rycesz 04.01.06, 14:54 zdechl mi chomik, nie wiecie ile kosztuje nowy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rycesz Re: mam problem 04.01.06, 15:00 kurde a jakas fretka albo cos bo chomik jakis taki ch..owy byl Odpowiedz Link Zgłoś
rycesz Re: mam problem 04.01.06, 15:09 dzieki a nie wiesz ile kosztuje ta fredka? robilem chomikowi sprawdzian przed postem 40-to dniowym i padl dnia 5-tego, nie wierzacy byl Odpowiedz Link Zgłoś
michalina1974 Re: mam problem 04.01.06, 15:04 ta bocznica tez niezla, ale sie usmialam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: mam problem 04.01.06, 15:10 a to z kolei dostałam od mojego serdecznego przyjaciela jak planowaliśmy wyjazd wakacyjny i zadawałam milion pytań:))) jak owtorzyłam linka to spadłam z fotela:) Odpowiedz Link Zgłoś
michalina1974 Re: mam problem 04.01.06, 15:25 przy okazji jeszcze pytanie z zupelnie innej beczki: jak dodac sobie sygnature? probowalam pod Moje forum, ale jakos mi jej nie pokazuje mimo ze zostala zapamietana. jak sobie z tym poradzic? z gory dziekuje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: mam problem 04.01.06, 15:31 yyyy... moje forum, na dole jest okienko sygnaturka, wpisujesz.. i chyba trzeba coś odptaszkować (że ma być wyświetlana i w poczcie i na forum)... Odpowiedz Link Zgłoś
michalina1974 Re: mam problem 04.01.06, 15:34 jest podane ze bedzie pokazywana i na poczcie i na forum w poczcie pokazuje tu nie, juz nic nie rozumiem, chyba pojde na ten kurs dla kobiet, bylo tam tez cos o komputerach? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: mam problem 04.01.06, 15:36 Masz wpisać, nacisnąć OK, wylogować się i jeszcze raz zalogować. Odpowiedz Link Zgłoś
michalina1974 Re: mam problem 04.01.06, 15:38 aaaaaaa dziekuje bardzo :-) nie wylogowalam sie. ------------------------------------------------------- Quand un homme te parle, souris-lui et ne l'écoute pas Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: mam problem 04.01.06, 15:37 czekaj, zaraz sprawdzę..... nie - tylko szkolenie techniczne: jak odłozyć słuchawke telefoniczną.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
michalina1974 Re: mam problem 04.01.06, 15:40 no trudno, niech bedzie i sluchawka :-) dziala w koncu! :-) ----------------------------------------------------- Quand un homme te parle, souris-lui et ne l'écoute pas Odpowiedz Link Zgłoś
michalina1974 Re: mam problem 04.01.06, 15:43 prawda? pierwotnie bylo z kobieta ;-) ----------------------------------------------------- Quand un homme te parle, souris-lui et ne l'écoute pas Odpowiedz Link Zgłoś
michalina1974 Re: :) 04.01.06, 15:53 w wolnym tlumaczeniu tyle co: kiedy mezczyzna do ciebie mowi, usmiechnij sie i nie sluchaj :-) ----------------------------------------------------- Quand un homme te parle, souris-lui et ne l'écoute pas Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: :) 04.01.06, 15:57 A chinki mówią: słuchaj, słuchaj, słuchaj, i rób co chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
michalina1974 Re: :) 04.01.06, 16:05 dziekuje bardzo, twoje zapewne rowniez, gdybym mogla zrozumiec.. :-) ----------------------------------------------------- Quand un homme te parle, souris-lui et ne l'écoute pas Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: :) 04.01.06, 16:22 to cytat z openera mojego ukochanego serialu "The Sopranos" by Alabama:) gdy obudziłeś sie rankiem zorganizowałeś sobie broń bedziesz wybrańcem, mama zawsze potwarzała to.. to troche po polsku z kontekstu wyrwane ale jak ulał pasje do fabuły filmu i głównego bohatera Tony'ego :) Odpowiedz Link Zgłoś
michalina1974 Re: :) 04.01.06, 16:25 dzieki za przetlumaczenie :-) ----------------------------------------------------- Quand un homme te parle, souris-lui et ne l'écoute pas Odpowiedz Link Zgłoś
ewelita Re: mam problem 04.01.06, 15:14 ale się obśmiałam, jak otworzyłam ten post!!! Chomik! A taki miałam kiepski dzień w robocie... Odpowiedz Link Zgłoś
rycesz Re: mam problem 04.01.06, 15:31 to nie jest taie smieszne. miałem kiedyś dwie papugi, ale otworzyły sobie klatke i odleciały w sina dal. Miałem świnkę morska (angorka) ale juz zdechła (biedaczka miała 6 lat) Maiłem muszke, ale spadła z balkonu z 2 pietra na chodnik:( (nie zła miazga po niej została :D ) Miałem chomika spad z balkonu tak samo jak myszka :D Miałem jeszcze jednego chomika, ale się udusił, bo za dużo trotów napchał sobie do domku i się udusił :( Odpowiedz Link Zgłoś
agick ryceszu:) 04.01.06, 15:46 widzi mi się, ze jesteś idealnym kandydatem na opiekuna:) Odpowiedz Link Zgłoś
rycesz kuzyn mial jeszcze gorzej 04.01.06, 16:08 Jego swinka morska wyskoczyla z klatki i złamała kark :( druga św. morską zadeptaly mu dzieci na podworku. Na wielkanoc w zeszlym roku zrobil z tata zagródke dla 2 dwoch krolikow... Niestety gdy rozpakowywal prezenty w jakis sposób psy sie dostaly do Fifi i Szaruni i... szkoda gadać... Ryjowka mu zdechla w pierwszy dzien po jej kupieniu. A na koniec mu sie rybka utopiła.... Odpowiedz Link Zgłoś
rycesz Re: kuzyn mial jeszcze gorzej 04.01.06, 16:17 agick napisała: > btw... jak wygląda ryjówka? > ag.bocznica.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi nic innego jak stado krów 04.01.06, 16:18 Zostaw chomika, kup stado krów. Zanim wszystkie ci padną, trochę zdążysz się nimi nacieszyć :) Odpowiedz Link Zgłoś