Gość: curious IP: *.uni-forst.gwdg.de 16.10.01, 17:18 No wlasnie po co? Z biologicznego punktu widzenia, potrzebny nie jest - bo nie jest konieczny do zajscia w ciaze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ele Re: Po co kobietom orgazm? IP: 195.94.222.* 16.10.01, 17:25 Proponuję przeczytać “Geografię intymną kobiety” – tam jest ciekawe spojrzenie na ten problem. Okazuje się, że czasami jest on wręcz niezbędny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mea Re: Po co kobietom orgazm? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 17:34 A durne jesteśmy, wymyśliłyśmy go sobie na własną zgubę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jessie Re: Po co kobietom orgazm? IP: *.corlis1.pa.home.com 16.10.01, 18:20 pytanie jest kosmicznie glupie ale nie wymysliysmy sobie orgazmu na wlasna zgube!!! tylko CURIOUS zauwaz , ze to wlasnie kobiety maja taki jeden narzad , ktory sluzy tylko do osiagania przyjemnosci i niczegi wiecej-lechtaczka!!! a wasz jeden jedyny narzad- no coz- sluzy do wszystkiego po kolei!!! : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pivson Re: Po co kobietom orgazm? IP: 63.94.3.* 16.10.01, 18:23 wszystkiego po kolei:))) dlatego moze nam tak dobrze cokolwiek robimy, nie potrzeba nam niczego specjalnego:) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jessie Re: Po co kobietom orgazm? IP: *.corlis1.pa.home.com 18.10.01, 17:42 PIVSON... jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego.... : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pivson Re: Po co kobietom orgazm? IP: 63.94.3.* 18.10.01, 18:01 no tos w sedno trafila:) od tej pory bede to uzywal tylko do jednej rzeczy:) ale na wiele sposobow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: Po co kobietom orgazm?Jessie - super! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 23:48 Gość portalu: jessie napisał(a): > tylko CURIOUS zauwaz , ze to wlasnie kobiety maja taki jeden narzad , ktory > sluzy tylko do osiagania przyjemnosci i niczegi wiecej-lechtaczka!!! > a wasz jeden jedyny narzad- no coz- sluzy do wszystkiego po kolei!!! : ))) Jestem bystra, ale tego nie wymysliłabym w życiu. Jesteś świetna, jessie. A tak na marginesie - jestem feministka., Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar No jak o po co IP: 213.25.197.* 16.10.01, 20:14 Gdyby baba nie miała orgazmu, to wogóle nie chciałoby się jej kopulować. Zreszta chłopu też nie, gdy by nie było mu "dobrze". I ludzie by wyginęli - jak mamuty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna26 Re: No jak o po co IP: *.215.153.104.Dial1.Washington1.Level3.net 16.10.01, 21:32 Z biologicznego punktu widzenia facet nie powinien sie onanizowac, bo zabija potencjalnych potomkow. (To zart, ok!!!) A i tak wszyscy wala konia gdy baby niet! Curious, kochanie, kobieta to nie tylko maszynka repredukcyjna. Girls just wanna have fun - spiewala kiedys Cindy Lauper. I chyba to powinno odpowiedziec na Twoje pytanie! Zycze wielu orgazmow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: No jak o po co, Anna 26! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 23:50 Gość portalu: Anna26 napisał(a): > Z biologicznego punktu widzenia facet nie powinien sie onanizowac, bo zabija > potencjalnych potomkow. (To zart, ok!!!) A i tak wszyscy wala konia gdy baby > niet! > Curious, kochanie, kobieta to nie tylko maszynka repredukcyjna. > Girls just wanna have fun - spiewala kiedys Cindy Lauper. I chyba to powinno > odpowiedziec na Twoje pytanie! > Zycze wielu orgazmow!!! No i w koncu się z toba zgadzam. Ale ja lubię onanizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczery Re: No jak o po co IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 22:25 Orgazm potrzebny jest mezczyznie po to zeby nie zaruchal sie na smierc. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: Po co kobietom orgazm? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 23:54 U mężczyzn to jest tylko sprawa techniczna. Orgazm = wytrysk. U nas - skomplikowana sprawa. Faza "plateau", fantazje, koncentracja, całkowite oddanie się partnerowi, mokra cipka, otwarcie... Dla mnie najlepszymi kochankami byli ci, którzy nie dbali o własną przyjemność, lecz starali sie zadowolić mnie. Mój orgazm był ich orgazmem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jessie Re: Po co kobietom orgazm? IP: *.corlis1.pa.home.com 17.10.01, 22:06 dzieki sisi!!! zgadzamy sie , bo jestesmy z tego samego pieknego miasta!!! : ))) feministki wszystkich miast laczmy sie..i osiagajmy boskie orgazmy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: someone Re: Po co kobietom orgazm? IP: 9.67.96.* 18.10.01, 08:28 pieprzone lesby !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bes Re: Po co kobietom orgazm? IP: 150.254.191.* 18.10.01, 12:43 Och, curiou, przechodzisz samego siebie:-)))))))))) Pytanie jest świetne, siostro:-) Moja skromna odpowiedź brzmi - nie wiem, zielonego pojęcia nie mam. pozdr Bes Odpowiedz Link Zgłoś