magdaim 10.04.06, 19:16 Podczas stosunku z moim chłopakiem odczuwam swego rodzaje szczypanie. Czy któraś z Was ma/miała podobny problem? Jak mogę temu zapobiec? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skorpionica11 udac sie do ginekologa i to szybko trzeba dbac o 10.04.06, 19:18 swoje zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar odpowiedz... 10.04.06, 19:19 ... nie uprawiac stosunku. Lub udac sie do odpowiedniej komorki w celu zbadania problemu ;-) Moja diagnoza: grzybica. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaim Re: odpowiedz... 10.04.06, 19:24 Grzybicy nie mam...tego jestem pewna, bo byłam już kilkakrotnie u ginekologa i nic nie wykrył...;) Szczypanie pojawiło się niedawno. Przy następnej wizycie u lekarza, powiem mu o swoim problemie, jednak myślałam, ze któraś z Was miała ten sam problem i poprostu poradzi mi, co mogę zrobić już teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
melin1 Re: odpowiedz... 10.04.06, 19:25 kup clotrimazol krem lub tabl dopochwowe/przeciwgrzybicze/..zapisz sie do ginekologa ..na wizyte troche poczekasz ale problemu nie ma bo rodzinny ci wypisze ..zreszta to chyba jest bez recepty Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: odpowiedz... 10.04.06, 19:35 Moze to otarcie. No jak mamy Ci tu pomoc, sama powiedz.... :-D Odpowiedz Link Zgłoś
magdaim Re: odpowiedz... 10.04.06, 21:29 hmm... najlepszy będzie ginekolog;) Mam nadzieję, że to nic poważnego:/ Odpowiedz Link Zgłoś
anet81 Re: pytanie... 11.04.06, 00:00 Pieczenie przy stosunku to rzeczywiście jeden z objawów grzybicy. Czy twój śluz nie jest grudkowaty? Zaobserwuj. I odwiedź lekarza. jeśli nie grzybica, to zapalenie pochwy. Powodzenia Anet Odpowiedz Link Zgłoś