33maj 25.01.06, 18:44 co robicie ze swoimi włosami, kiedy idziecie spać!? swoje włosy obcięłam tylko dlatego, że szlag mnie trafiał nocą, kiedy mój luby łokciem, ręką, nogą się o nie opierał. AUĆ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
starawyjadaczka ??? 25.01.06, 18:45 nic. moje włosy spia sobie ze mną spokojnie na poduszce :D Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: długowłose!! 25.01.06, 18:46 Wczesniej zwiazywalam w kok,ale pozniej miala cale pokrecone i mnie to irytowalo.Czasami spie sama,czasami z Ukochanym(zalezy od tego jak idzie do pracy) ale nie mialam przypadku,ze opieral sie o moje wlosy.A moze mam twardy sen ;) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: długowłose!! 25.01.06, 18:47 khaki3 napisała: ale nie mialam przypadku,ze opieral sie o moje wlosy.A moze mam twardy > sen ;) nie, to kwestia szerokosci łóżka :) Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: długowłose!! 25.01.06, 18:51 A ja mysle,ze to kwestia pozycji na partyzantke:p On spi a ja sie wczepiam w niego:)I nie ma okazji sie podpierac na moich wlosach:p Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: długowłose!! 25.01.06, 18:54 ale zwuwazylas co napisala zalozycielka postu? przygniatal jej wlosy reka albo nogą...:> tzn ...miała włosy do kostek?? :) czy spali na odwyrtke, z głowami przy swoich stopach? ale nie, nie pasuje...bo wtedy musieliby byc malpami, zeby miec na tyle dlugie rece... nic nie kumam :/ Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: długowłose!! 25.01.06, 18:57 O jeju czepiasz sie:p Moze sie wierca w nocy?Ja np. sie wierce:)ale jak spie sama to sie wierce.Bo jak spie z Ukochanym to juz nie ma tyle miejsca zeby sie wiercic.A moze mezczyzna tej kobietki ma dlugie,wysportowane nogi?A moze ona miala dluuugie wlosy albo np. spala zwinieta w klebek albo w pozycje embrionalna? :p:p:p Jak Ty nic nie rozumiesz;) Odpowiedz Link Zgłoś
michalina1974 czy wy wszystkie macie dlugie wlosy? 25.01.06, 19:20 ja wlasnie zapuszczam, mam bardzo krotkie, ale lekko zniecheca mnie okres przejsciowy...ech.... ----------------------------------------------------- Quand un homme te parle, souris-lui et ne l'écoute pas Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: czy wy wszystkie macie dlugie wlosy? 25.01.06, 19:21 Ja mam do polowy pleckow:) Dbam o moje slicznosci,pielegnuje je,odzywiam,balsamuje,czesze:) Taka moja mala duma:) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: czy wy wszystkie macie dlugie wlosy? 25.01.06, 19:22 michalina1974 napisała: > ja wlasnie zapuszczam, mam bardzo krotkie, ale lekko zniecheca mnie okres > przejsciowy...ech.... > > ----------------------------------------------------- > Quand un homme te parle, souris-lui et ne l'écoute pas musisz zakombinowac ze spinkami itp gadzetami :) proponuje obejrzec MUZE z S. Stone, ta to ma dopiero na tej glowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
michalina1974 Re: czy wy wszystkie macie dlugie wlosy? 25.01.06, 19:33 juz kiedys probowalam, spinki itp. ale wytrzymalam tylko chwile, po czym poszlam i znowu scielam :) mam nadzieje, ze teraz bede bardziej konsekwentna. ----------------------------------------------------- Quand un homme te parle, souris-lui et ne l'écoute pas Odpowiedz Link Zgłoś
33maj Re: czy wy wszystkie macie dlugie wlosy? 25.01.06, 19:47 aj, nie wiedziałam, że do takich domyśliwań dojdzie:) Miałam do połowy pleców i jak się chcieliśmy poprzytulać to ciągle opierał się o nie.. no nie... nogami czasem też, litości.. zawsze chciałam mieć długie włosy - chyba znowu zacznę zapuszczać, bo luby znienacka mnie zapytał - a czy ja Ci w ogóle POZWOLIIŁEM ściąć włosy?? Obudził się po 3 latach... Odpowiedz Link Zgłoś
veeto1 Re: długowłose!! 25.01.06, 20:10 Zrobiłam to samo co Ty, czyli ciachu ciachu. Nie dośc, że mężuś mi je przyciskał i mialam unieruchomioną głowę, to i ja sama potrafiłam je przytrzymać własnym ramieniem. Teraz mam fajną krótką fryzurkę i długim włosom mówię NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
21magnolia Re: długowłose!! 25.01.06, 20:14 Zwiaz wlosy na noc, ale delikatnie, dosc nisko, bez naciagania. Mozesz tez wlozysz je pod koszule lub pizame (o ile nie spisz nago) Odpowiedz Link Zgłoś
33maj Re: długowłose!! 25.01.06, 23:21 to ciekawe:) mogę je jeszcze zawiązać pod brodą na kokardkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
natka110 Re: długowłose!! 26.01.06, 17:04 Ja mam poza ramiona, tez zapuszczam, i teraz spie z rozpuszczonymi, kiedys, jak mialam do pasa, albo rozpuszczalam ( ale spalam sama...9, albo splatalam w warkocz dobierany. Nie nosilam nigdy rozpuszczonych, wiec fale i loki mi byly obojetne. A teraz M nie przygniata, bo mamy lozko 200x220 cm, i sie miescimy razem wwlosami i kotem. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: długowłose!! 26.01.06, 18:00 ja też swoje obciachałam - miałam włosy do połowy pleców i wieczny wqrw, że mam wyglad janosika:) a teraz mam krótkie i jest fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś