Dodaj do ulubionych

do admina i bardzo prosze o odpowiedz

31.10.05, 13:55
Dlaczego usuęłaś wątek "ella jak tam twoja randka?" , a wątek Elli o
sponsorowanej randce, w którym opowiada ona o swoich nieopodatkowanych
dochodach, pełen chamstwa, wulgaryzmów, nazywania ludzi śmieciami,
niewydymkami, moherowymi beretami itp - tamten wątek nie został usunięty. Czy
tamten watek nie łamie netykiety po stokroc bardziej niż ten, który teraz
usunęłaś? Proszę, uzasadnij swoją przedziwną decyzję, z góry dziekuję.
Obserwuj wątek
    • owca uzasadnienie 31.10.05, 14:04

wątek Ella321 Jutro mam pierwszą "sponsorowaną" randkę... jest przynajmniej w
      jakiejś części wątkiem tematycznym między innymi o tzw. sponsoringu
      istotnie jest tam wiele dosadnych wypowiedzi i obrażania wzajemnego ale
      przynajmniej wszystko kręci się w okół jednego tematu

wątek Anmery1 ma dużą szansę na przejście w rozmowę czysto personalną, dotyczy
      danej forumowiczki, nie problemu jaki omawiany był w pierwszym wątku

poza tym myślę, że wystarczy jeśli w jednym miejscu będzie omawiany temat Elli i
      jej sponsorowanych randkach
      • anmery1 Re: uzasadnienie 31.10.05, 14:07
        ale ja tylko chcialam ze sama Ella sie odezwala bo na maila nie odpisalaa BYLAM
        CIEKAWA jak jej randewu sie udalo!
        ale skoro tak Owco uwazasz - ze stalby sie watkiem personalnym - to pozostaje
        mi wierzyc ze zrobilas slusznie chociaz ja ze swojej strony nie mialam zamiaru
        nikogo obrazac itp
        moze nalezalo poczekac az bedzie sie zle dzialo i dopiero kasowac??????
        • owca Re: uzasadnienie 31.10.05, 14:16

są to tzw. wątki personalne i z założenia są przenoszone na Oślą Ławkę

doświadczenie nauczyło nas, że niestety większość wątków o konkretnych osobach z
          forum zazwyczaj kończy się wzajemnym obrażaniem
          dużo lepiej jest rozmawiać o problemach, o pogladach, nie o osobach je wygłaszającyh
          • anmery1 OK masz racje:-))) 31.10.05, 14:16
        • six_a Re: uzasadnienie 31.10.05, 14:32
          jakie randewu, przecie to była podpucha! :)
          • owca Re: uzasadnienie 31.10.05, 14:41

akurat to nie ma znaczenia
            zazwyczaj nikt w 100% nie jest w stanie określić co jest podpuchą a co nie
            • six_a Re: uzasadnienie 31.10.05, 14:44
              ja nie w tym sensie, zdziwiło mnie, że ktoś zapytał o ciąg dalszy afery :)))
              noooo niby nie, ale często widać po dalszej aktywności pytającego i
              rozwoju 'dyskusji'.
      • akiel_idi_farm Re: uzasadnienie 31.10.05, 14:09
        Dziękuje Owco za wyjaśnienie, przyjmuję do wiadomości, po części zgadzam sie z
        Twoją decyzja( to znaczy z usunieciem wątku), ale gdyby to ode mnie zależało,
        wycięłabym jeszcze z tamtego wątku masę postów. O ile nie cały wątek.
        • anmery1 dokladnie 31.10.05, 14:11
          szkoda Owco ze tam nie bylas /a moze bylas/i nie skasowalas tego watku
          pierwszego Elli - widzialas jakie tam bluzgi lecialy???????????
          • owca Re: dokladnie 31.10.05, 14:16

nie czytałam wszystkich wpisów z tamtego watku
            już tam idę
          • akiel_idi_farm Re: dokladnie 31.10.05, 14:20
            Właśnie to jest bardzo ciekawe. Nieraz jest tak, że ktoś wyklika _gó.._ ot
            tak, nie zeby kogokolwiek obrazac, tylko tak w powietrze, bo ma zły dzień i
            natychmiast leci post za "zlamanie regulaminu lub netykiety", a innym razem jak
            w jakimś tyglu z wulgaryzmami _ku.._ mieszaja sie z _niewydymkami_ i _starymi
            rurami_ , adresowanymi całkiem personalnie (niewazne teraz czy Ella obraza
            innych, czy to wszyscy jeżdżą po Elli) i nic z tym nie robicie,
            bo "przynajmniej w pewnej niewielkiej części jest to wątek tematyczny". Trochę
            dziwne, nieprawdaz? Tym bardziej, ze macie możliwość kasowac poszczgólne posty,
            niekoniecznie całe wątki, więc można tę czesć tematyczną oszczędzić, a usuwać
            tylko wylewanie na siebie pomyj.

No a jeszcze innym razem, jak teraz, prewencyjnie usuwa sie spokojne wątki bez
            żadnych wulgaryzmów, tak na wszelki wypadek, bo mogą stac się wątkami
            personalnymi.
            • owca Re: dokladnie 31.10.05, 14:25

nie jestem w stanie przeczytsc wszystkiego co jest pisane na forum
              ani fizycznie ani psychicznie tego bym nie zniosła...

zawsze jednak możecie klikać na kosz przy danym poście i inni admini dostający
              zgłoszenia z kosza /jeśli post będzie istotnie obraźliwy/ - właściwie na to
              zareagują
              • akiel_idi_farm Re: dokladnie 31.10.05, 14:26
                oki. Jak cos zobacze to klikne :)
                • owca Re: dokladnie 31.10.05, 14:30

dzięki
                  naprawdę jest to pomocne
                  • anmery1 Re: dokladnie 31.10.05, 14:31
                    fajnie tylko ze zdarzylo mi sie na forum kliknac w kosz ze dwa razy bo uwazalam
                    ze watek zmierza nie w tym kierunku co trzeba a tu NIC zero reakcji wiec chyba
                    nie do konca Owca podajesz info na temat kosza
        • trzydziecha1 Re: uzasadnienie 31.10.05, 14:31
          1. Owca ma zawsze rację
          2. Gdy owca nie ma racji, patrz pkt. 1
          • owca Re: uzasadnienie 31.10.05, 15:03
            Trzydziecha :-)
            błagam, nie!

nie róbmy tu szkółki
            ja też jestem omylna, w takich sytuacjach proszę o maila
    • ginomen [...] 31.10.05, 14:33
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • trzydziecha1 [...] 31.10.05, 14:34
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • mysliwy.z.kijem Re: do admina i bardzo prosze o odpowiedz 31.10.05, 14:37
        o fuck....Nie wiem co o tym myslec. Hmmm.....owca, dajac zdjecie prowokujesz
        wlasnie takich Panow do swoistego , no, naturalizmu.
        • trzydziecha1 Re: do admina i bardzo prosze o odpowiedz 31.10.05, 14:38
          Owca bardzo ładna jest :))
          Olać gupoli :)
          • mysliwy.z.kijem Re: do admina i bardzo prosze o odpowiedz 31.10.05, 14:40
            Ladna jest Owca, nie neguje. Lubie ten typ urody, jasna cera, ciemne wlosy, no
            ale, nawet jesli Pan sobie robi dobrze, to niech to zostawi dla siebie. Ja
            swojego zdjecia nie dam raczej nigdy, bo moze ono posluzyc do , no wlasnie,
            roznych glupot.
            • trzydziecha1 Re: do admina i bardzo prosze o odpowiedz 31.10.05, 14:42

• mysliwy.z.kijem Re: do admina i bardzo prosze o odpowiedz 31.10.05, 14:45
                No Panie nie, sęk w tym, ze tutaj nie tylko przesiaduja Panie:)))))
                • trzydziecha1 Re: do admina i bardzo prosze o odpowiedz 31.10.05, 14:47
                  Myślisz, że są tu kryptogeje???????
                  • mysliwy.z.kijem Re: do admina i bardzo prosze o odpowiedz 31.10.05, 14:49
                    Internet to idealne schronienie dla kazdego:)
                    Jak moje zdjecie by spowodowalo zachwyt forumowiczek to bym obrosl w piorka i
                    nastroszyl sie jak paw:)
                    • trzydziecha1 Re: do admina i bardzo prosze o odpowiedz 31.10.05, 14:50
                      Nie widze przeciwwskazań :))
        • akiel_idi_farm Re: do admina i bardzo prosze o odpowiedz 31.10.05, 14:41
          Kurcze, no bardzo ładna dziewczyna, Owca :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka