hedonista.oswiecony 21.01.06, 01:12 Drogie Panie, jaki jest waszym zdaniem ideał kobiety dla mężczyzn? Jakich kobiet pragną mężczyźni waszym "babskim" zdaniem? ho Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hedonista.oswiecony Re: ideał kobiety 21.01.06, 01:14 moje gratulacje :) Możesz podać kilka Twoich mocnych dla niego cech? ho Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: ideał kobiety 21.01.06, 01:21 cechy fizyczne: drobna, ciemne włosy (na zdjeciu w wizytowce malo widac;) ) Charakter/osobowość inteligentna,duzo zainteresowań, zawsze mam własne zdanie, lubię dyskutować, dużo czytam, lubie podróże, nie boje sie prymitywnych warunkow na wyjeździe, mam duże poczucie humory w wydaniu cyniczno złosliwym;), nie chce mieć dzieci, nie interesuje mnie małżeństwo, jego koledzy mnie lubią, nie zależy mi na pieniądzach, nie zyję w sposób schematyczny, wymagam wolności ale też ją daję. to tak mniej wiecej,klejnosc cech przypadkowa Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: ideał kobiety 21.01.06, 01:23 opis szalenie interesujący :) Szczęściarz ten Twój facet :) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: ideał kobiety 21.01.06, 01:25 a pewnie,czekal na ideał i się doczekał.Mogę dodać,że mam tez kilka niegroźnych wad: jestem okropną bałaganiarą;)Bywam nieobliczalna Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: ideał kobiety 21.01.06, 01:27 jesteś jeszcze zadziorna i lubisz jak się z Tobą liczą ;) ukłony H0:) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: ideał kobiety 21.01.06, 01:28 uwielbiam jak sie ze mną liczą.Jestem też feministką,co dla kogoś może byc okropną wadą;) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: ideał kobiety 21.01.06, 01:31 jak są podniecone to gryzą:P Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: ideał kobiety 21.01.06, 01:45 Ideal kobiety dla mojego Ukochanego to ja:) Lubi moja zadziornosc,moja spokojna strone,to ze potrafie bronic wlasnego zdania,ze jestem ulegla,a czasami zazwieta.Lubi nawet moje gotowanie,i moje sprzatanie i moje pranie:)A najbardziej uwielbia moje troszczenie sie o niego:) Bo przeciez to moj Ukochany o ktorego trzeba sie troszczyc:) Odpowiedz Link Zgłoś
pinup Re: ideał kobiety 21.01.06, 01:51 no i po co to pytanie? mnie bardziej interesuje czego WY chcecie? jaki jest WASZ ideal? Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: ideał kobiety 21.01.06, 01:51 hedonista.oswiecony napisał: > Drogie Panie, > jaki jest waszym zdaniem ideał kobiety dla mężczyzn? Jakich kobiet pragną > mężczyźni waszym "babskim" zdaniem? > ho > Pewnych siebie, swojej kobiecości i seksualności :-)Do tego ciepłych i pogodnych :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: ideał kobiety 21.01.06, 02:07 Czyli kazda z was moze byc idealna. My to naprawde mamy z tym szczescie. Gdyby jeszcze kazdy mial je w znalezieniu swego idealu, byloby zupelnie rajsko nam na ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: ideał kobiety 21.01.06, 02:17 No pewnie ze tak. Czasem jak bogini wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: ideał kobiety 21.01.06, 02:19 po prostu ideał na ziemi, jedyna :) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: ideał kobiety 21.01.06, 02:33 oj ja tu o uczuciach,a Ty o... logice. czyżbyś była bezduszna, nieromantyczna? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: ideał kobiety 21.01.06, 02:49 Pozwole sobie by ciebie poprawic. Powinno byc bezduszny, nieromantyczny. A koro juz tej tresci pytanie padlo, powiem wiec prawde i tylko prawde. Od kobiety czerpie dusze,od niej tez i romantyzm moj tchnie.Same nie wiecie ze jestescie chodzacym natchnieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony och 21.01.06, 13:01 ja tu sobie flaki wypruwam na próżno bom nie zauważył żeś nie kobieta ;) ukłony Odpowiedz Link Zgłoś
mlynek_kawowy Re: ideał kobiety 21.01.06, 03:06 > Pewnych siebie, swojej kobiecości i seksualności :-)Do tego ciepłych i > pogodnych :-) to jest fajne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
voker meskim okiem ;-) 21.01.06, 11:13 Sekswona, wrazliwa, dobra, seksowna, uwodzicielska, zadbana, elegancka, czarujaca, ciepla, ubierajaca sie kobieco (nie bede tego rozwijal), namietna, troskliwa, delikatna, subtelna, ale tez drapiezna i dzika w lozku. kochajaca i inne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gagatka79 Re: meskim okiem ;-) 21.01.06, 11:38 i od razu widać co jest najważniejsze! "seksowna" dwa razy napisał... ------------------------- baaardzo kobiecy blog www.blog.elady.pl Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: meskim okiem ;-) 21.01.06, 11:59 gagatka79 napisała: > i od razu widać co jest najważniejsze! "seksowna" dwa razy napisał... 3, bo "tez drapiezna i dzika w lozku" (innymi slowami) Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: meskim okiem ;-) 21.01.06, 14:03 voker napisał: > 3, bo "tez drapiezna i dzika w lozku" (innymi slowami) innymi słowami, bardzije pasuje określenie...z dużym temperamentem:P Odpowiedz Link Zgłoś
gagatka79 Re: ideał kobiety 21.01.06, 11:42 trochę tajemniczych, niezbyt wygadanych, apetycznych, śmiejących się z ich dowcipów, nieprzesadnie inteligentnych, rozumiejących męskie potrzeby (koledzy, piwo,komputer), gotujących, jedzących ale niekoniecznie wyglądających na jedzące... ----------------------------- baaardzo kobiecy blog www.blog.elady.pl Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: ideał kobiety 21.01.06, 13:35 mój by chciał, aby jego laska była głupsza od niego, a że tak nie jest, to jest bardzo nieszczęśliwy. Generalnie ja jestem jego ideałem pod względem urody, ale wspomniana już nadwyżka intelektualna u mnie go męczy. Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony cóż 21.01.06, 13:38 zbytanie nierównowaga rzeczywiście bywa męcząca... szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
dunia77 Re: ideał kobiety 21.01.06, 23:10 Takich, ktore nie robia problemu z niczego, nie sa malostkowe, zazdrosne... moim zdaniem to najczestsze powody zerwan. Odpowiedz Link Zgłoś