wisniakowski 21.02.06, 11:53 ze swojego zycia. potrzebuje zachety. wis Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathias_sammer Re: chcialbym sie zwierzyc 21.02.06, 11:54 No do dawaj stary, nic co ludzkie nie bedzie nam obce...? M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
fr-edza Re: chcialbym sie zwierzyc 21.02.06, 11:54 Jak chcesz pisać jakieś bzdury,to lepiej nie pisz nic. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: chcialbym sie zwierzyc 21.02.06, 11:57 Pobralem sygnaturke. Bardzo zyciowa:)))) No i co z tymi zwierzeniami, czekamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: chcialbym sie zwierzyc 21.02.06, 12:05 Wiesiu, Ty juz sam nie wiesz czego chcesz- niby pragniesz zaczepic, wiec wypisyjesz epistoly-bazgroly, jak juz ktos podejdzie, podniesie z ziemi jedna denerwujesz sie, ze jednak zadzialalo. Zdecyduj sie wreszcie- chcesz, zeby odpisywac na te listy, ktore do mnie kierujesz, czy nie? MAoze po prostu zmien forme stosujac inna?......???? Pomysl na spokojnie, przespij sie z tematem, potem daj znac. Nie odpowiadaj pochopnie, abys pozniej nie musial odkrecac rzuconego na wiatr slowa:)))) M.S. M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: chcialbym sie zwierzyc 21.02.06, 12:19 Wal śmiało. Tak trudno teraz o zacną rozwrywkę. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: chcialbym sie zwierzyc 21.02.06, 12:27 Zwlaszcza cudzym kosztem:))))Hihihi. M.SA. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: chcialbym sie zwierzyc 21.02.06, 12:35 Oczywiście. Wlasne nieszczęścia jakoś nie bawią. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: chcialbym sie zwierzyc 21.02.06, 12:39 Owszem bawia, prosty jestem i smieje sie z swojego prostactwa. Bywaly czasy, ze do rozpuku smialem sie Z WLASNEJ GLUPOTY, a ze inni byli w temacie mojego na swoj temat smiechu powazni- to nie moja rybka. bo wszystkie rybki maja pipki i spia w jeziorze lalala M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: chcialbym sie zwierzyc 21.02.06, 12:41 Chcialem wypowiedziec sie tez z tego miejsca, ze NIE wszystkie pipki maja rybki, ale ten temat na oddzielne kolokwium- szczegolami nie bede zawracac sobie czubka mozgu. M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: chcialbym sie zwierzyc 21.02.06, 12:48 A czy innym twa własna głupota była zabawną? Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: chcialbym sie zwierzyc 21.02.06, 12:50 Nie dbam o to, wystarczy, ze moja wlasna glupota bawi mnie:) M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: chcialbym sie zwierzyc 21.02.06, 12:53 Istnieje tu pewna sprzeczność. Nie można śmiać sie z własnej głupoty nie będąc głupim. Jeśli nie jest sie głupim nie ma się z czego śmiać. Odpowiedz Link Zgłoś