Dodaj do ulubionych

Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn?

• zbyszek9916 Nosze ZAWSZE skarpetki do sandalow. Dlaczego? 25.04.06, 15:24
      Bo pocace sie stopy gole w sandalach PLYWAJA i deponuja bakterie potu w podlozu
      sandalow i sie plywa w nich i jest mokro. Powoduje to grzybice i inne choroby
      stop. Bakterie sie swietnie przechowuja tam i sandaly smierdza potem potem i
      grzybem. Dlatego nosze skarpetki do sandalow. Nie biale. ROWNIEZ: Znamienne jest
      ze wiekszosc komentarzy 99% dotyczy UBIERANIA i wygladu, natomiast nie ma
      niczego o cechach osobowosci - swiadczy to o PRYMITYWIE naszego narodu - wyglad,
      ubior, szpan - ocenianie ludzi na podstawie co maja na sobie - to gapienie sie i
      obcinanie z gory na dol - te strojenie sie nawet do wyjscia na poczte - narodowe
      kompleksy prymitywnych ludzi - wyszpanowac sie koniecznie wedlug obowiazujecej
      mody - wyglad i szpoan i co masz ubrane jest najwazniejsze dla rodakow - co ma
      facet w glowie to juz nikomu nie przeszkadza. Polacy oceniaja po tym co sie ma
      ubrane, i bron boze jak jestes ubrany w co innego niz wszyscy na ulicy to jestes
      niemodny. PRYMITYWNE spoleczenstwo na pokaz. Jak porzyjedzie ktos z normalnego
      zachodniego kraju i jest ubrany praktycznie i niue ma bucikow w szpic i
      bucowatej koszulku bez rekawow - tojest wisniak niemodnie ubrany. Za to na
      zachodzie mozna poznac Polakow po tym, ze wszyscy sa tak samo ubrani. Na ulicy w
      Polsce tez. Czego ja nie lubie u facetow i lasek w Polsce? Tego o czym mowia,
      gapienia sie na wszystkich, szpanerstwa, olewactwa, braku projfesjonalizmu,
      chamstwa, puszczania sie za drinka, cwaniactwa, donoszenia, odnoszenia sie z
      pogarda do starszych l;udzi, odnoszenia sie z pogarda do ludzi biednych,
      rasizmu, wywyzszania sie nad inne nacje bez powodu, nacjonalizmu (polak
      najlepszy, uprzedzenia do innych nacji. U dziewczyn: szkieletow w wyniku
      medialnego odchudzania sie, takiego samego ubierania sie jak w armii mody,
      wysmiewania kogos kto nie jest ubrany w odpowiedzni obowiazujacy prymitywny
      mundurek narzucony pustym lalom przez magazyny, brak oryginalnosci i puszczanie
      sie z kazdym kto ma BMke. Brak moralnosci, gloryfikacja OSZUSTWA i KRADZIEZY i
      gnojenie madrych przy rownoczesnym uwielbianiu sily i brutalnosci - pogardy dla
      mezczyzn wrazliwych (chlopaki nie placza), podlicznia sasiadow, zawisci,
      pseudo-poboznosci i codziennego chamstwa i wywyzszania sie nad innych, gnojenia
      sie na dzien dobry. To wam nie przeszkadza ale przeszkadza wam higieniczny facet
      w skarpetkach i sandalach, woilicie zagrzybione sandaly i plywejace w pocie i
      brudzie gole stopy. Brawo...swietna sonda to forum - prawdziwy obraz
      powierzchownego polactwa. WYGLAD I UBIOR wedlug wskazan jakichs magazynow jest
      dla rodaczego prymitywu najwazniejsze. Jak cos jest uznane za modne w Polsce to
      wszyscy sie ubieraja tak samo - to wam nie przeszkadza, co? Przeciez to widac na
      ulicy w Polsce od razu. Wszyscy tak samo ubrani. Nie lubie lasek, ktore jak
      armia paraduja ubrane tak samo i do tego z pogarda patrza na ubranych inaczej.
      No bo trzeba jak wszyscy. Nie lubie facetow spluwajacych MUCHO na chodniki, co
      jest w Polsce bardzo popularne i ma dodawac meskosci. Oredzej zaufam
      DLUGOWLOSEMU niz ogolonej na prymitywnego ochroniarza pale. Ale ogolnie to
      zawsze czekam az facio cos powie i laska tez, zanim ocenie. Tak wiec sa wyjatki
      wsrod zarowno lysych pal jak i wsrod dlugowlosych. Ale ogolnie jest tak jak
      pisalem. Nie lubie u polskich facetow ZACOFANIA i SZPANU a u lasek tapety na
      ryju czyli makijazu, wyskubanych brwi, wyneglizowanych panienek, wychudzania sie
      wedlug magazynow, oraz pojecia, ze ubranie sie na impreze oznacza ubranie sie
      jak prostytutka. Generalnie zaden wyglad mi nie przeszkadza, dopoki panienka czy
      facio nie zaczna gadac.
      • azazela Re: Nosze ZAWSZE skarpetki do sandalow. Dlaczego? 25.04.06, 15:39
        zbyszek9916 napisał:

> ROWNIEZ: Znamienne jes to ze wiekszosc komentarzy 99% dotyczy UBIERANIA i
        > wygladu, natomiast nie ma niczego o cechach osobowosci - swiadczy to o
        > PRYMITYWIE naszego narodu -

nie moj drogi to swiadczy tylko o umiejetnosci czytania ze zrozumieniem, na
        bardzo konkretne pyatnie "co nie podoba cie sie w wygladze.." odpowiadasz co
        nie podoba mi sie w wygladzie zamiast plesc co ci slina na jezyk przyniesie:DD
        • zbyszek9916 oczywsicie nic na temat potu i sandalow 25.04.06, 16:33
          tylko przypieprzanie sie do tego ze tu o wyglad chodzi - w ogole pytanie watkowe
          jest prymitywne i glupie pokazujace ze wyglad jest najwazniejszy - juz samo
          pytanie jest prymitywne pokazujace wszystko o naszym prymitywnym spoleczenstwie
          - ach ten szpan i ten wyglad....najwazniejsze wsrod polactwa - dlatego tak ltwo
          was wrobic w konia - wystarczy ze sie ubierzesz odpowiednio i juz masz powazanie
          - prymityw...lubie sie tym bawic...szczegolnie jak ide na zakupy z 5000
          tysiacami w kieszeni ale w sstarych szortach i spranej koszulce i zaden woelce
          wazny buc sprzedawca nawet do nie nie podejdzie - ach te pozoty polactwa. Tak
          latwo robic te spolecznosc w konia.
          • slawek_uk Re: oczywsicie nic na temat potu i sandalow 25.04.06, 17:14
            w 100 procentach popieram. kilka razy bylem w takiej samej sytuacji - wchodzac
            w polsce do sklepu w rozciagnietym t-shircie bencha i spranych dieslach. pani
            sprzedawczyni mierzy cie wzrokiem i daje do zrozumienia, ze nie jestes mile
            widziany. nie wazne, ze masz na reku beritlinga za 30tys zlotych i czarnego
            amexa w portfelu. musisz byc ubrany zgodnie z wiesniackimi standardami, albo
            nie istniejesz... jak to jest, ze na zachodzie wszyscy maja w d**** jak
            wygladasz?
          • azazela zbysiu 25.04.06, 18:26
            watek jest o wygladze ale rownie dobrze moglby byc o cechych charakteru czy o
            czymkolwiek innym, tutaj akurat pytano bylo o wyglad, temat dobry jak kazdy
            inny,i na kazdy temat mozna kulturalnie rozmawiac,
            tyle, ze nie z kazdym:D
          • keradk Re: oczywsicie nic na temat potu i sandalow 25.04.06, 23:32
            zbysiu....daj sobe spokoj, wielki kuna, mysliciel sie znalazl. co z tego ze
            konfrontuje sie platona z arystotelesem gdy słoma z butow wystaje a włosy spod
            pachy...
            Ja uwazam ze wazny jest całokształt. Ktos wyzej powiedzial ze nie zwroci sie
            uwagi na wnetrze gdy opakowanie nieladne - czysta marketingowa prawda:)
            • grek.grek Re: oczywsicie nic na temat potu i sandalow 26.04.06, 11:54
              A teraz się zastanów - kto straci na tym niezauważeniu ze wg na nieładne opakowanie ?
              Hmmm ?
          • keradk Re: oczywsicie nic na temat potu i sandalow 25.04.06, 23:36
            A POZA TYM, BUCU, "POLACTWO" I "WAS" SA NIE NA MIEJSCU BO SAM JE
            REPREZENTUJESZ. JAK MNIE WKURZAJA TACY CW..E CO TO SOBIE WYJECHALI DO INNEGO
            KRAJU I ZDANIA ZACZYNAJA OD "BO WY W POLSCE..." .....NIC TYLKO W MORDE BIC!
            cholerne "polonusy" co wstyd robia na swiecie, ech...

gdzie tu patriotyzm i duma narodowa? kazdy kto w ten sposob generalizuje nasz
            narod zasluguje by splunac mu w twarz bo honoru nie ma
            • zbyszek9916 terminu Polactwo uzyl Rafal Ziemkiewicz 26.04.06, 13:02
              i oznacza ten termin specyficznego Polaka, a nie wszystkich Polakow, ty
              analfabeto niedoroziwniety tanim szpanem ciosany - nic na temat higieny i potu
              nadal. Buraku.
    • grek.grek Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 25.04.06, 15:26
      No tak,facet to w końcu część wizerunku kobiety,tak jak torebka,sukienka albo jakiś inny gadżet.
      W hierarchii trochę przed broszką,ale daleko za nową komórką albo butami...
      Żałosne są te wypowiedzi; katalog krytyk,przytyków,niektóre z wypowiadającym się jejmości zapewne nigdy nie napisały dłuższego posta w jakimś ambitniejszym temacie' tutaj mają wreszcie pole do popisu...
      I jedno zastanawia - czy te wylewające swoje frustracje "misski" są takie pewne,że ten gruby,zaczesany na pożyczkę,w dresie i z łańcuchem,w starym bucie,niedogolony i w skarpecie z dziurą nie jest człowiekiem o wiele ciekawszym i lepszym niż ci wszyscy ,którzy do waszych wzorców pasują jak ulał.
      Założycie sobie takiego wzorcowego galanta na palec jak sygnet albo-co...
      I nic więcej...
      Ale może więcej wam nie trzeba...
      W końcu strach przed opinią jest paraliżujący ,nie ?
      A skąd pewnośc,żę ten galant was zechce ?
      Jesteście takie wspaniałe,piękne i zadbane ?
      Golicie swoje wąsiki tu i ówdzie ?
      Życzę wam ,żebyście poznały kogoś kto wam tak samo sprawnie wyrecytuje katalog waszych wad i niedociągnięć,olewając całkowicie to kim jesteście.
      Widać sprowadzanie ludzi do postaci przedmiotu wam pasuje.
      Więc dużo...uprzedmiotowienia wam życzę :),tego wam trzeba.
      I niech mnie nikt nie rozśmiesza ,że temat jest o tym "czego nienawidzicie w wyglązie mężczyzn" więc trzeba wymieniać.Dyskusję można skierować na inne tory,a nie pławić się w wymienianiu rzeczy wyimaginowanych,głupich i totalnie prymitywnych np.te skarpetki do sandałów; jak można tego "nienawidzieć" ??? Toż to dewaluacja tego słowa... a ten kto czuje nienawiśc do skarpet,łańcuszków czy dresów i z tego powodu degraduje człowieka jest zwykłym burakiem.
      Obudźcie się w wieku 60 lat i klepnijcie się w niskie czoło,zobaczycie wtedy ile warte jest to całe wasze gadanie,ta cała uwaga skoncentrowana na zewnętrznej prezencji w stosunku do całej reszty zalet ukrytych ,czasami głęboko.
      Jest taka maksyma - jeśli chcesz się czegoś dowiedzieć o mężczyźnie dowiedz się ile ma krawatów,a ile ksiązek.
      Widać nie wszędzie praktykowana.
      • bez.wyksztalcenia Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 25.04.06, 15:31
        sluchj, masz oczywiscie racje, ale...... wlasnie o wygladzie jest ten watek
        trafilam tu ze strony glownej, bo zostal na niej zalinkowany
        przegladajac forum kobieta --> powinien swoj list jeszcze raz jako nowy watek
        puscic
        w tym miejscu jest on po prostu nie na temat.
        • grek.grek Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 25.04.06, 15:38
          Trafiłem tutaj w analogiczny sposób.
          A to co napisałem to pewna refleksja,może dosyć niezborna,po przeczytaniu większości komentów.
          Czy koniecznym jest żebym swoje tzw.wrażenia umieszczał w osobnym wątku ? :)))
          Wolę raczej w ten sposób...Taki komentarz komentarzy.
          • bez.wyksztalcenia Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 25.04.06, 16:05
            bo to jest komentarz do calego forum:))))))
            stwierdzam po przeczytaniu roznych watkow
    • ksiezniczka29 Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 25.04.06, 15:28
      1. mokasyny z frędzelkami
      2. oklary przeciwsłoneczne w zestwieniu z kudłatym, siwiejącym łbem
      3. sygnety, złote łańcucy - fe!
      4. przepoceny podkoszulek - mokre pacht i wzdłóż pleców - brrr...
      5. spodnie naciągnięte pod pachy
      6. łupież
      7. braki w uzębieniu - szcególnie te widoczne na pierwszy rzut oka
      • marciarz69 Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 25.04.06, 15:40
        Nienawidzę:
        - siatkowych koszulek
        - podkoszulków na ramiączka, włosów pod pachami i ręki trzymającej się górnej
        rurki w autobusie tak, że ta pacha jest tuz przy mojej twarzy
        - włosów wystających z nosa i uszu
        - żółtych paznokci
        - zaczeski u łysiejacych
        - mokasynów (!!!!)
        - skarpetek w kolorowe prążki
        - reklamowych czapek z daszkiem, tych siatkowych, ze sztywnym daszkiem
        - pożółkłej od papierosów brody i takichże wąsów
        - torby konduktorki na ramieniu
        - zimowych kurtek ze ściągaczem w pasie
        - obwisłych ramionek
        - butów z czubem
        - krótkich spodenek z dzinsu
        • hipciopotan Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 25.04.06, 17:41
          nie no przegięcie o jest złego w mokasynach?
          To jedyne buty "sportowe" jakie może założyć eleganki facet
          mamy pomykać w tenisówkach albo "obszzymórkowych" crossbredsach????????????

od siebie dożuce koszule z krótkim rękawem u 14latka i wzwyż!!!!
        • chryzantema Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 25.04.06, 17:56
          NARESZCIE któraś z nas napisała o skutkach palenia papierosów! W wieku 14 lat,
          gdy już-już prawie miałam pocałować się z uwielbianym przeze mnie chłopakiem,
          gdy tylko poczułam zapach niedawno wypalonego papieroska... Uch, zrezygnowałam.
          NIGDY NIE BĘDĘ TOLEROWAĆ PALĄCEGO MĘŻCZYZNY:)

Co do czepiających się forumowiczów - żebyśmy jeszcze nie słyszały zarzutów w
          stronę kobiet "za gruba, za chuda, za małe piersi, za krótkie nogi, za duży
          brzuszek" itp. itd. Temat płytki, ale nie rozumiem oburzenia:)

Z mojej strony dodam jeszcze pachy owłosione bardziej niż ja na całym ciele (nie
          licząc głowy... ale licząc ją to tym bardziej;). Osobiście również nie lubię
          tych męskich włosów na klacie. Już wolę, by facet był "metro" niż owłosiony.
        • justina8 Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 25.04.06, 23:34
          A ja mojego kocham obojetnie, co na siebie ubierze. Kocham go po kapieli i jak
          przyjdzie do domu brudny i smierdzacy po dwudniowym polowaniu. Kocham go z
          wasami i bez. Kocham go, chociaz nie jest najmlodszy ani szczuply. Nie
          wyobrazam sobie, zeby cokolwiek golil, oprocz twarzy (chociaz miewa fazy na
          wasy lub brode). Ale nawet gdyby sobie wydepilowal lydki, tez bym go kochala.
          Pracuje na budowach i grzybice stop lapie regularnie pod prysznicem. Nie
          przeszkadza mi to w kochaniu go. Jest niewysoki i krepy, pije piwo i przeklina,
          ale jest najlepszym mezem na swiecie, juz od 16 lat. Kocham go i bede dumnie
          szla przy jego boku, nawet gdyby ubral sie w gumowce, krotkie spodenki i cztery
          hawajskie koszule jedna na druga.
          Pozdrawiam wszystkich prawdziwych mezczyzn - mezczyzna sie jest niezaleznie od
          fryzury, zarostu, ubrania i paznokci. To sie ma albo nie. Moj ma.
    • bez.wyksztalcenia Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 25.04.06, 15:33
      A ja sie coraz bardziej dziwie: gdzie wy takich brudnych, bezzebnych facetow
      spotykacie? kazdy post podkresla te wlasnie cechy (?!)
    • tanyakn Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 25.04.06, 15:45
      Nie ma takiej rzeczy.... uwielbiam facetów...w różnych wydaniach:)
      nie lubię niechlujstwa, ale zaraz o nienawiści??? Nie, to słowo jest mi
      obce:)))))
    • zbyszek9916 ocenianie po ubiorze to nasza polska specjalnosc 25.04.06, 16:39
      gapoienie sie i obcinanie z gory na dol, co kto ma i jakiej firmy - cale to
      watkowe pytanie to pytanie prymitywne...w cywilizowanych krajach ubior sie nie
      liczy...np. w USA naprawde bogaci ludzie specjalnie ubieraja sie byle jak...bez
      szpanu i jezdza starymi autami...oprocz nowobogackich szpanerow i holywoodzkich
      dupkow...w Polsce jest prymityw pod tym wzgledem...Polak mysli ze jest hopsiup
      do porzodu bo wydal calakase na auto - syuper atrybut szpanu w polandzie, ale
      dzieci nie maja butow. Prymityw. Gadzety i inne gowienka - to trzeba miec,bo to
      swiadczy o byciu do przodu...a we lbach ta sama sloma.
      • ziolkho Re: ocenianie po ubiorze to nasza polska specjaln 25.04.06, 18:43
        stary skończ w końcu tą płytką demagogię. nawet nie chce mi się pisać o durnych
        generalizjach, które popełniasz. od razu widać u ciebie nuworysza i czuc
        nieświerzy zapach słomy. tej z butów.
        ty jesteś jednym z tych co będąc w polsce obrażał każdego kto z polski
        wyjechał. a kiedy samemu ci się w końcu udało plujesz na tych co zostali.
        widzę, że jesteś bardziej amerykański niż amerykanie, a ze znajomymi polish
        jokes opowiadasz i z satyswakcją obserwujesz zdziwione miny ludzi, kiedy
        mówisz, żeś sam z polski. chłop ze wsi wyjedzie ale wieś ze chłopa nigdy...
    • kasia_111 Nienawidzę 25.04.06, 16:43
      samouwielbienia w oczach, różne szczegóły wyglądu podobają mi się albo nie.
    • sash5 Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 25.04.06, 18:08
      "Nienawidzę" to za mocne słowa.
      Ale są dwa typy, które przyprawiają mnie o dreszczyk obrzydzenia:
      1) PAZUREK - chociaż nie gra na gitarze, hoduje na małym palcu jeden pazurek -
      zawsze mam wrażenie, że dłubie sobie nim w uchu i tylko w tym celu go wyhodował
      2) KATECHETA - bladozielonkawa cera z czerwonymi plamkami, pulchnawe ciało i
      rzadkie, kręcone, ciemne włosy. Często nerwowo poprawia okulary.

Wiem, że to niesprawiedliwe, bo nikt nie wybiera wyglądu, ale pierwsz reakca na
      taie typy, to obrzydzenie.
    • zoe13 Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 25.04.06, 19:17
      Niechlujstwa, smrodu potu:[
      • a-l-u-z-j-a Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 25.04.06, 21:00
        Zawsze zwracam uwagę na ręce, zatem nie toleruję za dlugich/ zółtych/ brudnych
        itp paznokci u rąk.
        Zwracam również uwagę na buty. Lubię czyste.
        Po prostu. Niby niewiele, ale zadziwiające, ze dla wielu facetów stanowi to
        problem.

Do mojego targetu nie zaliczają sie faceci z wąsami, po solarium, z łańcuchami
        na szyi itp. ale to już kwestia gustu, wiec rozumiem, ze mogą się innym paniom
        podobać.
        • k_a_r_o_l_a1 Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 25.04.06, 21:13
          Nikt nie wspomniał o obrzydliwych kolorowych slipach w jakieś potworniaste
          wzorki, krateczki i krpeczki, bleee. Tylko gładkie i ciemne. A co do wypowiedzi
          o bokserkach - zupełnie ok, tylko nie w kaczory donaldy i inne takie, a już
          najgorzej jak wystają takie ze spodni opuszczonych na biodra, fuj!!!
        • hohoho7 Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 25.04.06, 21:18
          Mnie sie tylko nie podoba, kiedy facet mi caly czas mowi, co mu sie u mnie nie
          podoba:)
          A tak generalnie to toleruje nawet skarpety w sandalach
    • vicioso Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 25.04.06, 21:09
      Te,które tak nienawidzą są samotne. Mylę się?
      • bibbi5 Re: Vicioso, mylisz się, niestety 25.04.06, 21:16
        Jesteśmy trochę wymagające, a co do samotności to się kurna mylisz. Nie jestem
        samotna, ale estetyka jest dla mnie bardzo ważna. Ty myślisz, że wystarczy być
        mężczyzną i to już ok? Nieprawda. To samo zreszta dotyczy kobiet
    • bibbi5 Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 25.04.06, 21:11
      nienawidzę, kiedy mężczyźni mają brudne buty. To jest rzecz, na którą przede
      wszystkim zwracam uwagę. Trochę podróżowałam więc wiem, że na świecie Polaków
      rozpoznaje się po brudnych butach. Tak mi było przykro, ale tak jest, niestety..
    • b-beagle Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 25.04.06, 21:15
      farbowanych włosów
    • cioccolato_bianco Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 25.04.06, 21:18
      wasow, dlugich paznokci, wlosow na plecach.
    • simera Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 25.04.06, 21:41
      wielkie wywody a gdzie głowny temat???? Czytałes? Zrozumiałes?
    • midli1 Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 26.04.06, 12:56
      Łyse drechy....fuuuuuuuuuu!!!! te ich odblaskowe dresiki i buty ala adidas z
      odblaskami hahahahaa a w łbioe pusto i piszczy głupota
      • nana16 Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 02.05.06, 12:05
        A nieswiezy oddech?To chyba malo kto wyminilei?To wam jednak nie przeszkadza?????????
    • laher Re: Czego nienawidzicie w wyglądzie mężczyzn? 03.05.06, 02:33
      nie lubie z malymi fiutkami, moga byc najpiekniejsi i najmadrzejhsi i tak nic
      malymi fiutkami niezrobia ciekawego buahahaha
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka