c.eastwood 03.10.05, 18:10 Polacy tacy są. Lubią krytykowac i narobic na głowę. Jej życie bezpowrotnie odeszło a tutaj sporo durnych bab jeszcze ją zjechało. Wstyd. Jak przeczytałem ten wątek to mnie zatkało. Je..a prowincja rządzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leeloo.dallas Re: Te najazdy na Otylię Jędrzejczak to ohyda 03.10.05, 18:17 a gdyby to szlo o szara obywatelke, ktora zaszalala za kierownica samochodu o wielkiej mocy (wiem, bo takim jezdzilam...), nie majac doswiadczenia w prowadzeniu, spowodowala straszny wypadek, w wyniku ktorego zginal czlowiek, to tez bys tak jej bronil? dam sobie dlon uciac, ze nie. zal dziewczyny, popelnila straszny blad, jesli slowo blad w ogole oddaje sytuacje :/. ale prawdze w oczy trzeba spojrzec - to jej wina. Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: Te najazdy na Otylię Jędrzejczak to ohyda 03.10.05, 18:20 a Ty jesteś Bóg, że tak wszystko wiesz? włąśnie o tym mówię - ten kraj jest powalony , bo są tacy tacy mali ludzie czy ja kogokolwiek bronię? po prostu są chwile, kiedy nic sie nie mówi ja nie komentuję samego zdarzenia Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo.dallas Re: Te najazdy na Otylię Jędrzejczak to ohyda 03.10.05, 18:25 oczywiscie, ze nie. opieram sie tylko na przekazywanych przez media faktach. jesli okaze sie, ze wcale nie jechala z predkoscia szalenca samochodem o silniku o pojemnosci bodaj ponad 5 litrow, po fatalnej drodze i, ze nie wyprzedzala tak, jak wyprzedzac nie nalezy, to posypie glowe popiolem i przeprosze w duchu te dziewczyne oraz wszystkich, do ktorych powiedzialam, ze to jej wina. Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo.dallas ps 03.10.05, 18:27 watku 'dewiantow' (jak ich nizej nazywasz) nie czytalam. Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: ps 03.10.05, 18:31 jak nie czytałaś to się nie wcinaj, bo ten wątek jest w opozycji do tamtego Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo.dallas Re: ps 03.10.05, 18:35 hm, to na tym forum jakas swoista nie-wolnosc slowa panuje? poruszyles temat, ktory mnie w jakis sposob 'ruszyl', totez chyba moge sie wypowiedziec... :/ czy tez jestes moze lokalnym bossem, ktory udziela glosu? (bez obrazy) Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: ps 03.10.05, 18:36 ale chociaż przeczytaj wątek o którym napisałem co to za maniery, żeby sie wypowiadać nie wiedząc o kim i o czym piszę w moim wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo.dallas Re: ps 03.10.05, 18:43 ale przeciez mozna wywnioskowac, o czym tamten watek jest! -> wiele osob, zdaje sie - glownie kobiety, odwazyly sie wyrazic swoje zdanie na temat zdarzenia, o ktorym pelno newsow w mediach, w dodatku odwazyly sie tez potepic bohaterke tegoz wydarzenia i poszkodowana w jednym. i nie sadze, zeby to jakas szczegolna polska mentalnosc byla. ot, zycie. gdyby analogiczny wypadek spowodowala kowalska z malego miasta, to sprawa bylaby naglosniona wsrod lokalnej spolecznosci. tu sprawa tyczy mistrzyni olimpijskiej, podziwianej przez wiekszosc rodakow do tej pory, ktorymi od soboty targaja sprzeczne uczucia - bo szkoda i wspolczuja, ale i potepiaja... Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: ps 03.10.05, 18:45 za co potępiają ! jakie mają prawo! są zdarzenia po których trzeba trzymac gębę na kłódkę za co ją potepiły? za szybką jazdę? a śmierć brata? nie trzeba kogoś kto dostał dożywocie , karać aresztem ! Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo.dallas Re: ps 03.10.05, 18:56 ja nie wiem, czy maja prawo, czy nie. i nie oceniam oceniajacych, w tym siebie (oceniajacej poniekad takoz). ale to normalna ludzka reakcja. pax. Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: ps 03.10.05, 19:44 moja też byłem oburzony ( ale nic do Ciebie nie mam ) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kkowalska51 Re: Te najazdy na Otylię Jędrzejczak to ohyda 04.10.05, 15:00 A gdyby wjechala z szybkoscia 180 km na godzine a twoja siatre czy corke tez bys jej bronil??? Odpowiedz Link Zgłoś
john.wayne Re: Te najazdy na Otylię Jędrzejczak to ohyda 03.10.05, 18:19 Chociaż masz małego fiutka to przyznam ci rację. Jeb..na prowincja już od 50 lat zjeżdża do stolycy, wciska słomę do butów i rządzi. Co do zdania że jej życie odeszło, to prowokacja ok, ale prowincjonalna. Rodzice ze wsi? Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood nie zasługujesz nawet na słowo 03.10.05, 18:22 więc robię ci łaskę, że odpowiadam zmieniaj sobie nicki ale stylu nie zmienisz- zawsze wyjdzie z ciebie zakompleksiona dziewczynina Odpowiedz Link Zgłoś
liwia_85 Re: Te najazdy na Otylię Jędrzejczak to ohyda 04.10.05, 12:30 Jeb..na prowincja już od 50 > lat zjeżdża do stolycy, wciska słomę do butów i rządzi. popieraaaaaaaaaaaaam Odpowiedz Link Zgłoś
dulce3 Re: Te najazdy na Otylię Jędrzejczak to ohyda 04.10.05, 15:38 Pełna kulturka... Rozumiem ze jestes reprezentantka tej grupy... Nie miło mi. Odpowiedz Link Zgłoś
liwia_85 Re: Te najazdy na Otylię Jędrzejczak to ohyda 05.10.05, 14:20 naucz sie prymitywie pisac zamiast siedziec calymi dniami na fk :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
node Re: Te najazdy na Otylię Jędrzejczak to ohyda 03.10.05, 18:20 Wiesz, za jazde 150km/h czy ile tam, powinno sie wszdzac do wiezienia. Dobrze ze nie zabila wiecej osob. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Te najazdy na Otylię Jędrzejczak to ohyda 03.10.05, 18:22 chłopaki, przestańcie, to i tak nie zmieni zaistniałego faktu.... proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: Te najazdy na Otylię Jędrzejczak to ohyda 03.10.05, 18:23 to wsadzaj zetempowski prokuratorze z koziej wólki Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood mamba 03.10.05, 18:24 nie mówię słowa o wypadku mówię o tych ludziach jak chcesz się załamać przeczytaj te wypociny jakiś dewiantów ( niektórych ) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: mamba 03.10.05, 18:25 Clincior, czytałam... nie wypowiedziałam sie przecież... znasz mnie już trochę i wiesz, kiedy sie wtrącam.... to nie było personalnie do Ciebie, ale do Was!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
node Re: mamba 03.10.05, 18:29 ok, ja odpuszecze, ale naprawde mysle ze jej zachowanie bylo totalnie nieodpowiedzialne i fakt jest faktem ze zabila brata. Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: mamba 03.10.05, 18:35 wystarczy prawda, że będzie musiała sie z tym zmierzyć ja sobie to tego nawet wyobrazić nie potrafię Odpowiedz Link Zgłoś
node Re: mamba 03.10.05, 18:45 Prawda, bedzie musiala, i tym trudniej jej bedzie ze jest osoba publiczna. jezeli mieszkales w US, to wiesz ze w niektorych stanach za przektoczenie predkosci o 30mil/h idzie sie automatycznie do pudla... na ktorko ale zawsze. Mnie po prostu przerazaja ludzie, ktorzy narazaja zycie innych w taki sposob. Sam mialem wypadek, totalnie skasowany samochod, spowodowany przez panienke, ktora wybrala sie na zakupy samochodem nie majac prawa jazdy. Jej niesamowite szczescie ze nic nikomu sie nie stalo, a ja pomoglem jej zalatwic sprawe z policja, tylko i wylacznie dlatego ze widzialem ze dostala swoja lekcje. Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: mamba 03.10.05, 18:47 no to zachowałeś sie jak mężczyzna a nie chłopiec ale w tych stanach to mają troszkę lepsze drogi, co ? masz ograniczenia na aytostradzie do mniej więcej 130 km/h a na naszych drogach krajowych 50 procent dystansu jedziesz na 50-tce byłeś kiedyś w trasie? zawsze jechałeś zgodnie z przepisami ? Odpowiedz Link Zgłoś
node Re: mamba 03.10.05, 19:00 Po prostu zlitowalem sie nad dziewczyna. W stanach typowy limit na autostradzie jest 65mil/h czyli okolo 100km/h. Do tego jest niepisane prawo, ze za przeroczenie o 10mil/h policja nie zatrzymuje. Ale speeding moze sie skonczyc bardzo nieprzyjemnie, zwlaszcza na kosztach ubezpieczenia. W Polsce nie powinno sie jezdzic wiecej niz 50, bo naprawde jest niebezpiecznie. Problem w tym, ze w Polsce nie ma poszanowania dla zycia ludzkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: mamba 03.10.05, 19:37 na Florydzie jest 75 m/h u nas nie da się jechać zgodnie z niezyciowymi przepisami Odpowiedz Link Zgłoś
john.wayne [...] 03.10.05, 19:02 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
liwia_85 Re: mamba 04.10.05, 12:32 no to w sumie mordercow tez rozgrzeszajmy , wystarczy prawda , ze beda musieli sie zmierzyc z wyrzutami sumienia i zyciem wieziennym Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: mamba 03.10.05, 18:35 Node, owszem, zrobiła to.... ale tez to się może zdażyć każdemu z nas.... nieumyślnie, nieświadomie.... itd..... Nie przyklaskuję Jej, aczkolwiek ubodło mnie to, że cała medyczna służba stanęła na nogach, bo to jest właśnie Otylia, a nie taka sobia np. zwykła mamba.... To co prawda nie ma nic do rzeczy... to osobny rozdział... Stało się, czasu się nie da odwrócić, jest tragedia, ale nie nasza... Jej i rodziny.... Takich wypadków jest multum każdego cholernego dnia... Ona jest osoba publiczną, dlatego wymaga się od Niej więcej.... Chociaż my, potraktujmy Ja jako normalnego człowieka... Jestem za tym, aby nie rozdmuchiwać i nie tworzyć sensacji i jednocześnie za tym, aby odpowiedziała za to, co zrobiła, jak każdy szary obywatel.... Teraz i tak to już nic nie zmieni, ktoś stracił życie i ktoś będzie cierpiał i pokutował do końca życia, nie piętnujmy jeszcze bardziej, odpuścmy... Jest sensacja, bo to medialna postać, ale to taki sam człowiek, jak każdy z nas..... Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: mamba 03.10.05, 18:38 niestety większość tego narodu uwielbia takie spektakle i kopanie kogoś bezbronnego a co do osoby publicznej? nie jest jakimś pieprzonym politykiem a znakomitym sportowcem i dobrym człowiekiem ( duzo robi np. dla dzieciaków ze Sląska ) Odpowiedz Link Zgłoś
node Re: mamba 03.10.05, 18:46 Ale mimo wszystko sadze, ze gdyby dostala wyrok wienienia, bylaby to uczciwa kara i nie mialaby nic wspolnego ze zlosliwoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: mamba 03.10.05, 18:48 jasne, może by nawet nie wytrzymała i popełniła samobójstwo? wtedy Twoje poczucie sprawiedliwości będzie spełnione? Odpowiedz Link Zgłoś
node Re: mamba 03.10.05, 18:54 Gdyby popelnila samobojstwo, to by byla konsekwencja jej czynow i jej stanu emocjonalnego. Nie ma nic wspolnego z moim poczuciem sprawiedliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: mamba 03.10.05, 19:38 bezmyślnie pakujac kogoś takiego jak ona do wiezienia bardzo jej ten stan psychiczny pogarszasz jest związek przyczynowy Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: mamba 03.10.05, 18:47 zgadzam się z Tobą, ale jest też taką samą osobą, jak my wszyscy, niepubliczni... Dlatego uważam, że nie zrobiła żadnego spektakularnego widowiska, stało sie coś powszedniego... ale też nie powinna być brana pod uwagę Jej pozycja w świecie sportowym. To taki sam obywatel, jak my. Inna sprawa, że uważam, i8ż rozdmuchiwanie tego jest niemoralne.. tak samo można rozdmuchiwać na forum każdy jeden drogowy wypadek.... a tego się nie robi, bo to dotyczy zwykłych ludzi i nie przynosi sensasji, qrwa... Ludzie, opamiętajmy się!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Te najazdy na Otylię Jędrzejczak to ohyda 03.10.05, 18:27 Zasadniczo zgadzam sie z Toba Itłódziem, tylko nie znosze okreslenia "polacy tacy są". Dlaczego akurat Polacy? Po prostu ludzie i tyle. Co do reszty sie zgadzam, zenujace jest takie ujezdzanie kogos, jak samemu nie jest sie swietym i popelnia sie błedy! Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood to wredna cecha narodowa 03.10.05, 18:33 niestety Polacy, mieszkałem w innych krajach i tutaj jest taka mentalnośc myślisz , że dlaczego pojawiają się okreslenia "polaczki" albo polish jokes porównaj mniejszość polską w USA na przykład i Irlandzką ( tak samo liczną ) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: to wredna cecha narodowa 03.10.05, 18:39 to ja tez tak mysle?? jakos mi sie nie wydaje. jak ty jestes Polakiem to w takim razie tez tak myslisz jak tak uogolniasz! Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: to wredna cecha narodowa 03.10.05, 18:41 nie uogólniam - nie wszyscy przecież tacy są ale przesledź procentowy udział nawet w tamtym wątku osób życziwych i dewiantów Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: to wredna cecha narodowa 03.10.05, 18:44 a nie myslisz ze taki sam procentowy udzial bylby w innych krajach? Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: to wredna cecha narodowa 03.10.05, 18:49 jestem pewnien, że nie - przynajmniej tych ze starej Unii Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: to wredna cecha narodowa 03.10.05, 18:51 hehhehhehe uwielbiam ludzi podniecajacych sie bogatymi krajami ehh... Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: to wredna cecha narodowa 03.10.05, 19:39 to uwielbiaj ale z polskim mysleniem i taką postawą nigdy nie bedziemy bogatym krajem Odpowiedz Link Zgłoś
john.wayne [...] 03.10.05, 18:58 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
clint.eastwood [...] 03.10.05, 21:13 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Te najazdy na Otylię Jędrzejczak to ohyda 03.10.05, 22:59 popieram clintuś:-) jak mózdzek;-0? Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: Te najazdy na Otylię Jędrzejczak to ohyda 04.10.05, 10:40 lepiej, dzięki już prawie myslę :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Te najazdy na Otylię Jędrzejczak to ohyda 04.10.05, 10:40 no to fajnie:-))) ale 0 sexu bo nie wolno Ci sie męczyć;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: Te najazdy na Otylię Jędrzejczak to ohyda 04.10.05, 10:53 to musisz za dwoje, żeby w przyrodzie się wyrównało :) Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Te najazdy na Otylię Jędrzejczak to ohyda 04.10.05, 10:58 Cześć! Nie wiedziałam, ze Ty też miałeś wypadek.... Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: Te najazdy na Otylię Jędrzejczak to ohyda 04.10.05, 11:05 a zdarzyło się niestety :( Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Te najazdy na Otylię Jędrzejczak to ohyda 04.10.05, 11:10 Mam nadzieje, ze to nic poważnego....:)? Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: Te najazdy na Otylię Jędrzejczak to ohyda 04.10.05, 11:21 jest w porządku ale musze kupic nowy samochód :( Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Te najazdy na Otylię Jędrzejczak to ohyda 04.10.05, 11:56 humor jednak Ci dopisuje....i bardzo donrze...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: OKI,zrobie to z przyjemnościa:-))) 04.10.05, 11:20 nie wątpię :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: OKI,zrobie to z przyjemnościa:-))) 04.10.05, 11:25 HEHE wiedziałam ze tak odpowiesz:P Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: OKI,zrobie to z przyjemnościa:-))) 04.10.05, 11:28 bo jesteś napalona :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kakija Re: Te najazdy na Otylię Jędrzejczak to ohyda 04.10.05, 11:24 Szkoda mi Jej, świadomosć, że starciłą brata, zawsze będzie Jej towarzyszyć. I czy to się tyczy Otylii czy osób spoza pierwszych stron gazet, ból jest ten sam Odpowiedz Link Zgłoś
sasrikal Re: Te najazdy na Otylię Jędrzejczak to ohyda 04.10.05, 12:27 Ej co ma prowincja wspolnego z "najazdem na Otylie" coo?? To jest tragedia w kilku aktach, a nie temat na tego typu pier...enie! Na tym forum co jeden to glupszy! Odpowiedz Link Zgłoś
lena575 Re: Te najazdy na Otylię Jędrzejczak to ohyda 04.10.05, 12:30 Jaka prowincja?!?!?! Na Zachodzie lub w Ameryce całą brać dzienikarska siedziałaby u takiej sławy w szpitalu i we wszystkich gazetach na piewszej stronie byłoby zdjęcie pokancerowanej gwiazdy. Do tego oskarżona byłaby zgodnie z przepisami i skazana zgodnie z takowymi bo w świetle kamer. To,ze ktoś jest sławny nie oznacza,ze jest ponad prawem, czasem wręcz przeciwnie. Ktoś tam opisuje jak to pomógł komuś bo młody, popełnił błąd i na miejscu osądził,że ta nauczka jest wystarczająca i pomógł jej się wybronić. No i żyli długo i szcześliwe .... To sobie można między bajki włozyć. Jesteśmy społeczeństwem mało społecznym, przyzwyczajonym do leszych i lepsiejszych i wyznajemy filozofię Kalego. Gdyby nam lub naszym bliskim ktoś coś zrobił to mord w oczach, innych dotyczą inne prawa. W pracy mam panią której syn (22 lata) i młoda synowa kilka miesięcy temu mieli wypadek. Ich znajomy zabrał ich w nocy do jakiejś fajnej knajpki swoim nowym nabytkiem -Audi przywiezionym z Niemiec. Rozpedził się w mieście do 180km/h i pewnie miał większe możliwości tylko latarnia uliczna ich zatrzymała. Synowa siedziąca na przednim siedzeniu nie żyje, syn jest inwalidą a kierowca również (z trudem ich odratowali). Czy kierowcy tego samochodu należy współczuć? Jakie macie uczucia?Czy gdyby to była wasza siostra lub brat (ta zaginiona czy ten kaleka), żona, mąż to mielibyście takie same odczucia? Odpowiedz Link Zgłoś
lena575 PS 04.10.05, 12:34 A co powidzielibyście na to gdyby przeżył kierowca autobusy który debilnie wyprzedzając pozabijał młodzież? Też miałby już za swoje i kara by go miała ominąć? Odpowiedz Link Zgłoś
ratatuja74 nie wiem co tam i tu kto napisał, ale... 04.10.05, 12:58 zgadzam si e z clintem (niestety ;P). Ludzie lubią innych oceniać... Odpowiedz Link Zgłoś
dulce3 Re: nie wiem co tam i tu kto napisał, ale... 04.10.05, 12:59 ratatuja74 napisała: > zgadzam si e z clintem > > taaak to wiemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
ratatuja74 Re: nie wiem co tam i tu kto napisał, ale... 04.10.05, 13:02 chyba mało wiecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
john.wayne Re: Te najazdy na Otylię Jędrzejczak to ohyda 04.10.05, 13:02 obrażasz prostaku ludzi a nikt ci nie kasuje wątków. Ja nikogo nie obrażam a moje znikają. Czyżby owca lubiłą małe i prostackie fiutki? No, no Odpowiedz Link Zgłoś
clint.eastwood mylisz się John 04.10.05, 13:06 Owca pewnie jest ze stolicy w pierwszej lini od wieśniaków, a ten mały fiutek wyzywa ludzi od prowincjonalnych prostaków, więc ona czuje się lepsza. A ja tak lubię wieś i małe miasteczka. Nawet byłem burmistrzem w Carmel. Co za czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
dulce3 Re: mylisz się John 04.10.05, 13:08 sraty pierdziaty. niedlugo sie dowiemy ze Bush to Twoj starszy brat jest, a Ty jestes mlodsza siostra Putina...ehhhh... Odpowiedz Link Zgłoś
clint.eastwood Re: mylisz się John 04.10.05, 13:11 o włoszka!. Dlaczego maleńka się denerwujesz? Pamiętam gralem kiedyś we włoskich westernach, ale to były czasy. Wy europejki jednak macie klasę Odpowiedz Link Zgłoś
dulce3 Re: mylisz się John 04.10.05, 13:12 heh...niestety nie Włoszka, ale bardzo bym chciała. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatuja74 Re: Te najazdy na Otylię Jędrzejczak to ohyda 04.10.05, 13:06 john ale to nie było do mnie myślę, bo ja nie obrażam nikogo... Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Te najazdy na Otylię Jędrzejczak to ohyda 04.10.05, 14:34 Dlaczego ohyda? Brawurowych kierowcow trzaba pietnowac. jeden znich moze byc zabojca kazdego z nas lub naszych bliskich. Nie widze powodu aby stosowac wobec kogos taryfe ulgowa dlatego ze jest olimpijczykiem, duchownym politykiem czy inna osoba publiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatuja74 Re: Te najazdy na Otylię Jędrzejczak to ohyda 04.10.05, 14:38 masz rację, ale to jest badane, Policja nie wie jeszcze, nie zna dokłądnyhc przyczyn, a ludzie siedzący w necie wszystko wiedzą (nietylko w necie akurat, ale rozmawiamy to na forum). Chyba bardziej chodzi o to, jak ludzie oceniają, w jaki sposób, poza tym to troche taka dulszczyzna z nas wyłazi.... Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Te najazdy na Otylię Jędrzejczak to ohyda 04.10.05, 15:14 Zasadniczo rzecz biorac to wszyscy powinnismy siedziec cicho do wydania wyroku, czyli przez jakies 2 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatuja74 Re: Te najazdy na Otylię Jędrzejczak to ohyda 04.10.05, 15:19 a co jeździenie jak po łysej kobyle teraz zmieni? no co? wiesz zasada jest taka, że nie wystarczy tylko mówić... Łatwo jest mówić, kiedy się ma coś do powiedzenia ( a w tym przypadku każdy jest mądry), lecz trudno mieć coś do powiedzenia, kiedy trzeba mówić... Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Te najazdy na Otylię Jędrzejczak to ohyda 05.10.05, 14:14 > a co jeździenie jak po łysej kobyle teraz zmieni? no co? To ze byc moze ktos sie zastanowi chwile nim rozpocznie manewr wyprzedzania. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatuja74 Re: Te najazdy na Otylię Jędrzejczak to ohyda 05.10.05, 14:18 rzeczywiście dywagacje (ładnie to ujęłam, ale to nie są nawet dywagacje) forumowe pomogą teraz i później Otylii, bądź komukolwiek, kiedy będzie w trudnej sytuacji na drodze i pomysli wtedy, co pisano/ smarowano na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia połowicznie się zgadzam 04.10.05, 14:41 klint ;-) po 1 temat nie powinien być w kółko rozdmuchiwany przez media, to dramat rodzinny i to, że Jędrzejczak jest osobą publiczną nie usprawiedliwia dziennikarskich hien. wg mnie dobrze się stało, że zarzuty zostały jej postawione, bo wszyscy powinni być równi wg prawa. nie było mnie tam, nie wiem dlaczego tak zrobiła, czy jechała z prędkością 180, czy tylko dodała gazu jak stwierdziła, że sie nie wyrobi. Nieszczesliwy wypadek i ja nie bede jej osądzać od tego jest sąd. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmitos Re: Te najazdy na Otylię Jędrzejczak to ohyda 04.10.05, 16:08 jak ktoś jeździ z taką prędkością to powinien się liczyć z konsekwencjami bez względu na medale; mogła zabić przypadkową osobę; nie wiem jak ty ale ja nie mam ochoty umierać przez świra; na szczęście wpadła na drzewo, al to mógł być też chodnik i co wtedy? a prowincją to z twojej wypowiedzi śmierdzi Odpowiedz Link Zgłoś