kwik 21.09.02, 05:16 jest baaaaaaaaaaaardzo wczesna/pozna pora. milego dnia dla nocnych i dziennych markow, wladkow i lidek :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dick Re: pozdrowienia IP: *.dyn.optonline.net 21.09.02, 07:09 kwik napisała: > jest baaaaaaaaaaaardzo wczesna/pozna pora. > milego dnia dla nocnych i dziennych markow, wladkow i lidek > :) > Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek dzien dobry, Kwisiu:))) 21.09.02, 10:01 Ja - mimo wczesnej pory - tez przy kompie:))) Pozdrowienia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Dzien dobry Kwiku i Kasiu:-) IP: *.ewave.at 21.09.02, 10:54 Pozdrowienia:))) Swierzy narzeczony pojechal sobie.Zostal ten nieswierzy...A mialyscie do mnie napisac i co????:-( Co mialam do Was wyslac -wyslalam a tu nic:-(((((((( peeeeeeewno jak ciotka Vika potrzebuje pomocy to w nosie z ciotka:- (((((Ladnie,ladnie...a tak liczylam,ze mnie chociaz opieprza.... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik vitam vszystkich 21.09.02, 15:01 nie ma slonca:( bedzie sniadanie :) vika, dostalam @. odpowiedz bedzie wkrotce. mam nadzieje :) kasik, ty nadal w hondurasie? trzymajcie sie cieplo. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Juz po obiedzie! 21.09.02, 15:55 Vika, napisze dzisiaj wieczorkiem! Albo nawet wkrotce!:))) I dziekuje za maila:))) Kwiku, ja nadal w Hondurasie... Bleeee...:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
kwik obiadu dzis niet 21.09.02, 17:52 bylo sniadanie, za chwile kolacja. kiedy konczy sie honduras? Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: Dzien dobry Kwiku i Kasiu:-) 21.09.02, 17:25 cze Vikus! a mnie to jeszcze pamietasz troszeczke?.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Anulka!!!!! IP: *.ewave.at 21.09.02, 18:17 pewnie,ze pamietam ale w nocy pisalam duzo listow .Dzisiaj napisze.Obiecuje.Wybacz:-) Odpowiedz Link Zgłoś