Dodaj do ulubionych

Lawina złych emocji

21.02.06, 20:07
smutne. Nastały ponowne rządy prawicy i odczuwam ponowny wybuch złych emocji.
Nasilenie konflików niepokojąco wzrosło i zapowiada się ciężki okres. Czy
ludzie prawicy nie potrafią wyluzować? Czy oni nie potrafią się uśmiechnąć? I
to nie tyle politycy co wyborcy...
ukłony
HO

serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3174444.html
Obserwuj wątek
    • boskiapollo6 Re: Lawina złych emocji 21.02.06, 20:24
      nie przejmuj sie w takim świecie żyjemy,że niestety.....Nie wszyscy są tacy:))
      • hedonista.oswiecony masz rację :) 21.02.06, 20:28
        boskiapollo6 napisał:
        > nie przejmuj sie w takim świecie żyjemy,że niestety.....Nie wszyscy są tacy:))

w przeciwnym razie to tylko sznur ;)
        ukłony
    • idiota.oswiecony Re: Lawina złych emocji 21.02.06, 20:25
      NIe potrafia i dobrze. Ja jestem bardzo prawicowy:)
    • kotbehemot6 Re: Lawina złych emocji 21.02.06, 20:48
      nie potrafia wyluzwać, nie potrafią sią uśmiechnąć. Trafiła sie gratka w postaci możliwości rządów i są strasznie przekonani o swojej misji dziejowej ,i jedynej racji-to wymaga powagi-śmiertelnej- dlatego mam nadzieję że się to niebawem skończy
      • hedonista.oswiecony też mam nadzieję na rychły koniec 21.02.06, 21:29
        wszak po AWS wielu odetchnęło z ulgą... ale czy nie są teraz lepiej
        zorganizowani? Nadzieja także w ich wewnętrznych nieporozumieniach... wszak
        przy walce o prawdę trudno o kompromis ;)
        ukłony
        • kotbehemot6 Re: też mam nadzieję na rychły koniec 21.02.06, 21:33
          Ty to nazywasz organizacją!? no może ,jeżeli zamordyzm jest formą organizacji..Licze ,tak jak Ty, że się szybciej wzajemnie wykończą niż miałby to zrobić ktokolwiek z zewnątrz. Zdaje się że prawica nie za bardzo zna słowa kompromis i konsensus...mają monopol na RACJĘ
          • hedonista.oswiecony Re: też mam nadzieję na rychły koniec 21.02.06, 21:37
            tak nazywam to lepszą organizacją. Kaczyńscy wzięli się ostro za próby zmiany
            prawa. Za cenzurowanie nie tylko protestami... Tak było zawsze, ale myślę teraz
            zdecydowaniej działają bo mają lepszego niż kiedykolwiek wcześniej lidera...
            obym się mylił
            uśmiechy
            • kotbehemot6 Re: też mam nadzieję na rychły koniec 21.02.06, 21:46
              Obyś :) licze na tarcia na linii premier -prezydent...no i może w końcu zostanie wyraźnie określone jaką rolę pelni Jarosław, może to się nie spodba, no i za jakiś czas zobaczymy tak dokladnie jak wygląda "tanie państwo"...zobaczymy...obyś w ciekawych czasach żył :)
              • hedonista.oswiecony oj Ty mi żyć wyluzowanych czasów 21.02.06, 21:48
                chyba się do Czech przeniosę... oni nawet spokój potrafią zdrobnić ;)
                uśmiechy
                • hedonista.oswiecony Ty mi życz znaczy się ;) nt 21.02.06, 21:50

• kotbehemot6 Re: Ty mi życz znaczy się ;) nt 21.02.06, 21:54
                    Znaczy się życzę ci żyć :)...niekoniecznie w ciekawych czasach...może zmieńmy na wesołe czasy :)
                    • hedonista.oswiecony Re: Ty mi życz znaczy się ;) nt 21.02.06, 21:56
                      kotbehemot6 napisała:

> Znaczy się życzę ci żyć :)...niekoniecznie w ciekawych czasach...może zmieńmy
                      n
                      > a wesołe czasy :)

absolutnie nie przestaniemy cieszyć się drobiazgami... bo co będzie jeśli nie
                      ma życia po śmierci? ;)
                      ukłony
                      • kotbehemot6 Re: Ty mi życz znaczy się ;) nt 21.02.06, 22:03
                        to już będzie wszystko jedno:) ale na wszelki wypadek lepiej się zachowywać jak trzeba bo jak jest Bóg ,to po śmierci "nie daj Boże"-jak się nie spiszesz na ziemi, ale jak Go nie ma to "dzięki Bogu" uff:))
        • boskiapollo6 Re: też mam nadzieję na rychły koniec 21.02.06, 21:40
          żyjemy w świecie w którym brak : TOLERANCJ!!!!
          dławimy sie nienawiscią i zazdrością- dziekuję moim rodzicom ,że nie nauczyli
          mnie zazdrości nienawiści i nietolerancji.
          byłem katolikiem 20 lat juz nie jestem , ale to nie jest ważne- wierzę w Boga.
          nie jest wazne jak nazywa sie moja wiara - ważne jest to w co wierze.mieszkam
          na południu polski, gdzie wiar w moim mieście jest kilkanaście. nikt nigdy nie
          dyskryminował te osoby które nie zwały sie katolikami.A jesli chodzi o
          polityków to tylko.............szkoda mówić.
          • hedonista.oswiecony tak czy owak 21.02.06, 21:49
            bez względu na poglądy niech żyje życzliwość dla ludzi :)
            ukłony
            • boskiapollo6 Re: tak czy owak 21.02.06, 21:50
              i tolerancja:)))))))))))))))))))))))))))))
              • hedonista.oswiecony tolerancja podstawą wolności i ... 21.02.06, 21:52
                boskiapollo6 napisał:

> i tolerancja:)))))))))))))))))))))))))))))

tolerancja podstawą wolności i ... przyjemności, bo nie ma wolności bez
                przyjemności ;)
                uśmiechy
    • nattashaa Re: Lawina złych emocji 21.02.06, 21:53
      Hedon, kiedy sie sierpca napijem?:)
      • hedonista.oswiecony Re: Lawina złych emocji 21.02.06, 21:57
        nattashaa napisała:

> Hedon, kiedy sie sierpca napijem?:)

jeśli jesteś z Wawy to niebawem :D
        uśmiechy
    • widokzmarsa Re: Lawina złych emocji 21.02.06, 22:13
      a których nazywasz prawicą? narodowych socjalistów z lpr, socjalistów z piss,
      eurosocjalistów z po czy uw, czy czy wszystkojednoabysięnapchać socjalistów z
      samoobrony, psl, up, sld i pochodnych PZPR?
      • hedonista.oswiecony ja się tam nie wdaję.. 21.02.06, 22:21
        ja się tam nie wdaję w dywagacje definicyjne... nazwy to tylko etykiety...
        zachowania się liczą
    • hedonista.oswiecony Vivat Zamachowski 22.02.06, 23:32
      Powiedział właśnie w TVN Style, że im jest starszy tym bardziej mu zależy żeby
      było fajnie, a nie niefajnie :)... a teraz niebezpiecznie się klimat niefajny w
      Polsce zrobił
      ukłony
      HO
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka