Dodaj do ulubionych

Sylwek na leżąco

23.12.02, 15:45
Żadnych pikantnych historyjek nie przeczytacie. Będę leżała na kanapie przez
TV i sączyła winko. A o północy odpalę petardę i będzie koniec świata.
Obserwuj wątek
    • Gość: Lena A dlaczego ma nie być pikantnie ? IP: *.jachpol.net / 192.168.0.* 23.12.02, 15:49
      Później ktoś Cię zapyta: "jak spędziłaś Sylwestra" a Ty odpowiesz "sam zszedł".
      Pozdrowienia. Ja tez czasem mam ochotę z winkiem i najlepiej w samotności.
    • grogreg u mnie tez miala byc sielanka. 23.12.02, 15:56
      Szesciopak, telewizorek i kot na kolana.
      A tu mnie wkrecili w jaka prywate.
      • Gość: julka Re: u mnie tez miala byc sielanka. IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 23.12.02, 16:08
        Nie cierpię prywatek! Te obijanie się o meblościanki i kapcie obowiązkowe! Brrr!
        Na szczęście w tym roku mój mąż wymyślił, że pojedziemy do chaty jego kolegi w
        górach, więc skaczę pod sufit z radości bo takie sylwestry lubię najbardziej.
        Tam nie ma bieżącej wody, ani prądu ani nawet drogi dojazdowej więc być może
        będzie to "sylwester estremalny"
        • stoprocentkobiety Re: u mnie tez miala byc sielanka. 24.12.02, 10:01
          Gość portalu: julka napisał(a):

> Nie cierpię prywatek! Te obijanie się o meblościanki i kapcie obowiązkowe!
          Brrr
          > !

a ja tam lubię. moi znajomi nie mają meblościanek
          poza tym jeśli kapcie niweczą efekt stroju, to chyba mozna ze sobą rpzynieść
          pantofelki na obcasie? czy jakiekolwiek inne.
          w tym roku plan jest udac się do znajomych niedaleko Plant. o północy pójdziemy
          sobie z Osobistym na Rynek, bo właśnie tam w Sylwestra wszystko sie zaczęło :)

100%kobiety
    • aguszak Sylwek :((( 23.12.02, 16:13
      Ja niestety na prywatce... piszę niestety, bo mam dobre doświadczenia z takich
      imprez, ale na myśl o tegorocznej dostaję torsji... ale niestety już się
      władowaliśmy w to po uszy i nie ma odwrotu :(((
    • Gość: Staszek Re: Sylwek na leżąco IP: *.uznam.net.pl / 192.168.4.* 23.12.02, 16:17
      Kochana Pajdeczko,zycze Ci takich swiat jakich sobie sama zyczysz i Nowego Roku
      tez.Lez sobie ,sącz winko i odpoczywaj.Na "sylwestra" jestem w Pradze Czeskiej
      ale i tam bede o Tobie myslal i przesle Ci z Vaclawskich Namesti garące
      buziaki.Do milego.....po powrocie z Czech.S.
    • muszek0 Re: Sylwek na leżąco 28.12.02, 12:32
      pajdeczka napisał:

> Żadnych pikantnych historyjek nie przeczytacie. Będę leżała na kanapie przez
      > TV i sączyła winko. A o północy odpalę petardę i będzie koniec świata.

intryguje mnie ta petarda...
      czyżby ruscy sprzedali ci na bazarze coś przemyconego, a wcześciej skradzionego
      z tajnej bazy nuklearnej na kamczatce ?
      świetny tekst
      pajdeczka lezy na kanapie, sączy wino, a potem jakby od niechcenia wychodzi na
      balkon i wypycha naszą planetę z orbity okołoziemskiej. nooooo, taki sylwester
      to ja rozumiem. pełna klasa!!!!
      • Gość: julka Re: Sylwek na leżąco IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 16:16
        Trzeba namierzyć pajdeczkę i rozbroić petardę.
        Ewentualnie, gdyby się zapierała, to umieścic razem z petardą w betonowym
        silosie.
        • ulalka Re: Sylwek na leżąco 28.12.02, 16:31
          ano!.. tez chce jeszcze troche pozyc, bo jest ciekawie i juz!.. :)))
          • Gość: J.S. A co z Sylwkiem IP: *.tnt1.lafayette.in.da.uu.net 28.12.02, 23:30
            OK, ja wiem ze ma byc nie pikantnie, ale chcialbym wiedziedz co on bedzie
            robil. Tez lezal na kanapie i saczyl winko?
            J.S.
            • aankaa Re: A co z Sylwkiem 28.12.02, 23:35
              Sylwek będzie czekał na balkonie uwiązany do petardy
              • Gość: J.S. Re: A co z Sylwkiem IP: *.tnt1.lafayette.in.da.uu.net 29.12.02, 03:56
                O Boze,
                To wole byc Janem, Januszem, nawet Januarym.
                J.S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka