bejbe_bejbe20 Re: milosc zycia... 16.03.06, 12:56 dokładnie:] jeszcze miłości życia nie spotkałam... pocieszam się tym, że są u mnie w mieście kluby seniora (jeśli po 50tce będę nadal sama:]) więc spoko:) często pierwsza miłość jest "traktowana" jak miłość życia... hmmm... chyba dlatego, że człowiekowi było nie znane to, co pochłania całe nasze serce, nasz umysł, czyli miłość;] czujemy się "inaczej", wszystko jest dla nas możliwe i poza ukochaną osobą świata nie widzimy... aaah... piękny jest ten stan serca i umysłu:D paulo coehlo ciekawie napisał o miłości w książce "nad brzegiem rzeki piedry usiadłam i płakałam" - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
pipilutek Re: milosc zycia... 16.03.06, 12:58 bejbe- milosc zycie nie za/prze/slania swiata lecz pomaga go odkrywac.nie sadzisz? p. Odpowiedz Link Zgłoś
epona1 Re: milosc zycia... 16.03.06, 13:00 A co to w ogóle jest? nigdy nie wiem czy za mną czy przede mną... Odpowiedz Link Zgłoś
pipilutek Re: milosc zycia... 16.03.06, 13:28 epona1 napisała: > A co to w ogóle jest? nigdy nie wiem czy za mną czy przede mną... a ja wiem. milosc do zycia nosze w sobie.byla, jest i bedzie za mna, przede mna,obok mnie:-) p. Odpowiedz Link Zgłoś
epona1 Re: milosc zycia... 16.03.06, 13:53 milosc do zycia nosze w sobie.byla, jest i bedzie za mna, przede > mna,obok mnie:-) > > p. a udzielasz korepetycji??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bejbe_bejbe20 Re: milosc zycia... 16.03.06, 13:07 > bejbe- milosc zycie nie za/prze/slania swiata lecz pomaga go odkrywac.nie > sadzisz? > > p. no tak... nie jasno to napisałam... nie widzimy po za nią świata tzn, że cały czas może mówić o ukochanej osobie, non stop o niej myśleć, inne sprawy schodzą na drugi plan. zgadzam się z Twoimi słowami, bo dzięki miłości odkrywamy prawdziwe piękno otaczającego nas świata:) -- Chodź nie równymi drogami. Łatwiej wytłumaczysz potknięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
ewaw81 Re: milosc zycia... 16.03.06, 14:14 ja chyba kocham po raz pierwszy (mam 25l) bo cały czas myślę tylko o nim i cieszę się że jest mój Odpowiedz Link Zgłoś
mysza_84 Re: milosc zycia... 16.03.06, 17:23 Cudownie jest kochać i być kochanym :) Dziękuję Bogu, za to że pozwala mi doświadczać tego uczucia :) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś