Gość: Smutny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.02, 18:37 No wlasnie. Co mam z tym zrobic. Mozecie mi cos poradzic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Smutny Re: Moja dziewczyna jest brzydka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.02, 18:48 Szukalem juz w sklepach, ale sa jakies absurdalne. Zwierzaki, politycy, zombie... Czy ktoras z pan moze przyslac mi swoje zdjecie, zebym mogl go uzyc do zrobienia maski? Prosze jednak przed przyslaniem przeczytac tytul watku i popatrzec w lustro. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Moja dziewczyna jest brzydka 15.10.02, 18:56 bo jak szukałeś w sklepie ze śmiesznymi artykułami to sam rozumiesz, nic z tego nie bedzie.... a co Panu się podoba - Claudia Shiffer, Naomi, Krókówna..? słyszłam jeszcze o opcji "zmiany ryja" w rzeżni... albo uśpij ją u wterynarza - jedyne 25,50 PLN i po kłopocie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smutny Re: Moja dziewczyna jest brzydka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.02, 18:59 Robisz sobie zarty z mojego problemu - dlaczego? A w jakim sklepie mialem szukac? Nie chce nikomu zmieniac ryja - co za slownictwo! Chce miec ladna dziewczyne! Nawet w masce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Moja dziewczyna jest brzydka IP: *.ewave.at 15.10.02, 19:03 Gość portalu: Smutny napisał(a): > Robisz sobie zarty z mojego problemu - dlaczego? A w jakim sklepie mialem > szukac? Nie chce nikomu zmieniac ryja - co za slownictwo! Chce miec ladna > dziewczyne! Nawet w masce. A sam jestes ladny?jesli tak to zmien dziewczyne,jesli nie to do siebie pasujecie jak ulal.I czym sie martwisz? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Moja dziewczyna jest brzydka 15.10.02, 19:03 hej.. żartuję sobie... co Ty taki wrażliwy.. określenie "zmiana ryja" funcjonuje wśród moich znajomych i nie jest niczym obaraźliwym - czasem jak ktoś się zaglopuje, albo za głośno artykułuje słowa, albo ma pryscza twierdzi, że musi sobie zmanę ryja w rzeżni zrobić... rozumiesz..? żart to był. a wracając do Twojej panny - myślałam, że się wygłupisz.. poważnie. no bo jeśli Twoja jest, lubisz ją, jesteś z nią, jakoś siebie wybraliście to teraz brzydka jest dla Ciebie..? nie rozumiem. może czas na zmianę..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala68 Re: Moja dziewczyna jest brzydka IP: 195.94.196.* 16.10.02, 10:16 wymień na ładną, po co Ci ten kłopot( niedosyc że brzydka to za chwilę stara - fujjj - wymień na ładną dupkę - naprawdę posłuchaj mnie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Moja dziewczyna jest brzydka 15.10.02, 19:05 Gość portalu: Smutny napisał(a): > No wlasnie. Co mam z tym zrobic. Mozecie mi cos poradzic? Żartujesz, czy naprawdę nie wiesz czego chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smutny Re: Moja dziewczyna jest brzydka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.02, 19:07 Moze nie wiem czego chce? Ona jest fajna, dogadujemy sie itp., ale jest brzydka. A ja lubie ladne dziewczyny. One mnie bardziej rajcuja. A czy ja jestem brzydki? Pewnie tak, ale czy musi byc tak, ze brzydki chlopak musi miec brzydka dziewczyne? Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Moja dziewczyna jest brzydka 15.10.02, 19:13 Gość portalu: Smutny napisał(a): > Moze nie wiem czego chce? Ona jest fajna, dogadujemy sie itp., ale jest > brzydka. A ja lubie ladne dziewczyny. One mnie bardziej rajcuja. Sprawa jest prosta. Zastanów się czego chcesz. A jak nie chcesz, to nie zawracaj jej głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Moja dziewczyna jest brzydka 15.10.02, 19:13 a mogę zapytać ile masz lat..? bez urazy - pytam, bo problem, o którym piszesz ma duże znaczenie dla młodych ludzi... w takim razie dobra rada - zmień dzewczynę na ładną i bądź szczęśliwy.. "brzydka ona, brzydki on a miość taka piękna...." zanuciła fałszywie agick kryśkę prońko (też brzydką zresztą..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smutny Re: Moja dziewczyna jest brzydka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.02, 19:18 Czego chcesz? Chcialbym byc mlodym, zdrowym i bogatym - besensowne pytanie. Jak rzuce moja dziewczyne, to moze ta inna tez bedzie brzydka - boje sie tej decyzji. Albo bedzie ladna, ale glupia. Spytac was o rade nie bylo chyba najlepszym pomyslem. Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Moja dziewczyna jest brzydka 15.10.02, 19:22 Gość portalu: Smutny napisał(a): > boje sie tej decyzji. > (...) > Spytac was o rade nie bylo chyba najlepszym pomyslem. A czego się spodziewałeś? Że ktoś powie Tobie co masz robić? To Ty musisz to wiedzieć. W końcu jesteś chyba facetem... Pozdrawiam i życzę przemyślanych decyzji, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smutny Re: Moja dziewczyna jest brzydka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.02, 19:26 Gratuluje spostrzegawczosci. Tak, jestem facetem. I wskazuje na to nie fakt, ze pisze o dziewczynie, ale w jakim rodzaju formuluje zdania. Obyscie, slicznotki, zwiazaly sie z brzydkim, chorym i ubogim. Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Moja dziewczyna jest brzydka 15.10.02, 19:29 Gość portalu: Smutny napisał(a): > Obyscie, slicznotki, zwiazaly sie z brzydkim, chorym i ubogim. ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrufka Re: Moja dziewczyna jest brzydka..... IP: *.abo.wanadoo.fr 16.10.02, 01:23 Gość portalu: Smutny napisał(a): > Obyscie, slicznotki, zwiazaly sie z brzydkim, chorym i ubogim. Obys Ty pieknisiu sie zwiazal z pieknym i zdrowym jak kon...FACETEM. Skoro brzydkie kobiety juz cie nie interesuja. Mrufka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToeToe Re: Moja dziewczyna jest brzydka IP: proxy / *.jetstream.xtra.co.nz 16.10.02, 02:59 Ma sie rozumiec, ze ty wygladasz jak Banderas..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Moja dziewczyna jest brzydka IP: proxy / 212.160.165.* 16.10.02, 08:47 Nie ma brzydkich kobiet, tylko.......... ich uroda jest inaczej wyartykulowana. Zreszta, czy to takie wazne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martika Re: Moja dziewczyna jest brzydka IP: 213.77.32.* 16.10.02, 08:47 Z dziwczynami to tak: 1. Piękna i mądra żadkość i cud jak znajdziesz :))) - wniosek jak bedziesz szukał zostajesz starym kawalerem 2. Piekna i głupia czesto faceci sie na to łapią - wniosek po 5 latach małżeństwa i 2 dzieci masz w domu brzydka i głupia 5 lat z piekną 30 lat z głupią 3. Brzydka i głupia no to one zostają starymi pannami - wniosek ... 4. Brzydka i mądra twój przypadek - wniosek wiesz co bierzesz i nie bedziesz rozczarowany po 5 latach całe życie z brzydką i mądrą, dobrą przyjaciółka na dobre i złe a w sypialni najczęściej jest ciemno no i na koniec ostatni przypadek 5. Bogata i wtedy wszystkie 4 poprzednie punkty nie maja znaczenia :)))) sam zdecyduj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kan Powinieneś pobierać od niej opłatę... IP: proxy / 157.25.84.* 16.10.02, 08:58 ...za twarzowe :))) A gdzie Ty miałeś oczy jak zgodziłeś się być jej chłopakiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Powinieneś pobierać od niej opłatę... 16.10.02, 11:53 Gość portalu: Kan napisał(a): > ...za twarzowe :))) > A gdzie Ty miałeś oczy jak zgodziłeś się być jej chłopakiem ? On się nie godził tylko został zmuszony, czytaj zgwałcony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala68 Re: Moja dziewczyna jest brzydka IP: 195.94.196.* 16.10.02, 10:20 wymień na ładną( po co Ci ten kłopot, niedosyć ,że brzydka to zachwilę stara- fujj) Posłuchaj mnie - wymień na ładna dupę a od razu będziesz miał lepszy humor. Wszystkie paskudy do gazu..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anitusia Re: Moja dziewczyna jest brzydka IP: *.ae.poznan.pl 16.10.02, 10:56 Gość portalu: mala68 napisał(a): > wymień na ładną( po co Ci ten kłopot, niedosyć ,że brzydka to zachwilę stara- > fujj) Posłuchaj mnie - wymień na ładna dupę a od razu będziesz miał lepszy > humor. Wszystkie paskudy do gazu..... Mała jesteś nieżle walnięta Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Do Malej Brzyduli 16.10.02, 11:54 Gość portalu: mala68 napisał(a): > wymień na ładną( po co Ci ten kłopot, niedosyć ,że brzydka to zachwilę stara- > fujj) Posłuchaj mnie - wymień na ładna dupę a od razu będziesz miał lepszy > humor. Wszystkie paskudy do gazu..... No właśnie. To co ty jeszcze mala tutaj robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
poison_ Re: Do Malej 16.10.02, 12:11 Bueeehehe, Mala68, trafiłaś w środek pajdy!!! Pajda jest stara i brzydka, okulary można przeboleć, ale skoro taaaak ja mala zraniłaś to ...buehehehe. Tu ją mamy. I co pajda chciał Cie tylko jakis lewy facet? Nooooooooo, ale jest wysoki, to najważniejsze. A reszta? Eeeeeee, nieważna, ważne - żeby wogóle był. A, że się czasem pajda porzyga w ogródku, (którego nie ma, ale cicho!!!), to nic. Zycie jest tylko czasem do dupy. Bueheheh! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anitusia Re: Moja dziewczyna jest brzydka IP: *.ae.poznan.pl 16.10.02, 10:54 Chłopie ale z Ciebie kretyn. A Ty niby jak wyglądasz? Jeżeli naprawdę zależałoby Ci na niej to byłaby dla Ciebie najpiękniejsza. A tak nawiasem mówiąc co jest dla Ciebie ważne wnętrze czy opakowanie ( wyydaje mi się że to drugie). Typowe męskie myślenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geos Re: Moja dziewczyna jest brzydka IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.10.02, 11:02 Człowieku!!!!!!!!!!!! Ile masz lat? Kazda kobieta ma coś w sobie, cos ujmujacego, co nadaje jej szczególnego uroku. Kłopot w tym, ze nie każda potrafi to znaleźć i pokazać a nie każdą stać na wizażystę. To właściwie po co z nią jesteś skoro taka brzydka?????????? czasem wystarczy zmiana uczesania drobny makijaz i odpowiedni stój i juz masz przed sobą piekna kobiete. Czy tobie się wydaje, że wszytskie kobiety piekne zawsze takie są? Nie chciałbyś zobaczyć gwiazd o poranku, zapewniam, że pzrestraszyłbyś się niektórych. A tak w ogóle piekno wypływa z duszy i rozświetla człowieka, jeśłi tego tez nie dostrzegasz to stary masz powazny kłopot. Lepiej daj jej spokój; niech znajdzie sobie kogoś na kogo naprawdę zasługuje, kto zobaczy to co w niej najbardziej wartościowe; a nie bedzie rozwijał takich watków na forum. To jest beznadziejne Odpowiedz Link Zgłoś
teresska A ty jestes ładny??? 16.10.02, 11:51 ..bo jeśli nie to chyba nie ma problemu i jesteście siebie warci:)) Ciekawe dlaczego ty z nia jestes.... Buziaczki ---------------- Kobieta jest przyszłościa męższczyzny Odpowiedz Link Zgłoś
psycholog.w tereSSka 16.10.02, 17:41 teresska napisała: > ..bo jeśli nie to chyba nie ma problemu i jesteście siebie warci:)) Ciekawe > dlaczego ty z nia jestes.... > > Buziaczki > ---------------- > Kobieta jest przyszłościa męższczyzny co to znaczy "siebie warci"? Buziaczki ---------------- psycholog jest przyszłościa kobiety(?) Odpowiedz Link Zgłoś
poison_ uwaga 16.10.02, 12:54 Jeśli to nie pajdeczka, to uszy do góry. Bo pajdeczka jest jeszcze głupia. I zawód ma niebezpieczny. A napewno dodatku za pracę w trudnych warunkach nie dostaje, buahahah. Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo_smutny Jestem brzydki 16.10.02, 14:26 Dzieki za posty. Jesli chodzi o mnie to sadze, ze jestem wlasnie typowym mezczyzna. Chcialbym wymieniac dziewczyne na mlodsza raz na jakis czas - moze tak jak samochod raz na trzy lata. Ale ze nie jestem piekny, nie jest to latwe. Przyloze sie troche w robocie, dostane podwyzke, moze awansuje - jak bede mial wiecej kasy to latwiej bedzie o nowa dziewczyne - one lubia facetow z kasa. Jesli ktoras z was jest ladna i chcialaby poznac brzydkiego faceta, ktory moze bedzie zamozny, dajcie znac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: Potwór nie potwór byleby miał otwór. IP: 62.233.163.* 16.10.02, 14:35 Gazetę na twarz i pchasz. Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Jestem brzydki 16.10.02, 16:31 bardzo_smutny napisał(a): > Jesli chodzi o mnie to sadze, ze jestem wlasnie typowym mezczyzna. > Chcialbym wymieniac dziewczyne na mlodsza raz na jakis czas - moze > tak jak samochod raz na trzy lata. Typowy? Raczej nie. Raczej... smutny. Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo_smutny Re: Jestem brzydki 16.10.02, 20:47 Typowy mezczyzna jest smutny - bo ma brzydka dziewczyne. Czy ja musze to sto razy powtarzac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrufka Re: Jestem brzydki IP: *.abo.wanadoo.fr 16.10.02, 20:55 bardzo_smutny napisał: > Typowy mezczyzna jest smutny - bo ma brzydka dziewczyne. Czy ja musze to sto > razy powtarzac? Smutny, a mi sie wydaje, ze ty nie jestes Smutny tylko po prostu Smutas. Mrufka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawek Re: Jestem brzydki IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.02, 01:31 bardzo_smutny napisał(a): > Dzieki za posty. Jesli chodzi o mnie to sadze, ze jestem wlasnie typowym > mezczyzna. Chcialbym wymieniac dziewczyne na mlodsza raz na jakis czas - moze > tak jak samochod raz na trzy lata. Ale ze nie jestem piekny, nie jest to latwe. > > Przyloze sie troche w robocie, dostane podwyzke, moze awansuje - jak bede mial > wiecej kasy to latwiej bedzie o nowa dziewczyne - one lubia facetow z kasa. > Jesli ktoras z was jest ladna i chcialaby poznac brzydkiego faceta, ktory moze > bedzie zamozny, dajcie znac. Hej, jestes smutny bo jestes głupi. Jaka dziewczyna chce miec za faceta prostaka, do tego takiemu co mu sie wydaje (hahah nie moge sie powstrzymac) haha ze jest zamozny. Pojedz bracie do Monte Carlo, obejrzyj domy znanych ludzi, bedziesz wiedział co to znaczy byc zamozny. Zal mi twojej dziewczyny, ze trafiła na takiego jak ty głupka, ale kobiety są sprytniejsze niz ci sie wydaje, i ani sie obejrzysz, a znajdzie sobie takiego co ma dłuższego itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kropka Re: Moja dziewczyna jest brzydka IP: *.036-52-73746f40.cust.bredbandsbolaget.se 16.10.02, 21:11 Nudas jestes, jak wiejski racuch! Kropka. PS. A przy tym leniwy chlopina...wez sie do roboty narob kilka miljonow... to sobie latwej znajdziesz nastepna "brzydka dziewczynke" gluptasku to takie proste! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrrr Re: Moja dziewczyna jest brzydka IP: *.klaudyny.waw.pl / 10.1.32.* 17.10.02, 00:57 taki jestes plaski ze az mi sie plaskostopie odezwalo;) czy bedziesz mial ladna czy brzydka to nie ma znaczenia - nigdy nie bedziesz zadowolony bo nie potrafisz kochac a szczescie w parze mozna miec tylko dzieki milosci a nie urodzie, madrosci, pieniadzach itp duperelach. i kazdy kto mi zarzuca naiwnosc niech wie ze na to fiukam bo ja akurat wiem co mowie - dlugi czas (a nie mam juz dawno nastu lat) trafialam na przystojniakow gadajacych o madrosciach a zamiast szybszego pikania po krotkim czasie mialam ochote zwiewac gdzie pieprz rosnie. a teraz nie wiem czy obiektywnie jest piekny i madry (a na pewno biedny jak mysz koscielna) - dla mnie jest po prostu idealem. na koniec zycze ci zebys sam sie przekonal ze mam racje:) Odpowiedz Link Zgłoś