Dodaj do ulubionych

Anna26 demaskuje Cenzora czyli pana lucki

IP: *.244.208.155.Dial1.Washington2.Level3.net 19.10.01, 04:08
Ja przystako na babe wscibska, ktora latwo sie nie poddaje zrobilam maley
research. Otoz moj adwresarz Cenzor znany jest na tym forum jako lucki.
Wszystkie ponizsze informacje pochaodza z postow luckiego. Niczego nie
zmyslam, klne sie na Jahwe. (Zaraz mnie tutaj lucki nazwie zydowska suka.)
Przegladajac posty pana lucki dowiadujemy sie, ze zarabia duzo na wysokim
stanowisku. Ma szczesliwa rodzine i w ogole zyje sobie na amerykanski styl
cool and happy. Panie lucki pan jest NADETY. Zdradza przy tym zone, bo
biedaczka nie moze sie roztroic by zaspokoic apetyt luckiego na seks grupowy.
Zapewnia tez ze nie jest przebrzydly.

Lucki chwali sie, ze jest inteligentny, otwarty i pogodny. Nie jes
psychologiem ale moglby go zastepowac tylko nie moze pomoc wlasnej zonie, ktora
nie do konca akceptuje group sex z 20 innymi. Jako kobieta zacofana Anna26
solidaryzuje sie z zona. (Zona luckiego napisz do mnie a naucze cie rzucania
nozem i przeklinania i wielu innych fajnych rzeczy.)

Lucki aka cenzor brzydzi sie prostutek, bo to jego zdaniem najpodlejszy zawod.
Co nie przeszkodzilo mu isc na qurwy. I bardzo sie tam zle czul, bo musial
biedaczek zaplacic. Czyzby byl sknera. A moze Wiagra nie zadziala? A moze
zona trzyma kase?

Dla podniesienia walorow seksualnych lucki goli sobie genitalia. Nic w tym
zlego nie widze. Jest ok. Tylko po co opisywac graficznie na forum jak zona
luckiego go tam lize. Zdradzana zona a jednak lize. Ogolony ptaszek luckiego
wydaje sie bardziej dorodny. Tutaj lucki zapewnia czytelnikow, ze ptaszek
wcale nie maly. (Panie lucki - na forum wszyscy maja powyzej 17 w zwisie i 25
w stanie erekcji.)

Czytajac posty luckiego dochodzilam do wnisoku, ze gdy on mowi JADRA to ja mowi
JAJA i to jedyna miedzy nami roznica. Bo on tez ma niemale ego. Jest
przystojny, inteligentny i patrzy obiektywnie na to, ze swiatem rzadza Zydzi.
Lucki jest antysemita i w dodatku jest gorszy dla swych adwerasarzy niz ja dla
moich.
Agate nazwal "zydowska suka"
Innego oponenta nazwal 'Zydowskim kmiotkiem'

Przepraszam bardzo jesli ktos taki jest moim krytykiem to ja sie z tego bardzo
ciesze.
Obserwuj wątek
    • Gość: Anna26 Re: Anna26 demaskuje Cenzora czyli pana lucki IP: *.244.208.155.Dial1.Washington2.Level3.net 19.10.01, 04:33
      Niech ci, ktorzy dali punkty Cenzorowi
      Kazdy kto popiera CENzora aka luckiego popiera rowniez:
      1. zdradzanie zon
      2. antysemityzm
      3. przezywanie adwrsarzy (a wiec nie tylko mnie sie to zdarza)
      4. bufoniastosc Cenzora, ktora mojej nie ustepuje

Mialam zrezygnowac z wystepow na forum w mysl zasady, ze wiecej niz czterech
      wrogow to za duzo. Ale skoro krytykuja mnie zdradzajacy zony hipokrycie
      wymiekajacy na dzwiek slowa kurwa to sobie zostane na tym forum i nadal bede
      kopac zdradzajcych mezow i pocieszac zdradzane zony. Jesli w mojej opozycji sa
      ludzie pokroju luckego to chetnie bede z nimi walczyc.

Zazanczam ze do tej pory Cenzor/lucky nie przysal mi zadnej sensownej krytyki
      via e-mail.. Jesli ludzie na tym forum maja problemy z moim stylem to dajcie
      znac na chasingsnakes@yahoo.com a moze zrozumiem dlaczego jestem az taka sola w
      oko.

Z gory mowie, ze wypowiedzi typu 'kobieta nie powinna przeklinac' uwazam za
      seksizm. Co wolno facetowi wolno i mnie. Mezczyzni nie maja monopolu na
      wulgarnosc. Kobiety tez moga zaklnac siarczyscie. I tak dlugo jak tego nie
      robie w obecnosci tesciowej czy innej waznej osbowosci jest ok.
      • Gość: samanta1 Re: Anna26 demaskuje Cenzora czyli pana lucki IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.01, 08:49
        Zapomnialas dodac Anno ze szczytem chamstwa jest zakladanie komus watku
        uzywajac jego imienia. Taki czlowiek jak Cenzor powinien opuscic forum!!!!
    • Gość: Cenzor Re: Chyba jednak pomylka IP: *.*.*.* 19.10.01, 09:42
      "SuperpowerAnna26" nie wiem co ci zawinil niejaki lucki skoro go tutaj
      tak "ladnie" obsmarowalas. Pokazalas raz jeszcze wielka klase. ---I WYJASNIE,
      ZE JESTEM "CENZOR" A NIE ZADEN "LUCKI". Niech temu luckiemu ziemia lekka
      bedzie. Uszy pewnie mu sie czerwienia z tych pochlebstw, ktore wystukalas na
      jego czesc. -
      • Gość: magg Re: Chyba jednak pomylka IP: 192.168.0.* / *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.10.01, 09:47
        właśnie , ja tez jestem ciekawa na jakiej podstawie wysnułaś takie wnioski .
        Namęczyłaś sie , ale chyba na marne... (chyba nie na podstawie tych
        nieszczęsnych gwiazdek pod jakimi sie Cenzor rzekomo ukrywa????)
        • Gość: Aguś Re: Chyba jednak pomylka IP: *.*.*.* 19.10.01, 09:52
          No właśnie, przecież ja też mam gwiazdki - to zależy chyba od bramki sieci
          wewnętrznej.
          Aha, nie jestem cenzor ani lucki ;-)
          • oyama Numer IP jeszcze o niczym nie swiadczy 19.10.01, 10:31
            Pamietajcie o tym! Najgorsze sa pochopne wnioski
        • Gość: Anna28 Re: Chyba jednak pomylka IP: *.157.48.165.Dial1.Washington1.Level3.net 19.10.01, 14:00
          To nie gwiazdki w IP byly podstwa do mojej konkluzjie.
          Lucki i Cenzor uzywaja ----
          • Gość: Cenzor Re: Chyba jednak pomylka IP: *.*.*.* 19.10.01, 16:31
            Gość portalu: Anna28 napisał(a):

> To nie gwiazdki w IP byly podstwa do mojej konkluzjie.
            > Lucki i Cenzor uzywaja ----
    • Gość: Bes Re: Anna26 demaskuje Cenzora czyli pana lucki IP: 150.254.191.* 19.10.01, 10:35
      Anno, przyznam się, że pomimo, że stanęłam w obronie Twojej osoby na forum, nie
      bardzo podoba mi się styl obrony przez atak, jaki przyjęłaś.
      Nie ma sensu roztrząsanie, kto jest cenzorem. Zarówno jego atak, jak i ten Twój
      post są nie w porządku. Oczywiście to moje skromne zdanie. Zrobisz co zechcesz.
      Jednak sądzę, że powinien Ci wystarczyć odzew innych uczestników forum, którzy
      ruszyli Ci z odsieczą, nie poniżaj się śledztwem, kto Ci to zrobił, bo w ten
      sposób stawiasz się w nieciekawej sytuacji.
      Bądź sobą, bądź obecna na forum, tak jak do tej pory i daj sobie spokój z tą
      sprawą. No chyba, że lubisz taką atmosferę agresji, walki i podejrzliwości?

pozdrawiam
      Bes
      • Gość: berg Festiwal chamstwa IP: *.zamoyski.edu.pl 19.10.01, 10:55
        Festiwal chamstwa prezentowanego przez Anne26 trwa. Jestes zalosna i godna
        wspolczucia. Moze zapisz sie do KGB bis, co?
    • Gość: Anna26 do Bes IP: *.157.48.165.Dial1.Washington1.Level3.net 19.10.01, 14:05
      Gdybys nie z gruszki nie z pietruszki przez dwa dni byla przedmiotem nagonki
      tez chcialabys wiedziec kto i dlaczego. Poza tym Cenzor dokopal takze zuli,
      wiec niech przynajmniej i ona tez wie kim ten pan jest.
      • Gość: Una Re: do Bes IP: 213.25.136.* 19.10.01, 14:09
        O,la la ale się porobiło, ale czy warto, moi drodzy czy warto? Pluć jadem na
        oślep i obrzucać się błotem ku uciesze gawiedzi?
        • Gość: qocur do Uny IP: *.*.*.* 19.10.01, 16:17
          Gość portalu: Una napisał(a):

> O,la la ale się porobiło, ale czy warto, moi drodzy czy warto? Pluć jadem na
          > oślep i obrzucać się błotem ku uciesze gawiedzi?

Nie na oślep, Uno, nie na oślep, tylko na Cenzora luckiego. Zasłużył sobie, czyż
          nie?

Pozdrawiam w imieniu ucieszonej gawiedzi ;o)
          • Gość: Anna26 Cenzor IP: *.244.209.5.Dial1.Washington2.Level3.net 19.10.01, 16:46
            Ceznor jesli nie jestes lucki to pojawiles sie na tym forum tylko po to by mnie
            szkalowac i opowiadac jak brzydzisz sie prostucja. Jesli nie jestes na forum
            dlugo to chyba nie miales okazji poznac mojej tworczosci na tyle by nazywac
            mnie bufonem. Dalabym sobie uciac prawa reke ze lucki to Ty. Zaraz pewnie
            napiszesz tutja jako lucki, ze Cie szkaluje.
            Chlopie, przyznaj sie!!! W swoim pierwszym poscie w tym watku powiedziales o
            moim 'slusznym' wnosku. Lucki i Cenzor to tez sam -----
            • kasiaisak Re: 19.10.01, 16:59

Aniu26, to juz niewazne czy luki to cenzor czy nie. Ale przyznaj dal Ci niezle
              popalic? I chwala mu za to. Tylko nie pytaj po raz kolejny czym mnie urazilas.
              Przypomnij sobie tylko wcieranie kremu na cellullit nad Dunajem w Australii. To
              bylo swietne. Chyba sobie ten post powiesze na scianie zeby w dobrym humorze
              dzien zaczynac.

A jesli by sie tutaj luki pojawil przypadkiem to prosze zeby do mnie napisal .
              Jestem zainteresowana jego praca jako psychologa.

Gość portalu: Anna26 napisał(a):

> Ceznor jesli nie jestes lucki to pojawiles sie na tym forum tylko po to by mnie
              >
              > szkalowac i opowiadac jak brzydzisz sie prostucja. Jesli nie jestes na forum
              > dlugo to chyba nie miales okazji poznac mojej tworczosci na tyle by nazywac
              > mnie bufonem. Dalabym sobie uciac prawa reke ze lucki to Ty. Zaraz pewnie
              > napiszesz tutja jako lucki, ze Cie szkaluje.
              > Chlopie, przyznaj sie!!! W swoim pierwszym poscie w tym watku powiedziales o
              > moim 'slusznym' wnosku. Lucki i Cenzor to tez sam -----
              • Gość: Anna26 Kasiu po co ci psycholog-antysemita? IP: *.244.209.5.Dial1.Washington2.Level3.net 19.10.01, 17:00
                • kasiaisak Re: Aniu26-czy ty jestes Luki? 19.10.01, 17:07
                  Mam to gdzies czy jest antysemita,zdradza zone i cos tam jeszcze. Interesuje
                  mnie wylacznie jako psycholog.
            • Gość: Cenzor Re: Cenzor we wlasnej osobie IP: *.*.*.* 19.10.01, 17:05
              "SuperAnna26", czy wiesz co to jest slowo upierdliwosc? Jesli nie, to ci
              wyjasnie. To jest takie zachowanie, w ktorym forsuje sie na sile pewnego
              rodzaju zachowania, poglady, nie przyjmujac racji innych. I wlasnie ty jestes
              taka upierdliwa. Przyczepilas sie do jakiegos wyimaginowanego w swym umysle
              pogladu i starasz sie mu holdowac, co wiecej, starasz sie ten poglad narzucic
              innym. ---Zalozmy nawet hipotetycznie, ze Cenzor=lucky, to co to zmienia?.
              Twoje oblicze przez to wcale nie zyskuje. Popelnilas zasadniczy blad plujac na
              luckiego, bo wtedy sie calkiem obnazylas. Zaatakowalas jakiegos faceta nie
              wiedzac czemu. Tylko dlatego, ze stawia tak samo jak ja, albo ja jak on (i paru
              innych tez) sredniki miedzy zdaniami. No gratuluje. Coz za doglebna
              psychoanaliza, ze na podstawie tego faktu za moje "winy" lzysz innego. I nie
              chce mi sie 200 razy powtarzac, ze Cenzor to ja i tylko ja. Koncze temat, bo
              szkoda mi stukania w tak idiotycznej sprawie. Mam tylko nadzieje, ze ten lucki
              przeczyta te kalumnie, ktore tutaj pod jego adresem wysmazylas i nie pozostanie
              ci dluzny. Ja bym nie byl. Odlozyl bym znowu kulture na polke i poslalbym ci
              pare niemilych slow za taka potwarz.---
              • Gość: frisky2 Re: Cenzor we wlasnej osobie IP: 62.233.138.* 19.10.01, 17:09
                Przepraszam ze sie wtracam, ale lucki, sorry cenzor, zastanawiam sie czy nie
                zadurzyles sie w Annie 26 skoro tak sie na nia uwziales.
                • Gość: paul Re: Cenzor we wlasnej osobie IP: *.tucson1.az.home.com 19.10.01, 17:15
                  Cenzor, a moze ty schizo jestes, hah?Piszesz o upierdliwosciA26, a popatrz, co
                  sam wyprawiasz? Kto tu sie przyczepil i forsuje?...Zacznij moze pracowac, bo
                  watpie, czy twoja firma jest rada z twego dorobku ostatnich 2 dni.
                  • Gość: wojtek Re: Cenzor we wlasnej osobie IP: *.att.com 19.10.01, 17:25
                    A ja wczoraj bylem lucky ---
                    • Gość: Anna26 Nie dosc, ze jestem nadeta... IP: *.157.50.138.Dial1.Washington1.Level3.net 19.10.01, 21:04
                      To jescze upierdliwa. A Cenzor/lucki nie sa. Poswiecil mi okolo 30 postow a na
                      anysemityzm lucki tez wszystkim klaruje, ze wiele problemow swiatowych pochodzi
                      od Zydow. Identyczna gadka szmatka. Identyczne czepianie sie przciwnika czy
                      to bede ja czy Zula czy Agata. Luckiego poznalam po tym jak przeczytalam watek
                      sex z prostytutka. Lucki zmeinil sie w Cenzora gdzies w polowie watku i tym
                      cenzorem pozostal. To nie lucki powinien sie wstydzic za Cenzora ale Cenzor za
                      luckiego.
                      Cenzor pisze zalozmy hipotetycznie....
                      W watkach o zdradzaniu zony lucki tez najpierw zkalada hipotytycznie a potem
                      przyznaje sie, ze nie raz zone zdradzil.
                      I jesli tutaj pojawi sie lucki i bedzie mi klarowal ze on nie jest moim
                      Cenzorem to ja za Chiny ludowe nie uwierze. Bo tak jak reszta towarzystwa na
                      tym forum jestem NIERWFORMOWALNA i nie zmieniam latwo pogladow.
              • Gość: Zula Cenzorze, tu Zula we wlasnej osobie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.01, 01:08
                Gość portalu: Cenzor napisał(a):

> "SuperAnna26", czy wiesz co to jest slowo upierdliwosc? Jesli nie, to ci
                > wyjasnie.

Cenzor, nieładnie podbierać komuś słówka. To ja ostatnio napisałam, że jesteś
                upierdliwy. Sam nie mogłeś niczego wymyślić?

> To jest takie zachowanie, w ktorym forsuje sie na sile pewnego
                > rodzaju zachowania, poglady, nie przyjmujac racji innych. I wlasnie ty jestes
                > taka upierdliwa.

Anna26 też po troszku, ale powyższe słowa jak ulał pasują do ciebie.

> Zaatakowalas jakiegos faceta nie
                > wiedzac czemu. Tylko dlatego, ze stawia tak samo jak ja, albo ja jak on (i paru
                > innych tez) sredniki miedzy zdaniami. ---

Jak to: ----
      • Gość: Zula Dzięki,Anno26! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.01, 01:02

> Poza tym Cenzor dokopal takze zuli,
        > wiec niech przynajmniej i ona tez wie kim ten pan jest.

Dzięki, Anna26, teraz wiem co to za ziółko. Ja też zwracam uwagę na styl, więc za
        Twoją radą przejrzałam posty ww. panów i - zgadzam się - to może być jedna osoba.
        Pozdrawiam - Zula
        • sarastro Re: Dzięki,Anno26! 20.10.01, 01:10
          Gość portalu: Zula napisał(a):

> Dzięki, Anna26, teraz wiem co to za ziółko. Ja też zwracam uwagę na styl, więc
          > za
          > Twoją radą przejrzałam posty ww. panów i - zgadzam się - to może być jedna osob
          > a.
          > Pozdrawiam - Zula

To rzeczywiście ma strategiczne znaczenie, czy to jedna osoba czy może jednak
          dwie :-)))
          Dziewczyny, wyluzujcie się. Czy wiecie, jak wiele osób pisze tutaj pod kilkoma
          nickami? I cóż z tego. Pamiętacie 40-latka? Do Maliniaka w środowisku wędkarskim
          mówili "Panie Inżynierze". Miał chłop potrzebę tak być nazywanym.
          Ja zawsze się loguję, więc wiadomo, że ja to ja. Nie wiadomo jednak, czy lucki to
          nie ja. Może nawet A26 to ja!!! Akurat nie, ale to jest możliwe, IP nie
          rozstrzyga tego ostatecznie :-)
    • Gość: fg To już jest trochę dziwne IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.01, 20:22

> Ja przystako na babe wscibska, ktora latwo sie nie poddaje zrobilam maley
      > research. Otoz moj adwresarz Cenzor znany jest na tym forum jako lucki.
      > Wszystkie ponizsze informacje pochaodza z postow luckiego. Niczego nie
      > zmyslam, klne sie na Jahwe. (Zaraz mnie tutaj lucki nazwie zydowska suka.)
      > Przegladajac posty pana lucki dowiadujemy sie, ze zarabia duzo na wysokim
      > stanowisku. Ma szczesliwa rodzine i w ogole zyje sobie na amerykanski styl
      > cool and happy. Panie lucki pan jest NADETY. Zdradza przy tym zone, bo
      > biedaczka nie moze sie roztroic by zaspokoic apetyt luckiego na seks grupowy.
      > Zapewnia tez ze nie jest przebrzydly.
      >
      >
      > Lucki chwali sie, ze jest inteligentny, otwarty i pogodny. Nie jes
      > psychologiem ale moglby go zastepowac tylko nie moze pomoc wlasnej zonie, ktora
      >
      > nie do konca akceptuje group sex z 20 innymi. Jako kobieta zacofana Anna26
      > solidaryzuje sie z zona. (Zona luckiego napisz do mnie a naucze cie rzucania
      > nozem i przeklinania i wielu innych fajnych rzeczy.)
      >
      > Lucki aka cenzor brzydzi sie prostutek, bo to jego zdaniem najpodlejszy zawod.
      >
      > Co nie przeszkodzilo mu isc na qurwy. I bardzo sie tam zle czul, bo musial
      > biedaczek zaplacic. Czyzby byl sknera. A moze Wiagra nie zadziala? A moze
      > zona trzyma kase?
      >
      > Dla podniesienia walorow seksualnych lucki goli sobie genitalia. Nic w tym
      > zlego nie widze. Jest ok. Tylko po co opisywac graficznie na forum jak zona
      > luckiego go tam lize. Zdradzana zona a jednak lize. Ogolony ptaszek luckiego
      > wydaje sie bardziej dorodny. Tutaj lucki zapewnia czytelnikow, ze ptaszek
      > wcale nie maly. (Panie lucki - na forum wszyscy maja powyzej 17 w zwisie i 25
      > w stanie erekcji.)
      >
      > Czytajac posty luckiego dochodzilam do wnisoku, ze gdy on mowi JADRA to ja mowi
      >
      > JAJA i to jedyna miedzy nami roznica. Bo on tez ma niemale ego. Jest
      > przystojny, inteligentny i patrzy obiektywnie na to, ze swiatem rzadza Zydzi.
      > Lucki jest antysemita i w dodatku jest gorszy dla swych adwerasarzy niz ja dla
      > moich.
      > Agate nazwal "zydowska suka"
      > Innego oponenta nazwal 'Zydowskim kmiotkiem'
      >
      > Przepraszam bardzo jesli ktos taki jest moim krytykiem to ja sie z tego bardzo
      > ciesze.

Przeprowadzenie takiego śledztwa jest dość dziwaczne. Czy aby to forum nie
      stało się w życiu Anny czymś ważnym ponad miarę? Jeżeli istotnie prowadziła ona
      poszukiwania, porównując posty cenzora z innymi, do czasu aż trafiła na takie,
      które - jej zdaniem - napisał on pod innym nickiem - to świadczy to o
      chorobliwej wręcz zapalczywości. Obrzucanie się wyzwiskami jest tu -niestety -
      czymś normalnym, ale nigdy jeszcze nie spotkałem się z tak silnym pragnieniem, by
      przeciwnika zniszczyć i zyskać przy tym akceptację innych. Do końca normalne to
      nie jest.
      • Gość: paul Re: To już jest trochę dziwne IP: *.tucson1.az.home.com 20.10.01, 22:25
        Przemysl kto najpierw chcial zniszczyc kogo....I kto kopal lezacago ...ZUPELNIE
        bez powodu.On jest, owszem , godny politownia, ale nie z tego powodu, z ktorego
        Ty go zalujesz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka