Dodaj do ulubionych

RATUNKU !!!!

IP: 213.25.39.* 18.09.02, 17:37
Już w pracy mnie dopadła.Kręciła się wokól moich nóg i kiedy pochyliłam się
by ją odgonić dpoadła mi do gardła. Zaatakowała nos i oczy i teraz kropelkami
wykapuje się udając,że jej tam wcale nie ma. Wracając z pracy kupiłam
coldrex, fervex, oscillococinum, aspirynę, sok malinowy, czosnek, witaminę C.
Porozpuszczałam część w szklankach ,część już połknęłam. Dla ułatwienia
powiem,że nie mam zamiaru popełniać samobójstwa ale wyleczyć się! Do soboty
muszę być zdrowa ! Mam pytanie dla tych których ostatnio też dopadła czy mam
szansę?
Teraz idę pod kołderkę przykryć moje dreszcze.
Obserwuj wątek
    • muszek0 Re: RATUNKU !!!! 18.09.02, 18:18
      a co będzie w sobotę?
    • Gość: liloom Re: RATUNKU !!!! IP: *.11.vie.surfer.at 18.09.02, 18:41
      Jasne, toz to 3 dni! Zostan w lozku i nie wychodz nawet do kompa ;)
      Powodzenia
      • Gość: Vika Re: RATUNKU !!!! IP: *.ewave.at 18.09.02, 19:42
        zaraz Ci podrzuce wateczek Mrufka i moj.Tam jest recepta na to paskudztwo a i
        moze nasze ubieglotygodniowe nieszczescie pocieszy Cie troche.Poczytaj sobie a
        pozniej idz sie pocic:-))))
        • Gość: Vika Lenka!No juz podrzucony.Poczytaj sobie.... IP: *.ewave.at 18.09.02, 19:48
          Gość portalu: Vika napisał(a):

> zaraz Ci podrzuce wateczek Mrufka i moj.Tam jest recepta na to paskudztwo a i
          > moze nasze ubieglotygodniowe nieszczescie pocieszy Cie troche.Poczytaj sobie
          a
          > pozniej idz sie pocic:-))

JEZDEM CHORA:-))))))))))))
    • Gość: Królik Re: RATUNKU !!!! IP: *.chello.pl 18.09.02, 20:02

Spróbuj zastosować smarowanie ale od wewnątrz. Sama tego nie zrobisz potrzebny
      jakiś mężczyzna.
      • Gość: Lena Do wszystkich a szczeólnie do VIKI IP: 213.25.39.* 18.09.02, 20:44
        Dziękuję pięknie za wszystkie porady. Tak mi ścisnęło gardło i nie wiem czy to
        wzruszenie czy to ta cholerne grypa. Wstałam z łózia i chyba żałuję,że nie
        umarłam 2 godziny temu. Grypolin przydałby się bezdyskusyjnie ale nie mam
        komponentów /i jeszcze musiałby się gryźć skubaniec/ a za oknem ziąb,że zal
        nawet psa wypuszczać /dobrze że nie mam psa!/. Po przeczytaniu o tej butelce z
        gorącą wodą zaczęłam się trochę łamać czy nie skoczyć jednak po butelkę ale
        łamanie w kościach sprowadziło mnie na ziemię. Popatrzyłam na butelkę koniaku
        nieprzyjaźnie, takie to pękate z jednej strony i pod nogi musiałabym opróżnić
        dwie więc przemieściłam się do kuchni i zrobiłam następną bombę leczniczą z
        lekarstw sypkich i płynnych i idę sprawdzić czy pod kołderką jeszcze jest
        cieplutko. Następną grypę przywitam grypolinem ! Albo nawet będę
        zapobiegać /ile tam musi być witamin i to szybko przyswajalnych!!!!!/.
        • Gość: X. Re: Do wszystkich a szczeólnie do VIKI IP: 217.153.25.* 19.09.02, 08:03
          Wymocz nogi w gorącej wodzie najlepiej z gorczycą (może być musztarda, bo
          zawiera gorczyce). Potem herbata z odrobiną czegoś procentowego i do łóżka.
          Sprawdzone, działa jak nic innego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka