Dodaj do ulubionych

to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibalizm

22.02.06, 09:06
zjecie sie niedługo same
zawsze mnie zastatnawiało skąd u kobiet taki power w łapaniu się za kudły z
innymi kobietam? normalnie miszczostwo świata zamiast sie skupić na tepieniu
facetów:)
Obserwuj wątek
    • dzikoozka Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 09:15
      A dlaczego miałybyśmy tępić facetów? Przecież z reguły baby biorą się za kudły
      z powodu facetów ;)))
      • ticoqp Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 09:22
        :) dla seks misji:)
        • dzikoozka Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 09:31
          właśnie :)) wiesz, walka o przetrwanie gatunku, konkurs genotypów i te sprawy...
          • ticoqp Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 09:33
            to niedługo trza będzie rozpisac konkurs na miss blondi f.k.:)))))))))
            • dzikoozka Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 09:35
              albo mistera mokrych slipek? ;)))
              • ticoqp Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 09:37
                a potem na króla i królową:)))
                • dzikoozka Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 09:43
                  hehehe to dopiero byłaby rozróba na forum ;)))
                  • ticoqp Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 09:45
                    bo inne by z zazdrości królowa zjadły?:)
                    • dzikoozka Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 09:46
                      a potem królowi ubrać się nie dały :))
                      • ticoqp Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 09:53
                        mówisz jak członek jurry:))))
                        • dzikoozka Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 09:53
                          A ty jak członek jurny :PPPPPPPPPPPPPPPPPP
                          • ticoqp Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 09:55
                            ach te skojarzenia:)))))))
                            jurry -jurny:)))))))))
                            • dzikoozka Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 09:56
                              pewnie mnie podpuściłeś i dałam się wpuścić w maliny....
                              • ticoqp Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 09:59
                                módl się teraz zeby głosowania nie było:)
                                • dzikoozka Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 10:12
                                  hyhy dlaczego??? Mi nie nic grozi :))) co najwyzej sobie popatrzę ;))
                                  • ticoqp Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 10:13
                                    no już nie rozwijam tego postu na wszelki wypadek:))))))
                                    • dzikoozka Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 10:21
                                      przede wszystkim - nigdy nie byłam blondi ;PP
                                      • ticoqp Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 10:25
                                        to nie miałabys szans w konkursie;)
                                        • dzikoozka Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 10:27
                                          dlatego wiem, że MI nic nie grozi i mogłąbym sobie popatrzeć :))))
                                          • ticoqp Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 10:28
                                            na mokre gacie?
                                            • dzikoozka Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 10:31
                                              jako członek jury to miałabym nawet taki obowiązek :))
                                              • ticoqp Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 10:32
                                                jak członek to i królowa bys musiała wybierać:)
                                                • dzikoozka Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 10:34
                                                  same by sie wybrały drogą eliminacji czyli wygryzienia :))
                                                  • ticoqp Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 10:38
                                                    to po co jurry?
                                                  • dzikoozka Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 10:41
                                                    bo mistery sie nie pogryzą :)))
                                                    a poza tym formalnościom musi się stać zadosć :)
                                                  • ticoqp Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 10:43
                                                    a rozdzielac misterów by się chciało jak się pobija?
                                                  • dzikoozka Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 10:47
                                                    Nie będę rozdzielać tylko ich kisielem podleję :))) to se krzywdy nie zrobią :))
                                                  • ticoqp Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 10:51
                                                    w kisielu to kobity nie faceci cos mylisz:)
                                                  • dzikoozka Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 11:08
                                                    Jestem za równouprawnieniem.
                                                  • ticoqp Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 11:09
                                                    na stojaco sikac sie zachciewa?:)
                                                  • dzikoozka Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 11:11
                                                    Nie, to WAM sie zachciewa na siedząco ;PPPP
                                                    Załoze się, ze sikasz na siedząco :))))
                                                  • ticoqp Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 11:14
                                                    i stad pisuary nie?:))))
                                                    ja????tylko na leżąco
                                                  • dzikoozka Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 11:17
                                                    Pisuary są tylko w miejscach publicznych :))) i tam faktycznie na stojaco, ale
                                                    w domu na siedząco :))))
                                                  • ticoqp Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 11:18
                                                    nie tylko:)
                                                    nie moge na siedząco bo mi sie macza w wodzie:))))))))))
                                                  • dzikoozka Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 11:29
                                                    hehehe no ale w równouprawnieniu nie chodzi o sikanie w końcu :))
                                                    AAAAAAAAA nie mówiłam ze reklama ... :)))))))
                                                  • ticoqp Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 11:43
                                                    aa o co wiecej????? chyba nie o włosy na klacie?
                                                    nie nie sikam:)
                                                  • dzikoozka Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 11:47
                                                    m. in. walki w kisielu? ;)))
                                                    Walki o ugotowanie kisielu?
                                                    Walki o zmywanie po kisielu?
                                                    Walki o rodzinę, czyli siódmą wode po kisielu?
                                                    Zaraz zara, moczy się na siedząco? czyli albo kibelek taki płytki albo wężyk
                                                    taaaaaki długi? ;)))
                                                  • ticoqp Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 11:51
                                                    masz głeboko tkwiący kompleks kisielu:) zrób se dzisiaj wiaderko i zjedz
                                                    wszystko to Ci przedjdzie:) jak nie zjesz to się reszta wysmaruj:)
                                                    mniejsza o szczegóły na stojaco sikam:)
                                                  • dzikoozka Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 11:58
                                                    Nie mam nic głęboko tkwiacego, a na pewno nie mam kompleksu kisielu, kisiel to
                                                    tylko taki przykład :))
                                                    No to wyjaśniliśmy kwestie obsikanej deski :)))))
                                                  • ticoqp Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 12:01
                                                    i tej wersji się będe trzymała prosże wysokiego sądu:))))))))
                                                    o nie nie - nie przyznaje się
                                                  • dzikoozka Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 12:02
                                                    Co nie zmienia faktu, ze obejrzałabym jak sie faceci turlaja w kisielu :)))
                                                    I tej wersji bedę się trzymał, proszę wysokiego sądu ;))
                                                  • ticoqp Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 12:10
                                                    a moze lepiej w budyniu?
                                                  • dzikoozka Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 12:11
                                                    eeee nie, kisiel jest OK.
                                                  • ticoqp Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 12:14
                                                    to jednak kompleks:)
                                                  • dzikoozka Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 12:36
                                                    odwal się ;))))
                                                    ŻADEN KOMPLEKS! ;)))
    • 1zeus1 Ticoqp rycerz 22.02.06, 09:17
      Bledny:)
      • ticoqp Re: Ticoqp rycerz 22.02.06, 09:23
        cześć boski:)
        • 1zeus1 Re: Ticoqp rycerz 22.02.06, 09:24
          Juz pisalem ze 100 razy, ze boski.zawodowiec to nie ja, nie mylic mnie z tym
          idiota
          • ticoqp Re: Ticoqp rycerz 22.02.06, 09:26
            moze macie cos wspolnego?
            a znasz wieksza boskość niz zeus?:))))))
            • 1zeus1 Re: Ticoqp rycerz 22.02.06, 09:27
              To zmienia postac rzeczy:)
              • ticoqp Re: Ticoqp rycerz 22.02.06, 09:33
                no jakie to proste:)
        • mmagi to nie boski,to klon xy2,rtz i psychopata z burde 22.02.06, 09:57
          i cos tam:-))
          • ticoqp Re: to nie boski,to klon xy2,rtz i psychopata z b 22.02.06, 10:00
            skąd wiesz?;)
            • mmagi Re: to nie boski,to klon xy2,rtz i psychopata z b 22.02.06, 10:01
              na analu jest o tyma wat:-)
            • mmagi Re: to nie boski,to klon xy2,rtz i psychopata z b 22.02.06, 10:03
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35293&w=37058867
              i jeszcze Lenka w swoim o tym pisała:-)
              • 1zeus1 Re: to nie boski,to klon xy2,rtz i psychopata z b 22.02.06, 10:18
                Lenka w swej nienawisci zrobila jej reklame:)
                • ticoqp Re: to nie boski,to klon xy2,rtz i psychopata z b 22.02.06, 10:19
                  cześć boski:)
                  • mmagi Re: to nie boski,to klon xy2,rtz i psychopata z b 22.02.06, 10:24
                    to nie boski,on nie pisze na psychologi:P
                    • 1zeus1 Re: to nie boski,to klon xy2,rtz i psychopata z b 22.02.06, 10:25
                      boski.zawodowiec pisze na psychoforum jako imagiro, rybolog i inne. dyzurnie
                      jest mathias_sammer:)
                    • ticoqp Re: to nie boski,to klon xy2,rtz i psychopata z b 22.02.06, 10:25
                      ;) umiem czytać
                      • mmagi Re: to nie boski,to klon xy2,rtz i psychopata z b 22.02.06, 10:26
                        taaaaaaaaaaaaa;-)
                        • ticoqp Re: to nie boski,to klon xy2,rtz i psychopata z b 22.02.06, 10:27
                          serio:)
    • alpepe Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 09:25
      Według pradawnych wierzeń, jak sie zjadło serce wojownika, to się nabywało jego
      przymioty. Moze więc kobiety chcą się do siebie upodobnić? :-)
      • ticoqp Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 09:26
        no ale po co kopyta jedzą?:)
        • alpepe Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 09:32
          a coś o obgryzaniu paznokci było? Wczoraj był wątek o grzybicy. Takie
          zagrzybione paznokcie to chyba nawet nie smakują. Błeee!
          • ticoqp Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 09:35
            paznokielle con fungi?;)
            • alpepe Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 09:36
              a fuj,kopov.
              • ticoqp Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 09:39
                to Ty zaczęłas:)
                • alpepe Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 09:49
                  JA? A kto wątek kopytny poruszył???Ha?!
                  • ticoqp Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 09:53
                    a kto sie zjada razem z kopytami?
    • vandikia trąc trąc 22.02.06, 09:31
      tico, zwracam sie do ciebie jako eksperta od gaci, założylam dzis stringi
      [wiosny mi sie zachcialo] i przewialo mi dooopsko. Co mam zrobic, zeby w drodze
      powrotnej do domu to sie nie powtórzylo? ;ppp
      • dzikoozka Re: trąc trąc 22.02.06, 09:34
        1. pożycz gacie od kolegi?
        2. albo niech cie odwiezie do chałupy
        • vandikia Re: trąc trąc 22.02.06, 09:35
          ale kto? ;-O

;)))) myslalam o wlozeniu gazety w majty, ale chyba niezbyt wygodnie by mi
          bylo ;ppp
          • dzikoozka Re: trąc trąc 22.02.06, 09:36
            pierwszy lepszy jeleń z bryką??
            • vandikia Re: trąc trąc 22.02.06, 09:38
              hehe a jak wywiezie do suchego lasu i wykorzysta?
              • dzikoozka Re: trąc trąc 22.02.06, 09:44
                jak kolega z biura, to ryzyko zawodowe ;)))
                • vandikia Re: trąc trąc 22.02.06, 09:48
                  aaaaa kolega z biura rowerem przyjezdza - serio ;p
                  • dzikoozka Re: trąc trąc 22.02.06, 09:52
                    to nie wiem :(( możesz jescze zawiazać sobie szalik na d.pie :)))
                  • ticoqp Re: trąc trąc 22.02.06, 09:55
                    przekręć gacie wg instrukcji j.w. i niech Cie na rame weźmie:)
      • ticoqp Re: trąc trąc 22.02.06, 09:34
        :)
        przekręc gacie na druga stronę przewieje Ci ci..ko:)))))ale dupsku będzie
        cieplej:)
        • vandikia Re: trąc trąc 22.02.06, 09:36
          no, ale żeś wymyślił, co ja stryjek jestem, żeby na kijek zamieniac? ;ppp

ci..ko ważniejsze, wiec odpada ten pomysl ;p
          • ticoqp Re: trąc trąc 22.02.06, 09:38
            to może zdejmij bluzke i włóż nogi w rękawy?
            • vandikia Re: trąc trąc 22.02.06, 09:42
              kombinujesz kombinujesz

ale jak ma sie bluzka na pupci utrzymać? ściągaczy w bluzce niet ;p
              • ticoqp Re: trąc trąc 22.02.06, 09:44
                wywyiń na portki i ściagnij paskiem albo sznurkiem
    • roman_tyczka Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 09:33
      ticoqp napisał:

> zjecie sie niedługo same
      > zawsze mnie zastatnawiało skąd u kobiet taki power w łapaniu się za kudły z
      > innymi kobietam? normalnie miszczostwo świata zamiast sie skupić na tepieniu
      > facetów:)

to dziwne, bo mnie tu nie bylo
      • ticoqp Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 09:36
        młode kadry:)
    • dzikoozka a oto przykład 22.02.06, 09:56
      czyli exemplum bezinteresownej babskiej nienawiści...
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=37264522&a=37271384
    • mmagi wziąść Cie za kudły;-)))??? 22.02.06, 10:01

• ticoqp Re: wziąść Cie za kudły;-)))??? 22.02.06, 10:02
        mnie?
        • mmagi Re: wziąść Cie za kudły;-)))??? 22.02.06, 10:05
          no;-0?a co?
          • ticoqp Re: wziąść Cie za kudły;-)))??? 22.02.06, 10:06
            jakos moja wyobraźnia nie chce działać:( mów dalej jak to widzisz:)
            • mmagi Re: wziąść Cie za kudły;-)))??? 22.02.06, 10:08
              piłeś kaffkę???bo śpisz:-)
              kto pisze o braniu sie za kudły:O?
              jak widze?:-) biore i targam,a co łysy jestes........:((((?
              • ticoqp Re: wziąść Cie za kudły;-)))??? 22.02.06, 10:11
                nie, bo nie pijam:)
                ja ale za kudły to sie tylko baby bierom nie?
                nie boisz się???????? tylko jak na pakiernię idę to jestem łysy a na codzień to
                mam krótkie raczej włosy i skąd mam wiedziec o których kudłach myslisz???????
                • mmagi Re: wziąść Cie za kudły;-)))??? 22.02.06, 10:24
                  :O.........mam nadzieje ze tamte tez masz ładnie przystrzyzzone a nie jakiesz
                  chaszcze:-)???

baba chłopa moze za kudły a chłop chłopa za bary:-))
                  • ticoqp Re: wziąść Cie za kudły;-)))??? 22.02.06, 10:26
                    a kto by sie strzygł pod pachami????
                    a chłop babę? -za barem:)
                    • mmagi Re: wziąść Cie za kudły;-)))??? 22.02.06, 10:59
                      za barem z tequila;-))?
                      ja nie o pachac:-):P
                      • ticoqp Re: wziąść Cie za kudły;-)))??? 22.02.06, 11:06
                        jak nie o pachach to o czym????
                        • mmagi Re: wziąść Cie za kudły;-)))??? 22.02.06, 11:09
                          o pieknym trójkaciku:P
                          • ticoqp Re: wziąść Cie za kudły;-)))??? 22.02.06, 11:13
                            łeeeeeee myslałem, ze cos takiego ooooooo?
                            a tu tylko o tójkacik chodzi:(
                            • mmagi Re: wziąść Cie za kudły;-)))??? 22.02.06, 11:18
                              trójkacik jest bałdzo wazny:-)
                              • ticoqp Re: wziąść Cie za kudły;-)))??? 22.02.06, 11:19
                                szczególnie na toalecie:)
                                • mmagi Re: wziąść Cie za kudły;-)))??? 22.02.06, 11:31
                                  własnie:-) kurde nigdy nie wiem czy ja to kołko czy trojkacik;-))
                                  • ticoqp Re: wziąść Cie za kudły;-)))??? 22.02.06, 11:44
                                    lekarz może niech Ci powie?;)))))))
    • 1zeus1 Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 10:29
      Pan spod ticoqp (m.in) i pani spod boski.zawodowiec (m.in.) to najwieksi
      spamerzy tego forum:)
      • ticoqp Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 10:31
        czuję zazdrość
        • 1zeus1 Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 10:31
          O co?:)
          • ticoqp Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 10:33
            o prym spamerstwa:)
            • 1zeus1 Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 10:34
              Ja publicznie nie spamuje:)
              • ticoqp Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 10:39
                ja tez nie:)
    • rtz.rtz Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 10:40
      Ticoqp Ty jesteś gorszy niż stara, znudzona, porzucona baba a plotkarz taki, że
      aż wstyd, że jesteś facetem.
      • ticoqp Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 10:41
        ale w łózku jestem dobry:)
        • rtz.rtz Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 10:42
          Jak będę w okolicach centralnego, to spytam:-)
          • ticoqp Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 10:43
            mariloke znajdx
            • rtz.rtz Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 10:45
              Jaką Mariolkę?:) Nie Mariolka kazała Ci robić z siebie geja dworcowego za marne
              grosze i nie Mariolki wina, że się zgodziłeś:-)
        • dzikoozka WOW! Reklama dżwignią.... ;PP 22.02.06, 10:44
          • ticoqp Re: WOW! Reklama dżwignią.... ;PP 22.02.06, 10:44
            stara prawda
      • ticoqp Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 10:57
        mariolke na centralnym znaja wszyscy
        a ona może potwierdzić że jestem dobry:))))))
        • rtz.rtz Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 11:01
          A w ogóle o co chodzi z tą Mariolką, pytam serio.
          • ticoqp Re: to forum powinno nazywać się F.K. jak kanibal 22.02.06, 11:04
            mariola co usta słodkie ma ja cola:))))))))
      • mmagi wal sie od niego:P 22.02.06, 11:00

• rtz.rtz Re: wal sie od niego:P 22.02.06, 11:02
          Posłuchaj, przeczytaj może:-)
          Ja napisałam prawdę
          • mmagi Re: wal sie od niego:P 22.02.06, 11:05
            wiem TY i tylko TY znasz parwde,znów proszków nie zażyłaś:>
            • rtz.rtz Re: wal sie od niego:P 22.02.06, 11:07
              Tico, jako moja rodzinka powinien mnie na tyle znać, żeby wiedzieć, że ja
              proszków nigdy nie biorę:-)
        • ticoqp Re: wal sie od niego:P 22.02.06, 11:04
          :) mmagi spokojnie:)
          • mmagi Re: wal sie od niego:P 22.02.06, 11:05
            co kurde,jest szansa za kudły;-))))
            • ticoqp Re: wal sie od niego:P 22.02.06, 11:06
              aaaaaa no chyba, ze tak to sorry:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka