Dodaj do ulubionych

Przeczytajcie koniecznie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

07.11.05, 20:11
Dowiedzialam się przez przypadek,że mąż kobiety którą znam jest stałym
bywalcem agencji towarzyskich/wręcz fanem/.Facet jest zupełnie niepozorny
zawsze w czyściutkiej i wyprasowanej /oczywiście przez
zonę/koszuli,mały,drobny taki typowy spokojny mąż-domator i za takiego go
zawsze uważałam i jego nieszczęsna żona jest przekanana o jego dozgonnej
wierności do niej.CO ZA PALANT JAK TAK MOŻNA !!!!!
Obserwuj wątek
    • czekoladka_84 A jak się dowiedziałaś? :) 07.11.05, 20:14
      • marakesz13 Re: A jak się dowiedziałaś? :) 07.11.05, 20:16
        Pewnie jest sąsiadką żony i dorabia w agencji hi hi hi
        • maladiablica1 Re: A jak się dowiedziałaś? :) 07.11.05, 20:19
          nie jestem ani sasiadką zony ani nie dorabiam w agencji ha ha
    • maladiablica1 Re: Przeczytajcie koniecznie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.11.05, 20:18
      Mój facet zna go i ten gnój zadzwonił niedawno do niego i złozył mu propozycje
      czy nie przejechałby się z nim bo zna świetną agencję.Moje kochanie oczywiście
      odmówiło a ten gnój był jeszcze cięzko zdziwiony odmową i się na niego
      obraził.Długo potem rozmawialiśmy o tym jak tak można majac uroczą żonę i małe
      dzieci.
      • marakesz13 Re: Przeczytajcie koniecznie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.11.05, 20:22
        A może żona nie spełnia jego oczekiwań? Jeśli facet chodzi na dziwki to ma to
        jakieś drugie dno.
        • maladiablica1 Re: Przeczytajcie koniecznie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.11.05, 20:25
          To niech się facet rozwiedzie z zona,dziecią zapewni zycie na takim poziomie
          jak dotychczas i niech sobię używa do woli.
          A moze z nim jest coś nie tak,moze nie potrafi w zonie wtzwolic namiętności a
          k..a jak to k..a ma zapłacone i zawsze jej się podoba
          • lena_zet Re: Przeczytajcie koniecznie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.11.05, 09:24
            > A moze z nim jest coś nie tak,moze nie potrafi w zonie wtzwolic namiętności a
            > k..a jak to k..a ma zapłacone i zawsze jej się podoba

ile ty masz lat?myślisz, że dziwce podoba się dawanie dupy?wątpię.to facet lubi
            posuwać dziwkę i koniec.
    • vaporetto Re: Przeczytajcie koniecznie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.11.05, 20:23
      Ale dlaczego miałyśmy to przeczytać koniecznie ?
      • maladiablica1 Re: Przeczytajcie koniecznie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.11.05, 20:26
        bo moze codziennie prasujecie koszulę mężowi-domatorowi a nieznacie jego
        prawdziwej ciemniej strony
        • czekoladka_84 Re: Przeczytajcie koniecznie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.11.05, 20:31
          No rzeczywiście, to jak odkrycie Ameryki. :))))
        • marakesz13 Re: Przeczytajcie koniecznie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.11.05, 20:38
          OK, nie każdy facet chodzi do agencji.OK, codziennie prasuję te koszule. Ale z
          drugiej strony powiedz, czy Ty aby masz 100% pewnośi, że Twój facet, który
          odmówił kolesiowi wsplnego wypadu na dziwki nie ma na boku dziewczyny, z którą
          czasami sie spotyka i szepcze jej w uszko, ze jego stała partnerka (żona?) to
          życiowa pomyłka, która nic nie znaczy? A potem przychodzi do domu, zmeczony po
          całym dniu pracy a Ty zapewniasz mu relaks w sypialni. Masz pewność? Żadna z
          nas nie może mieć 100% pewności. Ja bardzo kocham swojego faceta i ufam mu, ale
          zostawiam sobie ciut ciut rezerwy żebym sie kiedyś nie zdziwiła. Choć wierz mi
          kochana, ze uchodzimy za małżeństwo idealne i chyba w tym osądzie niewiele jest
          przesady.
          • maladiablica1 Re: Przeczytajcie koniecznie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.11.05, 20:44
            o to chodzi,że nie można mieć 100 procentowej pewności nigdy.Ale jak mozna być
            tak zakłamanym,zeby iśc w soboty na dziwki w niedziele jeść z zoną i dziećmi
            wspólny obiad
            • marakesz13 Re: Przeczytajcie koniecznie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.11.05, 20:48
              A ja powiem Ci tak. Tamci ludzie to inna bajka. Pilnuj swojego faceta, dbaj o
              własne szcęscie i dbaj o to, by życzliwe sąsiadki nie pisały o Twoim związku na
              forum.
              • maladiablica1 Re: Przeczytajcie koniecznie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.11.05, 20:50
                Dzięki za radę !! Będę dbać o związek a jak mnie zdradzui z dziwka to zabiję i
                będę pisac na forum dla morderczyń
                Pozdrawiam
          • jusewa Re: Przeczytajcie koniecznie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.11.05, 20:45
            Masz racje marakes13, samiec to samiec. nie ma ideałów.
        • vaporetto Re: Przeczytajcie koniecznie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.11.05, 21:11
          Nie mam męża.
          • maladiablica1 Re: Przeczytajcie koniecznie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.11.05, 21:16
            to nie patrz na domatorów w koszulach tylko na dzikich i wyzwolonych
    • maladiablica1 Re: Przeczytajcie koniecznie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.11.05, 20:46
      zastanawiam się co ma tak dziwka czego nie ma kobieta.Moża faceta fascynuję
      tylko to ze jest dziwką
      • vanhongen Re: Przeczytajcie koniecznie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.11.05, 20:55
        a co diablica ty byś wolała,żeby twój idealny facet miał kochanka?
        jak chodzi na dziwki to znaczy że zaspokaja swe tłamszone przez własną żonę
        potrzeby
        taka jest prawda,myślę że z nim jest wszystko o.k.
        -a ciekawe jaka jest jego idealna żona?
        • maladiablica1 Re: Przeczytajcie koniecznie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.11.05, 21:07
          żona jest wspaniałą kobieta nie zeby przemawiała za mnne solidarność jajników i
          jak mnie pamięć nie myli to on zabiegał o jej względy. A co do seksu ona jest
          ognistą kobietą /pracowałam z nią kilka lat i rozmawiało się o różnych
          rzeczach / a teraz na nieszczeście pracuja w tej samej firmie co tej gnój i nie
          mogą na niego patrzeć
      • ada74 Facet to świnia 07.11.05, 21:01
        Znam wiele małzenstw cudownych(tzn świetny mąż dbający o dom i rodzinę,równiez
        cudowna i piękna żona)a jednak męzowie też zdradzaja,korzystają z płatnych i
        nie tylko,brzydszych panienek,nie wiem dlaczego.
        • marakesz13 Re: Facet to świnia 07.11.05, 21:05
          Ale i tak ich kochamy, no nie?
        • vanhongen Facet to facet 07.11.05, 21:06
          nie monogamista,i tyle
    • ocean.niespokojny Re: Przeczytajcie koniecznie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.11.05, 21:10
      jednym słowem wystarczy miec dobry public relations-koszula i te sprawy-i w
      życiu nie będziesz posądzony o czyny lubieżne ;)
      zastanawiam sie jakie ja wytwarzam pozory
      • maladiablica1 Re: Przeczytajcie koniecznie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.11.05, 21:14
        wychodzi na to że pozory mylą a wyjątek potwierdza regułę.Musze chyba zmiebić
        niak na spokojna duża anielica bo sobie jeszcze ktoś o mnie coś złego pomyśli
        • marakesz13 Re: Przeczytajcie koniecznie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.11.05, 21:21
          A jakby sprawę odwrócić. Gdyby to sąsiadka łaziła na boki, to co byś napisała?
          • maladiablica1 Re: Przeczytajcie koniecznie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.11.05, 21:27
            Ona nie jest moja sąsiadką ale jak by godziła na boki to byłabym zdzwiona ale
            jeszcze nie spotkałam kobiety która płaci facetowi za seks.Ale jak bym słyszała
            ze zdradziła tego gnoja to sama jej ufunduje medal od kobiecego forum
    • kobieta_na_pasach typowy rysopis bywalca agencji 08.11.05, 08:50
      dla mnie zadna rewelacja.
    • kryzysowa_narzeczona75 Przeczytalam i ... 08.11.05, 09:21
      widze, ze co niektorzy potepiaja bardziej autorke watku, niz pana chadzajacego
      do agencji. Alez liberalni sie robimy... Pomyslalby kto...
      • maretina Re: Przeczytalam i ... 08.11.05, 11:34
        kryzysowa_narzeczona75 napisała:

> widze, ze co niektorzy potepiaja bardziej autorke watku, niz pana
        chadzajacego
        > do agencji. Alez liberalni sie robimy... Pomyslalby kto...

to dlaczego pis do spolki z moherowymi beretami wygral:/
        a ten facet to byle ch...
        ja bym zonie dala cynk.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka