Gość: czeko IP: *.madison.chorus.net 19.09.02, 23:20 .....i szukam...i szukam.. czeko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sombre Re: Sombre szukam.... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 19.09.02, 23:22 A przyjechalabys go poszukac w lasie, wsrod sarenek i wiewiorek...? Niee, to tylko ja taki szaaaalony ;) sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Sombre szukam.... IP: *.madison.chorus.net 19.09.02, 23:25 le moze ty chcialbys mnie poszukac w czestochowie? czy to tylko mnie nachodzi taka na ciebie chcica? ;) czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Sombre szukam.... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 19.09.02, 23:27 Ja mam chcice permanentna ;) Ide do ojczulkow, co prawda moge tylko na chwile, ale ide! sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Sombre szukam.... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 20.09.02, 00:29 Czeko zaklinam cie.... telepatycznie wzywam cie do siebie! Czestochowa wzywa! sombre Odpowiedz Link Zgłoś
puper1 Re: Sombre szukam.... 20.09.02, 20:45 szukaj....szukaj...a znajdziesz..????/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Sombre szukam.... IP: *.madison.chorus.net 20.09.02, 23:39 juz znalazlam, dziekuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Sombre szukam....grzyba 23.09.02, 10:22 Grzybów szukasz? Jeszcze nie ma i nie wiadomo czy będą. Gość portalu: czeko napisał(a): > .....i szukam...i szukam.. > > czeko Odpowiedz Link Zgłoś