mathias_sammer 17.01.06, 14:59 powinien byc kobieta!:) Juz tlumacze dlaczego: otoz taka rola doda jej kobiecosci:) M.S. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roman_tyczka Re: admin spoleczny na FK 17.01.06, 15:00 mathias_sammer napisał: > powinien byc kobieta!:) > > Juz tlumacze dlaczego: otoz taka rola doda jej kobiecosci:) > >to musze byc ja, bo mam za duzo cech meskich i musze to zrownowazyc. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: admin spoleczny na FK 17.01.06, 15:06 Nie, skadze! To powinna byc ktoras z pan, ktore zglosily swoja kandydature oraz maja czas. Przyszlo mi pytanie do Jajbura, musze wyzej:) M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer kopbiecos i prestiz 17.01.06, 15:10 O yeah! :)))) O czym marza kobiety? Hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer kobiecosc i prestiz 17.01.06, 15:10 i logo Gazetki Wyborczej. jak moglem skrzywic i nie dodac, fuj tojfel ;M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: kobiecosc i prestiz 17.01.06, 15:15 Zobaczysz, że Kohol przestanie pisać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: kobiecosc i prestiz 17.01.06, 15:16 Nie strasz, nasz ukochany koholek nie przestanie pisac. Forum Kobieta bez niej to nie forum Kobieta:) A jak przestanie to znaczy , ze nie spelnia..no tych..wymogow Jabbura A jabbur to mezczyzna wymagajacy jest!:) M.S. Odpowiedz Link Zgłoś