Gość: ewe IP: *.chello.pl 02.07.08, 22:14 Witam, bardzo zależy mi na opini na temat Europejskiego Centrum Edukacji - kierunek Technik Usług Fryzjerskich. Czy ktoś odbywał tam naukę i może się wypowiedzieć na temat tej szkoły, czy warto? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zuzanka Re: ECE Kraków IP: *.chello.pl 21.08.08, 21:42 Nie polecam. nie dotrzymują słowa w sprawie terminów rozpoczęcia / zapisałam się na kurs /.Pani poinformowała mnie o dacie rozpoczęcia. Kurs rozpoczął się ponad 2 miesiace pozniej!!! w dodatku, na infolinii bardzo nieuprzejmie uzyskałam informację. Pani była opryskliwa, tak, jak gdyby robiła mi łaskę, podczas, gdy ja już wpłaciłam pieniądze i dopytywałąm się o termin rozpoczęcia. Odradzam Stanowczo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewe Re: ECE Kraków IP: *.chello.pl 31.08.08, 21:14 A jak jest jeśli chodzi o poziom nauczania? Chodziłaś w ogóle tam na zajęcia?..bo nie wiem, czy zrezygnowałaś.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trtrtrtrt Re: ECE Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 21:19 oj tak , pani w sekretariacie jest bardzo opryskliwa....skąd ja wytrzasnęli? po znajomości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ECE Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 08:35 nie polecam musisz dużo płacić w porównaniu do konkurencji a nie ma wyposażenia permanentnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: honka Re: ECE Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 20:33 a ja polecam....ale macie racje, pannica w sekretariacie trocszeczke odstrasza:)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka123beauty Re: ECE Kraków 14.08.09, 15:10 Nie polecam tej szkoły. Chodziłam tam i muszę powiedzić, że cena nie jest adekwatna do jakości, za te pieniądze spodziewałam się czegoś lepszego, wydaje mi się że większą wagę przywiązują tam do nauki teori niż praktyki, wyposażenie pracowni to tragedia połamane grzebienie, brakujące farby... a na wizażu stare pudry i resztki cieni które trzeba było sobie wydłubywać:)nauczyciele zamiast być z nami na pracowni żebyśmy komuś krzywdy nie zrobili:) to woleli pogaduchy z sekretarką, kompetencje niektórych nauczycieli też pozostawiały wiele do życzenia, generalnie dużo tam obiecują a naprawdę jest nieciekawie, lepiej pojsc do tanszej szkoly i poszukac sobie praktyki bo chyba to jedyna droga żeby nauczyć się tego zawodu, nie ma sensu przepłacać bo tak naprawdę do takiej szkoły chodzi się tylko dla papierka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzoana Re: ECE Kraków IP: *.dynamic.chello.pl 30.09.13, 11:22 Chyba cos się zmieniło, bo w tym roku zapisałam się do tej szkoły i zajęcia zaczęły sie normalnie, uczy nas dyrektorka, która zarazem siedzi też w sekretariacie - jest miła i w ogóle widac ze lubi te prace. Kobieta którą zatrudnili jako fryzjerkę prowadzącą - można by wymienić na milszy model , ale co zrobić. Ogółem miła i sympatyczna atmosfera. Ja tam nie narzekam ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: ECE Kraków IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.13, 17:48 nie polecam zenada! poziom zerowy sekretariat i drekcja na poziomie uczniow podstawowki "ma byc po mojemu i koniec" tak mniej wiecej wyglada zalatwianie spraw z drekcja. kosmetyki najtansze z najtanszych niezadko przeterminowane!! strach to komus na glowe czy twarz nakladac a trzeba bo tak ! nie polecam omijac z daleka !! Odpowiedz Link Zgłoś
zielona65 Re: ECE Kraków 30.05.16, 20:20 A ja jestem zadowolona, ukończyłam ją i pracuję jako fryzjer Odpowiedz Link Zgłoś
zielona65 Re: ECE Kraków 30.05.16, 20:22 A ja jestem zadowolona,pracuję jako fryzjer po tej szkole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kla Re: ECE Kraków IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.18, 13:17 Witam. Czy mogłabys podać jakiś kontakt do tej szkoły nr telefonu lub adres e mail, ponieważ potrzebuje sie skontakowac a nie mogę znalezc nic w necie. Odpowiedz Link Zgłoś