kiciunia_kicia 01.11.05, 22:21 Dzisiaj, na poczte na wp.pl, włamała mi sie niepowołana osoba.. Grozi tej osobie coś za to? Jakies artykuły? Ktos sie orientuje? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qrto Re: Włamanie na poczte 02.11.05, 10:49 art. 267 k.k., acz od razu ostrzegam, że policja zbyt chetnie dzialac nie bedzie, tego rodzaju sprawy nie maja najwyzszego priorytetu. Odpowiedz Link Zgłoś
kiciunia_kicia Re: Włamanie na poczte 02.11.05, 12:55 W koncu to przestepstwo internetowe... Odpowiedz Link Zgłoś
kiciunia_kicia Re: Włamanie na poczte 02.11.05, 14:26 Bo był to mój były...wysyłał mi cos i "przy okazji" kliknął na opcję "podpowiedz",a tam było " imie mojego kota" - i wszystko jasne..Tzn. na pewno tak zrobił,bo innej mozliwosci nie widze.. Potem mi nawypisywał czego na tej poczcie nie miałam.. Odpowiedz Link Zgłoś
koma15 Re: Włamanie na poczte 02.11.05, 15:58 ale udzielenie odpowiedzi na podpowiedź powoduje zmianę hasła... tak mi się przynajmniej wydaje... Odpowiedz Link Zgłoś
fajnaret Re: Włamanie na poczte 02.11.05, 16:42 To trzeba zgłosic na policję pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś