Dodaj do ulubionych

Po co kobietom orgazm?

IP: *.uni-forst.gwdg.de 16.10.01, 17:18
No wlasnie po co? Z biologicznego punktu widzenia, potrzebny nie jest - bo nie jest konieczny do
zajscia w ciaze.
Obserwuj wątek
    • Gość: ele Re: Po co kobietom orgazm? IP: 195.94.222.* 16.10.01, 17:25
      Proponuję przeczytać “Geografię intymną kobiety” – tam jest ciekawe spojrzenie
      na ten problem. Okazuje się, że czasami jest on wręcz niezbędny.
    • Gość: mea Re: Po co kobietom orgazm? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 17:34
      A durne jesteśmy, wymyśliłyśmy go sobie na własną zgubę!
    • Gość: jessie Re: Po co kobietom orgazm? IP: *.corlis1.pa.home.com 16.10.01, 18:20
      pytanie jest kosmicznie glupie ale nie wymysliysmy sobie orgazmu na wlasna
      zgube!!!
      tylko CURIOUS zauwaz , ze to wlasnie kobiety maja taki jeden narzad , ktory
      sluzy tylko do osiagania przyjemnosci i niczegi wiecej-lechtaczka!!!
      a wasz jeden jedyny narzad- no coz- sluzy do wszystkiego po kolei!!! : )))
      • Gość: pivson Re: Po co kobietom orgazm? IP: 63.94.3.* 16.10.01, 18:23
        wszystkiego po kolei:))) dlatego moze nam tak dobrze cokolwiek robimy, nie
        potrzeba nam niczego specjalnego:) hehe
        • Gość: jessie Re: Po co kobietom orgazm? IP: *.corlis1.pa.home.com 18.10.01, 17:42
          PIVSON...
          jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego.... : )))
          • Gość: pivson Re: Po co kobietom orgazm? IP: 63.94.3.* 18.10.01, 18:01
            no tos w sedno trafila:) od tej pory bede to uzywal tylko do jednej rzeczy:)
            ale na wiele sposobow!
      • Gość: sisi Re: Po co kobietom orgazm?Jessie - super! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 23:48
        Gość portalu: jessie napisał(a):

> tylko CURIOUS zauwaz , ze to wlasnie kobiety maja taki jeden narzad , ktory
        > sluzy tylko do osiagania przyjemnosci i niczegi wiecej-lechtaczka!!!
        > a wasz jeden jedyny narzad- no coz- sluzy do wszystkiego po kolei!!! : )))

Jestem bystra, ale tego nie wymysliłabym w życiu. Jesteś świetna, jessie. A tak
        na marginesie - jestem feministka.,
    • Gość: Mar No jak o po co IP: 213.25.197.* 16.10.01, 20:14
      Gdyby baba nie miała orgazmu, to wogóle nie chciałoby się jej kopulować.
      Zreszta chłopu też nie, gdy by nie było mu "dobrze". I ludzie by wyginęli - jak
      mamuty.
      • Gość: Anna26 Re: No jak o po co IP: *.215.153.104.Dial1.Washington1.Level3.net 16.10.01, 21:32
        Z biologicznego punktu widzenia facet nie powinien sie onanizowac, bo zabija
        potencjalnych potomkow. (To zart, ok!!!) A i tak wszyscy wala konia gdy baby
        niet!
        Curious, kochanie, kobieta to nie tylko maszynka repredukcyjna.
        Girls just wanna have fun - spiewala kiedys Cindy Lauper. I chyba to powinno
        odpowiedziec na Twoje pytanie!
        Zycze wielu orgazmow!!!
        • Gość: sisi Re: No jak o po co, Anna 26! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 23:50
          Gość portalu: Anna26 napisał(a):

> Z biologicznego punktu widzenia facet nie powinien sie onanizowac, bo zabija
          > potencjalnych potomkow. (To zart, ok!!!) A i tak wszyscy wala konia gdy baby
          > niet!
          > Curious, kochanie, kobieta to nie tylko maszynka repredukcyjna.
          > Girls just wanna have fun - spiewala kiedys Cindy Lauper. I chyba to powinno
          > odpowiedziec na Twoje pytanie!
          > Zycze wielu orgazmow!!!

No i w koncu się z toba zgadzam. Ale ja lubię onanizm.
      • Gość: Szczery Re: No jak o po co IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 22:25
        Orgazm potrzebny jest mezczyznie po to zeby nie zaruchal sie na smierc.

Pozdrowienia
    • Gość: sisi Re: Po co kobietom orgazm? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 23:54
      U mężczyzn to jest tylko sprawa techniczna. Orgazm = wytrysk. U nas -
      skomplikowana sprawa. Faza "plateau", fantazje, koncentracja, całkowite oddanie
      się partnerowi, mokra cipka, otwarcie... Dla mnie najlepszymi kochankami byli
      ci, którzy nie dbali o własną przyjemność, lecz starali sie zadowolić mnie.
      Mój orgazm był ich orgazmem.
      • Gość: jessie Re: Po co kobietom orgazm? IP: *.corlis1.pa.home.com 17.10.01, 22:06
        dzieki sisi!!! zgadzamy sie , bo jestesmy z tego samego pieknego miasta!!! : )))
        feministki wszystkich miast laczmy sie..i osiagajmy boskie orgazmy!!!
        • Gość: someone Re: Po co kobietom orgazm? IP: 9.67.96.* 18.10.01, 08:28
          pieprzone lesby !!!!!!
    • Gość: Bes Re: Po co kobietom orgazm? IP: 150.254.191.* 18.10.01, 12:43
      Och, curiou, przechodzisz samego siebie:-))))))))))
      Pytanie jest świetne, siostro:-)
      Moja skromna odpowiedź brzmi - nie wiem, zielonego pojęcia nie mam.

pozdr
      Bes
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka