Dodaj do ulubionych

Zaszła w ciąże będąc dziewicą!!!! Czy to możliwe?!

12.12.05, 23:36
Hej! Mojej dziewczynie okres spóźnia się już 8 dzień, jest dziewicą, nigdy nie miałem przy niej wytrysku, a jednak ten przedłużający się okres, przyprawia nas o mdłości, nie wiem co mam robić, prawie panikuję, podobnie zresztą jak moja dziewczyna?! Co mogło się stać proszę o opinię WAS wszystkich!
z góry dzięki!
Ps. Proszę nie pisać, że np miała kogoś innego, bo nie miała widzimy się cały czas.
Obserwuj wątek
    • nikozja19 Re: Zaszła w ciąże będąc dziewicą!!!! Czy to możl 12.12.05, 23:39
      hmm...jedna Matka Boska juz była, podobno historia lubi sie powtarzać...teraz
      wystarczy czekac na gwiazde betlejemska:D buahah
      • tomasdyg Re: Zaszła w ciąże będąc dziewicą!!!! -nikozja19 13.12.05, 09:51
        nikozja19 napisała:
        "hmm...jedna Matka Boska juz była, podobno historia lubi sie powtarzać...teraz
        > wystarczy czekac na gwiazde betlejemska:D buahah"

Zapominasz, że -niepokalane poczęcia- to dość powszechne, by nie powiedzieć
        pospolite zjawisko, bo np. MB., o której wspominasz, też była niepokalanie
        poczęta, ach! te kobiety ;)
        • epsilon0 Re: Zaszła w ciąże będąc dziewicą!!!! -nikozja19 13.12.05, 22:21
          > Zapominasz, że -niepokalane poczęcia- to dość powszechne, by nie powiedzieć
          > pospolite zjawisko, bo np. MB., o której wspominasz, też była niepokalanie
          > poczęta, ach! te kobiety ;)

Niepokalane poczecie znaczy tyle, ze Maryja poczela sie BEZ GRZECHU
          PIERWORODNEGO (inaczej nie moglaby byc matka Boga), a nie ze jej matka byla
          dziewica, gdy zaszla w ciaze. To dwie rozne kwestie.
    • zyta244 Re: Zaszła w ciąże będąc dziewicą!!!! Czy to możl 12.12.05, 23:41
      jezu, facet, spokojnie, ile Ty mas zlat?? nie wies,z ze okresy lubią się czasem
      spóźniać??
      a nie wiesz,ze niektórzy 'próbują' miec dziecko i nie moga nawet za kilkoma
      razami?
      Ty nawet nie spróbowałes a juz się boisz :P spokojnie, ona na pewno nie jest w
      ciązy, nie ma obawy!!!
      nie stresuj sie tak nastepnym razem tylko ciesz się z zycia!!!
    • maialina1 no nie no nie no nie 12.12.05, 23:53
      "Mojej dziewczynie okres spóźnia się już 8 dzień, jest dziewicą, nigdy nie
      miałem przy niej wytrysku, a jednak ten
      przedłużający się okres"

To przedluza się jej ten okres czy spoźnia??

PS. Na pewno zaszla! Zacznijcie kupować pieluszki. Ja sie nie ma wytrysku, to
      zawsze się zachodzi. Nie wiedziales??
      • maialina1 Re: no nie no nie no nie 12.12.05, 23:54
        *jak sie nie ma wystrysku

sorry za bląd
    • paul_ina Re: Zaszła w ciąże będąc dziewicą!!!! Czy to możl 12.12.05, 23:55
      Nie przejmuj się. Kobietom w każdym wieku cykl potrafi zaszaleć, a co dopiero nastolatce... Ja kiedyś miałam 48 dniowy cykl, a że mieliśmy wtedy "za uszami", mój M. prawie osiwiał...

No chyba, że masz na imię Józef :D
    • grogreg Re: Zaszła w ciąże będąc dziewicą!!!! Czy to możl 13.12.05, 09:20
      To zalezy od wyznania.
    • edka-schizofredka aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... :))))))))))))))... 13.12.05, 09:24

• maretina Re: Zaszła w ciąże będąc dziewicą!!!! Czy to możl 13.12.05, 10:01
      heheheh umieram ze smiechu:-))))))))))))))
      dziewica, faet przy niej sie nie spuscil a boja sie ciazy.... o ludzie!:-)
      DEBILE.
    • kobieta_na_pasach a połykała sperme? 13.12.05, 11:29
      jesli tak, to przy slabych kwasach żoładkowych jest mozliwe,ze sperma przewodem
      pokarmowym dostala sie do macicy.
      • browanx Re: a połykała sperme? 14.12.05, 23:55
        buuuuhahahaaaaa Ty mnie zawsze rozbawisz. Uwielbiam Cię czytać.
    • widokzmarsa Re: Zaszła w ciąże będąc dziewicą!!!! Czy to możl 13.12.05, 11:36
      trzeba było myć ręce jak się onanizowałeś. Typowa sprawa, takich tysiące.
    • l81 Re: Zaszła w ciąże będąc dziewicą!!!! Czy to możl 13.12.05, 12:01
      Wiecie co nie powinnam się śmiać, ale to zagadnienie rozbawiło mnie. Pozdrawiam
      • bei to wytłumaczalne 13.12.05, 15:48
        dziewica..czyli błona dziewicza zachowana:)..ale jeśli uprawialiście stosunek
        przedsionkowy...to w pierwszej wydzielinie moga juz byc plemniki...blona ma
        otowr, ktorym odplywa krew menstruacyjna....wiec teoretycznei i praktycznie do
        zapłodnienia moze dojśc.....
        ale rozregulowanei cyklu moze byc spowodowane setkami innych czynnikow:)
        • aureliana Re: to wytłumaczalne 13.12.05, 15:52
          a po masturbacji wycierales sie w recznik? bo wiesz, jezeli ona dotykala tego
          samego recznika, albo siadala na tym samym kibelku co ty, no to ciaza jak w banku.
          • maialina1 zaszla na 100% 13.12.05, 16:06
            Jesli byl stosunek oralny to tez zaszla. No chyba ze po stosunku oralnym wymyla
            sobie pochwe Coca -cola, to wtedy nie!
            • rosa_de_vratislavia Re: zaszla na 100% 13.12.05, 16:08
              maialina1 napisał:

> Jesli byl stosunek oralny to tez zaszla. No chyba ze po stosunku oralnym
              wymyla
              >
              > sobie pochwe Coca -cola, to wtedy nie!

Śmiejscie się smiejcie, a ja znam przypadek, że na karcie położniczejw szpitalu
              kobieta miała napis VIRGO. Zaszła przez stosunek "mędzyudowy", że się tak
              wyrażę..
              • mlynek_kawowy o żesz...!!! 13.12.05, 17:43
                Jeśli możesz zdradzić szczegóły: ta kobieta to straciła cnotę z synkiem czy z córeczką??? 8-[
                • rosa_de_vratislavia Re: o żesz...!!! 13.12.05, 21:12
                  mlynek_kawowy napisał:

> Jeśli możesz zdradzić szczegóły: ta kobieta to straciła cnotę z synkiem czy z
                  c
                  > óreczką??? 8-[

Nie powiem o szczególach, bo wiadomo z jakiego jestem miasta, a że takie
                  przypadki sa bardzo rzadkie - ta osoba byłaby do zidentyfikowania. Zresztą
                  odpowiedź by cię bardzo zaskoczyła i uznałbys mnie za paskudną wymyślaczkę
                  niestworzonych historii...tak więc wiecej nic konkretnego nie napiszę. ale
                  takie zajście jest możliwe.
                  >
                  • mlynek_kawowy Re: o rzesz...!!! 13.12.05, 21:57
                    biorąc pod uwagę, że kobieta leżała już w szpitalu położniczym i ciągle była "virgo" to raczej innej możliwości nie było, no chyba, że cesarka...

Nie chciałem być wścibski, po prostu nie przyszło mi do głowy, że kobieta może "stracić cnotę" w ten sposób. Jakby nie było, nawet w tego typu zajściach w ciążę jest jeszcze sporo czasu, żeby szanowny tatuś utorował dziecku drogę i samemu przetarł szlaki, LoL :D

Życie to jednak lubi płatać figle...
              • maialina1 Re: zaszla na 100% 13.12.05, 18:10
                Przez uda jej plemniki przeszly?
                PS. Pierwsze slysze zeby na karcie w szpitalu pisano rodzaj i okolicznosci
                zajscia w ciaze. Mi napisza ze zaszlam na stojaco albo od tylu?
                • tracja4 Re: zaszla na 100% 13.12.05, 18:18
                  To nie okoliczność zajścia w ciążę, "virgo" oznacza "dziewica".
                  • rosa_de_vratislavia Re: zaszla na 100% 13.12.05, 21:13
                    tracja4 napisała:

> To nie okoliczność zajścia w ciążę, "virgo" oznacza "dziewica".

Oczywiście. I wiąże się ze sposbem badania pacjentki, więc musi być w karcie.
                  • maialina1 Re: zaszla na 100% 14.12.05, 22:08
                    A wiesz ile na ginekologii (polaczonej w szpitalach z dzialem polozniczym) leży
                    dziewic? Nawet 5-letnie dziewczynki czasem trzeba operować!
                • rosa_de_vratislavia Re: zaszla na 100% 13.12.05, 21:15
                  maialina1 napisał:

> Przez uda jej plemniki przeszly?

Kpisz sobie ze mnie, prawda? wiem, ze takie przypadki sa rzadkie, ale sa i
                  trzeba pamiętac o tym, bawiąc się w łózku bez prezerwatywy.

> PS. Pierwsze slysze zeby na karcie w szpitalu pisano rodzaj i okolicznosci
                  > zajscia w ciaze.

Ja też - tego się nie pisze.
    • goldenwomen tylko święci ...... 13.12.05, 16:26
      ...nie ciążą :DDDDDDDDD a ona kto? św. Teresa z Kalkuty? z paniki tez okres
      moze sie opoznić :)
    • awislow Re: Zaszła w ciąże będąc dziewicą!!!! Czy to możl 13.12.05, 16:38
      dziewica moze byc w ciazy.

ale przyczy wydłuzonego cyklu moze byc bardzo duzo:
      odchudzanie, stres, choroby np. tarczycy i wiele innych. najlepiej jak sie
      wybierze za jakis czas do ginekologa.

A swoja droga jak to robisz, ze jestes cały czas z nia?
    • b-beagle Re: Zaszła w ciąże będąc dziewicą!!!! Czy to możl 13.12.05, 17:31
      Nie raz juź tak bywało wszystkiemu winny jest wiatr :))))))
    • maladiablica1 Re: Zaszła w ciąże będąc dziewicą!!!! Czy to możl 13.12.05, 19:45
      Historia pokazała ze juz raz buło niepokalane poczecie. A tak na marginesie
      dlaczego nie masz wyrtysku ?
    • setorika Re: Zaszła w ciąże będąc dziewicą!!!! Czy to możl 13.12.05, 21:21
      widze, że w tej sprawie zebrała się już spora komisja śledcza
      • aniaje odpowiedz jest prosta:) 13.12.05, 23:13
        zaszla z innym,dziewicą moze sobie być,niektóre blony są tak rozciągliwe,że
        dopiero przy porodzie pękają.Gratulacje:)
        • ptakolub Re: odpowiedz jest prosta:) 14.12.05, 21:58
          Nie lepiej kupic test ciążowy...?
          • wielo-kropek Re: odpowiedz jest prosta:) 14.12.05, 22:15
            Ja to bym odwagi nie mial napisac o dziewczynie "moja" kiedy bym nigdy przy
            niej nie mial wytrysku. Na dziewczyne uwazam ze trzeba czyms zasluzyc
            by sie tak o niej wypowiadac. Wytryskiem chociazby..........
    • peter.steele czy Twoj chłopak jest informatykiem ??/ 14.12.05, 22:28
      Bo jesli tak to, może Ci zainstalował program ciąza 1.0, ale wersje testową ???
    • marta.uparta wy tu śmichy chichy 14.12.05, 22:35
      a to jest mozliwe. Mój kuzyn, który jest ginekologiem mial taki przypadek w
      swojej karierze. Z tym że ewidentnie zapłodnieniu towarzyszył wytrysk. Po
      prostu dzieciaki ( bo dziewczyna miała 15 czy 16 lat) zabawiały się dosyc
      ostro, ale bez penetracji. Matka przyprowadziła dziewczynkę do gina jak mała
      była w 4 miesiącu ciązy, bo spóżniał się okres i oczywiście wszyscy byli bardzo
      zdziwieni, łacznie z moim kuzynem, który niejedno cudo w swojej praktyce
      zawodowej widział. W kazym badź razie dziewictwo dziewczyna straciła w trakcie
      jednych z wielu badań ginekologicznych jakie towarzyszą ciązy, oczywiście w
      sensie medycznym.
      • maialina1 Re: wy tu śmichy chichy 14.12.05, 22:39
        Jak to stracila dziewictwo w czasie badan??
        Przecież za to można lekarza pozwać do sądu!

PS> Ale gdzie ten chlopak wytrysk mial? W niej czy gdzieś obok? Bo takie
        przypadki że jest elastyczna blona dziewicza to ja znam osobiście, ale żeby
        zajść w ciążę przez wytrysk który wylądowal na prześcieradle to jeszcze nie
        slyszalam.
        • marta.uparta Re: wy tu śmichy chichy 14.12.05, 22:46
          podobno miał wytrysk na nią (ocierał się o jej narządy, jezeli tak moge to
          wyrazić). Natomiast podobno utrata błony była konieczna, bo tam były jakies
          komplikacje i potrzebne były jakieś badania bardziej dogłębne. Nie znam
          szczegółów, bo kuzyn opowiadał o tym oczywiście jako o jakims kuriozum.
          Natomiast jako ginekolog stwierdził, że błona była cała i nienaruszona.
          • maialina1 Re: wy tu śmichy chichy 14.12.05, 23:19
            marta.uparta napisała:

> podobno miał wytrysk na nią (ocierał się o jej narządy, jezeli tak moge to
            > wyrazić).

Ocieral sie, dobra dobra ;) To tylko ich wersja, bo przecież przed rodzicami
            trzeba bylo jakoś sie tlumaczyć, a prawda pewnie taka że to "ocieranie" to bylo
            wejście w nią tylko - jak to mlodzież nazywa - "takie nie do konca".
            No i wtedy wszystko jasne, i oczywiście że można zajść w ciążę!
    • tina122 Re: Zaszła w ciąże będąc dziewicą!!!! Czy to możl 14.12.05, 23:24
      A myślałam,ze widziałam tu już wszystko odnośnie ciąż....Facet,jesteś
      najlepszy...:-)))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka