trzydziecha5 26.12.05, 19:44 poradzcie prosze, co robic. byla dziewczyna mojego chlopaka przeslala mu ostatnio mmsy. na fotkach byla jej .... zszokowalo mnie to. nie wiem, jak postepowac. zdarzylo sie wam kiedys cos takiego? co zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juleczka4 Re: byla dziewczyna 26.12.05, 19:50 A co Ty możesz zrobić??? Nic Ważne co chłopak na to :))) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha5 Re: byla dziewczyna 26.12.05, 19:53 no nie powiedzial mi o tym. odkrylam to przypadkiem. ale wiem, ze odezwal sie do niej pierwszy. potem przepraszal ze mnie zranil i obiecywal, ze juz nigdy... ale czy mozna wierzyc takiemu? Odpowiedz Link Zgłoś
isabelle7 Re: byla dziewczyna 26.12.05, 19:55 > A co Ty możesz zrobić??? Nic > > Ważne co chłopak na to :))) > No własnie:) A ja widzę pewną prawidłowość kobieta szantzuje faceta wlasnie tak niewinnie wysle sms, mms np taki ..:() czyli kobiety szarzuja sexem, swoim ciałem, a jak nie to jeszcze dzieckiem, łzami, zobacz to przez Ciebie, to jestem sama, a nikogo nie znajde. Oj drogie panie tak niemozna. Odpowiedz Link Zgłoś
hesjja Re: byla dziewczyna 26.12.05, 22:40 chyba Twój mężczyzna powinien zrobić z tym porządek ale to tak zdecydowanie. Panienka mało ciekawa i raczej nie przebierająca w środkach ale reakcja faceta powinna byc konkretna. Szkoda, że nie "zdążył" skasować tego mms'a, moż elubi popatrzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
samica1 Re: byla dziewczyna 26.12.05, 22:59 A zapisałaś sobie jej numer? Jeśli tak, wyślij jej "swoją". Ale z bramki internetowej. Możesz z komentarzem. Niekoniecznie jednorazowo. Jeśli on coś na ten temat napomknie (że jakaś jego "znajoma" jest nękana), wyciągniesz odpowiednie wnioski. Jeśli nie napomknie, to zapomnij o całej historii. Odpowiedz Link Zgłoś
agniesia20 Re: byla dziewczyna 26.12.05, 23:18 nie mam pytań... okłamał cię perfidnie,a ty sie jeszcze pytasz co dalej?chyba nie jesteś tak naiwna?przecież to świadczy o tym,że oni sie spotykają,mają ze soba kontakt,bo przecież ot tak nie wysyła się zdjec swych poszczególnych częsci ciała... Odpowiedz Link Zgłoś
justyna777 Re: byla dziewczyna 27.12.05, 00:13 to oczywiste, że gość sobie pogrywa Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 Re: byla dziewczyna 27.12.05, 07:27 musiał być powód, że dostał takiego mms-a a raczej podstawy do tego, pewnie było bzykanko...tak, tak:) Odpowiedz Link Zgłoś
o_ania Re: byla dziewczyna 27.12.05, 09:44 a fuuuuuuj, ale jaka ta jego byla jest oblesna...sadze,ze wlasnie ona tego bzykanka to juz dawno nie miala i w akcie desperacji chce facetowi swoje walory przypomniec. Co za panna...a skad pewnosc ze to jej?:)))() Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 Re: byla dziewczyna 27.12.05, 11:28 jeśli facet jest niewinny zbeształ by ją przy tobie Odpowiedz Link Zgłoś
jolantas1955 Re: byla dziewczyna 27.12.05, 11:26 Odpuść sobie faceta! Gdyby ci o tym powiedział, to znaczy, że jest faktycznie nękany i mógłby przy tobie odpowiednio jej odpisać! Jesli to była tajemnica, a w dodatku to on pierwszy się do niej odezwał, to daj se spokój!! Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: byla dziewczyna 27.12.05, 11:29 może prześlij nam to zdjęcie, sprawdzimy czy nas też zaszokuje... Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 jak to co robić? 27.12.05, 12:33 poprosic o jeszcze kilka fotek, by wasze pożycie urozmaicić. Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha5 Re: byla dziewczyna 30.12.05, 10:58 dzieki za wszystkie slowa. przemysle to... Odpowiedz Link Zgłoś