Dodaj do ulubionych

Metamorfoza...

03.05.12, 19:36
Mój ulubiony Careffour w CH Reduta przechodzi metamorfozę. Na razie muszę się przyzwyczaić do zmian w umiejscowieniu produktów, ale ogólnie jestem zasmile
Obserwuj wątek
    • komanchu Re: Metamorfoza... 07.05.12, 10:40
      O rany, a inne supermarkety tej sieci też będą przechodziły metamorfozę...? Znowu niczego nie będę mogła znaleźć sad
      • sibeliuss Re: Metamorfoza... 07.05.12, 12:09
        Rebranding na full.
        Natomiast ewidentnie zrobiło się drożej.
        Podsumowałem zakupy w Lidlu i w Kerfiucie i wyszło mi 47 do 68 na rzecz Lidla.
        • loczek62 Re: Metamorfoza... 07.05.12, 12:58
          IMHO trudno porównywać Lidla z jak to ująłeś Karfiutem. I nie chodzi mi o liczbę produktów, ale o dostępność np. wędlin i mięsa na wagę.
          • sibeliuss Re: Metamorfoza... 07.05.12, 14:38
            Coś za coś.
            Ponieważ odstąpiłem od kupowania wędlin na wagę tańszych niż 30 zeta za kilogram (za solankę nie będę płacił) zatem kupowanie wędlin gatunkowych porcjowanych i na wagę wychodzi w podobnej cenie.
            • loczek62 Re: Metamorfoza... 07.05.12, 14:49
              Kupuję w Careffour wątrobę wieprzową dla psa, udziec indyka, skrzydełka kurczaka, karkówkę, schab środkowy, wołowe na rosół, ryby i wędlinę w tym "osobnym" stoisku.
      • nuova Re: Metamorfoza... 08.05.12, 10:17
        komanchu napisała:

> O rany, a inne supermarkety tej sieci też będą przechodziły metamorfozę...? Zno
        > wu niczego nie będę mogła znaleźć sad

A wolałabyś może żeby go zlikwidowali całkowicie? Ciesz się z czegoś, bo np w moim mieście C. poszedł pod nóż i jeden z najlepiej dostępnych marketów (najlepiej dostępnych, bo w centrum miasta) został zamknięty. Teraz został ten, który mieści się na obrzeżach miasta...
    • anel_ma Re: Metamorfoza... 08.05.12, 14:54
      nienawidzę takich numerów
      człowiek sie przyzwyczaja, ze wie, gdzie co jest i mozna szybko zakupy zrobic, to go sklep robi w jajo
      za takie akcje skłonna jestem z rezygnacji z zakupów w tym sklepie
      • loczek62 Re: Metamorfoza... 08.05.12, 15:23
        Ale ta "metamorfoza" idzie w tym kierunku (pomijając że niektóre towary zmieniają miejsce) że sklep upodabnia się do takiego sklepu z "wyższej półki"ma delikatesów PPwink I jeśli to nie będzie związane z drastyczną zwyżką cen to jestem za.
    • marianne11 Re: Metamorfoza... 09.05.12, 10:30
      Nie cierpię Carrefourów!
      • loczek62 Re: Metamorfoza... 09.05.12, 13:09
        marianne11 napisała:

> Nie cierpię Carrefourów!

A możesz uściślić?
        Bo np. ja nie lubię Carrefour Expres, ale hipermarkety Carrefour uwielbiam.
        • malenkie7 Re: Metamorfoza... 13.05.12, 09:34
          estetyczniej sie zrobiło, przynajmniej w Arkadii i na Targówku. ale wedlin i tak tam nie kupuję...
        • evrin Re: Metamorfoza... 13.05.12, 12:03
          wroclaw Borek -nie znosze Carrefoura, brudno, ogolny nieporzadek, na 2 dzien obowiazywania gazetki juz nie ma artykulow promocyjnych i najglupsze - towar reglamentowany np 1 kostka masla na osobe (jak jest w proocji). Takich cyrkow nie ma w tesco i jak jest prawdziwe maslo za 2,99, jak ostatnio, to mozna brac ile sie chce i stoi tego cala lodowka a nie jeden kartonik jak w C. Lubie kupowac towary z gazetek promocyjnych i wole jak ten towar jest.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka