dzioobi 14.12.05, 17:50 Oto mój plan na sylwestra: Ona, ja, mały górski pokoik, swiece, wino i romantyczna kolacja..a caly pokojwypelniony 300 balonikami...hmm zastanaiwam sie co mysla o tym kobiety?? romantyczne czy schematyczne?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andula_t Re: 300 balonów 14.12.05, 17:54 super pomysł :) ale wolałabym jakies kwiaty chyba zamiast baloników. wiem, że balony sie z imprezą kojarzą ale jak ma być romantycznie to jakoś nie bardzo pasują. cała reszta wspaniale.... jeszcze coś do jedzonka odpowiedniego :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzioobi Re: 300 balonów 14.12.05, 18:01 i kwiaty beda:) a baloniki maja byc wszedzie wokol, jest ich 300 wiec pewnie bedzie ich po pas albo wiecej:) sa kolorowe i bylyszczace. mnie sie bardziejtak kojarza z bajka niz z impreza:) Odpowiedz Link Zgłoś
andula_t Re: 300 balonów 14.12.05, 18:05 jeżeli takie twoje nastawienie to nie rezygnuj z balonów, napisałam tylko jak ja bym wolała nie za dużo tych 300 balonów? odnajdziecie się :) Odpowiedz Link Zgłoś
andula_t Re: 300 balonów 14.12.05, 18:09 to bawcie się dobrze... ja takiego sylwestra z moim mężem wspominam jako najwspanialszego :))) Odpowiedz Link Zgłoś