prawdziwej kobiety. A swoja droga,
            gdzie u Ciebie jest ta wrazliwosc, zrozumienie i zulosc o ktorej trabisz? W przyrodzeniu?
            • Gość: Misiek Re: Do kobitek IP: 63.210.218.* 10.04.01, 16:00
              No i prosze , glownie znow rozchodzi sie o fujarke, i koniec.
              To h..jem szuka sie zony?, nikt ode mnie nie ucieka, mam kochajaca kobiete,
              ktora niezle sie usmiala jak zobaczyla wasze wypociny. O co wam chodzi,
              jestescie po prostu nie dojebane ,to wszystko.
              Zycze sukcesow.
              • Gość: gosia Re: DoMiska IP: 172.17.4.* / *.daewoo.com.pl 11.04.01, 14:00
                niepotrzebnie jestes wulgarny
                i robisz błędy ortograficzne , to słowo zaczyna się na "ch......" a nie "h......."
              • Gość: Ulka Re: Do Miśka IP: 157.25.122.* 12.04.01, 14:10
                Gość portalu: Misiek napisał(a):

> No i prosze , glownie znow rozchodzi sie o fujarke, i koniec.
                > To h..jem szuka sie zony?, nikt ode mnie nie ucieka, mam kochajaca kobiete,
                > ktora niezle sie usmiala jak zobaczyla wasze wypociny. O co wam chodzi,
                > jestescie po prostu nie dojebane ,to wszystko.
                > Zycze sukcesow.

Z taką kulturą DO RYNSZTOKA a nie na forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • mary_z_danii Re: Do Miśka 12.04.01, 14:22
                  Sluchaj, czego ty wlasciwie na tym forum szukasz?
                  Nie masz nic ciekawego do powiedzenia, a tych kilka
                  slow, ktore udalo ci sie napisac to stek wyzwisk.
                  Czyzby twoja jedyna komorka mozgowa zostala oddana do
                  reperacji? (o ile da sie ja w ogole naprawic!)
                  • Gość: Piotrek O Miśku z rynsztoka IP: 213.195.132.* 14.04.01, 00:45
                    Rzeczywiście! Misiek jest z rynsztoka, dno, godny współczucia... Dlatego, że
                    twardo wyraził niepopularny pogląd. To jest właśnie babskie dyskutowanie.
                    Faceci kiedy się nawet bardzo nie zgadzają, potrafia twardo dyskutować. A
                    kobieta zaraz się obraża, "współczuje" etc. Uciekacie się do wycieczek
                    osobistych, bo nie macie argumentów.
                    A propos sedna sprawy: akurat macie rację, że faceci też mają problemy na
                    podobnym poziomie. Wszystkim brakuje dystansu do siebie samych i otaczających
                    nas błahych spraw. Kobiety nie są tu w niczym gorsze akurat. Pozdrawiam.
                  • Gość: Piotrek Mery z Danii IP: 213.195.132.* 14.04.01, 00:54
                    Jeszcze jedno: moim skromnym zdaniem nick typu Mery_z_Danii świadczy o
                    poważnych kompleksach albo zatrzymaniu się na etapie komuny z końca lat 80-
                    tych. Nie ma się czym chwalić, że się jest z Danii, Kanady czy innego
                    gradobicia. To ma być sposób ukrycia, że się jest z Zambrowa, Sieradza,
                    Kędzierzyna-Koźla albo Suchej Beskidzkiej, tak? Niepotrzebnie! Bycie z Zambrowa
                    etc to nie żaden wstyd! Wstydem jest natomiast udawanie, że się jest wielkim
                    panem, bo się żarło karmę dla kotów na dworcu w Bremen. Przepraszam za
                    szczerość, ale takie Mery z Danii mnie mierzi po prostu. Pozdrawiam -
                    Nadwiślański ćwok z Ciemnogrodu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka