roman_tyczka 27.02.06, 12:03 chce sobie zrobic oczyszczanie organizmu na wiosne. slyszalam o szamanskiej metodzie oczyszczania jajkiem. czy ktoras to robiła? na czym to polega? jaja musza byc umyte czy nie? mnostwo niedopowiedzen.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jonal Re: masaż jajkiem 27.02.06, 12:06 zależy jakie jajko mamy na myśli:))) ja zalecałacym umycie niezaleznie... Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: masaż jajkiem 27.02.06, 12:09 To jest wypędzanie złego jajkiem. Nie pamiętam szczegółów, ale bierze się surowe jajko, toczy je po ciele a potem chyba wypowiada jakieś słowa i na koniec trzeba stłuc jajko. Poszukaj na stronach poświęconych szamanizmowi. W każdym razie jako metody oczyszczania organizmu nie polecam. Pij codziennie na czczo szklankę soku z kiszonej kaupsty, to oczyścisz organizm. Odpowiedz Link Zgłoś
grubaska20 Re: masaż jajkiem 27.02.06, 12:10 jeżu.. kobity, o czym wy mówicie..?:) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: masaż jajkiem 27.02.06, 12:12 No, słuchaj, słuchaj, może się czegoś nauczysz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kalina81 Re: masaż jajkiem 27.02.06, 12:25 jajko nie tylko powinno być umyte, powinno być także ogolone. Jeśli chcemy oczyścić tylko układ trawienny używamy lewego jajka, jeśli hormonalny-prawego. Jeżeli natomiast zależy nam na oczyszczeniu całego organizmu użwyamy obu jajek. Aby zwiększyc efekty należy namalować na jajkach mandale obrazujące nasze wymarzone efekty oczyszczania. Tak przygotowane jajka układamy na złączonych kostkach u nóg i przesuwamy wykonując ruchy drgające wzdłuż całego ciała. pozostałą część doczepioną do jajek nalezy powiesić nad sobą, np na lampie,bo jeśli leży bezwładnie, to pociągnięte jajka zaczynają się wyrywać, a to źle wróży naszej karmie. cytat z księgi urodzaju wyrywające się jajka- pół roku pecha cię czeka Odpowiedz Link Zgłoś
roman_tyczka Re: masaż jajkiem 27.02.06, 12:18 alpepe napisał: > W każdym razie jako metody oczyszczania organizmu nie polecam. > Pij codziennie na czczo szklankę soku z kiszonej kaupsty, to oczyścisz organizm > . a skad ja wezme sok z kiszonej kapusty? poki co pije wode z cytryna na czczo, ale nie widze efektow Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: masaż jajkiem 27.02.06, 12:19 idź do osiedlowego sklepu ze słoikiem, to i za darmo ci dadzą, a jak nie kaupsta, to np. citrosept, z tym jajkiem to b. zły pomysł, nawet, jak nie wierzysz w diabłay i duchy. Odpowiedz Link Zgłoś
hymen A ja bym chciał coś przeczytać na temat masażu jaj 27.02.06, 12:22 Czy to też oczyszcza? A na oczyszczanie organizmmu na wiosnę najlepszy jest głód. Tak ze dwa, trzy dni o samej wodzie. Jak na wiosnę się czujesz po takiej kuracji. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: A ja bym chciał coś przeczytać na temat masaż 27.02.06, 12:24 oglądałam kiedyś wieczorem na pro7 taki masaż jaj, jaja były wygolone, a masaż całkiem całkiem. Czasem stosuję go u męża :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nattashaa Re: A ja bym chciał coś przeczytać na temat masaż 27.02.06, 12:25 Przeciez maz cie zostawil:) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: A ja bym chciał coś przeczytać na temat masaż 27.02.06, 12:27 ? Jakiś cytat, gdzie bym tak twierdziła, trolku? Odpowiedz Link Zgłoś
nattashaa Re: A ja bym chciał coś przeczytać na temat masaż 27.02.06, 12:28 A po co cytat?:) Przeciez wiesz, ze to prawda, do tego zabral ci dziecko:) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: A ja bym chciał coś przeczytać na temat masaż 27.02.06, 12:31 przeloguj się a nie pisz do mnie głupot pod kobiecym loginem. Odpowiedz Link Zgłoś
nattashaa Re: A ja bym chciał coś przeczytać na temat masaż 27.02.06, 12:32 Jakie glupoty, cala prawda i tylko prawda:) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: A ja bym chciał coś przeczytać na temat masaż 27.02.06, 12:32 przeloguj się tchórzu Odpowiedz Link Zgłoś
roman_tyczka Re: A ja bym chciał coś przeczytać na temat masaż 27.02.06, 12:28 nattashaa napisała: > Przeciez maz cie zostawil:) pewnie zle masowala. Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: A ja bym chciał coś przeczytać na temat masaż 27.02.06, 12:31 alpepe napisał: > oglądałam kiedyś wieczorem na pro7 taki masaż jaj, jaja były wygolone, a masaż > całkiem całkiem. Czasem stosuję go u męża :-) I co? Oczyszcza Cię to w jakiś sposób? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: A ja bym chciał coś przeczytać na temat masaż 27.02.06, 12:33 Chyba z chcicy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
opadniety_cycek Re: masaż jajkiem 27.02.06, 12:47 Pierwsze słysze, ja chyba nie poradzę ale dam Ci namiary na Ogolone_jajka na FS może on wie. Daj znać jak Ci poszło bo chyba się skuszę ; ) Odpowiedz Link Zgłoś