trzy_smieszne_kuleczki 01.10.02, 13:15 Za onet.pl "Co piąty z niemieckich nastolatków myśli, że tampony to środki antykoncepcyjne, alarmują naukowcy." Zdziwienie : Jak można robić to z tamponem w środku ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pajdeczka Re: Tampon antykoncepcyjny 01.10.02, 13:16 trzy_smieszne_kuleczki napisał: > Za onet.pl > "Co piąty z niemieckich nastolatków myśli, że tampony to środki > antykoncepcyjne, alarmują naukowcy." > > Zdziwienie : Jak można robić to z tamponem w środku ? > > Ja kiedyś robiłam do z 3 takimi śmiesznymi kuleczkami w środku. Ale łachotało. Czyli można. Odpowiedz Link Zgłoś
trzy_smieszne_kuleczki Re: Tampon antykoncepcyjny 01.10.02, 13:23 A nie próbowałaś z pajdą chleba ? To podobno taaaaaka radocha. A po skończeniu masz dodatkowo podgrzane kluseczki z zupą mleczną. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Tampon antykoncepcyjny 01.10.02, 14:06 trzy_smieszne_kuleczki napisał: > A nie próbowałaś z pajdą chleba ? > To podobno taaaaaka radocha. > A po skończeniu masz dodatkowo podgrzane kluseczki z zupą mleczną. Wystarczą mi kuleczki. Dziękuję. A tobie życzę smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re:Mam dla ciebie propozycje 01.10.02, 14:13 Kontynuuj swoje wypociny w wątku bagiennym. Tam masz większą publikę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re:Mam dla ciebie propozycje IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 01.10.02, 14:18 Trzy smieszne kuleczki - Nie wiem, kim jestes, ale stawiam 1000 do 1 ze po 16 przestaniesz gadac z Pajdeczka bo obie sie wylogujecie i pojdziecie do domu. Jesli sie myle to niech mnie drzwi scisna. P.S. Ja wiem, ze nie zawsze na forum wrze, ale zeby do tego stopnia sie nudzic? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re:Mam dla ciebie propozycje 01.10.02, 14:19 Gość portalu: renia napisał(a): > Trzy smieszne kuleczki - Nie wiem, kim jestes, ale stawiam 1000 do 1 ze po 16 > przestaniesz gadac z Pajdeczka bo obie sie wylogujecie i pojdziecie do domu. > Jesli sie myle to niech mnie drzwi scisna. > > P.S. Ja wiem, ze nie zawsze na forum wrze, ale zeby do tego stopnia sie nudzic? > > Wiesz co, zaczynasz mnie wkur.... ztymi swoimi podejrzeniami. Od...się ode mnie raz na zawsze. To chyba ty się nudzisz, bo próbujesz ludziom wmawiać dziecko. Najlepiej zasięgnij porady specjalisty. Odpowiedz Link Zgłoś
trzy_smieszne_kuleczki Pajda chleba 01.10.02, 14:28 Zapasy Laxigenu się wyczerpały bo wszystko zeżarłaś. Teraz tyłek Ci rozerwie a odbyt wypadnie. Przeczyść sobie okrężnicę to Ci pomoże przetrawić własną głupotę. Odpowiedz Link Zgłoś
trzy_smieszne_kuleczki Renia 01.10.02, 14:24 Coś wiesz czego ja nie wiem ? Że niby pajda czerstwego chleba to ja ???? A co do 16.00, to ja piszę z pracy i, wiesz, mam jeszcze dom i nie muszę siedzieć wiecznie prze komputerze. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Renia 01.10.02, 14:25 trzy_smieszne_kuleczki napisał: > Coś wiesz czego ja nie wiem ? > Że niby pajda czerstwego chleba to ja ???? > A co do 16.00, to ja piszę z pracy i, wiesz, mam jeszcze dom i nie muszę > siedzieć wiecznie prze komputerze. To znowu ty idiotko matko polko żono i coś tam jeszcze? No to za chwilę powinniśmy mieć tu sztab Wiernych. Odpowiedz Link Zgłoś
trzy_smieszne_kuleczki Znowu pajda spleśniałego chleba 01.10.02, 14:31 Oj głupiaś Ty, głupiaś... Strasznie zdebilniałaś tłumoku. Odpowiedz Link Zgłoś
poison_ Re: Znowu pajda spleśniałego chleba 01.10.02, 14:41 Wkur... mnie wszyscy, co podszywacie sie pod mój nick. To, że siedzę do 16-tej wiedzą wszyscy, więc wszyscy mogą to zrobić. Jesteście wszyscy debile i was nienawidzę. Tak samo jak mojego męża kapcia. A co sobie gdzie wsadzam to nie wasza sprawa. A ty Reniu spadaj stąd. Co cię obchodzi, że gadam sama z sobą? Odpowiedz Link Zgłoś
pizdencja Re: Znowu pajda spleśniałego chleba 01.10.02, 16:30 poison_ napisała: > Wkur... mnie wszyscy, co podszywacie sie pod mój nick. To, że siedzę do 16- tej > wiedzą wszyscy, więc wszyscy mogą to zrobić. Jesteście wszyscy debile i was > nienawidzę. Tak samo jak mojego męża kapcia. A co sobie gdzie wsadzam to nie > wasza sprawa. A ty Reniu spadaj stąd. Co cię obchodzi, że gadam sama z sobą? Piekne! Odpowiedz Link Zgłoś
agick ale paranoja... 01.10.02, 16:35 kalejdoskop gwiazd... same damy się zebrały - a jakie kulturalne, jakie oczytane... pajdeczka paranoiczko, napisz do mnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
pizdencja Re: ale paranoja... 01.10.02, 16:38 > kalejdoskop gwiazd... same damy się zebrały - a jakie kulturalne, jakie > oczytane... Witaj w klubie ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
agick chyba.. 01.10.02, 16:45 poniekąd - jako oglądacz, czasem komentator... szczerze, to zaczynam być fanką pajdeczki vel poison vel ktoś tam jeszcze... takiego egzmplarza dawno nie spotkałam... przecież ona musi mie bogate życie wewnętrzne - takie zwroty akcji, komentarze do własnych słów, riposty samej sobie.. a wszystko błyskotliwe i w dobrym tonie. dla mnie - nich zostanie jak najdłużej.. jest wesoło. Odpowiedz Link Zgłoś