25.02.05, 22:54
ale wroce za chwile!
Obserwuj wątek
    • aleks44 Re: ide 25.02.05, 22:56
      nie ma sprawy lec,ja moze tez jeszcze potem bede
      czesc
      • ellenai Re: ide 26.02.05, 02:05
        troche popisaliscie
        • aleks44 Re: ide 26.02.05, 15:55
          niestety mialem byc ale padlem
          • ellenai Re: ide 26.02.05, 18:10
            a ja uzeralam sie z sasiadka ktora mi robila sceny z powodu psow w MOIM
            ogrodku,bo niestety sciana jej garazu jest zaraz na granicy dzialki
            ogrodka,sceny robila o to ze niby psy maja jej podrapac te sciane,a tak
            naprawde to chodzi o to ze zalozylam brame i ona nie moze wejsc do naszego
            ogrodka w ktorym przez wiele lat miala swoje grzadki,aaaaaaaaaaaaa wredne
            babsko!
            • aleks44 Re: ide 26.02.05, 18:50
              hehe widac w mysl zasady "co jest moje to nie twoje" a granica jest
              granica !!!!!! to swieta rzecz!!!! Ale tak na serio to Masz racje ze zrobilas
              bramke.Ja mam cala dzialke ogrodzona sitka ,ale to i tak nie przeszkadzalo
              sasiadowi przejsc przez ogrodzenie i zabrac czubek sosny ktora mi wiatr urwal i
              wkopac u siebie w ogrodzie,jako choinke hehe??? przyznala sie sasiadka jak
              przyjechalem do nich na podworze,bo nie mialem gdzie zawrocic autem.
              Ciekawe no nie ?????
              • ellenai Re: ide 26.02.05, 19:13
                no widzisz, tak to jest z sasiadami! widzisz i nawet sie nie spytali ciebie
                czy moga zabrac czubek tego drzewa!aaaaaaaa,ja mam nadzieje,ze sasiadka
                przestanie lazic po podworku,gdyby byla milsza to ja nie mialabym nic przeciw
                zeby miala dalej grzadki,ale teraz to juz klapa, nie,absolutnie nie!
                • aleks44 Re: ide 26.02.05, 19:31
                  i bardzo dobrze,ja lubie sasiadow,ale uwazam ,ze po to mam dzialke zeby byla
                  dla mnie i zeby sie czuc na niej swobodnie,a nie uzerac sie z sasiadami,duzo
                  lepiej bylo jak mialem psa,ale teraz to jest troche gorzej, musze zamykac sie
                  od wewnatrz.Trudno, co innego zrobic ,jak nie ma rady na wscipskich sasiadow ???
                  • ellenai Re: ide 26.02.05, 19:36
                    oj tak,jeden sasiad jest fajny,drugi do dupy,ale dobra jest! jakos trzeba
                    mieszkac!moje pieski spia sobie kolo mnie,wybiegaly sie i ja z nimi tez!
                    • assasin76 ah jak ci zazdroszcze 26.02.05, 19:57
                      ell piesków my w bloku nie chcemy miec psa;(ale marze o tym buziaki
                      • ellenai Re: ah jak ci zazdroszcze 26.02.05, 20:03
                        asku to nie moje psy tak naprawde choc jestem wlasciwie z nimi na codzien,to
                        psy znajomych,znajomi wyjechali na weekend wiec postanowilam ze je wezme do
                        siebie bo mam maly ogrodek,ale gdybym miala miec wlasnego psa to musialabym
                        odgrodzic sie od sciany domu sasiadki!eh!w bloku moze moglabys miec malutkiego
                        pieska!golden retirever tez w bloku sobie poradzi choc taki duzy,tylko na
                        spacery trzeba wychodzic codziennie zeby sie wybiegal.
                        • assasin76 wiem,ze mały pies 26.02.05, 20:52
                          bylby ok ale ja chce labradora i szkoda mi psa w bloku :(
                          trudno...:)choć może coś się zmieni;)
                          buziaki
                          • ellenai Re: wiem,ze mały pies 26.02.05, 21:08
                            no tak labladory sa piekne,i ciut madrzejsze od retrieverow,o czarnym czy
                            brazowym marzysz?ja lubie czarne
                    • aleks44 Re: ide 26.02.05, 19:58
                      oooo ,to i pchly bedziesz miala hihihihi
                      • ellenai Re: ide 26.02.05, 20:05
                        e tam malej pchly sie boisz aleks?
                        • aleks44 Re: ide 26.02.05, 20:10
                          dosc sie na moim nalapalem,ale bylo latwo bo moj bokser byl bialy,wiec idaca
                          pchelke od razu bylo widac ,ale na czarnym piesku to bylby wiekszy problem
                          • assasin76 pchły to 26.02.05, 20:56
                            wytępie ale problem jest z kłaczkami ;)pieski się lenią:(
                            ale dla mnie to nie problem dla mojego faceta ogromny;)
                            • ellenai Re: pchły to 26.02.05, 21:09
                              o jak jest alergikiem to mozna zapomiec o psie niestety!
                              • aleks44 Re: pchły to 26.02.05, 21:37
                                tak klaki to jest duuuuzy problem,ja do dzisiaj znajduje w mieszkaniu duzo
                                bialej siersci,a w bagazniku to jest jeszcze wiecej i nie pomaga nic
                                • ellenai Re: pchły to 26.02.05, 22:46
                                  oj tak,ciezkie to do wysprzatania!
                                • assasin76 no właśnie 27.02.05, 15:19
                                  kłaczki;)on nie jest alergkiem ale kłaków nie znosi;)hehehe
                                  ale pogoda cudna dzisiaj!!!!!!!!!
                                  • ellenai Re: no właśnie 27.02.05, 15:48
                                    no ja tez klakow nie lubie buuu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka