pajdeczka 31.10.02, 13:21 ...postać z TV? Bo mną tak. Całkiem niedawno, aż wstyd się przyznać. Śnił mi się dzisiaj. Nie powiem kto, choćbyście mnie torturowali, bo mi wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grogreg Re: czy zawładnęła kiedykolwiek Waszymi myślami . IP: proxy / 212.160.165.* 31.10.02, 13:22 Co on w sobie ma? No co ? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: czy zawładnęła kiedykolwiek Waszymi myślami . 31.10.02, 13:29 Gość portalu: grogreg napisał(a): > Co on w sobie ma? No co ? O, Gredziu! Pierwszy napisałeś, znaczy zazdrosny? Co ma ? Oczy. Jak przymruży i jak spojrzy to..... Poza tym piekielnie inteligentny, wygadany, ma specyficzne poczucie humoru. Szczuplutki, dużo młodszy ode mnie. Nie wiem, może w rzezcywistości okazać się "cienkim bolkiem",ale co mi tam, i tak nigdy nie poznam go osobiście. Ale pomarzyć mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: czy zawładnęła kiedykolwiek Waszymi myślami . 31.10.02, 13:35 a pitrasić umie ? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: czy zawładnęła kiedykolwiek Waszymi myślami . 31.10.02, 13:38 rzulw napisał: > a pitrasić umie ? A mnie po co ta wiedza, kiedy i tak nigdy mi niczego nie ugotuje? Ale ładnie pitoli. To wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: czy zawładnęła kiedykolwiek Waszymi myślami . 31.10.02, 13:44 zapytałem, bo mi z Twojego opisu to jeden taki pasuje... Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: czy zawładnęła kiedykolwiek Waszymi myślami . 31.10.02, 13:46 tylko w okularach go nigdy nie widziałem.....;( Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: czy zawładnęła kiedykolwiek Waszymi myślami . 31.10.02, 13:47 no i w Polsacie też nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: czy zawładnęła kiedykolwiek Waszymi myślami . 31.10.02, 13:49 no ale dawno TV nie oglądałem, wiesz, cały czas internet i takie tam.... może już jest w Polsacie i w okularach.... Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: czy zawładnęła kiedykolwiek Waszymi myślami . 31.10.02, 13:51 imię na M ..... Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: czy zawładnęła kiedykolwiek Waszymi myślami . 31.10.02, 13:52 no ale te okulary....hmmmm....... jakoś nie widzę.... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Drogi Rzulwiu 31.10.02, 14:00 Jeszzce raz zrobisz taki numer z postami w wątku mojego autorsta to utrącę Ci łebek. Twoja szklana figurka stoi na moim komputerze i gdyby nie fakt, że dostałam ją od dziecka to już by Cię na nim nie było. Ale cóż winna biedna dziecina? Dlatego Cię oszczędzam. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Drogi Rzulwiu 31.10.02, 14:04 no bo ja o Maćku myslałem.....o Maćku Kuroniu. On taki jest :)) pitrasi, młody, szczupły i nigdy Ci nic nie ugotuje...... ....tylko te okulary ..... Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: Drogi Rzulwiu 31.10.02, 14:09 ja tez o nim pomyslalam, jak tak te posty pisales... :)) tylko sobie nie moglam imienia przypomniec... ... a glupio tak pytac: no wiesz, ten, no wiesz, syn kuronia... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Ludzie!!! 31.10.02, 14:19 sagan2 napisała: > ja tez o nim pomyslalam, jak tak te posty pisales... :)) > tylko sobie nie moglam imienia przypomniec... > ... a glupio tak pytac: no wiesz, ten, no wiesz, syn > kuronia... ;) Jaki Kuroń! Przecież napisałam, że szczupły, wiotki itd. Można się w zupie Kuronia zakochać, ale nie w nim! Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Ludzie!!! 31.10.02, 14:49 NO COŚ Ty ?? a jak by okulary nosił, to też nie ? przecież pięknie pitoli....razem byście pitolili Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Ludzie!!! 31.10.02, 14:50 NO COŚ Ty ?? a jak by okulary nosił, to też nie ? przecież pięknie pitoli....razem byście pitolili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Ja wie, ja wiem.... IP: proxy / 212.160.165.* 31.10.02, 14:54 Lis z TVN albo Max Kolonko. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Ja wie, ja wiem.... 31.10.02, 15:05 Gość portalu: grogreg napisał(a): > Lis z TVN albo Max Kolonko. Gredziu, tajemnica już nie jest tajmnicą. Forumowe tropicielki wytropiły lisa. Ale nie TVN-u, tym bardziej z Nowego Jorku. Napisałam wyraźnie - z POLSATU! Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: czy zawładnęła kiedykolwiek Waszymi myślami . 31.10.02, 13:24 A ja się przyznaję, że też miałam taką fascynację Januszem Józefowiczem. Bosz jaka ja byłam w nim zakochana...nawet na Metro do Warszawy pojechałam, wszystkie programy w TV oglądałam a jak tylko słyszłam jego głos to od razu biegłanm przed TV i musiała być cisza w domu a ja siedziałam i upajałam się nim, a jak tańczył yhmmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: czy zawładnęła kiedykolwiek Waszymi myślami . 31.10.02, 13:30 mi tez sie ostatnio taki jeden snil!!! moze ten sam?... ...jej, co to za sen byl... ;) tez nie powiem kto (jak sie Pajdeczka przyzna, to ja tez...:) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Saganek 31.10.02, 13:34 sagan2 napisała: > mi tez sie ostatnio taki jeden snil!!! moze ten sam?... > > ...jej, co to za sen byl... ;) > tez nie powiem kto (jak sie Pajdeczka przyzna, to ja > tez...:) > Mogę tylko zdradzić, że to dziennikarz z TV "Polsat". Nosi okulary. Więcej nie powiem. A ten Twój to kim jest? Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: Saganek 31.10.02, 13:38 pajdeczka napisał: > Mogę tylko zdradzić, że to dziennikarz z TV "Polsat". > Nosi okulary. Więcej nie powiem. A ten Twój to kim > jest? moj to 'tylko' aktor :) ale sen chetnie bym powtorzyla... najdziwniejsze jest, ze na jawie to zupelnie o nim nie mysle. zwlaszcza, ze siedze w niemczech i mam tylko telewizje 'plus', wiec ani swojego, ani Twojego nie mam szans obejrzec... :( moze jak pojade do domu, to bede sie w polsat wgapiac, zeby tego Twojego rozszyfrowac... ... moj jest latwy, klasyka :) Odpowiedz Link Zgłoś
honka1 Re: pajda 31.10.02, 14:01 Kiedys ( po filmie z Arnoldem Schwarzeneg.) snilo mi sie, ze popelnilam jakas straszna gafe i ze cale miasto o tym wiedzialo. Kiedy szlam ( w tym snie)ulica wszyscy sie za mna ogladali, wskazywali na mnie palcem i smiali sie. W pewnym momencie minal mnie wielki motocykl, na ktorym siedziel Schwarzeneger. On tez sie smial. Mrufka. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: pajda 31.10.02, 14:07 kwik napisała: > kubuś? :)) Czyżbyś Ty też.....? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: pajda 31.10.02, 14:11 ja tylko zgadywalam. przedstawilas szczegolowy opis. sni mi sie ktos inny:) nie z tv. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: wiem.. 31.10.02, 15:13 Ciebie mam na jawie, co nie? chcesz wtargnac do moich snow? zostaw mi troche intymnosci i "prywatnego terytorium"...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agick siostro "opadające spodnie" kwik... 31.10.02, 15:40 liga rządzi, liga radzi, liga nigdy Cię nie zdradzi.... jakie prywatne terytorium...??? nie ma żadne prywatne terytorium - żadnego śnienia o pierdołach... według paragrafu 3, punkt 3, podpuknt d jasno wynika co ma się śnić... proszę przeczytać i podporządkować się niezwłocznie..... no..! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik siostro "so sie dzieje??" agick... 31.10.02, 15:50 ja tam tego regulaminu nie podpisywalam. nie ma podpisu, nie ma odpowiedzialnosci i zobowiazan :)) ps. udanego wypadu.... .. w przod... ... i w tyl... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
agick siostro "opadające spodnie" kwik.. 31.10.02, 15:56 proszę tu poruty nie siać - regulamin obowiązuję do odwołania.... i nie ma przebacz. koniec.kropka. ps. a dziękuję, dziękuję.... może kiedyś zabierzesz swoje szanowne cztery litery i pojedziesz ze mną..? ponieważ konie nie kopią - obiecuję skopać Cię jak należy... to wszystko w trosce o Twój nałóg...:) ps. kupię Ci szelki....:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: siostro "so sie dzieje" agick... 31.10.02, 16:01 mozesz przyjechac do mojego. jest git. tylko 15 km w jedna strone... > ps. kupię Ci szelki....:) i licencje maklerska? tak, tak, jestesmy mlode i piekne, bedziemy rowniez bogate:) Odpowiedz Link Zgłoś
agick sistro"opadajace spodnie" kwik... 31.10.02, 16:05 cały czas mam jakąś ciągotkę napisać "opadające gacie...."...:) do rzeczy - 15 km licząc z któego miejsca..? precyzjnie proszę określać położenie swoich 4 liter... moje 4 litery jadą pod Giżycko... piękne i bogate.... tia..... i mądre... i ładne jak żadne. w sumie podpba mi się ta koncepcja... ps. worek z kapciami stoi pod biurkiem - wciąż brak namiaru na fit w szczękach..... co jest...? :) Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 no no no no 31.10.02, 16:33 kwik napisała: > > > > > > > .. > w przod... > > > > ... > i w tyl... > > > > :)) mogła byś przestać? albo przynajmniej pisać takie rzeczy po 23.00? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agick ehmmm... 31.10.02, 16:46 jak się nabzyka....:)))))) bzykanie bardzo przeszkadza w fajnym myśleniu..... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: ehmmm... 31.10.02, 16:55 a skad ty mozesz o tym wiedziec? no chyba, ze masz na drugie ważka :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: ehmmm... 31.10.02, 17:22 ważka..? eee... nie ważka od czasu do czasu to tak... zwłaszcza mając w perspektywie czwratą wina butelkę....:) (dobrze, że stołek nie był wysoki...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: ehmmm... 31.10.02, 17:29 > (dobrze, że stołek nie był wysoki...:))) bo text (do wypowiedzenia) byl za dlugi....:)) 4 to prawie jak 44, tajemnica sie wyjasnila...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 agickwiki 04.11.02, 14:55 sugerujecie, żebym napisał coś fajnego o bzykaniu? no cóż, może innym razem. brak inspiracji... trudno. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
fe_male Re: pajda 31.10.02, 14:13 pajdeczka napisał: > kwik napisała: > > > kubuś? :)) > > > Czyżbyś Ty też.....? Jak odpowiesz twierdząco na "Kupa"(?) to ja też już wiem. Ha. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Kwik i Female 31.10.02, 14:51 Gratuluję. Bingo. A co w ogóle o nim sądzicie? Była jakaś dyskusja w wyborczej na jego temat, ale nie uczestniczyłam. Jest bardzo kontrowersyjny, ale coś w sobie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik pajda 31.10.02, 14:58 nic o nim nie sadze. cos w sobie ma...taaa, z pewnoscia. np. watrobe i dwie nerki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: pajda 31.10.02, 15:03 kwik napisała: > nic o nim nie sadze. cos w sobie ma...taaa, z pewnoscia. np. watrobe i dwie > nerki. > :) A może ma jedną nerką, bo drugą oddał bratu? Nie bądź taka pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: pajda 31.10.02, 15:09 kwik napisała: > jestem pewna. > > :) Mhm, siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
fe_male Re: czy zawładnęła kiedykolwiek Waszymi myślami . 31.10.02, 15:07 pajdeczka napisał: > > ...postać z TV? Bo mną tak. Całkiem niedawno, aż wstyd się przyznać. Śnił mi > się dzisiaj. Nie powiem kto, choćbyście mnie torturowali, bo mi wstyd. Mnie na zmysły działa dwóch telewizyjnych panów. Co prawda żaden mi się nie śnił, ale... Jeden to Rutger Hauer (taki holenderski blondas z „Łowcy androidów”)– nie wiem dlaczego, ale lubię sobie na niego popatrzeć, może to za sprawą ról, w których go obsadzano? A drugi, całkiem niedawno wpadł mi w oko i nie o walory psychiczne tu chodzi, to Vitor Baia – bramkarz reprezentacji piłki nożnej Portugalii(?). Ach , fajny facecik... Jak ktoś jest ciekawy jak wyglądali i wyglądają to niech se poszuka w internecie. Swoją drogą, dziwna jest ta sprawa gustów i upodobań – jeden „zimny” blondyn, drugi południowiec. I jak tu określić swój typ mężczyzny? Pa Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: czy zawładnęła kiedykolwiek Waszymi myślami . 31.10.02, 15:13 fe_male napisała: > pajdeczka napisał: > > > > > ...postać z TV? Bo mną tak. Całkiem niedawno, aż wstyd się przyznać. Śnił > mi > > się dzisiaj. Nie powiem kto, choćbyście mnie torturowali, bo mi wstyd. > > Mnie na zmysły działa dwóch telewizyjnych panów. Co prawda żaden mi się nie > śnił, ale... > Jeden to Rutger Hauer (taki holenderski blondas z „Łowcy androidów” > ;)– nie wiem > dlaczego, ale lubię sobie na niego popatrzeć, może to za sprawą ról, w których > go obsadzano? A drugi, całkiem niedawno wpadł mi w oko i nie o walory > psychiczne tu chodzi, to Vitor Baia – bramkarz reprezentacji piłki nożnej > > Portugalii(?). Ach , fajny facecik... Jak ktoś jest ciekawy jak wyglądali i > wyglądają to niech se poszuka w internecie. > > Swoją drogą, dziwna jest ta sprawa gustów i upodobań – jeden „zimny > ” blondyn, > drugi południowiec. I jak tu określić swój typ mężczyzny? > > Pa > Bo tu nie chodzi tylko chyba o wygląd. A co powiesz na Johna Malkovicha? Brzydki, jak noc, ale ma coś w sobie, przynajmniej dla mnie. Tylko, że mi się nie śni. Ale lubię go oglądać w filmach. A tego piłkarzyka to też sobie przy okazji obejrzę. Zobaczymy, czy mamy podobny gust. Hauer ma niesamowite oczy. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
ko_bie_ta Re: czy zawładnęła kiedykolwiek Waszymi myślami . 31.10.02, 15:46 Hmm, Kuba - rozbrajający dziecinny uśmiech... To jednak prawda, że u faceta najseksowniejszy jest intelekt ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
agick ............fe....male.... 31.10.02, 15:15 uwielbiam Rutgera......... teraz się postarzał... ale w "Łowcy" był po prostu szokujący.. Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: ............fe....male.... 31.10.02, 15:18 w lowcy byl fantastyczny, to prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
fe_male Dawam linkę do... 31.10.02, 15:37 ...Vitora (czy jak się tam odmienia). Uważam, że warto zmarnować na niego trochę czasu i łącza internetowego. www.dynart.com/baia/baia_fotos_fcp.html Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Dawam linkę do... IP: proxy / *.man.polbox.pl 31.10.02, 17:05 Kuba jest fascynujacy, to fakt;-) krecaco inteligentny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jem Vitor IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 31.10.02, 18:18 To dla niego warto było oglądać Mistrzostwa Świata(chociaż za długo tam nie zabawił):( Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Hura! 04.11.02, 10:13 Miałam go za dużo młodszego, a on tylko jest młodszy o 1 rok ode mnie. Może być, nawet wolę młodszych od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liloom Re: czy zawładnęła kiedykolwiek Waszymi myślami . IP: *.11.vie.surfer.at 04.11.02, 20:31 pajdeczka napisał: > > ...postać z TV? Bo mną tak. Całkiem niedawno, aż wstyd się przyznać. Śnił mi > się dzisiaj. Nie powiem kto, choćbyście mnie torturowali, bo mi wstyd. i wcale nie trzeba bylo torturowac :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: czy zawładnęła kiedykolwiek Waszymi myślami . IP: proxy / 195.94.193.* 06.11.02, 10:00 Jak byłam dziecięciem to mi się Delon szaleńczo podobał, ale potem mi przeszło i już nie wróciło...:) Odpowiedz Link Zgłoś