akiel_idi_farm 31.10.05, 10:28 Podjęłam decyzję. Ide do apteki po test. Jeszcze tylko dopije kawe, wypije pol szklanki wody, zeby mi sie sikac bardziej chcialo 20 minut napisze Wam co i jak. Trzymajcie przez ten czas kciuki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzydziecha1 Re: no, moi drodzy 31.10.05, 10:29 Ale trzymać zeby był pozytywny czy negatywny???? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: no, moi drodzy 31.10.05, 10:29 A mamy trzymać kciuki, żeby test pozytywnie czy negatywnie wyszedł? W sumie życzę Ci, żeby pozytywnie :). Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: no, moi drodzy 31.10.05, 13:36 ja to bym chciala zeby mi tabletki nie zadzialalo i zeby tez pozytywny test wyszedł:P ale cos cholery działaja bez zarzutu! Odpowiedz Link Zgłoś
akiel_idi_farm Re: u mnie to samo:-) :-( 31.10.05, 13:40 a to nie mozecie nie brac tabletek? Ktoś wam każe je brać, czy co? Po co liczyc, ze nie zadziałają, zamiast w ogóleich nie zażywać. Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: u mnie to samo:-) :-( 31.10.05, 13:45 Pewnie ze nikt mi nie kaze~! Ale teoretycznie to najpierw powinnabym wyjsc za maz:P Odpowiedz Link Zgłoś
anmery1 Re: u mnie to samo:-) :-( 31.10.05, 13:45 hmmm - koncze studia i szukam mieszkania - planujemy slub - wsyztsko w w swoim czasie - przynajmniej u mnie - musi byc jak w zegraku:-)))) ale jakbysmy zaliczyli wpadke to nic zlego sie by nie stalo:-)))) ale poki co wole wszytsko po koleii:-) Odpowiedz Link Zgłoś
akiel_idi_farm Re: no, moi drodzy 31.10.05, 13:39 no i nie ma o czym gadac. Dlatego nie kontynuowałam tego watku. Kolejny miesiąc w plecy. Albo za wczesnie jeszcze jest. Ale na opakowaniu pisze ze 5 dni po zapłodnieniu, tak ze nie łudzę się. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: no, moi drodzy 31.10.05, 18:02 akiel_idi_farm napisała: > no i nie ma o czym gadac. Dlatego nie kontynuowałam tego watku. Kolejny miesiąc > > w plecy. Albo za wczesnie jeszcze jest. Ale na opakowaniu pisze ze 5 dni po > zapłodnieniu, tak ze nie łudzę się. to bujda. testuj w terminie okresu. Odpowiedz Link Zgłoś
akiel_idi_farm Re: OBY BYLO PO TWOJEJ MYSLI:-) 31.10.05, 13:41 dzięki, ale nastepna okazja za miesiąc dopiero. Idę dzisiaj z wynikami badań hormonalnych do gina. Odpowiedz Link Zgłoś
anmery1 Re: OBY BYLO PO TWOJEJ MYSLI:-) 31.10.05, 13:46 oj - za miesiac - to juz niedlugo - prezent gwiazdkowy masz jak by co -jak w banku:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: OBY BYLO PO TWOJEJ MYSLI:-) 31.10.05, 17:38 akiel_idi_farm napisała: > dzięki, ale nastepna okazja za miesiąc dopiero. Idę dzisiaj z wynikami badań > hormonalnych do gina. No to weź się porządnie do roboty.. ;)) Męcz samca ile wlezie - w końcu musi się przecież udać, albo oznacza to, że jest złym reproduktorem. Odpowiedz Link Zgłoś