Gość: Vika Re: Panowie, impreza się nie skończyła... IP: *.ewave.at 10.11.02, 01:06 aankaa napisała: > halo !!! nie wiem jak Twoj narzeczony ale moj to poszedl spac!.-(Trzeba poszukac licealistow ja mysle.... Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Panowie, impreza się nie skończyła... 10.11.02, 01:11 nie mam narzeczonego :o( (czy to aby dobry "znaczek"?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Panowie, impreza się nie skończyła... IP: *.hwr.arizona.edu 10.11.02, 01:17 nie kus, diabelku wiesz ze musze cosik popracowac (cholera :(....) caluski przesylam OGROMNEEEEEEEEEEEEEE Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Apage Satanas ??? czy aby ??? 10.11.02, 01:20 pracuj, a ja w tym czasie ździebko pokuszę (w końcu u mnie pora całkiem, całkiem - środek nocy, nie to co u Ciebie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Apage Satanas ??? czy aby ??? IP: *.hwr.arizona.edu 10.11.02, 01:28 u mnie - wieczorek wczesny wlasnie wyjrzalem przez okienko zachod slonca wlasnie wschodzi gora jest calutka czerwona i zolta i pomaranczowa cudenko - mowie Ci :))) zupelnie jak na kiczowatych pocztowkach z ... arizony hi hi hi sle usmiechy i buziaki i zycze dobrej nocki i milych snow no chyba ze w krzaczory chcesz...... nie, nie moge...praca ale krzaczory........ nie...........praca krzaczory......... praca........... sam juz nie wiem co mam robic HELP!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Apage Satanas ??? czy aby ??? 10.11.02, 01:40 zrób zdjęcie (możliwe do przesłania emilem) popracuj zajrzyj tu popracuj a ja, co jakiś czas, będę kusić (mrrrrrrrrrrrrr) czy aby praca ? Odpowiedz Link Zgłoś
albertx Re: Apage Satanas ??? czy aby ??? 10.11.02, 01:43 Kuszenie mruczandem - to musiodnieść skutek.Czy teleportacja nastąpiła we właściwe miejsce ? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Apage Satanas ??? czy aby ??? 10.11.02, 01:46 wątpisz w moje zdolności teleportacyjne ? zajrzyj na wątek obok - tam dopiero jest impreza, na która Cię zapraszałam Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Zrzuta 10.11.02, 01:59 albertx napisał: > Kuszenie mruczandem - to musiodnieść skutek.Czy teleportacja nastąpiła we > właściwe miejsce ? Albert - tam jest impeza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to tutaj to ............. (a reszta jest milczeniem) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa praca ??? czy aby ??? 10.11.02, 01:54 tuuuuuuuuuuuu jeeeeeeeeeeesteeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmm mruuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Kreeeechaaaaa IP: *.hwr.Arizona.EDU 10.11.02, 02:48 czesc aaneczkoo, sloneczkoo tak jak kazalas, popracowalem, zagladam a tu co - z 1000 postow od rzulwia czy on tak zawsze po wodeczce sie zachowuje? dobrze przynajmniej, ze nie bije kolegow i nie napastuje kolezanek z imprezki posty niech se postuje polatam tu zobaczyc co sie dzieje a potem wracam do pracy wiesz co? zrobilem plan mojej prezentacji w srode czyli jakies 5 procent roboty ze lba teraz tylko ta reszta - ile tego zostalo? czekaj 100 odjac 5 ??? ah, qrna - nie powinienem tyle pic buziaczki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Kreeeechaaaaa 10.11.02, 02:53 Gość portalu: krecha napisał(a): > > tak jak kazalas, popracowalem, zagladam > nie kazałam , sugerowałam... > a tu co - z 1000 postow od rzulwia > czy on tak zawsze po wodeczce sie zachowuje? a skąd mogę wiedzieć ? pierwszy raz z Nim na imprezie jestem........... >> > posty niech se postuje > pewnie, przecież się znajdziemy > polatam tu zobaczyc co sie dzieje > a potem wracam do pracy > > wiesz co? > zrobilem plan mojej prezentacji w srode > czyli jakies 5 procent roboty ze lba > teraz tylko ta reszta - ile tego zostalo? > czekaj 100 odjac 5 > ??? zgadłeś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > ah, qrna - nie powinienem tyle pic przecież to nie Ty a my piliśmy........... > > buziaczki :))) całusie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Kreeeechaaaaa IP: *.hwr.Arizona.EDU 10.11.02, 03:04 no, no, no tylko uwazaj z tym albertemx ja wszystko widze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Kreeeechaaaaa IP: *.hwr.Arizona.EDU 10.11.02, 03:05 no, no, no tylko uwazaj z tym albertemx ja wszystko widze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Kreeeechaaaaa IP: *.hwr.Arizona.EDU 10.11.02, 03:05 no, no, no tylko uwazaj z tym albertemx ja wszystko widze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Kreeeechaaaaa IP: *.hwr.Arizona.EDU 10.11.02, 03:06 no, no, no tylko uwazaj z tym albertemx ja wszystko widze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Kreeeechaaaaa IP: *.hwr.Arizona.EDU 10.11.02, 03:06 no, no, no tylko uwazaj z tym albertxem ja wszystko widze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Kreeeechaaaaa IP: *.hwr.Arizona.EDU 10.11.02, 03:07 no, no, no tylko uwazaj z tym albertemx ja wszystko widze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Kreeeechaaaaa IP: *.hwr.Arizona.EDU 10.11.02, 03:08 no, no, no tylko uwazaj z tym albertemx ja wszystko widze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Kreeeechaaaaa IP: *.hwr.Arizona.EDU 10.11.02, 03:08 no, no, no tylko uwazaj z tym albertxem ja wszystko widze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Kreeeechaaaaa IP: *.hwr.Arizona.EDU 10.11.02, 03:09 no, no, no tylko uwazaj z tym albertxem ja wszystko widze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Kreeeechaaaaa IP: *.hwr.Arizona.EDU 10.11.02, 03:09 no, no, no tylko uwazaj z tym albertxem ja wszystko widze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Kreeeechaaaaa IP: *.hwr.Arizona.EDU 10.11.02, 03:10 no, no, no tylko uwazaj z tym albertxem ja wszystko widze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Kreeeechaaaaa IP: *.hwr.Arizona.EDU 10.11.02, 03:12 no, no, no tylko uwazaj z tym albertxem ja wszystko widze Odpowiedz Link Zgłoś