suzume 04.10.02, 11:28 no, kochani, który dzień tygodnia lubicie najbardziej i dlaczego właśnie piątek? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: renia Re: październikowy piknik przyjaciół piątków :))) IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 04.10.02, 11:32 bo zostala juz tylko sobota robocza - w niedzziele zawsze mam wolne :) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: październikowy piknik przyjaciół piątków :))) 04.10.02, 11:34 sobota robocza? uuuu :(( współczuję a będziesz miała coś w zamian? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: październikowy piknik przyjaciół piątków :))) 04.10.02, 11:35 jednak wtorek, bo najgorszy - poniedziałek jest juz za mną :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: październikowy piknik przyjaciół piątków :))) 04.10.02, 11:46 najbardziej lubie czwartki. nie ma to jak dreszcz emocji i oczekiwanie na zbawienny piatek. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: październikowy piknik przyjaciół piątków :))) 04.10.02, 11:48 kwik, ale to pppP* no! *PIĄTKÓW!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: październikowy piknik przyjaciół piątków :))) 04.10.02, 11:51 trudno, wcielam sie na chwile, juz mnie nie ma. :) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: październikowy piknik przyjaciół piątków :))) 04.10.02, 11:52 ale obrażalska ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: październikowy piknik przyjaciół piątków :))) 04.10.02, 11:56 wiem, ze dawno cie nie bylo, ale pomylic mnie z kims innym... no nie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: październikowy piknik przyjaciół piątków :))) IP: 195.122.8.* 04.10.02, 12:06 no wlasnie, nie bylo jej tyle, ze zapomniala o starych komplach, wlaczywszy gucia (nie napisze nie zadzwoni). w sprawie dni tygodnia to chcialem powiedziec, ze od sierpnia nienawidze wszystkich dni tygodnia, a poniewaz cos trzeba jednak lubic, wiec ja lubie inne dni tygodnia, np piwnialek (30 x w miesiacu) oraz sexorek (eeeeeeeee) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: październikowy piknik przyjaciół piątków :))) 04.10.02, 12:08 a cigaretek skreslony z kalendarza, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: październikowy piknik przyjaciół piątków :))) IP: 195.122.8.* 04.10.02, 12:09 to juz nie cigarek. to kominek:) kwik napisała: > a cigaretek skreslony z kalendarza, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: październikowy piknik przyjaciół piątków :))) 04.10.02, 12:11 to nie zapomnij o dorzuceniu polan do pieca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: październikowy piknik przyjaciół piątków :))) IP: 195.122.8.* 04.10.02, 12:13 a co? imprezka sie jakas szykuje?:)))) kwik napisała: > to nie zapomnij o dorzuceniu polan do pieca :) > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: październikowy piknik przyjaciół piątków :))) 04.10.02, 12:16 imprezki sie zachciewa. zeby kominek nie zgasl, bo zimno wtedy sie robi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: październikowy piknik przyjaciół piątków :))) IP: 195.122.8.* 04.10.02, 12:18 aha... :))))))) kwik napisała: > imprezki sie zachciewa. > zeby kominek nie zgasl, bo zimno wtedy sie robi. > > :) > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: październikowy piknik przyjaciół piątków :))) 04.10.02, 12:24 Gość portalu: gucio napisał(a): > aha... a nie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: październikowy piknik przyjaciół piątków :))) IP: 195.122.8.* 04.10.02, 12:26 ahhaaaaa..... :) kwik napisała: > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > aha... > > > a nie > > :))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: październikowy piknik przyjaciół piątków :))) 04.10.02, 12:27 nie zdychaj tak, bo serce sie normalnie kraje.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: październikowy piknik przyjaciół piątków :))) 04.10.02, 11:47 no wtorki też coś w sobie mają ale środy - normalnie dołek kondycyjny ;) ps: bardzo proszę nie stosować tu słowa "poniedziałek" - a fe! Odpowiedz Link Zgłoś
fe_male Re: A jednak... 04.10.02, 11:57 znalazł się wielbiciel, a raczej -cielka środy - ja. Lubię środę bo po niej to już "z górki". Pa Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: październikowy piknik przyjaciół piątków :))) 04.10.02, 11:50 Bo piątek to zapowiedź tak oczekiwanego weekendu... zasłużonego odpoczynku albo balangi... Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: październikowy piknik przyjaciół piątków :))) 04.10.02, 12:00 w zasadzie to ja mam tak jak renia, ale czasem udaje sie wykrecic i wtedy zamiast roboczej soboty mam sobote robocza... Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Liloom 04.10.02, 12:02 Wyjaśnij mi uprzejmiasto, jaka jets różnica? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom roznica jest ogromna! 04.10.02, 12:13 hehe:) albo wstaje bladym switem i jade z dzieckiem do szkoly albo.... spie ale za to wypada na to ze to ja sprzatam caaaaaaaaaaaaale mieszkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: październikowy piknik przyjaciół piątków :))) 04.10.02, 12:18 ha.. poniedziałek - po weekendzie jak worek czuje się człowiek wtorek - do ziemii ozorek środa - co do życia chęcie doda? czwartek - jeszcze godzin kilkanaście i ... piątek - weekendu początek sobota/niedziela - dni wniebowstąpiennia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: październikowy piknik przyjaciół piątków :))) IP: 195.122.8.* 04.10.02, 12:20 agick... i w sobote i w niedziele w kosciele? no popatrz popatrz, kto by pomyslal... agick napisała: > ha.. > > poniedziałek - po weekendzie jak worek czuje się człowiek > wtorek - do ziemii ozorek > środa - co do życia chęcie doda? > czwartek - jeszcze godzin kilkanaście i ... > piątek - weekendu początek > sobota/niedziela - dni wniebowstąpiennia > > > Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: październikowy piknik przyjaciół piątków :))) 04.10.02, 12:28 bosze broń... z radości to wniebowzięcie... wiesz, miód w gębie, wróbel w garści, kobyłka u płota, gąska w ogródku, śniadanie o 12:30... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume wiecie co? 04.10.02, 13:53 postuluję utworzenie ósmego dnia tygodnia, oczywiście, jako przedłużenie weekendu. kto jest przeciw? nie widzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: wiecie co? IP: 195.122.8.* 04.10.02, 13:57 osmy dzien tygodnia to juz beatlesi rozreklamowali. moze osmy i pol dzien tygodnia? Odpowiedz Link Zgłoś
wasia bosze, czytać nie umiem... 04.10.02, 14:31 wasia przeczytała "klub wielbicieli PĘPKÓW" - i do tego klubu by się zapisała :) pzdr, w. Odpowiedz Link Zgłoś
wasia errata 04.10.02, 14:34 bosze, nie tylko pępków przeczytałam źle :) wielbiciele zamiast przyjaciół, klub zamiast pikniku... staję się wtórnym analfabetą... RATUNKU!! pzdr, w. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume ależ to jest a weri gut ajdija 04.10.02, 14:59 super: październikowy klub wielbicieli pępków czy mogę być skarbnikiem? pliiiiz! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: ależ to jest a weri gut ajdija 04.10.02, 15:06 suzume napisała: > super: październikowy klub wielbicieli pępków koniecznie z kolczykami :) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: ależ to jest a weri gut ajdija 04.10.02, 15:09 kwik napisała: > suzume napisała: > > > super: październikowy klub wielbicieli pępków > > koniecznie z kolczykami > > :) kolczyki są dobre dla plebsu my nasze pępki będziemy ozdabiać niezobowiązującymi brylantami albo dyskretnymi szmaragdami :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: ależ to jest a weri gut ajdija 04.10.02, 15:11 suzume napisała: > my nasze pępki będziemy ozdabiać niezobowiązującymi brylantami albo dyskretnymi ???????? hmm, to mial byc klub wielbicieli zakolczykowanych pepkow czy wlascicieli ?????????????????? prosze o szybka odpowiedz. musze podjac decyzje. :) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: ależ to jest a weri gut ajdija 04.10.02, 15:17 kwik napisała: > hmm, to mial byc klub wielbicieli zakolczykowanych pepkow > czy wlascicieli ?????????????????? pępków wogóle - nie było słowa o kolczykowaniu ale obowiązek dbania o pępek istnieje :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: ależ to jest a weri gut ajdija 04.10.02, 15:21 slowo bylo. o brylantach i innych precjozach. prosze nie wykrecac sie aluzjami :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: ależ to jest a weri gut ajdija 04.10.02, 15:25 kwik napisała: > slowo bylo. o brylantach i innych precjozach. > prosze nie wykrecac sie aluzjami :)))))))))))) > to nie aluzyje tylko smętna rzeczywistość lepiej wypoleruj brylant brylantyną Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: ależ to jest a weri gut ajdija 04.10.02, 15:26 nie bede polerowac i nie wezme w tym udzialu bo dno nie ma konca a mnie nie chce sie wypatrywac :) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: ależ to jest a weri gut ajdija 04.10.02, 15:28 kwik napisała: > nie bede polerowac i nie wezme w tym udzialu > bo dno nie ma konca > a mnie nie chce sie wypatrywac > :) dna to my przecież już od dawna wypatrujemy od spodu :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: ależ to jest a weri gut ajdija 04.10.02, 15:30 ale o tym psssst. jeszcze ktos sie dowie i dopiero bedzie bol i zgrzytanie zebow :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gero Re: ależ to jest a weri gut ajdija IP: 195.94.204.* 04.10.02, 15:32 kwiku jak ty to robisz, ze ciebie nigdy nie wyloguja? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: ależ to jest a weri gut ajdija 04.10.02, 15:34 z powodu osobistej skrupulatnosci i zamilowania do anonimowosci :)) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume że niby wtedy 04.10.02, 15:01 seksten będzie dłuższy o pół dnia? :))) mmmmm Odpowiedz Link Zgłoś