Dodaj do ulubionych

Kobiety nie są równe - przecież jest forum

17.01.06, 01:24
Dlaczego nie ma forów dotyczących mężczyzn?
Dlaczego tylko kobiety mają problem z tym, że są kobietami?
Skoro bycie kobietą to problem - to chyba gadanie o tym że kobiety są "równe"
ma mało sensu?
Skoro bycie mężczyzną nie dostarcza problemów, a bycie kobietą dostarcza, to
może bycie kobietą jednak można traktować jako... defekt?
Jestem ciekawa waszych opinii.
Obserwuj wątek
    • zoe28 Re: Kobiety nie są równe - przecież jest forum 17.01.06, 01:31
      katolik napisała:

> Dlaczego nie ma forów dotyczących mężczyzn?

Jak to nie ma, a to co forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=150
      • widokzmarsa Re: Kobiety nie są równe - przecież jest forum 17.01.06, 11:05
        to nie jest forum mężczyzn. Tylko forum dla mężczyzn według Gazety i okazuje się
        że faceci nie powinni rozmawiać: o seksie, sporcie, hobby bo te wątki są
        wycinane. Można gadać o problemach gejów.
        • voker Re: Kobiety nie są równe - przecież jest forum 17.01.06, 11:11
          Moze i dla facetow, ale tych w typie magazynu "logo". Sam zaczynam czuc potrzebe poszukania czegos, gdzie bedzie mozna rzucic miesem, pogadac przy piwie o seksie, beknac i nie bedzie tylu przemadrzalych bab... :-)P
        • starawyjadaczka Re: Kobiety nie są równe - przecież jest forum 17.01.06, 13:46
          widokzmarsa napisał:

> to nie jest forum mężczyzn. Tylko forum dla mężczyzn według Gazety i okazuje
          si
          > ę
          > że faceci nie powinni rozmawiać: o seksie, sporcie, hobby bo te wątki są
          > wycinane. Można gadać o problemach gejów.

tja, tylko co wycinanie watkow przez jakiegos moderatora z forum MEZCZYZNA ma
          wspolnego z tematem, ktory tu zostal poruszony? ze niby bycie kobieta to defekt
          oraz problem itp bzdury? :)
          pretensje do moderatora tamtego forum, a nie do kobiet :DD dobre sobie ;)
    • john_malkovitch Re: Kobiety nie są równe - przecież jest forum 17.01.06, 01:35
      Ja też kiedyś myślałem, że w internecie jest tylko jedna strona..
      ;-) albo :-P , bo się okazało dwuznaczne..
    • wiesniaczek1000 Re: Kobiety nie są równe - przecież jest forum 17.01.06, 04:39
      A dlaczego nie ma gazet dla mezczyzn tego typu co dla kobiet? Czy mezczyzni sa
      plytcy, czy po prostu nie analizuja wszystkiego tak jak my? Moze jakis
      mezczyzna sie odezwie?
      • voker Re: Kobiety nie są równe - przecież jest forum 17.01.06, 11:13
        Jak to nie ma? Sa czytadla np. playboy, ckm, logo. Jesli chodzi o psychologie to uznaje tylko charaktery i jakies arty np w newsweeku lub ozonie. :-)
    • wiesniaczek1000 Re: Kobiety nie są równe - przecież jest forum 17.01.06, 04:44
      Co do rownosci, to kobiety i mezczyzni powinni byc rowni w oczach prawa, co nie
      ma nic wspolnego z tym, ze niewatpliwie jestesmy inni. Byloby nudno gdybysmy
      byli tacy sami. Nie lubie stereotypowych okreslen o mezczyznach i kobietach, bo
      kazda plec ma prawo do uczuc i zachowan okreslanych jako meskie i kobiece.
      Jestesmy po prostu ludzmi.
    • hadriana_siloe Re: Kobiety nie są równe - przecież jest forum 17.01.06, 09:05

katolik napisała:
      Skoro bycie mężczyzną nie dostarcza problemów, a bycie kobietą dostarcza, to
      > może bycie kobietą jednak można traktować jako... defekt?

Spraw bym była mężczyzną i przenieś mnie do swego świata :) Bo w moim obie
      płcie mają problemy.
    • mmagi jak to nie ma??? 17.01.06, 10:54

• six_a Re: czy to jest wątek o tym, 17.01.06, 11:01
      jak katolik się dorwał do netu i doznał iluminacji?
    • sagis Dla mnie bycie kobietą nie jest problemem.Jeśli pi 17.01.06, 13:39
      sanie o problemach ktoś tłumaczy tym, że to ktoś ma w ogóle problem lubienia
      się, jako przedstawiciel swojej płci, to sam ma jakiś problem.
      Ja cieszę się, że jestem kobietą. Chociaż przy innych stereotypach nie jest
      kobietom łatwo.
      Ale, nigdy nie chciałabym być mężczyzną.
      Mężczyźni sami sobie szkodzą udając, że nie mają żadnych problemów. Każdy ma
      jakieś problemy. Takie jest życie, które składa się z radości i smutków.
      Istnieje forum mężczyzna, na którym mężczyźni anonimowo piszą o swoich problemach.
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=150
      Czy ten wątek napisał jakiś głupi mężczyzna?
      On, niekochający innych i nietolerancyjny, Katolik!:-))))
      Zastanawiające jest, że tutaj(na FK) mężczyźni obrzucają kobiety, a na forum
      mężczyzna piszą bardziej obiektywnie i nie zawsze stoją w obronie mężczyzn.
      Nie uważają się za jedyną i doskonałą rasę!!
      • hymen Re: Dla mnie bycie kobietą nie jest problemem.Jeś 17.01.06, 13:43
        Wątek napisała kobieta. Przynajmniej żeńskiej formy użyła.
        • starawyjadaczka Re: Dla mnie bycie kobietą nie jest problemem.Jeś 17.01.06, 13:48
          hymen napisał:

> Wątek napisała kobieta. Przynajmniej żeńskiej formy użyła.

szkoda tylko, ze juz przy nicku uzyla formy meskiej :) czyzby znowu osoba
          majaca problem z okresleniem wlasnej płci? :)
        • katolik Może kobiety tworzą więcej problemów 17.01.06, 14:01
          Katolik wyjaśnia, że jest człowiekiem - płci żeńskiej:))))))).

Ktoś dobrze powiedział że doznałam iluminacji:))) Patrząc na tematy forum,
          wygląda to tak, że (generalizując):
          na forum Zdrowie urzędują ludzie, którzy mają mniejszy większy problem ze
          zdrowiem;
          na forum Turystyka urzędują ludzie, którzy mają mniejszy lub większy kłopot z
          wyborem hotelu, towarzystwa itp. (albo szukają informacji)

najwyraźniej forum Kobieta powstało po to, żeby można było podyskutować o
          problemach lub kłopotach związanych z czym? z byciem kobietą.

i najwyraźniej nie ma facetów, którzy mogliby wygeneralizować sobie ogólny
          problem z byciem facetem, albo w związku z samym faktem bycia facetem musieli
          się czegoś dowiedzieć:))))))))

Bo na forach typu "Latawce" są i chłopcy i dziewczęta, więc nie ma tu co
          przyrównywać:)))

Pozdrawiam.
          • hymen Re: Może kobiety tworzą więcej problemów 17.01.06, 14:06
            katolik napisała:

> najwyraźniej forum Kobieta powstało po to, żeby można było podyskutować o
            > problemach lub kłopotach związanych z czym? z byciem kobietą.

Nie. Z wszystkim tym, co wiąże się w jakiś sposób z kobietą. Oznacza to, że
            można tu podjąć każdy temat. Przynajmniej ja tak sądzę.

>
            > i najwyraźniej nie ma facetów, którzy mogliby wygeneralizować sobie ogólny
            > problem z byciem facetem, albo w związku z samym faktem bycia facetem musieli
            > się czegoś dowiedzieć:))))))))

Ja tam nie mam problemu. Znasz kobiety, które mogłyby wygeneralizować sobie
            ogólny problem z byciem kobietą, albo w związku z samym faktem bycia kobietą
            musieli się czegoś dowiedzieć?

Pozdrawiam również ;)
          • starawyjadaczka Re: Może kobiety tworzą więcej problemów 17.01.06, 14:09
            katolik napisała:

>
            > najwyraźniej forum Kobieta powstało po to, żeby można było podyskutować o
            > problemach lub kłopotach związanych z czym? z byciem kobietą.

i co? dyskutowanie na forum kobiecym o problemach kobiecych ma byc dowodem na
            wystepowanie defektow u kobiet?? a dowodem na brak tychze u mezczyzn? :D
    • starawyjadaczka może dlatego 17.01.06, 13:50
      ze faceci zamiast zakladac MESKIE fora (skoro ich nie ma), prawdziwe, z
      bekaniem i piwem-siedza na forach kobiecych? :)
      załózcie PRAWDZIWE meskie forum (cokolwiek to znaczy) i przestancie narzekac,
      ze kobiety sa winne i maja defeky :))
      • hymen Re: może dlatego 17.01.06, 13:54
        starawyjadaczka napisała:

> ze faceci zamiast zakladac MESKIE fora (skoro ich nie ma), prawdziwe, z
        > bekaniem i piwem-siedza na forach kobiecych? :)
        > załózcie PRAWDZIWE meskie forum (cokolwiek to znaczy) i przestancie narzekac,
        > ze kobiety sa winne i maja defeky :))

Na forum Pascala nie ma piwa i bekania. Kobiety nie są temu winne ale mają
        defekty. Tu na kobiecie obowiązuje somoograniczanie ;).
        • starawyjadaczka Re: może dlatego 17.01.06, 13:56
          na forum pascala moze nie ma, ale ktos tu napisal o piwie i bekaniu jako o
          znakun szczegolnym meskiego forum-wiec pociagnelam mysl :)
          • hymen Re: może dlatego 17.01.06, 13:59

> na forum pascala moze nie ma, ale ktos tu napisal o piwie i bekaniu jako o
            > znakun szczegolnym meskiego forum-wiec pociagnelam mysl :)

Rozumiem ;) Ciągnąc myśl dalej, na tamtym forum widziałem kilka kobiet, które
            chciałyby sobie pobekać a nie mogły. Może dlatego tu to robią? ;))))))
            • starawyjadaczka Re: może dlatego 17.01.06, 14:11
              hymen napisał:

> starawyjadaczka napisała:
              >
              > > na forum pascala moze nie ma, ale ktos tu napisal o piwie i bekaniu jako
              > o
              > > znakun szczegolnym meskiego forum-wiec pociagnelam mysl :)
              >
              > Rozumiem ;) Ciągnąc myśl dalej, na tamtym forum widziałem kilka kobiet, które
              > chciałyby sobie pobekać a nie mogły. Może dlatego tu to robią? ;))))))

moze tu bekaja po damsku? :DD
              • hymen Re: może dlatego 17.01.06, 14:13

> hymen napisał:
                >
                > > starawyjadaczka napisała:
                > >
                > > > na forum pascala moze nie ma, ale ktos tu napisal o piwie i bekaniu
                > jako
                > > o
                > > > znakun szczegolnym meskiego forum-wiec pociagnelam mysl :)
                > >
                > > Rozumiem ;) Ciągnąc myśl dalej, na tamtym forum widziałem kilka kobiet, k
                > tóre
                > > chciałyby sobie pobekać a nie mogły. Może dlatego tu to robią? ;))))))
                >
                >
                > moze tu bekaja po damsku? :DD

Może. Proponuję skończyć te dociekania ;)
    • natalka85 Re: Kobiety nie są równe - przecież jest forum 17.01.06, 14:11
      a forum mężczyzna to co?? jest takie forum

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka