lady284 30.09.05, 08:58 zawsze poda kobiecie płaszcz...i co jeszcze?:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobieta_na_pasach Re: Prawdziwy mężczyzna.... 30.09.05, 09:26 lady284 napisała: > zawsze poda kobiecie płaszcz...i co jeszcze?:)) ch..steczke? Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Prawdziwy mężczyzna.... 30.09.05, 09:53 karty kredytowe....bez limitu.... Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 Re: Prawdziwy mężczyzna.... 30.09.05, 09:58 chodzi mi o cechy które wyróżniają prawdziwego mężczyznę z tłumu zwykłych chłopców Odpowiedz Link Zgłoś
crazy_blond Re: Prawdziwy mężczyzna.... 30.09.05, 09:58 Moze wiek i doswiadczenie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 Re: Prawdziwy mężczyzna.... 30.09.05, 10:01 przeczytałam tu na forum gdzieś, że chłopak nie pomógł dziewczynie nieść zakupów tłumacząc to równouprawnieniem:))... z niego nigdy prawdziwy facet nie będzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
crazy_blond Re: Prawdziwy mężczyzna.... 30.09.05, 10:03 No to ma dziewczyna problem. Dlatego wole z reguly chodzic sama na zakupy, zeby sie nie rozczarowac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
crazy_blond Re: Prawdziwy mężczyzna.... 30.09.05, 10:05 Haha, cos Ty. Zakupy robie sama, bo sama mieszkam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
faceeet lady 284 - idz lepiej dziecko do biblioteki i 30.09.05, 10:15 wypozycz sobie ksiazki z cyklu fantasy. Tam bedziesz miala ksiezniczki, dzielnych rycerzy i ksieciow walczacych dla nich ze smokami i bedziesz mogla zyc sobie w swiecie marzen. A tak dosadnie mowiac to puknij sie w glowe. Zamiast cieszyc sie dobrodziejstwami cywilizacji i tym ze twoj kochany ksiaze nie wyjezdza na 3- letnie krycjaty gwalcac po drodze setki wiesniaczek a wczesniej zakuwajac cie w pas cnoty, to oczywiscie musisz wymyslac. Albo znajdz sobe meza Araba. Przywali ci pare razy i zabierze neta, to nie bedziemy musieli czytac twoich glupot. Odpowiedz Link Zgłoś
crazy_blond Re: lady 284 - idz lepiej dziecko do biblioteki i 30.09.05, 10:18 Tej, face, a co Ty taki negatywnie nastawiony? Dzis jest piatek, wyluzuj! Sa faceci, ktorzy podaja swoim kobietom plaszcz, przepuszczaja je pierwsze przez drzwi itp. Nad karta kredytowa musze jeszcze popracowac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
madzia_20 Re: lady 284 - idz lepiej dziecko do biblioteki i 30.09.05, 10:21 jak drzwi sie otwierają do zewnątrz to ja wolę, żeby facet mnie nie przepuszczał tylko wyszedł pierwszy i przytrzymał te cholerne drzwi Odpowiedz Link Zgłoś
crazy_blond Re: lady 284 - idz lepiej dziecko do biblioteki i 30.09.05, 10:23 No ale de facto przepuszcza cie... Odpowiedz Link Zgłoś
jedenkruczek Re: lady 284 - idz lepiej dziecko do biblioteki i 30.09.05, 11:35 Widziałem taką scenkę: Czterech facetów i kobieta przed wielkimi,ciężkimi,drewnianymi drzwiami. Oni tworzą szpaler,ona trzymając w jednej ręce teczkę w drugiej laptopa otwiera te drzwi napietając na z całej siły nie barkiem,przytrzymuje je , a oni roześmiani,w poczuciu spełnienia obowiązku grzeczności wobec płci słabej swobodnie sobie wychodzą. Albo w windzie:kobieta przeciska się do drzwi,a dopiero po niej wychodzą wszyscy faceci. To jest właśnie przypowieść o tym jak ludzie bezmyślnie spełnieją powszechnie obowiązujące zalecania,chcąc upodobnić się do jakiegoś pozytewnego wzorca. Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 Re: lady 284 - idz lepiej dziecko do biblioteki i 30.09.05, 12:14 Wiesz chłopczyku, nie rozumiesz jeszcze tego o czym piszę.... Odpowiedz Link Zgłoś
faceeet Re: lady 284 - idz lepiej dziecko do biblioteki i 30.09.05, 12:48 Wole byc chlopczykiem niz pusta laska. Dla mnie licza sie konkretne rzeczy i to jest domena prawdziwego faceta a nie bzdury. Dwoch raczek nie masz ze chcesz zeby ktos ci plaszcz podawal? Wroc do ksiazek jednak. Albo idz do pracy i kup sobie zamek i wynajmij pieknego mlodego kamerdynera, ktory bedzie ci plaszczyk podawal. Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 Re: lady 284 - idz lepiej dziecko do biblioteki i 30.09.05, 13:03 hahahah ubaw, nie należysz do tego świata co ja... Odpowiedz Link Zgłoś
faceeet Re: lady 284 - idz lepiej dziecko do biblioteki i 30.09.05, 13:05 I nie chce. Wole konkretne kobietki... Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 Re: lady 284 - idz lepiej dziecko do biblioteki i 30.09.05, 13:06 dziewuszki, chciałeś powiedzić z minióweczką:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 Re: lady 284 - idz lepiej dziecko do biblioteki i 30.09.05, 13:07 ach i jeszcze jedno: prawdziwy mężczyzna zawsze, zawsze będzie KAŻDĄ kobietę traktował jak damę:) Odpowiedz Link Zgłoś
faceeet ale myslisz ze prawdziwa dama wdala by sie w taka 30.09.05, 13:11 przyziemna klotnie internetowa jak ty teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 Re: ale myslisz ze prawdziwa dama wdala by sie w 30.09.05, 13:12 dla mnie to nie kłótnia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Prawdziwy mężczyzna.... 30.09.05, 10:44 rozumie, ze czasem głowa naprawdę boli ;] Odpowiedz Link Zgłoś
sagis E,tam.Mężczyzna nie musi mi podawać płaszcza,aby 30.09.05, 10:55 był dla mnie prawdziwym. Podać płaszcza każdy może, a prawdziwym być, już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.09.05, 12:16 mi nie chodzi o takie pierdoły , ale o cechy prawdziwego mężczyzny !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Prawdziwy mężczyzna.... 30.09.05, 10:57 taki ktory odsuwa krzeslo...i przysuwa:D Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Re: Prawdziwy mężczyzna.... 30.09.05, 10:58 ... traktuje kobietę z szacunkiem, co objawia się m.in.: - nie przeklinaniem i nie paleniem w jej obecności (od razu powiem że prawdziwa dama nie pali i nie przeklina) - nie cmoka jej w rękę podciągając sobie tę rękę pod nos (a najlepiej nie cmoka wcale - jestem zwolenniczką zasady że pocałunki to sprawa intymna) - nie trzyma w jej obecności rąk w kieszeni, mimo że "Amerykanie tak robią" (w d... mam to co robią Amerykanie - my jesteśmy w Polsce) - nie traktuje jej wyłącznie jako "ciało" I jeszcze jedno - pierwsze i najważniejsze - przede wszystkim kobieta powinna najpierw szanować samą siebie, a potem oczekiwać szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood do feminy sapiens 30.09.05, 11:03 a co to znczy , jak kobieta szanuje samą siebie ? Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 Re: do feminy sapiens 30.09.05, 12:19 To znaczy że nie zależy jej na tym jakją inni odbiorą, jest wulgarna, bez manier, nie ma zahamowań, gada wtedy kiedy nie musi i nie powinna......... Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Prawdziwy mężczyzna.... 30.09.05, 10:59 to mój chyba nie jest prawdziwy;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood prawdziwe kłamstwa 30.09.05, 10:59 to taki typ na którego kobieta może liczyć i w ciemno obstawiać , że jej nie zdradza na przykład Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 Re: prawdziwe kłamstwa 30.09.05, 12:17 Ja na szczęście miałam to szczęście:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mysliwy.z.kijem Re: Prawdziwy mężczyzna.... 30.09.05, 12:30 Prawdziwy mezczyzna jesli mieszka z kobieta zawsze zamyka za saoba muszle klozetowa, a jeli mieszka sam i spodziewa sie wizyty kobiety, czy kobiet powinnien upewnic sie czy muszla klozetowa jest zamknieta. Odpowiedz Link Zgłoś