moherowa 15.10.05, 23:37 Powinneście sobie wszystkie zaszyć i we włosienicy pokutować a nie chłopa szukać, ladacznice jedne! Podrawiam serdecznie, szczęść Boże. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiulka81 jestes boska 15.10.05, 23:40 moherowa napisała: > Powinneście sobie wszystkie zaszyć i we włosienicy pokutować a nie chłopa > szukać, ladacznice jedne! > Podrawiam serdecznie, szczęść Boże. Zostalas moja idolka Szczesc Boze Odpowiedz Link Zgłoś
maladiablica1 Re: Jak ja nienawidzę młodych kobiet! 15.10.05, 23:41 dla mnie tez jesteś idolką i to z klasa Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Jak ja nienawidzę młodych kobiet! 15.10.05, 23:41 A my się skądś nie znamy??;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
maladiablica1 Re: Jak ja nienawidzę młodych kobiet! 15.10.05, 23:44 ze mną czy z idolką Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Jak ja nienawidzę młodych kobiet! 15.10.05, 23:45 Z idolką;))) to pewnie ktoś kto tu bywa w dzień i z nami gada;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
maladiablica1 Re: Jak ja nienawidzę młodych kobiet! 15.10.05, 23:47 a w nocy sobie zaszywa Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Jak ja nienawidzę młodych kobiet! 15.10.05, 23:48 Raczej próbuje prowokować;))) Odpowiedz Link Zgłoś
maladiablica1 Re: Jak ja nienawidzę młodych kobiet! 15.10.05, 23:51 jestem otwarta na wyzwanie -niech prowokuje Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Jak ja nienawidzę młodych kobiet! 15.10.05, 23:53 To nie jego styl;))) on się już raczej nie będzie odzywał;))) Odpowiedz Link Zgłoś
maladiablica1 Re: Jak ja nienawidzę młodych kobiet! 15.10.05, 23:55 znaczy zamknięty w sobie prowokator-a to kanalia Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Jak ja nienawidzę młodych kobiet! 15.10.05, 23:57 ;)))) kanalia a nawet siur;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: Jak ja nienawidzę młodych kobiet! 15.10.05, 23:54 hmm, jak mozna sie dostac do ekskluzywnego klubu moherowych beretow? slyszalam, ze o kartke czlonkowska trudno... :D szczesc boze, modlmy sie za ojca dyrektora, aj waj :D Odpowiedz Link Zgłoś
maladiablica1 Re: Jak ja nienawidzę młodych kobiet! 15.10.05, 23:56 zostałaś przyjęte -karta członkowska zostanie przesłana pocztą Odpowiedz Link Zgłoś
moherowa Re: Jak ja nienawidzę młodych kobiet! 16.10.05, 00:01 Nie wolno czcic idoli, ale ja moge byc idolką bo można brać ze mnie przykład. Jak byłam młoda zawarłam kontrakt cywilny i żyłam z chłopem udało mi się nawet pare lat, chociaż miałam takie jazdy że w końcu nie wytrzymał i poszedł sobie a teraz mówie że to ja zerwałam. Ale co się nafuckałam to moje i tego mi nikt nie odbierze!!! Jak już zostałam bez chłopa to się nawróciłam no bo co niby miałam zrobić i gdzie chłopa szukać? I zostałam największą krzykaczką parafialną, bo przecież jestem teraz święta, a jak ktos tego nie uznaje to go Pan Bóg pokarze, tak jak was, pozdrawiam serdecznie, szczęść Boże. Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzak-1974 Re: Jak ja nienawidzę młodych kobiet! 16.10.05, 13:33 No tak starym nie zostaje nic innego , Amen........... Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise79 Re: Jak ja nienawidzę młodych kobiet! 16.10.05, 13:41 zazdrośc ci d... zżera? Oj nieładnie,Ojciec nie byłby zachwycony Odpowiedz Link Zgłoś