Dodaj do ulubionych

jak sie bawia na antenie w prywatnej stacji TVN

16.11.05, 09:18
od dawna juz wiadomo,ze to stacja promujaca i wspierajaca Platforme.
niewybredne zarty na temat opozycyjnych partii juz spowszednialy. ale
puszczanie na antenie dowcipow obrazajacych kobiety to juz chamstwo. rzecz
miala miejsce wczoraj w "Szkle kontaktowym". cytuje:
"- a czy pan wie czym sie rozni mozg kobiety od mozgu kury?
- no nie wiem. a czym?
- mozg kobiety nie ma tego zwoju odpowiedzialnego za grzebanie łapką".
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: jak sie bawia na antenie w prywatnej stacji T 16.11.05, 09:19
      dobrze, że nie oglądam polskiej telewizji. Teraz wiem,że nawet przypadkiem TVN
      nie włączę.
    • mala07 Re: jak sie bawia na antenie w prywatnej stacji T 16.11.05, 09:24
      zatme polecam tv Trwam i tv Puls - tam ewidentnie propaguja PIS LPR i Samoobronę
      • kobieta_na_pasach Re: jak sie bawia na antenie w prywatnej stacji T 16.11.05, 09:25
        mala07 napisała:

> zatme polecam tv Trwam i tv Puls - tam ewidentnie propaguja PIS LPR i
        Samoobron
        > ę

jestes wierna ogladaczka? moze tez sie przyłącze:)
        • anmery1 Re: jak sie bawia na antenie w prywatnej stacji T 16.11.05, 09:35
          TAK ogladam 24/7 sluchajac przy tym radia maryja i jozef na dwoje uszu
          • kobieta_na_pasach Re: jak sie bawia na antenie w prywatnej stacji T 16.11.05, 09:36
            anmery1 napisała:

> TAK ogladam 24/7 sluchajac przy tym radia maryja i jozef na dwoje uszu

ty jestes mala07?!
            • anmery1 Re: jak sie bawia na antenie w prywatnej stacji T 16.11.05, 09:42
              jestem ale na innym forum - nie przelogowalam sie
              • kobieta_na_pasach Re: jak sie bawia na antenie w prywatnej stacji T 16.11.05, 09:52
                anmery1 napisała:

> jestem ale na innym forum - nie przelogowalam sie

aha. to musze ci wyznac,ze kiedys zaznaczylam osobe o loginie "mala07" na
                szaro:) i niech tak zostanie.
                • anmery1 Re: jak sie bawia na antenie w prywatnej stacji T 16.11.05, 10:09
                  nie bede płakac z tego powodu:-)
    • waclaw_grzyb Re: jak sie bawia na antenie w prywatnej stacji T 16.11.05, 09:25
      > - mozg kobiety nie ma tego zwoju odpowiedzialnego za grzebanie łapką".

o co chodzi? przecież to prawda..
      • kobieta_na_pasach Re: jak sie bawia na antenie w prywatnej stacji T 16.11.05, 09:38
        waclaw_grzyb napisał:

> > - mozg kobiety nie ma tego zwoju odpowiedzialnego za grzebanie łapką".
        >
        > o co chodzi? przecież to prawda..

gdyby kawal byl opowiedziany w innej stacji nie mialabym pretensji.
        a jesli nawet to prawda to po co zaraz tak publicznie wysmiewac?
    • c.eastwood i co cię dziwi ? 16.11.05, 09:43
      moze brak ci zwoju odpowiedzialnego za poczucie humoru
      kondolencje dla małzonka
      • kobieta_na_pasach Re: i co cię dziwi ? 16.11.05, 09:54
        c.eastwood napisał:

> moze brak ci zwoju odpowiedzialnego za poczucie humoru
        > kondolencje dla małzonka

ale mam za to inne. natomiast tobie od pisania na forum zwoje wygladzilo do
        golego pnia. wyrazy wspolczucia.
    • landrynka8 Re: jak sie bawia na antenie w prywatnej stacji T 16.11.05, 10:10
      Kobieto, nie podoba mi się takie podejście do widza. TVN stracił wiarygodnosc i
      tyle. Zawsze myślałam ze DOBRE dziennikarstwo polega na bezstronnosci w
      pokazywaniu wydarzeń. Nie podoba mi się takie narzucanie zdania i nie ogladam
      już TVN.
      • kobieta_na_pasach Landryna, ziomalo 16.11.05, 10:39
        przybij piatke! od stycznia odlaczam kablowke. nie bede nabijala kabzy amatorom.

landrynka8 napisała:

> Kobieto, nie podoba mi się takie podejście do widza. TVN stracił wiarygodnosc
        i
        >
        > tyle. Zawsze myślałam ze DOBRE dziennikarstwo polega na bezstronnosci w
        > pokazywaniu wydarzeń. Nie podoba mi się takie narzucanie zdania i nie ogladam
        > już TVN.
        • landrynka8 Re: Landryna, ziomalo 16.11.05, 11:16
          No to przybijam :))
    • grogreg Eeeeee, stare nt 16.11.05, 10:14
      • kobieta_na_pasach Re: Eeeeee, stare nt 16.11.05, 10:40
        tym gorzej dla TVN. odgrzewane kotlety leza dlugo na żoładku.
    • kominek Re: jak sie bawia na antenie w prywatnej stacji T 16.11.05, 10:46
      kobieta_na_pasach napisała:

Inteligetntna kobieta pomyslalby, ze ten zart po prostu nie byl o niej.
      • kobieta_na_pasach Re: jak sie bawia na antenie w prywatnej stacji T 16.11.05, 11:06
        kominek napisał:

> kobieta_na_pasach napisała:
        >
        > Inteligetntna kobieta pomyslalby, ze ten zart po prostu nie byl o niej.
        >
        jesli "pijesz"do mnie to rzeczywiscie, nie odebralam tego,jak wysmiewanie sie z
        mojej inteligencji. ale myslalam,ze panowie z TVN wezma pod uwage, ze te stacje
        ogladaja przede wszystkim ludzie inteligentni i takie "dowcipy" sa powyzej ich
        poziomu intelektualnego.coz, widocznie nalezalo sie znizyc. a to juz dla mnie za
        duzo.
        • mlynek_kawowy Re: jak sie bawia na antenie w prywatnej stacji T 16.11.05, 11:46
          > myslalam,ze panowie z TVN wezma pod uwage, ze te stacje
          > ogladaja przede wszystkim ludzie inteligentni i takie "dowcipy"

Reality Show, głupawe teleturnieje, telenowele, seriale, fakty nastawionione na tanią sensację itd... Rzeczywiście telewizja dla wybitnie inteligentnych :)

Inna sprawa że dziennikarze pracujący w najbardziej wpływowych mediach mają raczej liberalne poglądy. Natomiast akurat rzekomo pro-platformersowe media (TVP+TVN) odkryły i ujawniły że dziadek Tuska jednak u niemców służył, co głosów mu na pewno nie przysporzyło, i na dodatek stało się pretekstem żeby przyjąć z powrotem tego idiotę do PiSsu...
    • widokzmarsa Re: jak sie bawia na antenie w prywatnej stacji T 16.11.05, 11:00
      A jakie dowcipy na buraków maja mówić? Wybredne?
      • kobieta_na_pasach Re: jak sie bawia na antenie w prywatnej stacji T 16.11.05, 11:08
        widokzmarsa napisał:

> A jakie dowcipy na buraków maja mówić? Wybredne?

buraki nie ogladaja TVN, bo burakow nie stac na kablowke. dlatego tez mamy taki
        a nie inny wynik wyborow.
        • majka_04 Re: jak sie bawia na antenie w prywatnej stacji T 16.11.05, 11:17
          tvn nie przechodzi z kablowki tylko z anteny /zwyczajnej/wiec nawet "buraki" na
          wsi maja TVN
          • kobieta_na_pasach Re: jak sie bawia na antenie w prywatnej stacji T 16.11.05, 11:24
            majka_04 napisała:

> tvn nie przechodzi z kablowki tylko z anteny /zwyczajnej/wiec nawet "buraki"
            na> wsi maja TVN

to jest bardzo interesujace. bo ja mieszkam w miescie wojewodzkim i zeby
            odbierac TVN musze miec kablowke:)
            • widokzmarsa Re: jak sie bawia na antenie w prywatnej stacji T 16.11.05, 11:48
              co po raz kolejny wskazuje że twoja wiedza o świecie jest ograniczona
              • kobieta_na_pasach Re: jak sie bawia na antenie w prywatnej stacji T 16.11.05, 11:51
                widokzmarsa napisał:

> co po raz kolejny wskazuje że twoja wiedza o świecie jest ograniczona

na jakiej podstawie mnie obrazasz?
                • conveyor Re: jak sie bawia na antenie w prywatnej stacji T 16.11.05, 14:16
                  On Cie nie obrazil, po prostu stwierdzil suchy fakt.
                  www.tvn.pl/327456,onas.html
                  • kobieta_na_pasach Re: jak sie bawia na antenie w prywatnej stacji T 16.11.05, 14:25
                    conveyor napisał:

> On Cie nie obrazil, po prostu stwierdzil suchy fakt.
                    > www.tvn.pl/327456,onas.html

przeciez napisalam,ze nie czuje sie obrazona. oj,cos mi sie wydaje, ze albo
                    czytasz bez zrozumienia, albo brakuje ci tez jednego zwoju.
                    • conveyor Re: jak sie bawia na antenie w prywatnej stacji T 16.11.05, 14:28
                      kobieta_na_pasach urodzila:
                      >na jakiej podstawie mnie obrazasz?

conveyor napisał:
                      >On Cie nie obrazil, po prostu stwierdzil suchy fakt.

Kto tu czyta bez zrozumienia?
                      • kobieta_na_pasach Re: jak sie bawia na antenie w prywatnej stacji T 16.11.05, 14:31
                        conveyor napisał:

> kobieta_na_pasach urodzila:
                        > >na jakiej podstawie mnie obrazasz?
                        >
                        > conveyor napisał:
                        > >On Cie nie obrazil, po prostu stwierdzil suchy fakt.
                        >
                        > Kto tu czyta bez zrozumienia?
                        >

na drugi raz cytuj na co odpowiadasz. unikniesz zbednego tlumaczenia. a
                        urodzilam i owszem, ale juz dawno temu.
                        • conveyor Re: jak sie bawia na antenie w prywatnej stacji T 16.11.05, 14:35
                          Naprawde tak ciezko bylo pojac, na co odpowiedzialem?
                          • kobieta_na_pasach Re: jak sie bawia na antenie w prywatnej stacji T 16.11.05, 14:40
                            conveyor napisał:

> Naprawde tak ciezko bylo pojac, na co odpowiedzialem?
                            >
                            nie ciezko pojac, tylko jakis czas nie bylo mnie na forum i stracilam watek. i
                            nie mam ochoty, ani tym bardziej obowiazku wiecej tlumaczyc ci rzeczy, ktore
                            sobie mozesz przeczytac w postach.
                          • rraaddeekk Re: jak sie bawia na antenie w prywatnej stacji T 16.11.05, 14:41
                            Zaraz mnie zabijecie ale z tej serii znam:

a dlaczego kobieta ma jeden zwój więcej od konia?
                            - żeby nie piła wody z wiadra przy zmywaniu podłogi
                            • kobieta_na_pasach Re: jak sie bawia na antenie w prywatnej stacji T 16.11.05, 15:02
                              rraaddeekk napisał:

> Zaraz mnie zabijecie ale z tej serii znam:
                              >
                              > a dlaczego kobieta ma jeden zwój więcej od konia?
                              > - żeby nie piła wody z wiadra przy zmywaniu podłogi

a jaka roznica napic sie z wiadra czy publicznego wodociagu? to syf i to syf.
                              • rraaddeekk Re: jak sie bawia na antenie w prywatnej stacji T 16.11.05, 15:03
                                skoro nie widzisz róznicy to po co przepłacasz? ;-)
                                • kobieta_na_pasach Re: jak sie bawia na antenie w prywatnej stacji T 16.11.05, 15:06
                                  rraaddeekk napisał:

> skoro nie widzisz róznicy to po co przepłacasz? ;-)

nie przeplacam tylko oszczedzam.
    • dyskopata Re: jak sie bawia na antenie w prywatnej stacji T 16.11.05, 18:06
      to jest tylko dowcip i trzeba podejsc do tego z dystansem a co powiesz o
      kawalach zwiazanych z holocaustem rasizmem itp
      • kobieta_na_pasach Re: jak sie bawia na antenie w prywatnej stacji T 17.11.05, 09:04
        dyskopata napisał:

> to jest tylko dowcip i trzeba podejsc do tego z dystansem a co powiesz o
        > kawalach zwiazanych z holocaustem rasizmem itp

albo kaczyzmem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka