29.09.05, 11:21
w kosovie też są niemile widziani? to ja przepraszam.
Obserwuj wątek
    • dyskopata Re: Norwedzy 29.09.05, 11:29
      a kto to są "norwedzy"?
      • six_a Re: Norwedzy 29.09.05, 11:31
        nacja taka dowcipna:
        www.big-boys.com/articles/kosovo.html
        • dyskopata Re: Norwedzy 29.09.05, 11:33
          jeżeli nacja to chyba raczej norwegowie
          • six_a Re: Norwedzy 29.09.05, 11:34
            racja :)))
            • dyskopata Re: Norwedzy 29.09.05, 11:39
              pewnie że racja bo to taka nacja:) w przeciwieństwie do "fińczyków" i "indyjczyków"
              • six_a Re: Norwedzy 29.09.05, 11:46
                najwyraźniej za mało sportów zimowych oglądam :)
                chyba przeniosło mi się z rzeczowników typu psycholog -> psychologowie albo
                psycholodzy :)
                • dyskopata Re: Norwedzy 29.09.05, 11:52
                  ale nie bierz tego do siebie to tylko taki żart był a co z tymi norwegami w
                  kosowie bo mi się strona nie chce otworzyć (no dobra przyznam się nie znam tak
                  dobrze angielskiego)
                  • six_a Re: Norwedzy 29.09.05, 11:59
                    no nic specjalnego, parodia kokomo (Beach Boys chyba) z tekstem wyśmiewającym
                    interwencje zbrojne i teledyskiem w stylu boysbandów.
              • baba_krk Re: Norwedzy 29.09.05, 11:47
                z zasłyszanych dorzuciłabym jeszcze "meksykańczyka" i "hiszpanina" :))))
                • dyskopata Re: Norwedzy 29.09.05, 11:49
                  to ja dodam jeszcze "armeńczyka"
                  • baba_krk Re: Norwedzy 29.09.05, 11:52
                    ale to akurat jest poprawne, więc nijak się ma do naszej zabawy :PPP
                    • dyskopata Re: Norwedzy 29.09.05, 11:56
                      naprawdę?! ja zawsze myślałem że to ormianie ale dzięki widać dużo nauki przede mną
                      • baba_krk Re: Norwedzy 29.09.05, 12:02
                        aż w nerwach złapałam za słownik, a tam:
                        Armenia --> Armenka --> Armeńczyk --> armeński

mam nadzieję, że słownik nie kłamie :))))
                        • six_a Re: Norwedzy 29.09.05, 12:06
                          nie kłamie :), ale są dwie formy: Armeńczyk określa tylko obywatela Armenii
                          Ormianin: również przedstawiciela narodowości
                          • migdalek.niebieski Re: Norwedzy 29.09.05, 12:08
                            Wow!!! co was tak wzięło???;)))
                            • six_a Re: Norwedzy 29.09.05, 12:09
                              dla odmiany chyba :)
                              mówili, że poziom niski, to trzeba podwyższyć, nie?
                              • migdalek.niebieski Re: Norwedzy 29.09.05, 12:10
                                Wczoraj była próba podwyższenia, rozmawialiśmy o metafizyce;) i skończyło się
                                na tym że ci co najwięcej o poziomie krzyczeli nawet po jednym poście nie byli
                                w stanie dopisać;)))
                                • dyskopata Re: Norwedzy 29.09.05, 12:15
                                  zrozumiałem aluzje:)
                                  • migdalek.niebieski Re: Norwedzy 29.09.05, 12:16
                                    Ty akurat jesteś mało krzykliwy;))
                                    • dyskopata Re: Norwedzy 29.09.05, 12:19
                                      że niby dużo mleka daję
                                      • migdalek.niebieski Re: Norwedzy 29.09.05, 12:21
                                        Ostatnio ostrzegałeś mnie, że dużo..;)))
                                        • dyskopata Re: Norwedzy 29.09.05, 12:23
                                          jeżeli zrozumiałaś to jako ostrzeżenie to jesteś w błędzie:)
                                          • migdalek.niebieski Re: Norwedzy 29.09.05, 12:24
                                            ;)) bo ja taka niedoświadczona..;)))
                                            • dyskopata Re: Norwedzy 29.09.05, 12:30
                                              tak to najłatwiej powiedzieć:)
                                              • migdalek.niebieski Re: Norwedzy 29.09.05, 12:34
                                                Łatwo, niełatwo ale to szczera prawda;)))
                                                • dyskopata Re: Norwedzy 29.09.05, 12:38
                                                  czasami rozumiemy tylko to co chcemy:)
                                                  • migdalek.niebieski Re: Norwedzy 29.09.05, 12:39
                                                    Znaczy, nie wierzysz mi..?:(
                                                  • dyskopata Re: Norwedzy 29.09.05, 12:43
                                                    wierzę ale ja przecież nigdy przed niczym bym cię nie ostrzegał b lubię sprawiać
                                                    niespodzianki
                                                  • migdalek.niebieski Re: Norwedzy 29.09.05, 12:45
                                                    Wiem;)) a tego rodzaju niespodzianka byłaby dla mnie niesamowicie miła;))
                                                  • dyskopata Re: Norwedzy 29.09.05, 12:46
                                                    niespodzianki zazwyczaj są miłe
                                                  • migdalek.niebieski Re: Norwedzy 29.09.05, 12:48
                                                    Młody jeszcze jesteś i nie wiesz, że nie zawsze;))))
                                                  • dyskopata Re: Norwedzy 29.09.05, 12:50
                                                    i mam nadzieję że nie będę miał okazji się dowiedzieć:)
                                                  • migdalek.niebieski Re: Norwedzy 29.09.05, 12:53
                                                    Na Twoim miejscu nie liczyłabym na to;)) będziesz musiał kiedyś dorosnąć a to
                                                    jest jedna z rzeczy do przejścia;))))
                                                  • dyskopata Re: Norwedzy 29.09.05, 12:55
                                                    to ja nawet przebiegnę
                                                  • migdalek.niebieski Re: Norwedzy 29.09.05, 12:56
                                                    ;))))jak Ci się uda...;)))
                                                  • dyskopata Re: Norwedzy 29.09.05, 13:05
                                                    ja już gdzieś wspominałem że nie bardzo mnie interesuje życie po 60
                                                  • migdalek.niebieski Re: Norwedzy 29.09.05, 13:07
                                                    Nie każdemu jest dane umrzeć młodo.
                                                  • dyskopata Re: Norwedzy 29.09.05, 13:14
                                                    ale ja nie chcę młodo ja chcę koło 60
                            • baba_krk Re: Norwedzy 29.09.05, 12:09
                              a tak sobie głupoty piszemy, nie wolno :PP?
                              • migdalek.niebieski Re: Norwedzy 29.09.05, 12:11
                                Teraz pis dyktuje co wolno;)))))
                                • baba_krk Re: Norwedzy 29.09.05, 12:14
                                  śmiem twierdzić, że mnie to już prawie nie dotyczy :PPP
                                  • migdalek.niebieski Re: Norwedzy 29.09.05, 12:16
                                    No chwalić się tu przyszła;)))
                                    • baba_krk Re: Norwedzy 29.09.05, 12:18
                                      ja powoli zaczynam mieć wątpliwości... moje spontaniczne decyzje kiedyś się źle
                                      dla mnie skończą hehe
                                      • migdalek.niebieski Re: Norwedzy 29.09.05, 12:21
                                        Powiedziało się a, trzeba powiedzieć be;)))) klamka zapadła, jedziesz i już;)))
                                        • baba_krk Re: Norwedzy 29.09.05, 12:23
                                          no jadę jadę, najwyżej będę zakładała błagalne wątki, żeby mnie ktoś
                                          uratował :PPP
                                          • migdalek.niebieski Re: Norwedzy 29.09.05, 12:25
                                            Jaka nowoczesna!!!!!! nie lepiej białą chusteczką machać????;))bardziej to
                                            romantyczne;)))
                                            • baba_krk Re: Norwedzy 29.09.05, 12:30
                                              Na białą chusteczkę to pewnie jakiś tubylec by zareagował... a to przecież nasz
                                              człowiek ma mnie uratować i do kraju sprowadzić :PPP
                                              • migdalek.niebieski Re: Norwedzy 29.09.05, 12:36
                                                Eee, jak będzie Ci tam źle to wystarczy że się zadeklarujesz że masz jakiegoś
                                                wąglika to Ci jeszcze podróż w ekspresowym tempie zasponsorują;)))
                                                • baba_krk Re: Norwedzy 29.09.05, 12:37
                                                  o matko, ale masz fantazję!!!
                                                  czy chcesz, żebym w efekcie miała dożywotni zakaz opuszczania granic kraju???
                                                  tak źle mi życzysz :PPP
                                                  • migdalek.niebieski Re: Norwedzy 29.09.05, 12:40
                                                    A tam!!! tu byś szybko ozdrowiała i jeszcze cudem została okrzyknięta i
                                                    medycznym fenomenem!! sławę rychłą Ci wróżę a nie źle życzę;)))))
                                                  • baba_krk Re: Norwedzy 29.09.05, 12:44
                                                    taka duża a w cuda jeszcze wierzy :PPP
                                                    wolę poczekać na inny rodzaj sławy :)))
                                                  • migdalek.niebieski Re: Norwedzy 29.09.05, 12:46
                                                    Znaczy nie podobał Ci się mój pomysł..?:((((((((
                                                  • baba_krk Re: Norwedzy 29.09.05, 12:50
                                                    wymyśl lepszy :PP nie chcę, żeby ktoś na mnie doświadczenia przeprowadzał :)))
                                                  • migdalek.niebieski Re: Norwedzy 29.09.05, 12:54
                                                    No to się nie dasz, a sławę zachowasz;)) co lepsze-możesz nawet zostać legędą-
                                                    jak joanna d'arc;))))
                                                  • baba_krk Re: Norwedzy 29.09.05, 13:01
                                                    oj już mamy jedną joannę d'arc na forum... Sagis tak o sobie pisze, więc
                                                    konkurencji robić nie będę :DDD
                                                  • migdalek.niebieski Re: Norwedzy 29.09.05, 13:10
                                                    Ale Ty masz szansę nią zostać w realu!!! jak wybredna, no!!!
                          • baba_krk Re: Norwedzy 29.09.05, 12:08
                            uff zatem ani Dyskopata ani ja nie wyszliśmy na głupków leśnych :))
                            • six_a Re: Norwedzy 29.09.05, 12:09
                              o, nie, palmy głupka to mi nikt nie odbierze, widać czarno na białym
                              chyba :))))))
                              • baba_krk Re: Norwedzy 29.09.05, 12:13
                                oj też kiedyś pomyliłam i to dosyć konkretnie nazwę mieszkańca pewnego kraju...
                                do tej pory znajomi śmieją się ze mnie i nie przemawia do nich fakt, że to było
                                pod wpływem dużej ilości % :)))))
                        • dyskopata Re: Norwedzy 29.09.05, 12:09
                          ale ja nie chciałem cię zdenerwować w każdym razie ormianin na pewno też jest
                          poprawnie ale azerbejdżanina raczej na pewno nie ma tak samo zresztą jak
                          czeczeńczyka jeżeli się mylę to proszę o sprostowanie
                          • baba_krk Re: Norwedzy 29.09.05, 12:11
                            ależ nie zdenerowałeś, ja spokojna baba jestem :)))
                            • dyskopata Re: Norwedzy 29.09.05, 12:16
                              no ale napisałaś że w nerwach po ten słownik sięgałaś więc się przestraszyłem
                              • baba_krk Re: Norwedzy 29.09.05, 12:17
                                nie bój żaby ;))) z tym nerwowym sięganiem to naprawdę był żart :))))
                                • dyskopata Re: Norwedzy 29.09.05, 12:21
                                  to dobrze ulżyło mi
                          • profesor_miodek Re: Norwedzy 29.09.05, 12:17
                            so.pwn.pl/slowo.php?co=azerbejd%BFan
                            Pzdr.
                            • baba_krk Re: Norwedzy 29.09.05, 12:20
                              ha! dzięki profesorku :))) podejrzewałam, że to może być Czeczeniec...
                              (Azerbejdżanina byłam pewna)
                            • dyskopata Re: Norwedzy 29.09.05, 12:22
                              jezu ale ja jestem głupi
                              • baba_krk Re: Norwedzy 29.09.05, 12:24
                                oj przestań, mało jest chyba osób świetnych w każdej dziedzinie... :))))
                                • dyskopata Re: Norwedzy 29.09.05, 12:27
                                  w każdym razie obiecuję że już się nie będę wypowiadał na temat naszego pięknego
                                  języka
                                  • baba_krk Re: Norwedzy 29.09.05, 12:32
                                    przesadzasz :PP chyba nie znam osoby, która czasami nie miałaby problemów z
                                    naszym językiem a w szczególności z odmianą czasowników w czasie przeszłym...

dopóki nie mówisz "poszłem" nie jest z Tobą tak źle :PPP
                                    • dyskopata Re: Norwedzy 29.09.05, 12:37
                                      ale ja właśnie z językiem nie miałem nigdy problemów chociaż ostatnio wbił mi
                                      się w niego kawałek wykałaczki i trochę bolało
                                      z czasownikami zawsze szedło mi dobrze:)
                                      • baba_krk Re: Norwedzy 29.09.05, 12:42
                                        wykałaczki współczuję i mam nadzieję, że od razu "poszłeś se jom wyciongnońć"
                                        kurka wodna, nawet teraz tego przeczytać nie umiem :PP
                                        • dyskopata Re: Norwedzy 29.09.05, 12:45
                                          tak żem wyciongł ale i tak jakiś czas miałem zdrentfiały jenzyk
                                          • baba_krk Re: Norwedzy 29.09.05, 12:53
                                            może Ty język chciałeś Sobie przekłuć tą wykałaczką tylko Ci teraz wstyd
                                            przyznać :PP???
                                            • dyskopata Re: Norwedzy 29.09.05, 12:59
                                              taka akupunktura mówisz myślę że to by była bardzo trudna misja aczkolwiek chyba
                                              nie niemożliwa podrapać się po prostu chciałem
                                              • baba_krk Re: Norwedzy 29.09.05, 13:03
                                                to uważaj czym i gdzie się drapiesz, bo jeszcze Sobie krzywdę zrobisz :PPP
                                                • dyskopata Re: Norwedzy 29.09.05, 13:07
                                                  szkoda że z tobą o tym nie pogadałem jakiś tydzień wcześniej ale od tej chwili
                                                  we wszystkie miejsca gdzie dosięgne mam zamiar używać wyłącznie rąk
                                                  • baba_krk Re: Norwedzy 29.09.05, 13:09
                                                    jednak to prawda, że człowiek uczy się na błędach... może i do mnie to w końcu
                                                    dotrze :))))
                                                  • dyskopata Re: Norwedzy 29.09.05, 13:14
                                                    ja sraram się nie tylko na swoich ale również na czyichś czyli ty żadnych nie
                                                    popełniasz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka