Dodaj do ulubionych

krem do cery wrażliwej i mieszanej

IP: 212.191.128.* 25.02.01, 18:56
Mam cerę mieszaną i wrażliwą, wszystkie kremy nawilżające są dla mnie zbyt mało nawilzające,jestem do tego stopnia zdesperowana, że zaczełam używać NIVEA.
Pomocy!
Obserwuj wątek
    • Gość: emma Re: krem do cery wrażliwej i mieszanej IP: *.exbud.com.pl 26.02.01, 08:37
      A próbowałaś Thermal 1 lub 2 Vichy.Jest świetny i na pewno nie uczula.
      • Gość: Asia Re: krem do cery wrażliwej i mieszanej IP: *.bbnplanet.com 26.02.01, 09:22
        Vichy jest super. Możesz też spróbować krem nawilżający firmy La Roche Posay (w aptekach) Hydraphase 1. Jest napawdę super!! Jest to seria przygotowana specjalnie dla cery szczególnie wrażliwej.

Jeśli chodzi o serię VICHY, dodatkowo polecam maseczkę głęboko nawilżająca. Też bardzo dobra i przeznaczona do cery wrazliwej. Polecam bo sama używam.
    • Gość: Aaa Re: krem do cery wrażliwej i mieszanej IP: 212.63.6.6, 212.246.17.* 27.02.01, 13:20
      Jeszcze o Vichy - krem adaptiv do cery mieszanej. Najlepszy jaki do tej pory uzywalam. Hipoalergiczny.
      Entuzjastycznie, Aaa
      • Gość: tatko Re: krem do cery wrażliwej i mieszanej IP: 195.41.66.* 27.02.01, 13:38
        Ja uzywam tylko nivea i to tylko na plazy. Dodatkowy plus, jak sie ma nivea na kocu i jest sie w Bulgarii to przychodza tubylcy i kupuja, nawet napoczety. Przebicie jak 2 do 1. (Tyle pamietam z przed 20 lat.)
        Nastepny plus nivea - nie ma tego okropnego faktora i slonce opala rownomiernie. Kiedys dotknela mnie jedna taka posmarowana faktorem cos ponad 20 to tylko po niej biala plama mi zostala na przedramieniu. Okropne!

Pozdrawiam Was, mile panie. I przemyslcie ten nivea (choc podobno sie nudzi po latach.)
      • Gość: marta Re: krem do cery wrażliwej i mieszanej IP: 157.25.69.* 28.02.01, 10:54
        Zdecydowanie popieram i polecam. Krem Adaptive - Vichy to najlepszy krem do cery mieszanej jaki do tej pory używałam. A przy tym nie jest zabójczy dla kieszeni...
        • Gość: Bea Re: krem do cery wrażliwej i mieszanej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.01, 21:15
          Może,to rozgniewa zwolenniczki kremów Vichy, ale
          pozwolę sobie nie zgodzić się z ich zachwytami.
          Używałam Vichy i nie polecam go do cery wrażliwej.
          Zdecydowanie lepsze są kremy firmy Avene, produkowane
          w oparciu o wodę termalną. Szczególnie kremik o
          nazwie:Creme Pour Peaux Inolerantes. Uważam, że
          naprawdę jest świetny!!!Pozdrawiam Bea
          • Gość: marta Re: krem do cery wrażliwej i mieszanej IP: 157.25.69.* 12.03.01, 13:50
            Oczywiście, że możesz się nie zgodzić;
            Ja jestem alergikiem i mam bardzo wrażliwą skórę, ale Vichy się sprawdza w 100%.
    • Gość: olive Re: krem do cery wrażliwej i mieszanej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.01, 12:28
      Gość portalu: Ania napisał(a):

&#62 Mam cerę mieszaną i wrażliwą, wszystkie kremy
      nawilżające są dla mnie zbyt mało nawilzające,jestem do
      tego stopnia zdesperowana, że zaczełam używać NIVEA.
      &#62 Pomocy!

Sprobuj Inter-Fragrance'a krem matujacy ALGAVIT Q10, na
      mnie to dziala.

pozd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka