Gość: Ania IP: 212.191.128.* 25.02.01, 18:56 Mam cerę mieszaną i wrażliwą, wszystkie kremy nawilżające są dla mnie zbyt mało nawilzające,jestem do tego stopnia zdesperowana, że zaczełam używać NIVEA. Pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emma Re: krem do cery wrażliwej i mieszanej IP: *.exbud.com.pl 26.02.01, 08:37 A próbowałaś Thermal 1 lub 2 Vichy.Jest świetny i na pewno nie uczula. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: krem do cery wrażliwej i mieszanej IP: *.bbnplanet.com 26.02.01, 09:22 Vichy jest super. Możesz też spróbować krem nawilżający firmy La Roche Posay (w aptekach) Hydraphase 1. Jest napawdę super!! Jest to seria przygotowana specjalnie dla cery szczególnie wrażliwej. Jeśli chodzi o serię VICHY, dodatkowo polecam maseczkę głęboko nawilżająca. Też bardzo dobra i przeznaczona do cery wrazliwej. Polecam bo sama używam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaa Re: krem do cery wrażliwej i mieszanej IP: 212.63.6.6, 212.246.17.* 27.02.01, 13:20 Jeszcze o Vichy - krem adaptiv do cery mieszanej. Najlepszy jaki do tej pory uzywalam. Hipoalergiczny. Entuzjastycznie, Aaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatko Re: krem do cery wrażliwej i mieszanej IP: 195.41.66.* 27.02.01, 13:38 Ja uzywam tylko nivea i to tylko na plazy. Dodatkowy plus, jak sie ma nivea na kocu i jest sie w Bulgarii to przychodza tubylcy i kupuja, nawet napoczety. Przebicie jak 2 do 1. (Tyle pamietam z przed 20 lat.) Nastepny plus nivea - nie ma tego okropnego faktora i slonce opala rownomiernie. Kiedys dotknela mnie jedna taka posmarowana faktorem cos ponad 20 to tylko po niej biala plama mi zostala na przedramieniu. Okropne! Pozdrawiam Was, mile panie. I przemyslcie ten nivea (choc podobno sie nudzi po latach.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: krem do cery wrażliwej i mieszanej IP: 157.25.69.* 28.02.01, 10:54 Zdecydowanie popieram i polecam. Krem Adaptive - Vichy to najlepszy krem do cery mieszanej jaki do tej pory używałam. A przy tym nie jest zabójczy dla kieszeni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: krem do cery wrażliwej i mieszanej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.01, 21:15 Może,to rozgniewa zwolenniczki kremów Vichy, ale pozwolę sobie nie zgodzić się z ich zachwytami. Używałam Vichy i nie polecam go do cery wrażliwej. Zdecydowanie lepsze są kremy firmy Avene, produkowane w oparciu o wodę termalną. Szczególnie kremik o nazwie:Creme Pour Peaux Inolerantes. Uważam, że naprawdę jest świetny!!!Pozdrawiam Bea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: krem do cery wrażliwej i mieszanej IP: 157.25.69.* 12.03.01, 13:50 Oczywiście, że możesz się nie zgodzić; Ja jestem alergikiem i mam bardzo wrażliwą skórę, ale Vichy się sprawdza w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olive Re: krem do cery wrażliwej i mieszanej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.01, 12:28 Gość portalu: Ania napisał(a): > Mam cerę mieszaną i wrażliwą, wszystkie kremy nawilżające są dla mnie zbyt mało nawilzające,jestem do tego stopnia zdesperowana, że zaczełam używać NIVEA. > Pomocy! Sprobuj Inter-Fragrance'a krem matujacy ALGAVIT Q10, na mnie to dziala. pozd. Odpowiedz Link Zgłoś