Dodaj do ulubionych

o co chodzi?

13.10.05, 10:29
Dziś jestem zdruzgotana... Nirmalnie nie wiem co mam ze soba zrobić. Od
trzech dni nie poznaje mojego faceta... zawsze czuły, opiekunczy, przytulił
mnie a teraz.... drogie prezenty i nic po za tym... boje sie. Tak strasznie
sie boje i jest mi źle. Jeszcze wczoraj dowiedziałam sie, ze nie bedzie mi
mówił, ze mnie kocha bo to powinno być dla mnie oczywiste. Nie mówi nie
okazuje. a chu. z tym życiem:(
Obserwuj wątek
    • mamba30 Re: o co chodzi? 13.10.05, 10:32
      nie martw się, może to przejściowe napięcie emocjonalne... postaraj sie
      wybadać, czy nie ma jakichś problemów, może w pracy, albo z rodziną... Nie
      poddawaj się tak łatwo chandrze
      • migdalek.niebieski Re: o co chodzi? 13.10.05, 10:40
        Mamba, Ty to naprawdę mądra babka jesteś.
        • mamba30 Re: o co chodzi? 13.10.05, 10:43
          nie rób scen Rybko :)
          • migdalek.niebieski Re: o co chodzi? 13.10.05, 10:44
            No nie robie;))) tylko naprawdę czasem aż mnie zatka jak coś napiszesz;)))
            szczególnie dlatego że potrafisz mądrą rzecz napisać w bardzo przystępny a nie
            patetyczny sposób;)
            • ticoqp Re: o co chodzi? 13.10.05, 10:46
              mów co chcesz od mamby i nie kręć:)
              • migdalek.niebieski Re: o co chodzi? 13.10.05, 10:47
                A Ty co tu podglądasz??;))))
                • ticoqp Re: o co chodzi? 13.10.05, 11:13
                  gołe baby:))))))
                  • migdalek.niebieski Re: o co chodzi? 13.10.05, 11:14
                    My tu wszystkie ubrane, rozumiem że masz jakąś gazetkę dla dorosłych??;))))
                    • ticoqp Re: o co chodzi? 13.10.05, 11:16
                      co Ty ja mam specjalny monitor i widze kto ubrany a kto nie:)
                      • migdalek.niebieski Re: o co chodzi? 13.10.05, 11:19
                        ;))))i wyobraźnie też masz niezłą;)))) założę się że niektórych widoków byś nie
                        wytrzymał;)))
                        • ticoqp Re: o co chodzi? 13.10.05, 11:20
                          o co?;)
                          • migdalek.niebieski Re: o co chodzi? 13.10.05, 11:23
                            O jakiś ładny widok;)))))
                            • ticoqp Re: o co chodzi? 13.10.05, 11:23
                              o.k. zaczynaj:)
                              • migdalek.niebieski Re: o co chodzi? 13.10.05, 11:24
                                No już zaczęłam;)) nie widzisz????;))))
                                • ticoqp Re: o co chodzi? 13.10.05, 11:26
                                  nie, patrzyłem na mambe;)
                                  • migdalek.niebieski Re: o co chodzi? 13.10.05, 11:27
                                    No to ja teraz zazdrosna jestem:(
                                    • ticoqp Re: o co chodzi? 13.10.05, 11:29
                                      czemu?
                                      • migdalek.niebieski Re: o co chodzi? 13.10.05, 11:30
                                        Bo ja Ci tu pozuję a Ty na Mambę się gapisz i ślinisz..:(((
                                        • mamba30 Re: o co chodzi? 13.10.05, 11:31
                                          e tam od razu ślini, zerknął tylko niedbale :)
                                          • migdalek.niebieski Re: o co chodzi? 13.10.05, 11:32
                                            Nie broń go!!! bo posądzę was o romans i doniosę Pytonowi;)))))
                                            • mamba30 Re: o co chodzi? 13.10.05, 11:32
                                              no teraz to mnie rozbawiłaś :))))))
                                              • migdalek.niebieski Re: o co chodzi? 13.10.05, 11:39
                                                Zobaczymy czy przy Pytonie też będziesz się tak śmiała;))
                                                • mamba30 Re: o co chodzi? 13.10.05, 11:42
                                                  jak nie, jak tak :)))
                                                  • migdalek.niebieski Re: o co chodzi? 13.10.05, 11:43
                                                    Jaka wyzwolona, noo!!!! masz się bać swego chłopa!!;))
                                                  • mamba30 Re: o co chodzi? 13.10.05, 11:52
                                                    no coś Ty, ja nie taka strachliwa :)
                                                  • migdalek.niebieski Re: o co chodzi? 13.10.05, 11:55
                                                    Oj, Mamba... wywiozą Cię na taczkach jak Jagnę...;)))
                                                  • mamba30 Re: o co chodzi? 13.10.05, 12:07
                                                    ja nie mam takiego charakteru, jak Ona, nie dałabym się :)
                                                  • migdalek.niebieski Re: o co chodzi? 13.10.05, 12:08
                                                    ;)))))cwaniara;))
                                        • ticoqp Re: o co chodzi? 13.10.05, 11:32
                                          a to o to chodziło :) to wytrzymałem:) i nic:(
                                          nie nie slinie sie:)
                                          • migdalek.niebieski Re: o co chodzi? 13.10.05, 11:38
                                            Jak to: i nic???? nie lubisz tak??;)))
                                            • ticoqp Re: o co chodzi? 13.10.05, 11:39
                                              lubie ale to nic takiego czego bym nie wytrzymał:))))
                                              • migdalek.niebieski Re: o co chodzi? 13.10.05, 11:40
                                                Bo może nie widziałeś wszystkiego??;))))
                                                • ticoqp Re: o co chodzi? 13.10.05, 11:45
                                                  to powieksz i prześlij mailem bo mam tylko 19" monitor:)
                                                  • migdalek.niebieski Re: o co chodzi? 13.10.05, 11:47
                                                    Kotek, ja niestety nie mam takiej klasy sprzętu;)))trza było od razu mówić że
                                                    masz takie maleństwo;)))
                                                  • ticoqp Re: o co chodzi? 13.10.05, 11:49
                                                    Tobie wystarczy duze lustro przecież:)
                                                  • migdalek.niebieski Re: o co chodzi? 13.10.05, 11:51
                                                    Małe też mi wystarczy, wiesz??? jaki wredny!!!!
                                                  • ticoqp Re: o co chodzi? 13.10.05, 11:57
                                                    chyba myslimy o róznych rzeczach?;)
                                                  • migdalek.niebieski Re: o co chodzi? 13.10.05, 11:59
                                                    Nie wykręcaj się!!;))) to widzisz mnie w końcu czy nie??;))
                                                  • ticoqp Re: o co chodzi? 13.10.05, 12:02
                                                    no tak ale myslałem o nogach
                                                  • migdalek.niebieski Re: o co chodzi? 13.10.05, 12:04
                                                    O nogach??? ja tu ze skarpetami na uszach siedzę i tego miałeś nie wytrzymać, a
                                                    Ty mi się na nogi gapisz??? ;))
                                                  • ticoqp Re: o co chodzi? 13.10.05, 12:07
                                                    e wytrzymałem
                                                    a te skarpety to nieładnie pachną?
                                                    bo mój monitor zapachów nie przenosi jeszcze tylko obrazy
                                                  • migdalek.niebieski Re: o co chodzi? 13.10.05, 12:10
                                                    Aż tak to bym się dla Ciebie nie poświciła;)) wytrzymałeś,ale oszukiwałeś i to
                                                    ja wygrałam;))) czekam na nagrodę;))
                                                  • ticoqp Re: o co chodzi? 13.10.05, 12:15
                                                    o wszystko mnie mozna posądzać ale nie o oszukiwanie, nie zgadzam sie i czuje
                                                    sie wygranym:) tez czekam:)
                                                  • migdalek.niebieski Re: o co chodzi? 13.10.05, 12:17
                                                    Dobra, mam na kompie widok, który częściowo mnie przedstawia i jest bardzo
                                                    ładny, chcesz??;)))
                                                  • ticoqp Re: o co chodzi? 13.10.05, 12:18
                                                    jeśli uznasz, ze jest to własciwa nagroda to poproszę:)
                                                  • migdalek.niebieski Re: o co chodzi? 13.10.05, 12:19
                                                    Eee.., nie widzę coś entuzjazmu...:(((( a chcę Ci zrobić przyjemność, to może
                                                    sam powiedz co byś chciał???;))))
                                                  • ticoqp Re: o co chodzi? 13.10.05, 12:23
                                                    motorower moze?;)
                                                  • migdalek.niebieski Re: o co chodzi? 13.10.05, 12:24
                                                    Widok miałbyć do cholery!!!!;))))
                                                  • ticoqp Re: o co chodzi? 13.10.05, 12:26
                                                    to poproszę:)
                                                  • migdalek.niebieski Re: o co chodzi? 13.10.05, 12:29
                                                    No tośmy się dogadali;)))) ale niestety nie mam żadnego ładnego widoku
                                                    motoroweru:((((
                                                  • ticoqp Re: o co chodzi? 13.10.05, 12:31
                                                    to może byc inny ładny
                                                  • migdalek.niebieski Re: o co chodzi? 13.10.05, 12:33
                                                    A jaki??;))
                                                  • ticoqp Re: o co chodzi? 13.10.05, 12:34
                                                    przecież napisałem, że ładny?:)
                                                  • migdalek.niebieski Re: o co chodzi? 13.10.05, 12:36
                                                    Ale co dla Ciebie jest ładne do cholery!!;)) bo dla mnie na przykład niektóre
                                                    penisy, więc dla Ciebie też???;)))))
                                                  • ticoqp Re: o co chodzi? 13.10.05, 12:38
                                                    dla mnie tylko mój jest ładny:)
                                                    wykaż się inwencją, co moze sie spodobac facetowi z wyobraźnią:)))) troche
                                                    inicjatywy tak jak w łóżku:)
                                                  • migdalek.niebieski Re: o co chodzi? 13.10.05, 12:49
                                                    Wspominałeś coś o murzynie z dredami...??? ;))))dobry trop??;))))
                                                  • ticoqp Re: o co chodzi? 13.10.05, 12:50
                                                    a dokładnie do jego dupie z dredami:)
                                                  • migdalek.niebieski Re: o co chodzi? 13.10.05, 12:54
                                                    No to chyba nie mam wyjścia...:))) a jakieś specjalne życzenia dotyczące tej
                                                    dupy z dredami masz???;))
                                                  • ticoqp Re: o co chodzi? 13.10.05, 12:59
                                                    "niech sie stanie anal" moze byc
                                                  • migdalek.niebieski Re: o co chodzi? 13.10.05, 13:02
                                                    Dobra. Więc szukam murzyńskiej dupy z dredami zajętej analem. Trochę czasu
                                                    pewnie mi to zajmie, bo wyobraź sobie że nigdy do głowy mi nie przyszło że będę
                                                    takiej kiedyś potrzebowała i wszystkie pokasowałam;))))
                                                  • ticoqp Re: o co chodzi? 13.10.05, 13:03
                                                    Twoja wyobraźnia nie zadziałała:)
                                                  • migdalek.niebieski Re: o co chodzi? 13.10.05, 13:08
                                                    :((( bo nie mam takiej jak Ty:((( prościej mi to ułomnej napisz
                                                  • ticoqp Re: o co chodzi? 13.10.05, 13:09
                                                    jakbyś miała taką jak ja to wyobraziłabyś sobie że będa potrzebne
                                                  • migdalek.niebieski Re: o co chodzi? 13.10.05, 13:11
                                                    Ale widzisz, nie wszystkich tak Bozia obdarzyła:(((
                                                  • ticoqp Re: o co chodzi? 13.10.05, 13:12
                                                    musiałas nagrzeszyć
                                                  • migdalek.niebieski Re: o co chodzi? 13.10.05, 13:17
                                                    Nic takiego sobie nie przypominam...;)))
                                                  • ticoqp Re: o co chodzi? 13.10.05, 13:19
                                                    a nagrody jak nie było tak nie ma:(
                                                  • migdalek.niebieski Re: o co chodzi? 13.10.05, 13:21
                                                    Bo mnie teraz matką nastraszyłeś i się boję Ci takie widoki powysyłać..;))
                                                  • ticoqp Re: o co chodzi? 13.10.05, 13:26
                                                    slij matka w pracy
                                                  • migdalek.niebieski Re: o co chodzi? 13.10.05, 13:29
                                                    Ale może lepiej jakbyś na początek normalnie z kobietą spróbował...;))) boje
                                                    się ze takie widoki mogą źle wpłynąć na Twoj dalszy rozwój seksualny;))
                                                  • ticoqp Re: o co chodzi? 13.10.05, 13:31
                                                    nie bój sie, moja wyobraźnia nie takie rzeczy już widziała
                                  • mamba30 Re: o co chodzi? 13.10.05, 11:29
                                    i co zobaczyłeś????
                                    • ticoqp Re: o co chodzi? 13.10.05, 11:30
                                      idx się ubierz:)
                                      • mamba30 Re: o co chodzi? 13.10.05, 11:30
                                        wrrrrrr.... a skąd wiedziałeś? :))))))
                                        • ticoqp Re: o co chodzi? 13.10.05, 11:33
                                          taki mam monitor:)))))))
                                          • mamba30 Re: o co chodzi? 13.10.05, 11:35
                                            jak to ta technika postepuje, no.....
                                            • ticoqp Re: o co chodzi? 13.10.05, 11:40
                                              a u Ciebie grzeja juz, ze Ci nie zimno?:)))))
                                              • mamba30 Re: o co chodzi? 13.10.05, 11:42
                                                wyobraź sobie, że od wczoraj :)))
                                                • ticoqp Re: o co chodzi? 13.10.05, 11:46
                                                  aaaaa juz myslałem ze specjalnie tak paradujesz:))))))
                                                  • mamba30 Re: o co chodzi? 13.10.05, 11:53
                                                    wiesz, ja ponoć wyzwolona jestem... :)
                                                  • ticoqp Re: o co chodzi? 13.10.05, 11:58
                                                    stanik spaliłaś?:)
                                                  • mamba30 Re: o co chodzi? 13.10.05, 12:08
                                                    niom i teraz cycki na wolności są :)
                                                  • ticoqp Re: o co chodzi? 13.10.05, 12:13
                                                    to jeszcze tylko ptaka na wolność wypuśćcie:)))))))
            • mamba30 Re: o co chodzi? 13.10.05, 10:48
              bardzo Ci dziękuję :)) patetycznie to ja mogę stanąć i wydeklamować jakiś
              wiersz :)))
              • migdalek.niebieski Re: o co chodzi? 13.10.05, 10:49
                ;))))
                • hugolinka Re: o co chodzi? 13.10.05, 10:53
                  nie wygrał - bo nie gra.... drogie prezenty były zawsze. Ale oprócz tego były
                  jeszcze całusy takie przelotne, przytlenia i czułe słowa...
                  • hugolinka Re: o co chodzi? 13.10.05, 11:06
    • widokzmarsa Re: o co chodzi? 13.10.05, 10:40
      jeżeli drogie prezenty dostajesz dopiero od 3 dni, to może wygrał w totolotka i
      jest jeszcze oszołomiony?
      • ticoqp Re: o co chodzi? 13.10.05, 10:42
        w poniedziałek nie było losowania:)
        • krysica Re: o co chodzi? 13.10.05, 10:45
          w poniedziałek dotarło do niego, że ma 6 trafień:)
          • ticoqp Re: o co chodzi? 13.10.05, 10:46
            w co?;)
            • krysica Re: o co chodzi? 13.10.05, 10:48
              w sobotnim duzym lotku....docucili go w kolekturze w poniedziałek:)
              • ticoqp Re: o co chodzi? 13.10.05, 11:15
                i poleciał zaraz kupować?????
                • krysica Re: o co chodzi? 13.10.05, 12:34
                  nie wiedział co robi?:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka