kwik 22.09.02, 06:15 u was dzien sie zaczyna u mnie konczy sie czas na zasluzony sen Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vika Re: pozegnania nadszedl czas IP: *.ewave.at 22.09.02, 06:21 AAAAAA to dobranoc.tez ide lulu.:O)Ziewam... Odpowiedz Link Zgłoś
wasia adiutant wita kapitana :)) 22.09.02, 20:21 Zasłużony sen? Kapitan wraca po wakacjach i o zasłuzonym śnie pisze?? Czekam stęskniona w bagiennej jednostce. Nb. su wyraziła zgodę na naradę trójstronną, oczywiście w sprawie umundurowania dla bagiennej jednostki :)) pzdr, w. PS. A ja tez mam nową, piękną, szekspirowską sygnaturkę :) Go me :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Kwiczus!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 22.09.02, 21:35 Smutnooooooo.......:-((((((((komp mi siadl na amen i sie z nim meczymy od rana...... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Kwiczus!!!!!!!!!!!!! 22.09.02, 21:35 nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo vika byl spacer?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Dziewczyny!!! 22.09.02, 21:42 A ja wlasnie jednym okiem zerkalam na TV i zaraz rzuce temat na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Kwiczus!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 22.09.02, 21:54 Byl-nie pomoglo....-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Kwiczus!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 22.09.02, 23:56 Napisalam:-)Buziaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrufka Re: pozegnania nadszedl czas IP: *.abo.wanadoo.fr 23.09.02, 00:08 No wlasnie, pozegnania nadszedl czas i zmykam spac :) Mam nadzieje, ze moj mezczyzna "zmyknie" razem ze mna, wiec ide mu sie pokazac w pizamie. Albo lepiej bez pizamy :))))) (szczesliwa z powodu kolejnego udanego weekendu) Mrufka. Odpowiedz Link Zgłoś