makak10 21.04.06, 22:36 w miłość aż po grób, raz na zawsze.. dla mnie miłość ma zawsze termin ważności: do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
helga0 Re: czy wierzycie w MILOŚĆ?? 21.04.06, 22:38 Ja wierzę w miłosc do dziecka, nie do faceta. Nigdy w życiu nie byłam zakochana: ( A miłosc do dziecka jest bezwarunkowa, jest tak ogromna, że nie zdawałam sobie sprawy, ze można kogos tak kochać. . Odpowiedz Link Zgłoś
isabelle7 Re: jestem wierzaca i... 22.04.06, 13:52 hihi ja też:) mam nadzieję, ze robek również:) szkoda taki facet, a tak się marnuje:P rozrywają go nie te kobiety, a ma takie cudne serce:) Odpowiedz Link Zgłoś
karimata_hari Re: czy wierzycie w MILOŚĆ?? 25.04.06, 19:06 miłość po grób? tak, ale tylko do grabarza! Odpowiedz Link Zgłoś
blackroses_7 Re: czy wierzycie w MILOŚĆ?? 25.04.06, 19:39 tak!!! :D I tak mi z tym dobrze... :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
someday_somehow W ogóle NIE WIERZĘ w miłość jakąkolwiek !!!!!!!!!! 25.04.06, 19:44 Odpowiedz Link Zgłoś
mika0007 Re: czy wierzycie w MILOŚĆ?? 25.04.06, 19:45 nie!!! to zauroczenie jest tylko na początku a jakimś czasie bycia razem zaczyja sie wszystko je.........tak że i tak trzeba sie rozstać:o/ Odpowiedz Link Zgłoś
azazela Re: czy wierzycie w MILOŚĆ?? 25.04.06, 19:46 nie,jesli juz to w w przywiazanie, wspolnote intresow... Odpowiedz Link Zgłoś
frutinka Re: czy wierzycie w MILOŚĆ?? 25.04.06, 21:51 Owszem, ale nie w jedna jedyną na całe życie. Myślę, ze trzeba w życiu poznac kilka osób, przeżyc kilka miłości. Bo tego trzeba się tak naprawdę nauczyc. Miłosci do drugiego człowieka się uczy. Oczywiście sa pary, które sa raz na zawsze ze sobą - tzn. sa swoimi pierwszymi i ostatnimi partnerami. Mi niestety się to nie prztrafiło. tak więc mi się zdarzało kochac nie raz, ale za kazdym razem zupelnie inaczej, i chyba dojrzalej za kazdym razem Eh, jak sobie przypomnę moje wyobrażenia na temat miłości sprzed dziesięciu czy nawet pięciu lat to smiać mi się chce - taaaaka byłam naiwna:) Odpowiedz Link Zgłoś
ladyinblack Re: czy wierzycie w MILOŚĆ?? 25.04.06, 22:11 ciągle wierzę, choć już coraz słabiej. Ilekroć wydaje mi się, że to już "to", to po kilku miesiącach albo i szybciej wszystko mi przechodzi. Nigdy nie potrafię być aż tak zaangażowana jak ta druga strona. Czasami myślę, że jestem jakoś upośledzona uczuciowo:))) najśmieszniejsze jednak jest to, że cały czas wierzę, że kiedyś stracę głowę tak zupełnie i na stałe. Zgadzam się z frutinką, że miłości trzeba się uczyć i chyba stąd moja wiara, że kiedyś się nauczę:) Odpowiedz Link Zgłoś
zabkam Re: czy wierzycie w MILOŚĆ?? 25.04.06, 23:38 wierze w milosc chociaz nie raz dostalam "po tylku" za moje zakochania ale teraz przyszla ta prawdziwa i wysniona, ta z kompromisami, rozmowami itd. ta przy ktorej dobrze sie czuje i nie musze nic udawac, tak ktora pozwala mi zyc, nie ogranicza mnie, chociaz bywaja i gorsze chwile ale nadal wierze ze nastepnego dnia zaswieci slonce :) Odpowiedz Link Zgłoś
1dunia Re: czy wierzycie w MILOŚĆ?? 26.04.06, 00:34 Nie. W uczucie uczciwej przyjaźni, popartej wzajemnym szacunkiem (jeśli o czymś długofalowym mowa) - już prędzej.. Odpowiedz Link Zgłoś
bbbeeetttiii Re: czy wierzycie w MILOŚĆ?? 26.04.06, 14:26 W Miłość wierzę jak najbardziej!!! Ale swoją juz chyba przezyłam i nie wiem czy kiedykolwiek tak sie zakocham jak byłam kiedys zakochana.To było bardzo sile uczucie, które trwa chyba do dzsiaj chociaz juz od dawien dawna nie jesteśmy ze sobą... A MIŁOŚĆ do dziecka jest najpiękniejszym uczuciem na całym świecie - cudownym, czystym, bezwarunkowym - jest to uczucie tak wspaniałe, że nie da sie tego opisać słowami - KAżDEMU POLECAM ;-) Odpowiedz Link Zgłoś