ciasteczkowy_potwor2 10.01.06, 15:17 bo szukam w slownikach i nigdzie nic nie ma nt... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roman_tyczka Re: co oznacza słowo KONSTATUJĄC?? 10.01.06, 15:22 ciasteczkowy_potwor2 napisała: > bo szukam w slownikach i nigdzie nic nie ma nt... odkrywac, myslec, chyba to. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyju Re: co oznacza słowo KONSTATUJĄC?? 10.01.06, 15:29 konstatacja to stwierdzenie, ustalenie jakiegos faktu. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwii32 Re: co oznacza słowo KONSTATUJĄC?? 10.01.06, 15:32 Zebranie wszystkich posiadanych informacji i wyciagniecie z nich wniosków-:)) Odpowiedz Link Zgłoś
baszi Re: co oznacza słowo KONSTATUJĄC?? 10.01.06, 15:43 hmmm ja w słowniku znalazłam .... polecam www.pwn.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ciasteczkowy_potwor2 Re: co oznacza słowo KONSTATUJĄC?? 10.01.06, 15:54 baszi napisała: > hmmm ja w słowniku znalazłam .... polecam www.pwn.pl dzieki, milo z Twojej strony :) w koncu jakas normalna osoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciasteczkowy_potwor2 Re: co oznacza słowo KONSTATUJĄC?? 10.01.06, 15:56 baszi napisała: > hmmm ja w słowniku znalazłam .... polecam www.pwn.pl tylko ze w tym slowniku, wpisujac slowo KONSTATACJA nic nie ma ...nie znaleziono. to tak apropos lenia jakim mnie nazwano nizej. ja szukalam tego slowa w googlach i pwn ale nie znlazlam, dlatego napisalam o tym na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyju Re: co oznacza słowo KONSTATUJĄC?? 10.01.06, 15:58 zle wpisujesz. wpisuj nastepnym razem tu: sjp.pwn.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
ciasteczkowy_potwor2 Re: co oznacza słowo KONSTATUJĄC?? 10.01.06, 16:00 onlyju napisała: > zle wpisujesz. > wpisuj nastepnym razem tu: > sjp.pwn.pl/ nie odznaczylam z boku w okienku SWO, tylko zostawilam "w ksiegarni", nie zauwazylam tego :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciasteczkowy_potwor2 Re: co oznacza słowo KONSTATUJĄC?? 10.01.06, 15:57 baszi napisała: > hmmm ja w słowniku znalazłam .... polecam www.pwn.pl ok, juz mam dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa ????????????????????????????????? ??? 10.01.06, 15:44 zawsze mnie zastanawia człowiek, który zamiast wpisać w googlu słowo i poczytać co jest o tym napisane, będzie chodził po forach i pytał. Drugie zdziwienie to chęć pokazania że się zna odpowiedź. konstatacja - próba łamania konstytucji, utrzymanie neuronów w statycznej polaryzacji, ciągłe wydobycie węgla w kopalniach odkrywkowych, pełna sublimacja modułów stata, niechby leń zgadywał Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: ????????????????????????????????? ??? 10.01.06, 15:46 hyhy widoczku normalnie jesteś kon.. kon.. konytrowersyjny, eee nie perwersyjny? eeee... Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: ????????????????????????????????? ??? 10.01.06, 15:59 ag.bocznica.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: ????????????????????????????????? ??? 10.01.06, 16:01 dzięki :) ale ja to juz wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: ????????????????????????????????? ??? 10.01.06, 16:15 no dobra cofam, jest Kopaliński on line ale co to jest Kopaliński??? Odpowiedz Link Zgłoś
ciasteczkowy_potwor2 Re: ????????????????????????????????? ??? 10.01.06, 16:18 widokzmarsa napisał: > no dobra cofam, jest Kopaliński on line > ale co to jest Kopaliński??? chyba KTO? a nie CO...? nie wiesz kto to jest Kopalinski? polski leksykograf, tłumacz. www.slownik-online.pl/cgibin/search?words=5 Odpowiedz Link Zgłoś
ciasteczkowy_potwor2 Re: ????????????????????????????????? ??? 10.01.06, 16:33 widokzmarsa napisał: > no dobra cofam, jest Kopaliński on line > ale co to jest Kopaliński??? Ty jestes taki (taka?) mądry (mądra?) to powiedz mi cos. Pod wpływem jakich psychologów Hayek ogłosił pogląd, że wszystkie zjawiska gospodarcze dają się sprowadzic do postrzegania przez człowieka różnych obiektów i ich subiektywnego szacowania? Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: ????????????????????????????????? ??? 10.01.06, 16:50 z austriaków nie znam Hayka(czytałem tylko Drogę do Zniewolenia) tak dokładnie jak Misesa ale gdybym miał czas to google na pewno dałby mi odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
ciasteczkowy_potwor2 Re: ????????????????????????????????? ??? 10.01.06, 16:55 widokzmarsa napisał: > z austriaków nie znam Hayka(czytałem tylko Drogę do Zniewolenia) tak dokładnie > jak Misesa ale gdybym miał czas to google na pewno dałby mi odpowiedź ale ja znam odp, chcialam tylko sprawdzic czy wszystko wiedzacy widokzmarsa czegos nie wie :) ale ok, poszukaj. Odpowiedz Link Zgłoś
ciasteczkowy_potwor2 Re: ????????????????????????????????? ??? 10.01.06, 16:03 widokzmarsa napisał: > zawsze mnie zastanawia człowiek, który zamiast wpisać w googlu słowo i poczytać > co jest o tym napisane, będzie chodził po forach i pytał. Drugie zdziwienie to > chęć pokazania że się zna odpowiedź. > konstatacja - próba łamania konstytucji, utrzymanie neuronów w statycznej > polaryzacji, ciągłe wydobycie węgla w kopalniach odkrywkowych, pełna sublimacja > modułów stata, > niechby leń zgadywał tja, szkoda tylko, ze z tego, co napisales - nie ma w czym wybierac zeby zgadywac, bo wszystko jest NIE NA TEMAT :DD Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: ????????????????????????????????? ??? 10.01.06, 16:07 a bo tu same zboczeńce i swiry siedzom :))) zakładam moherowy i spadam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
bree31 Re: ????????????????????????????????? ??? 10.01.06, 16:10 trzydziecha1 napisała: > a bo tu same zboczeńce i swiry siedzom :))) > zakładam moherowy i spadam ;)) strach sie o cos spytac, takie same "mondre" ludzie tu "siedzom". wszystko "wiedzom" leiej, a ty leniu i "goopku" wstydz sie, ze słownika na pamiec nie znasz. o rrrrany... Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: ????????????????????????????????? ??? 10.01.06, 16:10 hehe dzięki za uznanie, bywaj tu częściej to się trochę lepiej poznamy, papa Odpowiedz Link Zgłoś