Gość: sunny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.01, 23:31 Napiszcie dziewczyny - strasznie jestem tego ciekaw... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Justyna Re: Ilu miałyście partnerów? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.01, 23:36 Mam 20 lat.Straciłam cnotę jak miałam 13 lat.Co trzy dwa muszę zmieniać faceta.Możesz sobie policzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Ilu miałyście partnerów? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.01, 23:52 PS: Nie myśl sobie,że jestem dziwką.Ja tylko bardzo lubię urozmaicony seks (bezpieczny z "gumą").Miałam około 35 facetów.Na tym napewno się nie skończy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunny Re: Ilu miałyście partnerów? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.01, 23:56 Wcale nie myślę tak o Tobie. Bycie dziwką polega zupełnie na czym innym :-) Twierdzisz zatem, że z każdym facetem jest inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Ilu miałyście partnerów? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.01, 23:59 Każdy człowiek jest inny.Zatem seks musi się różnić. Odpowiedz Link Zgłoś
muma Justyna 21.04.01, 00:01 zamierzasz wyjść kiedyś za mąż? Czy wtedy powiesz mężowi o swojej przeszłości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Ilu miałyście partnerów? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.04.01, 00:05 Oczywiście,że zamierzam wyjść za mąż.Powiem mu o swoich doświadczeniach,a jeżeli nie zaakceptuje to GOOD BYE.Faceci też mają wiele kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
muma Re: Ilu miałyście partnerów? 21.04.01, 00:15 Oczywiście. Ja bym zaakceptował. Mieć taką doświadczoną partnerkę... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Ilu miałyście partnerów? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.04.01, 00:16 PS: Jeżeli nawet nie powiem mężowi to co z tego? Bardzo lubię seks i nie zamierzam do ślubu nic zmieniać. Na swój WIECZÓR PANIEŃSKI planuję się kochać z paroma facetami jednocześnie.To będzie zakończenie mojego wspaniałego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suzi Re: Ilu miałyście partnerów? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.01, 00:24 Justynko..........a po jaka cholere Ci ten maz ?????????? myslisz, ze po slubie staniesz sie wierna i usatysfakcjonowana jednym facetem ? a brac slub zeby zdradzac to bez sensu....... a odpowiadajac na Twoje pytanie : facetow w moim zyciu bylo kilku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Ilu miałyście partnerów? IP: *.library.uu.nl 21.04.01, 13:08 slub bedzie zakonczeniem Twojego wspanialego zycia czy seks z kilkoma facetami??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Ilu miałyście partnerów? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.04.01, 00:21 Po ślubie będę uprawiać seks tylko z mężem. Chyba teraz masz na mnie ochotę? Odpowiedz Link Zgłoś
muma Re: Ilu miałyście partnerów? 21.04.01, 00:23 Cóż za obcesowe pytanie? :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
muma Re: Ilu miałyście partnerów? 21.04.01, 00:32 Bardzo wdzięcznie zapytałaś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Ilu miałyście partnerów? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.04.01, 00:25 Przepraszam. Mam tylko dobry humor. Odpowiedz Link Zgłoś
muma Re: Ilu miałyście partnerów? 21.04.01, 00:28 Nie szkodzi. Wiesz chyba, że tak. Mężczyźni lubią śmiałe dziewczyny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Ilu miałyście partnerów? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.04.01, 00:50 Jak już wspomniałam na "ORGAZMACH" chcę conajmniej dojść do 100.Wiem,że mi się uda,nawet ją przekroczę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suzi Re: Ilu miałyście partnerów? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.01, 00:56 a moze Ty na zawodach jestes ? kolekcjonerka .......... zycze zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Ilu miałyście partnerów? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.04.01, 01:24 Może jestem kolekcjonerką.Wieczorem idę na imprezę,a wrócę to napiszę kilka jak było.Ma być dużo fajnych facetów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Ilu miałyście partnerów? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.04.01, 01:38 PS: Przepraszam za błędy w pisownii,ale jest już późno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ped Re: Ilu miałyście partnerów? IP: 212.191.70.* 21.04.01, 08:52 No, no ! Az zawachlowalem uszami z wrazenia1 Ta pani Justyna moglaby pracowac w legalnym dom publicznym . Mialaby zabezpieczony dobry byt i jeszcze lepsza emeryture. No i co ty na to Mary z Danii ? Nie trzeba zadnych studiow aby uprawiac ten zawod . Chyba , ze pod Justyne podszywa sie jakis podstepny antyfeminista. Odpowiedz Link Zgłoś
hocest J. !!! 21.04.01, 09:29 Napisz może o tym jeszcze co dla Ciebie jest w związku najważniejsze, ok? Uważałem kiedyś seks za najważniejszy w związku jednak czas to zweryfikował i dochodzę do wniosku, że nawet seks w najlepszym wydaniu nie może być stawiany przed intelektualną więzią z partnerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Do Ped (-ała)? IP: 193.59.192.* 23.04.01, 15:08 Gość portalu: Ped napisał(a): > No, no ! Az zawachlowalem uszami z wrazenia1 Ta pani > Justyna moglaby pracowac w legalnym dom publicznym . > Mialaby zabezpieczony dobry byt i jeszcze lepsza > emeryture. No i co ty na to Mary z Danii ? Nie trzeba > zadnych studiow aby uprawiac ten zawod . Chyba , ze > pod Justyne podszywa sie jakis podstepny antyfeminista. Przez takich idiotów jak ty kobiety krępują się pisać i mówić o erotyce, wyrażać siebie. Łatwo osądzasz a sam pewnie jesteś cholernym hipokrytą ala AWS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Ilu miałyście partnerów? IP: 217.30.154.* 21.04.01, 08:55 Jak masz mnie obrażać,że jestem k.. to lepiej wyjdź z forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ped Re: Ilu miałyście partnerów? IP: 212.191.70.* 21.04.01, 10:18 Nie nalezy sie obrazac. Kazdy wybiera zawod stosownie do swoich zdolnosci i upodoban. Rzymianie mawiali "pecunia non olet ". Nie uzylem zadnych epitetow odnosnie pani Justyny. Jesli uprawia te czynnosci po amatorsku bez czerpania z tego korzysci materialnych , tym wieksza dla niej chwala poniewaz bezinteresownie czyni dobro. Chetnie skorzystal bym sam z takiej okazji, gdybym okazal sie w guscie pani Justyny. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
hocest Brawo Ped, brawo J.!!! 21.04.01, 10:30 no stary fajowo to spłentowałes. wyszedłeś z twarzą a i Szanowna J. nie powinna się już dąsać. Myślę, że po dzisiejszym wieczorze, po którym wiele sobie obiecuje będzie naprawdę bogatsza w swoje doświadczenia. No cóż wiek ma swoje prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WAK Re: Ilu miałyście partnerów? IP: 195.112.95.* 15.05.01, 14:28 Sposob w jaki sie wypowiadasz wskazuje, ze jestes palantem. Potwierdza to fakt, ze wtracasz swoje 3 glupie grosze kompletnie nie na temat. To bardzo dobrze, ze sa na swiecie kobiety ktore traktuja sex jako swietna zabawe. Coz my faceci bysmy bez was poczeli. Pozdrowienia dla Justysi!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Ilu miałyście partnerów? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.04.01, 22:50 Miałam się pochwalić jak tam było na imprezie.Oczywiście SUPER bo z dwoma jednocześnie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
muma Re: Ilu miałyście partnerów? 22.04.01, 23:15 Ale konkretnie, to jeden Cię miał, a potem drugi, czy jeden w cipkę a drugi do buzi czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ajsza Re: Ilu miałyście partnerów? Do p. Justyny? IP: *.*.*.* 23.04.01, 13:22 Odnośnie 100 orgazmów. Czy nie uważasz, że jak na tak długoletnią praktykę 100 orgazmów to nie zbyt wiele. Myślę, że intensywność przeżywania rozkoszy nie zależy od liczby partnerów tylko podobnych upodobań. Aczkolwiek jakaś nowa znajomość od czasu do czasu przynosi pewien dreszczyk, emocji, który sprawia, że seks smakuje lepiej o ile oczywiście nie pozostawi niesmaku. Ja idę na jakość, a ie na ilość. Z pozdrowieniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goahead Re: Ilu miałyście partnerów? Do p. Justyny? IP: 212.244.163.* 23.04.01, 13:37 Coś mi się zdaje, że p. Justyna próbuje zrobić sobie publiczność z gości forum dla swoich popisów, a w ogóle, czy wy wierzycie jej? Ja nie bardzo, ale jeśli to prawda, to jej sprawa, w końcu okaże się, że jej przyszły mąż nie ma już czym się zajmować, bo towar zużyty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GNARUS Re: Ilu miałyście partnerów? Do p. Justyny? IP: *.kasa-chorych.lublin.pl 23.04.01, 14:15 kobieta nie mydło, więc nie sądzę zeby można było mówić o zużyciu w sensie fizycznym... jest inny problem, chodzi o próg wrażliwości! i jeszcze inna sprawa, niestety nie wierzę w to że ślub jako magicnzemisterium zmieni potrzeby Justyny... ale moża Ona po prostu ma takie potzrzeby... więc nie mieszajmy w to ślubu i jakiegoś nieszczęśnika , którego mógłby spotkać los niezbyt ciekawy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Ilu miałyście partnerów? Im więcej tym lepiej ! IP: 193.59.192.* 23.04.01, 15:22 Byłem kiedyś z babką, która miała kilkudziesięciu facetów. Było naprawdę super bo kobieta umiała się kochać. I dzięki Bogu za jej doświadczenie. Byłbym idiotą gdyby mnie to bulwersowało. Najistotniejszy jest przecież seks ! FACET. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hybryda Re: Ilu miałyście partnerów? IP: 216.51.32.* 23.04.01, 19:12 Uwielbiam to czytac. A dreszczyk emocji lazi mi po kregoslupie....;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Ilu miałyście partnerów? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.04.01, 23:00 Najpierw kochałam się z jednym a po dwóch godzinach był drugi.Nie sądzę abym była towarem zużytym i nie chodzi o 100 orgazmów tylko o 100 mężczyzn.Z każdym miałam około 3-4 orgazmów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Ilu miałyście partnerów? IP: *.library.uu.nl 24.04.01, 10:41 CZY Z TEGO ADRESU WROCLAW.DIALOG...ITD. PISZA SAMI ZBOCZENCY FRANEK(OLA)A TERAZ JUSTYNA-KOLEKCJONERKA FACETOW,A MOZE TO WSZYSTKO PISZE TEN SAM SFRUSTROWANY STARUCH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goahead Re: Ilu miałyście partnerów? IP: 212.244.163.* 24.04.01, 13:17 No właśnie Justyno, kim Ty właściwie jesteś? Wirtualnym zwidem? Czy poza tym, że zaliczasz kolejnych facetów masz jakieś zainteresowania? Jest takie powiedzonko, że przyzwyczajenie jest... Nie obawiasz się tego, że tak będzie jednak do końca życia? Przecież Ty jesteś nałogowcem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Ilu miałyście partnerów? IP: *.library.uu.nl 24.04.01, 13:24 moje podejrzenia co do tego ze Franek-Ola-Justyna sa coraz wieksze ten sam adres(moze dzisiaj go zmieni)i te same godziny na forum.To chyba jakis transseksualista-cialo mezczyzny ale marzenia by byc kobieta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Ilu miałyście partnerów? IP: 24.114.220.* 13.05.01, 18:53 czy wszyscy musza zajmowac sie Justyna? Ja mialam 9 facetow.Mam 30 lat. Meza nie zdradzam i mysle ze tego nie zrobie bo po co.kobieta zdradza faceta dlatego ze jest jej zle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: Ilu miałyście partnerów? IP: 62.157.7.* 13.05.01, 21:48 jestem pedalem kiedys mialem 2 kobiety a facetów, hm sam nie wiem 500? 800? 1300? nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alf Re: Ilu miałyście partnerów? IP: *.etob1.on.wave.home.com 13.05.01, 22:23 Czy ty mozesz jeszcze sie zalatwiac? Czy masz sztuczny odbyt? Ja pytam serio.Nie boisz sie AIDS ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Re: Ilu miałyście partnerów?do justyny IP: *.MS1.srv.t-online.de 15.05.01, 11:30 to mialas w koncu okolo 35 facetow(spojrz twoj drugi post) czy 100? Dziewczyno zdecyduj sie, bo cos mi sie wydaje, ze to tylko przechwalki... odnosnie mnie mam 24 lata i moj maz jest moim drugim facetem i ...ostatnim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smik Re: Ilu miałyście partnerów?do justyny IP: 10.1.12.* / 193.41.231.* 15.05.01, 13:36 Ja nie wierzę w takie opowiadania, owszem są być może osoby, które idą na ilość, ale to nie ma chyba nic wspólnego z seksem. Nie wierzę, że ktoś spotkał 100 partnerów i każdy był tak dobry w łóżku, żeby mieć tyle orgazmów. Nie miałam aż tylu partnerów, ale z 10 może z o 3 można powiedzeć, że to był super sex, reszta to przedszkole, więc po co mnożyć takie historie, lepiej wybierać - mniej ale za to jakich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BDevil Re: Ilu miałyście partnerów?do justyny IP: 195.94.193.* 15.05.01, 13:57 Tylko jak tu po oczach stwierdzic ze ten bedzie super ;-) ? Przeciez dopoki nie sprawdzisz nie jestes w stanie powiedziec jaki on jest w lozku ;-)) BlackDevil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smik Re: Ilu miałyście partnerów?do justyny IP: 10.1.12.* / 193.41.231.* 15.05.01, 15:02 Masz rację, wydaje mi się, że mogą być pewne wskazówki jeśli się kogoś trochę zna, ale nigdy nie ma pewności, czasem też pozory mylą. Ale ja mówię raczej o tym, że jeśli już się spotka osobę, którą nam odpowiada, albo może nie jest nawet doświadczona, ale posiada pewną świadomość i otwartość to warto ten związek rozwijać ( nie mówię, że w nieskończoność), bo praca może dać wspaniałe żniwo. Na dobry seks się też przecież pracuje, każdego trzeba poznać i wzajemnie się dopasować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BDevil Re: Ilu miałyście partnerów?do justyny IP: 195.94.193.* 15.05.01, 15:25 Coz moge powiedziec - pozostaje mi tylko podpisac sie pod Twoimi slowami ;-))) Aczkolwiek czasami zdarza sie wspanialy niepowtarzalny seks za pierwszm razem ;-)) BlackDevil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: Ilu miałyście partnerów? IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.01, 15:45 Gość portalu: Alf napisał(a): > Czy ty mozesz jeszcze sie zalatwiac? Czy masz sztuczny odbyt? Ja pytam serio.Ni > e > boisz sie AIDS ? dlaczego wychodzisz z zalozenia, ze mam zawsze seks analny? Odpowiedz Link Zgłoś