Dodaj do ulubionych

Mężczyźni marzą o kobietach z PLAYBOYA

14.02.06, 11:14
Cokolwiek by mówili o urodzie kobiet zawsze będą śnić to tych z rozkładówek.
One są po prostu tak wyselekcjonowane i wyretuszowane żeby wychodzić
naprzeciw męskim oczekiwaniom. A jałowe dysputy czy faceci wolą chude czy
grube, biuściaste czy płaskie, długowłose czy krótkonogie możecie sobie z
czystym sumieniem odpuścić...

www.playboy.com
Obserwuj wątek
    • harriet_makepeace Re: Mężczyźni marzą o kobietach z PLAYBOYA 14.02.06, 11:21
      czyli prawdziwą rozkosz można osiągnąć tylko spuszczając się na gazetę?
      • ticoqp Re: Mężczyźni marzą o kobietach z PLAYBOYA 14.02.06, 11:23
        - nie, wycierając w miekką firanke:)
        • harriet_makepeace Re: Mężczyźni marzą o kobietach z PLAYBOYA 14.02.06, 11:25
          tyle że teraz firany często zastępowane są żaluzjami. i co wtedy?
          • ticoqp Re: Mężczyźni marzą o kobietach z PLAYBOYA 14.02.06, 11:26
            trza nieraz obskrobać:(
      • alpepe Re: Mężczyźni marzą o kobietach z PLAYBOYA 14.02.06, 11:25
        ale becikowego to z tego nie będzie :-(
        • harriet_makepeace Re: Mężczyźni marzą o kobietach z PLAYBOYA 14.02.06, 11:29
          no a jak miss września zajdzie to co? ;-)
    • bri Re: Mężczyźni marzą o kobietach z PLAYBOYA 14.02.06, 11:24
      Tja, a żebyście wiedzieli o kim my marzymy...
    • dzikoozka Re: Mężczyźni marzą o kobietach z PLAYBOYA 14.02.06, 11:44
      ale w czym problem? zainstaluj sobie w głowie photoshopa...
    • dyskopata Re: Mężczyźni marzą o kobietach z PLAYBOYA 14.02.06, 11:49
      no tak ale sie senny zrobilem...:)
    • kohol Re: Mężczyźni marzą o kobietach z PLAYBOYA 14.02.06, 11:50
      I potem taki człowiek wychowany na obrazkach z Playboya przeżywa szok na widok
      kobiety w realu i tworzy na FKobieta wątki typu: "dlaczego kobiety w Polsce o
      siebie nie dbają?" ;)
      • 1zeus1 Re: Mężczyźni marzą o kobietach z PLAYBOYA 14.02.06, 11:51
        A czy ktos z forumowiczow widzial twoje zdjecia z zacnego czasopisma Twoj
        Weekend i Cats? To sprzed wielu lat:)
        • kohol Re: Mężczyźni marzą o kobietach z PLAYBOYA 14.02.06, 11:53
          Wątpię - z prostej przyczyny: nie wolno zamieszczać w takich pismach zdjęć
          nieletnich osób.
          • 1zeus1 Re: Mężczyźni marzą o kobietach z PLAYBOYA 14.02.06, 11:57
            kohol napisała:

> Wątpię - z prostej przyczyny: nie wolno zamieszczać w takich pismach zdjęć
            > nieletnich osób.

Teraz mnie rozbawilas, rzadko ci sie to udaje:)
      • dyskopata Re: Mężczyźni marzą o kobietach z PLAYBOYA 14.02.06, 11:55
        no wlasnie a ja sie wychowalem na obrazkach pana rubensa i tez sie zastanawiam
        jak mozna sie tak glodzic?!:)
      • mmagda6 nie dbaja w Polsce o siebie 14.02.06, 12:02
        ani kobiety, ani mezczyzni. Taki standard, poza na boheme. Dodatkowo to nie
        tylko brak checi i silnej woli, ale i ekonomia. Produkty Miracullum, czy Ireny
        Eris nie zastapia wysokiej klasy kosmetykow. A te odkladaja koniecznosc
        uzywania skalpela na cale dziesieciolecia.
        • bitch.with.a.brain Re: nie dbaja w Polsce o siebie 14.02.06, 12:03
          a jakie to sa kosmetyki wysokiej klasy?
          • mmagda6 Re: nie dbaja w Polsce o siebie 14.02.06, 12:07
            bitch.with.a.brain napisała:

> a jakie to sa kosmetyki wysokiej klasy?

Jesli tego nie wiesz, to ja tego Ci nie wytlumacze. Zwlaszcza dzisiaj, kiedy
            mojamfrustracja na meski rodzaj dochodzi do zenitu a ja do poziomu wrzenia :)
            • bitch.with.a.brain Re: nie dbaja w Polsce o siebie 14.02.06, 12:09
              chodzi mi o to czy za ksometyki wysokiej klasy uznajesz tzw kosmetyki selektywne
              dostepne u nas czy moze wyłącznie te marki ktorych w naszych perfumeriach nie ma.
              • mmagda6 Re: nie dbaja w Polsce o siebie 14.02.06, 12:24

> chodzi mi o to czy za ksometyki wysokiej klasy uznajesz tzw kosmetyki
                selektywn
                > e
                > dostepne u nas czy moze wyłącznie te marki ktorych w naszych perfumeriach nie
                m
                > a.

Musialam spawdzic terminologie fachowa, ktorej uzylas :) Ja raczej nie kupuje w
                perfumeriach, poza jedna marka, do ktorej calkiem niedawno sie przekonalam.
                Jestem sceptyczna wobec propoycji pan kosmetyczek i tego, co w gabinetach maja
                do zaproponowania. Dobre rzeczy mozna kupic w aptekach :) Ale i na przyklad
                zwykla oliwa tez ... lata prob...lata... lata :)
                • bitch.with.a.brain Re: nie dbaja w Polsce o siebie 14.02.06, 12:28
                  o to mi chodziło.Ja używam Clinique, czasem kosmetyków Diora,a z aptecznych to
                  Vichy. Kapiele w oliwie też stosuje:) I zastanawiam sie czy to już
                  wystarczy,żeby odsunąć widmo skalpela do 30 urodzin czy muszę latac do USA na
                  zakupy kosmetyczne:)
                  • mmagda6 Re: nie dbaja w Polsce o siebie 14.02.06, 12:36

> o to mi chodziło.Ja używam Clinique, czasem kosmetyków Diora,a z aptecznych to
                    > Vichy. Kapiele w oliwie też stosuje:) I zastanawiam sie czy to już
                    > wystarczy,żeby odsunąć widmo skalpela do 30 urodzin czy muszę latac do USA na
                    > zakupy kosmetyczne:)

Uwazaj na Diora - eksperymentuje z hormonami a informacja na ulotkach, czy u
                    pan jest dezinformacja. Ja stalam sie fanka Estee Lauder (jak koszerne, to musi
                    byc dobre :)) A Vichy jak najbardziej!
                    A z tym skalpelem i 30tka, to oczywiscie zartujesz :) Ja mysle, ze mozna do
                    60tki spokojnie dociagnac bez noza :)
                    • bitch.with.a.brain Re: nie dbaja w Polsce o siebie 14.02.06, 12:39
                      Nie wiem nic o hormonach,ale krem z serii Iod dobrze dziala na moją skóre:)
                      W okolicach 30 urodzin moze nei sklapel,ale to idealny czas np na wszycie
                      złotych nici.Więć może sobie taki prezent urodzinowy zafunduje:)Na razie
                      zauważylam pierwsze zmarszczki:(
                      • mmagda6 Re: nie dbaja w Polsce o siebie 14.02.06, 12:41

> Nie wiem nic o hormonach,ale krem z serii Iod dobrze dziala na moją skóre:)
                        > W okolicach 30 urodzin moze nei sklapel,ale to idealny czas np na wszycie
                        > złotych nici.Więć może sobie taki prezent urodzinowy zafunduje:)Na razie
                        > zauważylam pierwsze zmarszczki:(

Zatrzymalas mnie przy forum. Jakis zlotych nici? Zmarszczki? Co Ty?
                        • bitch.with.a.brain Re: nie dbaja w Polsce o siebie 14.02.06, 12:44
                          Nie słyszalas o zlotych niciach?Wrzuć w wyszukiwarke,to dość popularny zabieg.
                          Poprawia owal twarzy.Najskuteczniejszy jest wlasnie w okolicach 30.Głownie
                          zapobiega zmianom.
                          a zmarszczki zauważylam pod oczami:/
                          W ogole ostatnio przygladam sie dziewczynom w moim wieku i troche mlodszym i
                          prawie wszystkie maja juz jakies zmarszczki
                          • mmagda6 Re: nie dbaja w Polsce o siebie 14.02.06, 12:56
                            a to pewnie dlatego, ze ja to 30tke przebieglam, kiedy i w planach
                            laboratoryjnych te zlote nici nie byly. Te "zmarszczki", o ktorych piszesz to
                            nie pod botoks jeszcze, tylko kremy i maseczki :)
                            • bitch.with.a.brain Re: nie dbaja w Polsce o siebie 14.02.06, 13:05
                              no używam kremow,ale dlaczego jak mam 23 lata zrobily mi sie zmaszczki pod oczami?:/
            • dyskopata Re: nie dbaja w Polsce o siebie 14.02.06, 12:14
              meski rodzej czy raczej nieurodzaj?:)
              • mmagda6 Re: nie dbaja w Polsce o siebie 14.02.06, 12:31
                dyskopata napisał:

> meski rodzej czy raczej nieurodzaj?:)

czy znasz babke, ktora nie moze "jakiegos" zlapac, jesli tego chce?
                • dyskopata Re: nie dbaja w Polsce o siebie 14.02.06, 12:36
                  mialem na mysli nie nieurodzaj w sensie braku plonow ale raczej chodzilo mi ze
                  sa to plony marnej jakosci:)
                  • mmagda6 Re: nie dbaja w Polsce o siebie 14.02.06, 12:39
                    dyskopata napisał:

> mialem na mysli nie nieurodzaj w sensie braku plonow ale raczej chodzilo mi ze
                    > sa to plony marnej jakosci:)

co mi po marnej jakosci
                    • dyskopata Re: nie dbaja w Polsce o siebie 14.02.06, 12:43
                      no ale z tego co wywnioskowalem to narzekasz wlasnie na ta marna jakosc pamietaj
                      tez ze nawet najlichsze warzywko moze byc pyszne (nie mowie tu o zgnilakach)
                      • mmagda6 Re: nie dbaja w Polsce o siebie 14.02.06, 17:35
                        dyskopata napisał:

> no ale z tego co wywnioskowalem to narzekasz wlasnie na ta marna jakosc
                        pamieta
                        > j
                        > tez ze nawet najlichsze warzywko moze byc pyszne (nie mowie tu o zgnilakach)

hihihihi sprawa jest zlozona
                        Mlodszy ma pierwsze burze hormonalne - ryczy z byle powodu. Starszy znika, nie
                        je nie spi - warczy i zawiadomil mnie wlasnie ze jednak planuje samodzielne
                        mieszkanie od kwietnia. Mowi, ze sam chce mieszkac, ale juz ja wiem. A reszta?
                        Chyba nie do opisania :) Pozostaje nadzieja na pyszne warzywko, z tego co
                        malenkie. Tyle, ze ciezko zajrzec, co tam rosnie ...
                        W takich okolicznosciach przyrody szlag moze rzucac, od sciany do sciany -
                        przyznasz chyba?
        • harriet_makepeace Re: nie dbaja w Polsce o siebie 14.02.06, 12:06
          A te odkladaja koniecznosc
          uzywania skalpela na cale dziesieciolecia.

a to jest taka konieczność?
          • mmagda6 Re: nie dbaja w Polsce o siebie 14.02.06, 12:11
            harriet_makepeace napisała:

> A te odkladaja koniecznosc
            > uzywania skalpela na cale dziesieciolecia.
            >
            > a to jest taka konieczność?

Nie ma koniecznosci codziennego mycia sie rozwniez :)
            • harriet_makepeace Re: nie dbaja w Polsce o siebie 14.02.06, 12:13
              Nie widzę związku.
              • mmagda6 Re: nie dbaja w Polsce o siebie 14.02.06, 12:26
                bo w Polsce nie ma tradycji dbania o siebie jak i zwyczaju usmiechania sie do
                nieznajomych spotykanych w windzie, czy sklepie
                Wlasnie to napisalam wyzej :)
                • harriet_makepeace Re: nie dbaja w Polsce o siebie 14.02.06, 13:07
                  nadal nie widzę analogii, wg mnie operacja plastyczna w celu pozbycia sie
                  zmarszczek nie ma sensu. ja dbanie o siebie rozumiem zupełnie inaczej. to
                  zdrowy tryb życia, zdrowe odżywianie się, sport, wizyty u lekarza na regularne
                  badania, dbanie o higienę, czyste ubrania, uczesane włosy, zadbana cera,
                  depilacja, makijaż (aczkolwiek to ostatnie traktuję fakultatywnie).
                  • mmagda6 Re: nie dbaja w Polsce o siebie 14.02.06, 15:27
                    no to sie zgadzamy :)
                    Widzialas programy "chce byc piekna"? To chyba bylo holenderskie. Wiekszosc z
                    tych pan byla zapuszczona. I w ten sposob 35-40 latki musialy poddawac sie
                    operacjom, zeby usunac atrakcje, ktorych postepujac tak, jak piszesz by sie
                    nabawily.
    • stephen_s Bzdura 14.02.06, 12:01
      Nie wiem, na przeciw oczekiwaniom których mężczyzn wychodzą panie z "Playboya",
      ale na pewno nie moim...
    • bitch.with.a.brain Re: Mężczyźni marzą o kobietach z PLAYBOYA 14.02.06, 12:03
      to mamy problem: wy jesteście wychowani na kobietach z Playboya które mają
      piersi zaprzeczające prawu grawitacji, nienaturalnei wyszczuplone talie itp. a
      my wychowałyśmy sie na filmach,gdzie facet ma penisa 30cm i może zaspokoić 5
      kobiet bez odpoczynku:)
    • widokzmarsa Re: Mężczyźni marzą o kobietach z PLAYBOYA 14.02.06, 12:05
      tia, puknałem kiedys modelke z playboja. Jej naturalna uroda daleka była od tego
      co było na zdjęciu aczkolwiek była niezła laska. Tyle że w głowie, ludzie, w
      głowie miala tyle samo jak na ciele - czyli nic.....
      Ja śnie o kimś innym.
      • dzikoozka Re: Mężczyźni marzą o kobietach z PLAYBOYA 14.02.06, 12:06
        i teraz nie wiem widoku, współczuć Ci czy zazdroscić? ;PP
    • czekoladka_84 Przeglądałam dzisiaj 14.02.06, 13:16
      Twój Styl i akurat były tam zdjęcia z pokazów mody. Nie wiem co się dzieje, ale
      one wszystkie wyglądają jak stworki z jakiejś bajki (szpiczaste brody,
      odstające uszy i ulizane włosy). Strasznie mają dziwną urode. Co do gazet dla
      panów, to logiczne jest, że zdjęcia kobiet które są tam umieszczane muszą
      spełniać odpowiednie kryteria. Czyli 3 *d:
      1. długie nogi
      3. duże piersi
      4. długie włosy
      Takie duże lalki Barbie dla małych chłopczyków. :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka