Dodaj do ulubionych

Czy ładnym dziewczyną wydaje się, że nie muszą...

IP: *.acn.pl 02.01.03, 21:19
...być mądre. Czasem tak mi się wydaje. Rozmawiając z ładnymi dziewczynami i
z niezbyt urodziwymi to inteligencja tych drugich jest jakby wyższa. Nie
mówię, że to jakaś reguła, więc nie ma się co zżymać :) Ale wyjątek
potwierdza regułę. To pewnie jakiś błąd w wychowaniu.
Obserwuj wątek
    • Gość: AEL Re: Czy ładnym dziewczyną wydaje się, że nie musz IP: zapas:* 02.01.03, 21:24
      hmmm...
      no i mam dylemat : albo jestem brzydka, albo jestem wyjątkiem...
      • Gość: Xanatos Re: Czy ładnym dziewczyną wydaje się, że nie musz IP: *.acn.pl 02.01.03, 21:27
        Gość portalu: AEL napisał(a):

> hmmm...
        > no i mam dylemat : albo jestem brzydka, albo jestem wyjątkiem...

Ja Ci nie powiem :) Ale piękno jest obiektywne nie subiektywne tak jak myśli
        większość.
        • Gość: AEL Kryteria piękna IP: zapas:* 02.01.03, 21:28
          a jakie kryteria powinnam zastosować, aby odpowiedzieć sobie na pytanie czy
          jestem obiektywnie ładna?
          • breza Re: Kryteria piękna 02.01.03, 21:30
            spojrz w oczy swojego mezczyzny, one Ci to powiedza najlepiej...

pzdr

brezka
          • Gość: Xanatos Re: Kryteria piękna IP: *.acn.pl 02.01.03, 21:30

> a jakie kryteria powinnam zastosować, aby odpowiedzieć sobie na pytanie czy
            > jestem obiektywnie ładna?

Kryterium matematyczne, ale ja się na tym nie znam :)
      • Gość: kici Re: Czy ładnym dziewczyną wydaje się, że nie musz IP: *.proxy.aol.com 08.01.03, 03:37
        NA PEWNO NIE JESTES SKROMNA
      • Gość: logik Re: Czy ładnym dziewczyną wydaje się, że nie musz IP: *.proxy.aol.com 08.01.03, 03:38
        tzn brzydka i glupia??????
    • Gość: julka Re: Czy ładnym dziewczyną wydaje się, że nie musz IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 02.01.03, 21:32
      Gość portalu: Xanatos napisał(a):

> ...być mądre. Czasem tak mi się wydaje. Rozmawiając z ładnymi dziewczynami i
      > z niezbyt urodziwymi to inteligencja tych drugich jest jakby wyższa. Nie
      > mówię, że to jakaś reguła, więc nie ma się co zżymać :) Ale wyjątek
      > potwierdza regułę. To pewnie jakiś błąd w wychowaniu.
      Z chłopakami jest podobnie. Jak byłam młodsza to czasem szalałam za jakimś
      super przystojniakiem, dopóki nie doszło do konwersacji... Czar pryskał:(
      Teraz zdecydowanie stawiam na inteligencję i nie zawiodłam się ani razu.
      Inteligencja jest sexi!
      • Gość: AEL Re: Czy ładnym dziewczyną wydaje się, że nie musz IP: zapas:* 02.01.03, 21:33
        zgadzam sie z julka!
        nie od dzis wiadomo, ze najseksowniejsza czescia ciala jest mózg... :)
        • Gość: Xanatos Re: Czy ładnym dziewczyną wydaje się, że nie musz IP: *.acn.pl 02.01.03, 21:35

> zgadzam sie z julka!
          > nie od dzis wiadomo, ze najseksowniejsza czescia ciala jest mózg... :)

Ale przewaznie nie dla facetów :)
          • Gość: julka Re: Czy ładnym dziewczyną wydaje się, że nie musz IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 02.01.03, 21:41
            >
            > > zgadzam sie z julka!
            > > nie od dzis wiadomo, ze najseksowniejsza czescia ciala jest mózg... :)
            >
            >
            > Ale przewaznie nie dla facetów :)
            I stąd się biorą wszelkie męskie tragedie zapijane na umór z nabitą dubeltówą w
            dłoni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            Bo nie doceniacie mądrych kobiet, łapiecie się na różne lale a potem, gdy
            odkrywacie że mają tylko dwie szare komórki uderzające o siebie raz na dobę to
            Wielkie Zdziwko!
            • xanatos1 Re: Czy ładnym dziewczyną wydaje się, że nie musz 02.01.03, 21:44
              Gość portalu: julka napisał(a):

> Gość portalu: Xanatos napisał(a):
              > >
              > > > zgadzam sie z julka!
              > > > nie od dzis wiadomo, ze najseksowniejsza czescia ciala jest mózg... :
              > )
              > >
              > >
              > > Ale przewaznie nie dla facetów :)
              > *************
              > I stąd się biorą wszelkie męskie tragedie zapijane na umór z nabitą
              dubeltówą w
              >
              > dłoni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              > Bo nie doceniacie mądrych kobiet, łapiecie się na różne lale a potem, gdy
              > odkrywacie że mają tylko dwie szare komórki uderzające o siebie raz na dobę
              to
              > Wielkie Zdziwko!

Bo facet uważa, że jego własny mózg wystarczy, ale potem może się rozczarować.
              Oczywiście po pewnym czasie.
              • Gość: julka Re: Czy ładnym dziewczyną wydaje się, że nie musz IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 02.01.03, 21:49
                xanatos1 napisał:
                >
                > Bo facet uważa, że jego własny mózg wystarczy, ale potem może się
                rozczarować.
                > Oczywiście po pewnym czasie.
                No to musisz pogodzić się z tym że jest jak jest.
                Wpisać rozczarowanie w koszta.
                Jesteś bardziej estetą- O.K. Twój wybór!

• Gość: AEL Re: Czy ładnym dziewczynom wydaje się, że nie musz IP: zapas:* 02.01.03, 21:50
                  skoro jest estetą to po co domaga się inteligencji od urodziwych dziewczyn?
                • xanatos1 Re: Czy ładnym dziewczyną wydaje się, że nie musz 02.01.03, 21:51

> xanatos1 napisał:
                  > >
                  > > Bo facet uważa, że jego własny mózg wystarczy, ale potem może się
                  > rozczarować.
                  > > Oczywiście po pewnym czasie.
                  > ********
                  > No to musisz pogodzić się z tym że jest jak jest.
                  > Wpisać rozczarowanie w koszta.
                  > Jesteś bardziej estetą- O.K. Twój wybór!

Ja estetą :) Chyba szaleńcem. Ja chcę super mózg otoczony pięknem.
                  • breza Re: Czy ładnym dziewczyną wydaje się, że nie musz 02.01.03, 21:55
                    xanatos1 napisał:

>
                    > Ja estetą :) Chyba szaleńcem. Ja chcę super mózg otoczony pięknem.

Nie szalencem: utopista, wszak tym co ladne wydaje sie ze madre byc juz nie
                    musza!

ale niech zywi nie traca nadziei

pzdr

trzymam kciuki tudziez

brezka
                    • xanatos1 Re: Czy ładnym dziewczyną wydaje się, że nie musz 02.01.03, 22:03
                      breza napisała:

> xanatos1 napisał:
                      >
                      > >
                      > > Ja estetą :) Chyba szaleńcem. Ja chcę super mózg otoczony pięknem.
                      >
                      > Nie szalencem: utopista, wszak tym co ladne wydaje sie ze madre byc juz nie
                      > musza!
                      >
                      > ale niech zywi nie traca nadziei
                      >
                      > pzdr
                      >
                      > trzymam kciuki tudziez
                      >
                      > brezka

:) Tia. Wspomnę Twoje słowa kiedy będę miał 100 lat i będę się zastanawiał
                      dlaczego nie mam pięknych i mądrych wnuków mojej pięknej i mądrej córki, którą
                      miała mi urodzić moja piękna i mądra żona. Marzeniami można żyć do czasu :)
                  • Gość: julka Re: Czy ładnym dziewczyną wydaje się, że nie musz IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 02.01.03, 22:01
                    xanatos1 napisał: >

> Ja estetą :) Chyba szaleńcem. Ja chcę super mózg otoczony pięknem.

Znam taką jedną. Lara Croft się nazywa :-P
                    • xanatos1 Re: Czy ładnym dziewczyną wydaje się, że nie musz 02.01.03, 22:06

> xanatos1 napisał: >
                      >
                      > > Ja estetą :) Chyba szaleńcem. Ja chcę super mózg otoczony pięknem.
                      > *****
                      >
                      > Znam taką jedną. Lara Croft się nazywa :-P

Może kiedyś wymyślą jakiegoś wirtuala z Larą :)
                    • Gość: Pio Re: Czy ładnym dziewczyną wydaje się, że nie musz IP: *.waw.cdp.pl / *.crowley.pl 04.01.03, 17:46

>
                      > Znam taką jedną. Lara Croft się nazywa :-P

Lara??? Nic specjalnego dla mnie. Ale znajomi mowia, ze ja mam spaczony typ
                      kobiecej urody ;)

PS. Sorki za wtret

Pio
    • Gość: AEL A tak poza tym... IP: zapas:* 02.01.03, 21:47
      ...to zwracam uwagę na błąd w tytule wątku...
      to też o czyś świadczy...
      • xanatos1 Re: A tak poza tym... 02.01.03, 21:55

> ...to zwracam uwagę na błąd w tytule wątku...
        > to też o czyś świadczy...

Tak. To świadczy o mojej głupocie, albo dysleksji, albo też słabym wzroku, lub
        nie uważałem na polskim w podstawówce, albo admin robi mi koło pióra... :)
    • Gość: ragana Re: Czy ładnym dziewczyną wydaje się, że nie musz IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 02.01.03, 21:59
      a to już psycholodzy dawno wyjaśnili: piękni ludzie są głupsi, bo nie
      potrzebują wysilać mózgu - w życiu większość rzeczy dostają za friko, nawet
      oceny w szkole dostają na twarz (naukowo udowodnione!), no a narząd nie używany
      zanika.

wada systemu: w pewnym momencie uroda się urywa, bo w naszej kulturze ściśle
      koreluje z młodością, i zostaje durny jak parowóz potwór.

a na dodatek, jak mówi stare przysłowie trutni, brzydkie są lepsze w łóżku.
      piękność to sobie można postawić na telewizorze, ale dymać przykro, bo toto
      zamiast * ruszać, paznokcie sobie piłuje.

inteligencja jest seksowna, to też udowodniono: kobiety z wyższym
      wykstzałceniem np. mają o wiele częsciej orgazm.

a zatem brzydka i inteligentna nimfomanka to absolutny męski ideał!
      • Gość: verte Re: Czy ładnym dziewczyną wydaje się, że nie musz IP: 62.233.163.* 03.01.03, 00:48
        Gość portalu: ragana napisał(a):

> a zatem brzydka i inteligentna nimfomanka to absolutny męski ideał!

Oooo...taaaak!Nawet nie wiesz jak bardzo masz rację.
      • pajdeczka Re: Czy ładnym dziewczyną wydaje się, że nie musz 03.01.03, 09:20
        Nie zgadzam się, że pięknym jest łatwiej. Raczej decyduje wdzięk osobisty.
        Dziecko nawet najpiękniejsze, ale odpychające będzie gorzej ocenione od tego,
        które jest miłe i ujmujące. Tak samo jest potem w życiu. Zauważyłam, że wcale
        nieciekawe fizycznie kobiety znajdują fajnych facetów, bo potrafiły rzucić na
        nich urok. A ja, cholera, nie mam takiego szczęścia.

> a to już psycholodzy dawno wyjaśnili: piękni ludzie są głupsi, bo nie
        > potrzebują wysilać mózgu - w życiu większość rzeczy dostają za friko, nawet
        > oceny w szkole dostają na twarz (naukowo udowodnione!), no a narząd nie
        używany
        >
        > zanika.
        >
        > wada systemu: w pewnym momencie uroda się urywa, bo w naszej kulturze ściśle
        > koreluje z młodością, i zostaje durny jak parowóz potwór.
        >
        > a na dodatek, jak mówi stare przysłowie trutni, brzydkie są lepsze w łóżku.
        > piękność to sobie można postawić na telewizorze, ale dymać przykro, bo toto
        > zamiast * ruszać, paznokcie sobie piłuje.
        >
        > inteligencja jest seksowna, to też udowodniono: kobiety z wyższym
        > wykstzałceniem np. mają o wiele częsciej orgazm.
        >
        > a zatem brzydka i inteligentna nimfomanka to absolutny męski ideał!
        • Gość: ragana Re: Czy ładnym dziewczyną wydaje się, że nie musz IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 04.01.03, 18:35
          pajdeczka napisał:

> Nie zgadzam się, że pięknym jest łatwiej. Raczej decyduje wdzięk osobisty.
          > Dziecko nawet najpiękniejsze, ale odpychające będzie gorzej ocenione od tego,
          > które jest miłe i ujmujące.

i może jeszcze ze złotym serduszkiem? ech, ty na bajkach wychowana...
          odpychające dziecko wie najlepiej, kogo cichcem kopnąć (słabszy kolega), a komu
          się jawnie podlizać (pani); na tym właśnie polega jego wredota!
          zresztą ja tam nie wiem, tak wyszło socjologom i tyle.

a wiecie tak w ogóle, że uroda to nie wyjątek, ale średnia? takie badania też
          robiono: uśredniano rysy twarzy na podstawie kilkuset zdjęć, komputerowo.
          najpiękniejszy jest średni nosek, średnie ustka i średni cycek. najpiękniejsze
          to najbardziej banalne!

> Zauważyłam, że wcale
          > nieciekawe fizycznie kobiety znajdują fajnych facetów, bo potrafiły rzucić na
          > nich urok.

jak widać zbadano już wszystko, bo takie badania TEŻ robiono! faktycznie, taka
          prawidłowość jest, to dlatego, że dwoje narcyzów nie ma co sobie dawać
          nawzajem, brzydka dziewczyna będzie przystojniakowi buty jęzorem czyścić i do
          końca życia z podziwu nie wyjdzie, że on ją wybrał, a on wybiera te wylizane
          buty właśnie. i odwrotnie: najładniejsza dziewczyna na moim roku miała takiego
          potwora, że nazywali ich "piękna i bestia"... na tej zasadzie dobieramy sobie
          również przyjaciół, niestety: brzydszy od nas daje nam ten komfort, że przy nim
          czujemy się ładniejsi.

> A ja, cholera, nie mam takiego szczęścia.
          widocznie za ładna jesteś! i tym optymistycznym akcentem!

• rzulw Re: Czy ładnym dziewczyną wydaje się, że nie musz 04.01.03, 18:43
            >najpiękniejszy jest średni nosek, średnie ustka i średni cycek.

przy dwoch grubasach (np 150kg) stukilowa kobieta tez bedzie (wg nich
            oczywiscie) sredniej wagi :P

To jest pojecie wzgledne. Podano jakies "srednie" wartosci?
            (w tym badaniu). Najbardziej interesuje mnie ten "sredni cycek"
            • Gość: ragana Re: Czy ładnym dziewczyną wydaje się, że nie musz IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 04.01.03, 19:26
              rzulw napisał:

> >najpiękniejszy jest średni nosek, średnie ustka i średni cycek.
              >
              > przy dwoch grubasach (np 150kg) stukilowa kobieta tez bedzie (wg nich
              > oczywiscie) sredniej wagi :P

wuahahaha! a jak chłop prowadzi konia przez most, to wg. ciebie statystycznie
              mają po trzy nogi?!
              powiem w skrócie, że nie o to lata, ale wzorów na uśrednienie przytaczać ci nie
              będę, bo nudne jak smród :-P~~

> To jest pojecie wzgledne.
              średnie w odniesieniu do próby ofc, czyli nie w stosunku do ludzkości
              istotnie :)

> Podano jakies "srednie" wartosci?
              > (w tym badaniu).
              jw.

> Najbardziej interesuje mnie ten "sredni cycek"
              hmm... z tego co twierdzi znajoma expedientka "triumpha"... 80 C?

• rzulw Re: Czy ładnym dziewczyną wydaje się, że nie musz 04.01.03, 21:17
                dzieki :)
      • anula73 Re: Czy ładnym dziewczyną wydaje się, że nie musz 03.01.03, 09:54

> a to już psycholodzy dawno wyjaśnili: piękni ludzie są głupsi, bo nie
        > potrzebują wysilać mózgu

Studiuje psychologie i nie slyszalam takiego stwierdzenia. Czy mozesz podac mi
        zrodla na ktore sie powolujesz? chetnie sie zapoznam z opracowaniami na ten
        temat.

> wada systemu: w pewnym momencie uroda się urywa, bo w naszej kulturze ściśle
        > koreluje z młodością, i zostaje durny jak parowóz potwór.

oj, chyba masz duze kompleksy...

> a na dodatek, jak mówi stare przysłowie trutni, brzydkie są lepsze w łóżku.
        > piękność to sobie można postawić na telewizorze, ale dymać przykro, bo toto
        > zamiast * ruszać, paznokcie sobie piłuje.

nie wiem czy jestes kobieta czy mezczyzna?
        jesli kobieta - jw
        jesli mezczyzna - jesli Twoje kobiety piluja w lozku paznokcie to musisz byc
        slabym kochankiem po prostu ;-)
        • Gość: ragana Re: Czy ładnym dziewczyną wydaje się, że nie musz IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 04.01.03, 19:17
          anula73 napisała:

> Gość portalu: ragana napisał(a):
          >
          > > a to już psycholodzy dawno wyjaśnili: piękni ludzie są głupsi, bo nie
          > > potrzebują wysilać mózgu
          >
          > Studiuje psychologie i nie slyszalam takiego stwierdzenia. Czy mozesz podac
          mi
          > zrodla na ktore sie powolujesz? chetnie sie zapoznam z opracowaniami na ten
          > temat.

w ujęciu bardziej socjologicznym np, w: Interpersonal Attraction, napisali:
          Berscheid & Walster,
          bardziej psychologicznym np.: The Psychology of Beauty, autorka Ethel Dench
          Puffer Howes,
          ogólnie takich badań jest od metra, ale raczej przeprowadzonych na gruncie
          amerykańskim, dlatego Ci się może nie zgadzać z tzw. praxis ;).

jesli cię to naprawdę interesujesz, a nie tylko usiłujesz zamknąć mi dziób, co
          podejrzewam ;), możesz pójść ogólnym tropem atrakcyjności interpersonalnej; nie
          sprawdzę ci w tej chwili, ale nawet w nieśmiertelnym Aronsonie powinnaś sporo
          znaleźć.

miscellanea:
          - tu znajdziesz fajny artykuł o tym, że atrakcyjność fizyczna wpływa nawet na
          ocenę świadka sądowego:
          www.prawoizycie.infor.pl/2001/1201-1792/psychologia.html

- jeśli chcesz, możesz wziąć nawet udział w online eksperymencie na ten temat
          uniwerku w saarbrucken tu (polecam, b. zabawne :):
          online:www.uni-saarland.de/fak5/ronald/online/online_e.htm

> > wada systemu: w pewnym momencie uroda się urywa, bo w naszej kulturze ściś
          > le
          > > koreluje z młodością, i zostaje durny jak parowóz potwór.
          >
          > oj, chyba masz duze kompleksy...

ty, psycholog! a wiesz, że psychoanaliza to nie nauka? czarno widzę twoje
          magisterium!

> > a na dodatek, jak mówi stare przysłowie trutni, brzydkie są lepsze w łóżku
          > .
          > > piękność to sobie można postawić na telewizorze, ale dymać przykro, bo tot
          > o
          > > zamiast * ruszać, paznokcie sobie piłuje.
          >
          > nie wiem czy jestes kobieta czy mezczyzna?

a co ci za różnica? taka, że łatwiej fabrykować argumenty ad personam?
          o nie, tej satysfakcji mieć nie będziesz!
          a jeśli chodzi ci o mnie, to żadnej innej też nie ;).

z poszanowaniem ragana

• anula73 Re: Czy ładnym dziewczyną wydaje się, że nie musz 06.01.03, 09:38
            Bardzo mi przykro ale nie zrozumialas/es mnie ;-(
            Nie przeczylam, ze latwi osiagaja pewne rzeczy z wieksza latwoscia, zgodze sie
            z tym i jest wiele opracowan na ten temat. Wlasciwie juz w przedszkolu ladne
            dzieci sa faworyzowane.
            Natomiast twierdzenie, ze ladni ludzie sa glupsi uwazam za Twoja
            nadinterpretacje.
            Ladni ludzie czesto musza udowadniac ze sa nie tylko ladni i to jest ta druga
            strona medalu, o ktorej zdajesz sie nie pamietac.

O moje magisterium naprawde nie musisz sie martwic, radze sobie dobrze, ale
            skoro poprawi Ci to humor i samopoczucie, mozesz myslec ze nie dotrwam do konca
            studiow :P

Niestety ale w dalszym ciagu uwazam ze masz kompleksy ktore starasz sie
            zniwelowac atakujac innych.

Satysfakcji od Ciebie nie oczekuje ;)

Pozdrawiam i dziekuje za podanie zrodel na ktore sie powolujesz obrazajac
            innych ludzi.
            • Gość: ragana Re: Czy ładnym dziewczyną wydaje się, że nie musz IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 08.01.03, 12:59
              anula73 napisała:

> twierdzenie, ze ladni ludzie sa glupsi uwazam za Twoja
              > nadinterpretacje...
              > Ladni ludzie czesto musza udowadniac ze sa nie tylko ladni...

Nie "muszą", tylko "chcą"; poza tym ostatnie zdanie jest ofc słuszne. Tylko co
              z niego niby ma wynikać? Czy według Ciebie chęć udowodnienia posiadania
              inteligencji wpływa bezpośrednio na wzrost poziomu takowej? Uważam to za Twoją
              nadinterpretację.

> O moje magisterium naprawde nie musisz sie martwic, radze sobie dobrze, ale
              > skoro poprawi Ci to humor i samopoczucie, mozesz myslec ze nie dotrwam do
              >konca studiow :P.

Wiem, że jak się uprzesz, to dotrwasz i nie poprawia mi to humoru, ponieważ to
              ja potem muszę takie okazy dopytywać :p~~. Nawet doktorat możesz zrobić,jeśli
              chcesz coś udowodnić np.:). Ale na Twój poziom inteligencji to nie wpłynie.
              Jeśli będą robić ewaluację, to będziesz miała okazję się przekonać, że
              studentów na samą tylko dobrą pamięć nie nabierzesz.

> Niestety ale w dalszym ciagu uwazam ze masz kompleksy ktore starasz sie
              > zniwelowac atakujac innych.

Dobra, w to też się umiem bawić, a jak, hie hie :). Cytuję:

> Nie przeczylam, ze latwi osiagaja pewne rzeczy z wieksza latwoscia, zgodze
              sie z tym...

Wiesz, jakby freudysta zinterpretował tych "łatwych", czy mam Ci powiedzieć? :P

> Satysfakcji od Ciebie nie oczekuje ;)

A ja od Ciebie, szczerze mówiąc, tak; po Twoich imputacjach nabrałam szczerej
              ochoty, żeby Cię spłaszczyć. Twoja płeć jest mi jednak przy tym obojętna.

> Pozdrawiam i dziekuje za podanie zrodel na ktore sie powolujesz obrazajac
              > innych ludzi.

Teraz to ja mam podstawy do posądzenia, że masz kompleksy, bo faktycznie
              obraziłam kogokolwiek (tj. Ciebie) dopiero w tym poście.

Z poszanowaniem ragana

• ladyblue Re: Czy ładnym dziewczyną wydaje się, że nie musz 02.01.03, 22:33
      a dlaczego mężczyźni przedkładaja urodę nad intelekt? i w kobiecie ładnej i
      mądrej (zdarzaja się ;) docenią przede wszystkim wygląd? a potem takie posty...
      nie ma to jak męska logika ;P
      • xanatos1 Re: Czy ładnym dziewczyną wydaje się, że nie musz 02.01.03, 22:38
        ladyblue napisała:

> a dlaczego mężczyźni przedkładaja urodę nad intelekt? i w kobiecie ładnej i
        > mądrej (zdarzaja się ;) docenią przede wszystkim wygląd? a potem takie
        posty...
        >
        > nie ma to jak męska logika ;P

Nie wiem :)
        • drzazga1 Re: Czy ładnym dziewczyną wydaje się, że nie musz 03.01.03, 14:04
          xanatos1 napisał:

> ladyblue napisała:
          >
          > > a dlaczego mężczyźni przedkładaja urodę nad intelekt? i w kobiecie ładnej
          > i
          > > mądrej (zdarzaja się ;) docenią przede wszystkim wygląd? a potem takie
          > posty...
          > >
          > > nie ma to jak męska logika ;P
          >
          >
          > Nie wiem :)

(nabożnie) Ooooo!!!! Jeden szczery się znalazł!

A tak poważnie ja tez nie wiem, ale mam kilka przypuszczeń....
    • Gość: ToeToe Do zakompleksionej, meskiej, szowinistycznej swini IP: smooth* / 172.20.6.* 03.01.03, 02:38
      Twoja kobieta jest ladna czy inteligentna??:))
      • pajdeczka Re: Do zakompleksionej, meskiej, szowinistycznej 03.01.03, 09:22
        Gość portalu: ToeToe napisał(a):

> Twoja kobieta jest ladna czy inteligentna??:))

To zależy, którą masz na myśli. Bo Xanatos ma ich aktualnie kilka:)))
    • rzulw Re: Czy ładnym dziewczyną wydaje się, że nie musz 03.01.03, 03:04
      Im sie nie wydaje. One sa o tym przekonane.
    • anula73 powiem Wam tylko 03.01.03, 08:14
      ze przykro sie czyta te Wasze posty :-(
      mam wrazenie ze leczycie wlasne kompleksy za pomoca uogolnien...
      • rzulw powiem Wam jescze 04.01.03, 18:21
        ze:

anula73 napisała:

> ze przykro sie czyta te Wasze posty :-(
        ***dziekuje, ostatnio to dla mnie komplement :)***

> mam wrazenie ze leczycie wlasne kompleksy za pomoca uogolnien...

nie naisalem:
        "Na ogol sa o tym przekonane."
        lub "uogulniajac, im sie nie wydaje. One sa o tym przekonane."

tylko dokladnie tak:
        "...One sa o tym przekonane."
        ZAWSZE !!!
        • anula73 Re: powiem Wam jescze 06.01.03, 09:46
          Nie wiedzialam ze jestes takim narcyzem.
          Moj post kierowany byl do wszystkich a nie do Ciebie.

rzulw napisał:

> ze:
          >
          > anula73 napisała:
          >
          > > ze przykro sie czyta te Wasze posty :-(
          > ***dziekuje, ostatnio to dla mnie komplement :)***

ciesze sie ze sprawilam Ci przyjemnosc ;)

> > mam wrazenie ze leczycie wlasne kompleksy za pomoca uogolnien...
          >
          > nie naisalem:
          > "Na ogol sa o tym przekonane."
          > lub "uogulniajac, im sie nie wydaje. One sa o tym przekonane."
          >
          > tylko dokladnie tak:
          > "...One sa o tym przekonane."
          > ZAWSZE !!!
          >

To tylko Twoja opinia. Bledna. Ale masz do niej prawo i na pewno ja Cie nie
          bede przekonywac.

• rzulw powiem Wam jescze: Re :) 06.01.03, 10:03
            anula73 napisała:

> Nie wiedzialam ze jestes takim narcyzem.
            > Moj post kierowany byl do wszystkich a nie do Ciebie.

Poniewaz moj post znajdowal sie tam gdzie posty "wszystkich" mialem prawo
            (chyba?) sie odezwac. Ale masz racje, to tylko moja opinia.
            Wg Ciebie bledna...
            To jest Twoja opinia na temat mojej opini. Bledna :)
            >
            >>>>> >
            > > > ze przykro sie czyta te Wasze posty :-(
            > > ***dziekuje, ostatnio to dla mnie komplement :)***
            >
            > ciesze sie ze sprawilam Ci przyjemnosc ;)

Prosze czesciej :P
            >
            • anula73 Re: powiem Wam jescze: Re :) 06.01.03, 13:39
              wobec tego mam do Ciebie pytanie osobiste:
              skoro uwazasz ze inteligencja i uroda wykluczaja sie, to ktora z tych cech
              wedlug Ciebie posiadam? A moze zadna?
              • rzulw Jak to mowia... 06.01.03, 20:51
                ...(a ja sie z tym zgadzam)
                wyjatek potwierdza regułe :)
              • rzulw wobec tego powiem Ci Anulo jescze: 07.01.03, 08:55
                anula73 napisała:

> wobec tego mam do Ciebie pytanie osobiste:
                > skoro uwazasz ze inteligencja i uroda wykluczaja sie, to ktora z tych cech
                > wedlug Ciebie posiadam? A moze zadna?

jeszcze nie skonczylem......

domagasz sie odpowiedzi osobisej... OK.

Piszac ze "...One sa o tym przekonane." nie napisalem, ze w 100% nie maja
                racji. Nie napislem tez, ze takich kobiet nie ma. Oczywiscie, ze sa.
                Jestes tego najlepszym przykladem.
                Tak naprawde powinienem napisac :
                - Jestem przekonany, ze One sa o tym przekonane.
                Bo skad mam wiedziec co komu w glowie siedzi i o czym mysli. Ani ja wrozka nie
                jestem, ani prorok :)
                Na koniec(?) dodam, ze z cala pewnocia posiadasz obie te cechy

no to narka ...
    • pajdeczka Hallo Xanatosie! Tu jestem! 03.01.03, 09:14
      Cześć! Napisałam do Ciebie na skrzynkę.
      Czy ten wątek ma jakiś związek z tym, o czym mi napisałeś w liście?
      Jeśli tak to jestem zdumiona.
      I oczywiście pozdrawiam:))
      • Gość: Xanatos Re: Hallo Xanatosie! Tu jestem! IP: proxy / 213.17.170.* 03.01.03, 09:58
        pajdeczka napisał:

> Cześć! Napisałam do Ciebie na skrzynkę.
        > Czy ten wątek ma jakiś związek z tym, o czym mi napisałeś w liście?
        > Jeśli tak to jestem zdumiona.
        > I oczywiście pozdrawiam:))

Witaj w dzisiajszym dniu pajdeczko :) Ale czym jesteś zdumiona. Napisz.
        Pozdrawiam :)
        • pajdeczka Re: Hallo Xanatosie! Tu jestem! 03.01.03, 10:03

> pajdeczka napisał:
          >
          > > Cześć! Napisałam do Ciebie na skrzynkę.
          > > Czy ten wątek ma jakiś związek z tym, o czym mi napisałeś w liście?
          > > Jeśli tak to jestem zdumiona.
          > > I oczywiście pozdrawiam:))
          >
          >
          > Witaj w dzisiajszym dniu pajdeczko :) Ale czym jesteś zdumiona. Napisz.
          > Pozdrawiam :)

No bo myślałam, że jak ładna to i inteligentna, stąd to dźgnięcie. Trochę wyżej
          Cię oceniam:))
          • Gość: Xanatos Re: Hallo Xanatosie! Tu jestem! IP: proxy / 213.17.170.* 03.01.03, 10:17
            pajdeczka napisał:

>
            > > pajdeczka napisał:
            > >
            > > > Cześć! Napisałam do Ciebie na skrzynkę.
            > > > Czy ten wątek ma jakiś związek z tym, o czym mi napisałeś w liście?
            > > > Jeśli tak to jestem zdumiona.
            > > > I oczywiście pozdrawiam:))
            > >
            > >
            > > Witaj w dzisiajszym dniu pajdeczko :) Ale czym jesteś zdumiona. Napisz.
            > > Pozdrawiam :)
            >
            > No bo myślałam, że jak ładna to i inteligentna, stąd to dźgnięcie. Trochę
            wyżej
            >
            > Cię oceniam:))

Ma cięty język, to objaw inteligencji pajdeczko :)))
            • pajdeczka Re: Hallo Xanatosie! Tu jestem! 03.01.03, 10:26

> pajdeczka napisał:
              >
              > > Gość portalu: Xanatos napisał(a):
              > >
              > > > pajdeczka napisał:
              > > >
              > > > > Cześć! Napisałam do Ciebie na skrzynkę.
              > > > > Czy ten wątek ma jakiś związek z tym, o czym mi napisałeś w liśc
              > ie?
              > > > > Jeśli tak to jestem zdumiona.
              > > > > I oczywiście pozdrawiam:))
              > > >
              > > >
              > > > Witaj w dzisiajszym dniu pajdeczko :) Ale czym jesteś zdumiona. Napis
              > z.
              > > > Pozdrawiam :)
              > >
              > > No bo myślałam, że jak ładna to i inteligentna, stąd to dźgnięcie. Trochę
              > wyżej
              > >
              > > Cię oceniam:))
              >
              >
              > Ma cięty język, to objaw inteligencji pajdeczko :)))

Zgadzam się z Tobą. Kiedyś, przy okazji kolejnej nagonki na forum na moją
              osobę, odpowiedziałam komuś podobnie. Aczkolwiek granica pomiędzy ciętym
              językiem a tupetem jest cienka. A mieć tupet nie oznacza równocześnie posiadać
              inteligencję.
              • Gość: Xanatos Re: Hallo Xanatosie! Tu jestem! IP: proxy / 213.17.170.* 03.01.03, 10:35
                pajdeczka napisał:

>
                > > pajdeczka napisał:
                > >
                > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a):
                > > >
                > > > > pajdeczka napisał:
                > > > >
                > > > > > Cześć! Napisałam do Ciebie na skrzynkę.
                > > > > > Czy ten wątek ma jakiś związek z tym, o czym mi napisałeś w
                > liśc
                > > ie?
                > > > > > Jeśli tak to jestem zdumiona.
                > > > > > I oczywiście pozdrawiam:))
                > > > >
                > > > >
                > > > > Witaj w dzisiajszym dniu pajdeczko :) Ale czym jesteś zdumiona.
                > Napis
                > > z.
                > > > > Pozdrawiam :)
                > > >
                > > > No bo myślałam, że jak ładna to i inteligentna, stąd to dźgnięcie. Tr
                > ochę
                > > wyżej
                > > >
                > > > Cię oceniam:))
                > >
                > >
                > > Ma cięty język, to objaw inteligencji pajdeczko :)))
                >
                > Zgadzam się z Tobą. Kiedyś, przy okazji kolejnej nagonki na forum na moją
                > osobę, odpowiedziałam komuś podobnie. Aczkolwiek granica pomiędzy ciętym
                > językiem a tupetem jest cienka. A mieć tupet nie oznacza równocześnie
                posiadać
                > inteligencję.

To na pewno. Ona posiada inteligencję tylko brak jej ogłady. Mógłbym ją
                wychować. Tfu co ja mówię. Odganiam od siebie te myśli.
                • pajdeczka Re: Hallo Xanatosie! Tu jestem! 03.01.03, 10:38

> pajdeczka napisał:
                  >
                  > >
                  > > > pajdeczka napisał:
                  > > >
                  > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a):
                  > > > >
                  > > > > > pajdeczka napisał:
                  > > > > >
                  > > > > > > Cześć! Napisałam do Ciebie na skrzynkę.
                  > > > > > > Czy ten wątek ma jakiś związek z tym, o czym mi napisa
                  > łeś w
                  > > liśc
                  > > > ie?
                  > > > > > > Jeśli tak to jestem zdumiona.
                  > > > > > > I oczywiście pozdrawiam:))
                  > > > > >
                  > > > > >
                  > > > > > Witaj w dzisiajszym dniu pajdeczko :) Ale czym jesteś zdumi
                  > ona.
                  > > Napis
                  > > > z.
                  > > > > > Pozdrawiam :)
                  > > > >
                  > > > > No bo myślałam, że jak ładna to i inteligentna, stąd to dźgnięci
                  > e. Tr
                  > > ochę
                  > > > wyżej
                  > > > >
                  > > > > Cię oceniam:))
                  > > >
                  > > >
                  > > > Ma cięty język, to objaw inteligencji pajdeczko :)))
                  > >
                  > > Zgadzam się z Tobą. Kiedyś, przy okazji kolejnej nagonki na forum na moją
                  > > osobę, odpowiedziałam komuś podobnie. Aczkolwiek granica pomiędzy ciętym
                  > > językiem a tupetem jest cienka. A mieć tupet nie oznacza równocześnie
                  > posiadać
                  > > inteligencję.
                  >
                  >
                  >
                  > To na pewno. Ona posiada inteligencję tylko brak jej ogłady. Mógłbym ją
                  > wychować. Tfu co ja mówię. Odganiam od siebie te myśli.

Niestety, muszę Cię rozczarować. Kobiety inteligentnej nie wychowasz.
                  Inteligentna kobieta sama uczy się od innych. Jesteś jeszcze naprawdę bardzo
                  młody. Ja też myślałam, że "wychowam" sobie męża i przez jakiś czas miałam
                  złudzenie, że mi się to udaje. Ale uczniowi widocznie znudziły się lekcje, a
                  zapał nauczyciela się wyczerpał.
                  • Gość: Xanatos Re: Hallo Xanatosie! Tu jestem! IP: proxy / 213.17.170.* 03.01.03, 10:43

> Niestety, muszę Cię rozczarować. Kobiety inteligentnej nie wychowasz.
                    > Inteligentna kobieta sama uczy się od innych. Jesteś jeszcze naprawdę bardzo
                    > młody. Ja też myślałam, że "wychowam" sobie męża i przez jakiś czas miałam
                    > złudzenie, że mi się to udaje. Ale uczniowi widocznie znudziły się lekcje, a
                    > zapał nauczyciela się wyczerpał.

Tak mówisz. Może masz racaję. Ale ja jej jednak nie będę wychowywał :)
                    Ostatnio siedziałem w barze z kolegą (22 lata). Rzuciła go dziewczyna. Przyszła
                    piękna 18 latka. Mówię mu. Idź do niej i się umów. A on na to, że za młoda. To
                    ja mu mówię, że ją sobie wychowa i za trzy lata będzie miał kobietę z
                    prawdziwego zdarzenia :) A taką młodą da się jeszcze wychować? Ja nigdy nie
                    próbowałem, bo nie mam cierpliwości.
                    • pajdeczka Re: Hallo Xanatosie! Tu jestem! 03.01.03, 11:30

>
                      > > Niestety, muszę Cię rozczarować. Kobiety inteligentnej nie wychowasz.
                      > > Inteligentna kobieta sama uczy się od innych. Jesteś jeszcze naprawdę bard
                      > zo
                      > > młody. Ja też myślałam, że "wychowam" sobie męża i przez jakiś czas miałam
                      >
                      > > złudzenie, że mi się to udaje. Ale uczniowi widocznie znudziły się lekcje,
                      > a
                      > > zapał nauczyciela się wyczerpał.
                      >
                      >
                      > Tak mówisz. Może masz racaję. Ale ja jej jednak nie będę wychowywał :)
                      > Ostatnio siedziałem w barze z kolegą (22 lata). Rzuciła go dziewczyna.
                      Przyszła
                      >
                      > piękna 18 latka. Mówię mu. Idź do niej i się umów. A on na to, że za młoda.
                      To
                      > ja mu mówię, że ją sobie wychowa i za trzy lata będzie miał kobietę z
                      > prawdziwego zdarzenia :) A taką młodą da się jeszcze wychować? Ja nigdy nie
                      > próbowałem, bo nie mam cierpliwości.

Xanatos, Ty się nie nastawiaj na "wychowywanie" tylko na partnerstwo, lepiej na
                      tym wyjdziesz. Kobieta to nie glina (to samo z mężczyzną), żeby można było
                      sobie coś ładnego z niej ulepić. Tym bardziej, że to mężczyźni są raczej
                      bardziej podatni na "lepienie" niż kobiety. Mnie zabrakło tej cechy , którą
                      mają kobiety "świetnie lepiące w glinie". Nie wiem, czy mnie zrozumiałeś.
                      • Gość: Xanatos Re: Hallo Xanatosie! Tu jestem! IP: proxy / 213.17.170.* 03.01.03, 12:15

> Xanatos, Ty się nie nastawiaj na "wychowywanie" tylko na partnerstwo, lepiej
                        na
                        >
                        > tym wyjdziesz. Kobieta to nie glina (to samo z mężczyzną), żeby można było
                        > sobie coś ładnego z niej ulepić. Tym bardziej, że to mężczyźni są raczej
                        > bardziej podatni na "lepienie" niż kobiety. Mnie zabrakło tej cechy , którą
                        > mają kobiety "świetnie lepiące w glinie". Nie wiem, czy mnie zrozumiałeś.

Rozumiem. Czyli nikogo mam nie wychowywać. Rozkaz pani kapitan pajdeczko :)
                        • pajdeczka Re: Hallo Xanatosie! Tu jestem! 03.01.03, 12:18

>
                          > > Xanatos, Ty się nie nastawiaj na "wychowywanie" tylko na partnerstwo, lepi
                          > ej
                          > na
                          > >
                          > > tym wyjdziesz. Kobieta to nie glina (to samo z mężczyzną), żeby można było
                          >
                          > > sobie coś ładnego z niej ulepić. Tym bardziej, że to mężczyźni są raczej
                          > > bardziej podatni na "lepienie" niż kobiety. Mnie zabrakło tej cechy , któr
                          > ą
                          > > mają kobiety "świetnie lepiące w glinie". Nie wiem, czy mnie zrozumiałeś.
                          >
                          >
                          > Rozumiem. Czyli nikogo mam nie wychowywać. Rozkaz pani kapitan pajdeczko :)

O! Widzę, że jesteś podatny "na lepienie". I Ty chcesz wychowywać kobietę?
                          Coś mi się zdaje, że ta, która dostanie Cię w swoje łapki nieźle Tobą zawładnie.
                          A może się mylę?
                          • Gość: Xanatos Re: Hallo Xanatosie! Tu jestem! IP: proxy / 213.17.170.* 03.01.03, 12:26
                            pajdeczka napisał:

>
                            > >
                            > > > Xanatos, Ty się nie nastawiaj na "wychowywanie" tylko na partnerstwo,
                            > lepi
                            > > ej
                            > > na
                            > > >
                            > > > tym wyjdziesz. Kobieta to nie glina (to samo z mężczyzną), żeby można
                            > było
                            > >
                            > > > sobie coś ładnego z niej ulepić. Tym bardziej, że to mężczyźni są rac
                            > zej
                            > > > bardziej podatni na "lepienie" niż kobiety. Mnie zabrakło tej cechy ,
                            > któr
                            > > ą
                            > > > mają kobiety "świetnie lepiące w glinie". Nie wiem, czy mnie zrozumia
                            > łeś.
                            > >
                            > >
                            > > Rozumiem. Czyli nikogo mam nie wychowywać. Rozkaz pani kapitan pajdeczko :
                            > )
                            >
                            > O! Widzę, że jesteś podatny "na lepienie". I Ty chcesz wychowywać kobietę?
                            > Coś mi się zdaje, że ta, która dostanie Cię w swoje łapki nieźle Tobą
                            zawładnie
                            > .
                            > A może się mylę?

To będzie ekscytująca walka :) A wychowywać to ja będę swoją córkę oczywiście o
                            ile ją dostanę :)
                            • pajdeczka Re: Hallo Xanatosie! Tu jestem! 03.01.03, 12:28

> pajdeczka napisał:
                              >
                              > >
                              > > >
                              > > > > Xanatos, Ty się nie nastawiaj na "wychowywanie" tylko na partner
                              > stwo,
                              > > lepi
                              > > > ej
                              > > > na
                              > > > >
                              > > > > tym wyjdziesz. Kobieta to nie glina (to samo z mężczyzną), żeby
                              > można
                              > > było
                              > > >
                              > > > > sobie coś ładnego z niej ulepić. Tym bardziej, że to mężczyźni s
                              > ą rac
                              > > zej
                              > > > > bardziej podatni na "lepienie" niż kobiety. Mnie zabrakło tej ce
                              > chy ,
                              > > któr
                              > > > ą
                              > > > > mają kobiety "świetnie lepiące w glinie". Nie wiem, czy mnie zro
                              > zumia
                              > > łeś.
                              > > >
                              > > >
                              > > > Rozumiem. Czyli nikogo mam nie wychowywać. Rozkaz pani kapitan pajdec
                              > zko :
                              > > )
                              > >
                              > > O! Widzę, że jesteś podatny "na lepienie". I Ty chcesz wychowywać kobietę?
                              >
                              > > Coś mi się zdaje, że ta, która dostanie Cię w swoje łapki nieźle Tobą
                              > zawładnie
                              > > .
                              > > A może się mylę?
                              >
                              >
                              >
                              > To będzie ekscytująca walka :) A wychowywać to ja będę swoją córkę oczywiście
                              o
                              >
                              > ile ją dostanę :)

To dzieci się dostaje?
                              • Gość: Xanatos Re: Hallo Xanatosie! Tu jestem! IP: proxy / 213.17.170.* 03.01.03, 12:30

> To dzieci się dostaje?

Nie wiedziałaś, że faceci dostają dzieci od swoich ukochanych kobiet :). Czasem
                                dostają nawet od tych, których nie kochają :)
                                • pajdeczka Re: Hallo Xanatosie! Tu jestem! 03.01.03, 13:33

>
                                  > > To dzieci się dostaje?
                                  >
                                  >
                                  > Nie wiedziałaś, że faceci dostają dzieci od swoich ukochanych kobiet :).
                                  Czasem
                                  >
                                  > dostają nawet od tych, których nie kochają :)

Cholerka. Nie wiedziałam. Jak nosiłam dziecko w brzuchu to się cieszyłam, że
                                  będę je miała i cieszyłam się, że mąż się cieszy, ale nigdy nie myślałam, że
                                  rodzę je dla niego. A tak w ogóle to dzieci daje Bozia.
                                  • drzazga1 Re: Hallo Xanatosie! Tu jestem! 03.01.03, 14:07
                                    pajdeczka napisał:

>
                                    > >
                                    > > > To dzieci się dostaje?
                                    > >
                                    > >
                                    > > Nie wiedziałaś, że faceci dostają dzieci od swoich ukochanych kobiet :).
                                    > Czasem
                                    > >
                                    > > dostają nawet od tych, których nie kochają :)
                                    >
                                    > Cholerka. Nie wiedziałam. Jak nosiłam dziecko w brzuchu to się cieszyłam, że
                                    > będę je miała i cieszyłam się, że mąż się cieszy, ale nigdy nie myślałam, że
                                    > rodzę je dla niego. A tak w ogóle to dzieci daje Bozia.

A co z bocianami????
                                    I kapustą?
                                  • Gość: Xanatos Re: Hallo Xanatosie! Tu jestem! IP: proxy / 213.17.170.* 03.01.03, 14:33
                                    pajdeczka napisał:

>
                                    > >
                                    > > > To dzieci się dostaje?
                                    > >
                                    > >
                                    > > Nie wiedziałaś, że faceci dostają dzieci od swoich ukochanych kobiet :).
                                    > Czasem
                                    > >
                                    > > dostają nawet od tych, których nie kochają :)
                                    >
                                    > Cholerka. Nie wiedziałam. Jak nosiłam dziecko w brzuchu to się cieszyłam, że
                                    > będę je miała i cieszyłam się, że mąż się cieszy, ale nigdy nie myślałam, że
                                    > rodzę je dla niego. A tak w ogóle to dzieci daje Bozia.

No widzisz nawet ja Cię czegoś nauczyłem.
                                    • Gość: Aneczka Re: Hallo Xanatosie! Tu jestem! IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.01.03, 15:40

> pajdeczka napisał:
                                      >
                                      > >
                                      > > >
                                      > > > > To dzieci się dostaje?
                                      > > >
                                      > > >
                                      > > > Nie wiedziałaś, że faceci dostają dzieci od swoich ukochanych kobiet
                                      > :).
                                      > > Czasem
                                      > > >
                                      > > > dostają nawet od tych, których nie kochają :)
                                      > >
                                      > > Cholerka. Nie wiedziałam. Jak nosiłam dziecko w brzuchu to się cieszyłam,
                                      > że
                                      > > będę je miała i cieszyłam się, że mąż się cieszy, ale nigdy nie myślałam,
                                      > że
                                      > > rodzę je dla niego. A tak w ogóle to dzieci daje Bozia.
                                      >
                                      >
                                      >
                                      > No widzisz nawet ja Cię czegoś nauczyłem.

Xanatosku!!!!!
                                      Inteligentnej kobiety niczego nie nauczysz - możesz jej jedynie ofiarować swoje
                                      uczucie.
                                      Za to ta kobieta - o ile będzie wybranką Twojego serca
                                      może owłanąć całym Tobą
                                      I coś mi się wydaje że czekasz na taką?
                                      A co do tego, że piękne nie chodzi w parze z rozumem.
                                      Nie prawda!
                                      Wiele kobiet by Cię mogło zaszokować
                                      tym, że są zarówno piękne jak i inteligentne.
                                      Naprawde jeszcze takiej nie poznałeś?
                                      Może za słabo się starasz?

Pozdrowionka!!
                                      • Gość: Xanatos Re: Hallo Xanatosie! Tu jestem! IP: proxy / 213.17.170.* 03.01.03, 15:45
                                        Gość portalu: Aneczka napisał(a):

>
                                        > > pajdeczka napisał:
                                        > >
                                        > > >
                                        > > > >
                                        > > > > > To dzieci się dostaje?
                                        > > > >
                                        > > > >
                                        > > > > Nie wiedziałaś, że faceci dostają dzieci od swoich ukochanych ko
                                        > biet
                                        > > :).
                                        > > > Czasem
                                        > > > >
                                        > > > > dostają nawet od tych, których nie kochają :)
                                        > > >
                                        > > > Cholerka. Nie wiedziałam. Jak nosiłam dziecko w brzuchu to się cieszy
                                        > łam,
                                        > > że
                                        > > > będę je miała i cieszyłam się, że mąż się cieszy, ale nigdy nie myśla
                                        > łam,
                                        > > że
                                        > > > rodzę je dla niego. A tak w ogóle to dzieci daje Bozia.
                                        > >
                                        > >
                                        > >
                                        > > No widzisz nawet ja Cię czegoś nauczyłem.
                                        >
                                        >
                                        > Xanatosku!!!!!
                                        > Inteligentnej kobiety niczego nie nauczysz - możesz jej jedynie ofiarować
                                        swoje
                                        >
                                        > uczucie.
                                        > Za to ta kobieta - o ile będzie wybranką Twojego serca
                                        > może owłanąć całym Tobą
                                        > I coś mi się wydaje że czekasz na taką?
                                        > A co do tego, że piękne nie chodzi w parze z rozumem.
                                        > Nie prawda!
                                        > Wiele kobiet by Cię mogło zaszokować
                                        > tym, że są zarówno piękne jak i inteligentne.
                                        > Naprawde jeszcze takiej nie poznałeś?
                                        > Może za słabo się starasz?
                                        >
                                        > Pozdrowionka!!

Albo Aneczko trafiam na złe. Znałem kiedyś taką co niewidomemu tłumaczyła drogę
                                        mówiąc "To tamten zielony neon". Facet z białą laską i ja umieraliśmy ze
                                        śmiechu, a ona nie wiedziała o co chodzi :)

Pozdrawiam Cię
                                        • Gość: julka Re: Hallo Xanatosie! Tu jestem! IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 03.01.03, 16:06

Znałem kiedyś taką co niewidomemu tłumaczyła drogę
                                          >
                                          > mówiąc "To tamten zielony neon". Facet z białą laską i ja umieraliśmy ze
                                          > śmiechu, a ona nie wiedziała o co chodzi :)
                                          >
                                          Xanatos! Na Boga! Aż tak źle się dzieje u Ciebie?
                                          • Gość: Xanatos Re: Hallo Xanatosie! Tu jestem! IP: *.acn.pl 03.01.03, 17:12

>
                                            > Znałem kiedyś taką co niewidomemu tłumaczyła drogę
                                            > >
                                            > > mówiąc "To tamten zielony neon". Facet z białą laską i ja umieraliśmy ze
                                            > > śmiechu, a ona nie wiedziała o co chodzi :)
                                            > >
                                            > ************
                                            > Xanatos! Na Boga! Aż tak źle się dzieje u Ciebie?

A o co chodzi?
                                            • Gość: julka Re: Hallo Xanatosie! Tu jestem! IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 03.01.03, 17:46

> A o co chodzi?
                                              Właściwie to chciałam powiedzieć, że ta dziewczyna musiała być wybitnej urody
                                              skoro była tak wybitnie nieinteligetna:))
                                              • Gość: Xanatos Re: Hallo Xanatosie! Tu jestem! IP: *.acn.pl 03.01.03, 17:51

>
                                                > > A o co chodzi?
                                                > *********
                                                > Właściwie to chciałam powiedzieć, że ta dziewczyna musiała być wybitnej
                                                urody
                                                > skoro była tak wybitnie nieinteligetna:))

A i owszem :) Jak najbardziej.
    • cantarella1 Re: Czy ładnym dziewczyną wydaje się, że nie musz 03.01.03, 15:28
      hm...podnosząc "Gramatykę języka polskiego" nie wyrobisz
      sobie muskulatury dlatego Ci pomogę. Celownik dla liczby
      mnogiej rzeczownika dziewczyna brzmi "dziewczynom":)
      • Gość: Xanatos Re: Czy ładnym dziewczyną wydaje się, że nie musz IP: proxy / 213.17.170.* 03.01.03, 15:32
        cantarella1 napisała:

> hm...podnosząc "Gramatykę języka polskiego" nie wyrobisz
        > sobie muskulatury dlatego Ci pomogę. Celownik dla liczby
        > mnogiej rzeczownika dziewczyna brzmi "dziewczynom":)

Tak, jestem idiotą (to chyba też celownik, jak ja się wolno uczę) :)
        • zuchtstier Re: Czy ładnym dziewczyną wydaje się, że nie musz 03.01.03, 18:29

> Tak, jestem idiotą (to chyba też celownik, jak ja się wolno uczę) :)

To nie celownik . Ciebie trzeba wziąć na celownik .
          • drzazga1 No proszę 03.01.03, 18:34
            zuchtstier napisał:

>
            > > Tak, jestem idiotą (to chyba też celownik, jak ja się wolno uczę) :)
            >
            > To nie celownik . Ciebie trzeba wziąć na celownik .

Zuchtstier wraca do życia...
    • tessa13 Re: Czy ładnym dziewczyną wydaje się, że nie musz 03.01.03, 18:35
      A powiedz mi, co zrobisz z taką, która nie tylko dobrze wygląda, ale jest i po
      studiach i ma IQ ponad 150? ;-)

Teraz ja jestem ciekawa...

Ciao

Tessa
      • Gość: Xanatos Re: Czy ładnym dziewczyną wydaje się, że nie musz IP: *.acn.pl 03.01.03, 23:50
        tessa13 napisała:

> A powiedz mi, co zrobisz z taką, która nie tylko dobrze wygląda, ale jest i
        po
        > studiach i ma IQ ponad 150? ;-)
        >
        > Teraz ja jestem ciekawa...
        >
        > Ciao
        >
        > Tessa
        >

Co robię? Nie znam... :)
    • Gość: me Re: Czy ładnym dziewczyną wydaje się, że nie musz IP: *.osowo.pl 03.01.03, 21:44
      Ladne dziewczyny nie musza byc inteligentne, wiec nie sa. Faceci i tak leca
      tylko na cialo, wiec po co jeszcze pracowac nad swoim wnetrzem , skoro ma sie
      ladna pupe. Sa co prawda wyjatki, ale rzadko kiedy takie sie spotyka. Pozatym
      te mniej ladne tez musza miec jakies atuty zeby sie wybic:)
      • pajdeczka Cholerka! 06.01.03, 09:49
        A ładnemu facetowi to nie przydałaby się odrobina inteligencji? To samo
        zauważyłam u facetów. I teraz wiem, że wolę brzydszego, ale inteligentenego.
        Wcale nie zależy już mi na ładnym (byleby nie odstraszał dzieci i zwierząt).
    • Gość: xyz Re: Czy ładnym dziewczyną wydaje się, że nie musz IP: *.bratniak.krakow.pl 06.01.03, 11:38
      A ja znam takie, które są i bardzo ładne i inteligentne. "Przegrywam" z nimi,
      bo nie mam pierwszej z tych cech, a druga nie wystarcza, niestety...Pozdr.
    • Gość: suri Re: Czy ładnym dziewczyną wydaje się, że nie musz IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.01.03, 14:56
      jesli jest to zasada dotyczaca gatunku ludzkiego to musisz byc typem o wybitnie
      nieciekawej aparycji, zas ja owym wyjatkiem regule potwierdzajacym :)))
      milego, najmilszego!
      • Gość: Xanatos Re: Czy ładnym dziewczyną wydaje się, że nie musz IP: proxy / 213.17.170.* 06.01.03, 15:01
        Gość portalu: suri napisał(a):

> jesli jest to zasada dotyczaca gatunku ludzkiego to musisz byc typem o
        wybitnie
        >
        > nieciekawej aparycji, zas ja owym wyjatkiem regule potwierdzajacym :)))
        > milego, najmilszego!

Dziękuję Ci Suri za komplement dotyczący mojego umysłu :)))
        • Gość: suri Re: Czy ładnym dziewczyną wydaje się, że nie musz IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.01.03, 15:29

> Gość portalu: suri napisał(a):
          >
          > > jesli jest to zasada dotyczaca gatunku ludzkiego to musisz byc typem o
          > wybitnie
          > >
          > > nieciekawej aparycji, zas ja owym wyjatkiem regule potwierdzajacym :)))
          > > milego, najmilszego!
          >
          >
          >
          > Dziękuję Ci Suri za komplement dotyczący mojego umysłu :)))
          nie ma za co, zasluzony (za zaslugi na polu forum, na forum chwaly,na kobiecym
          forum) ale czy moglbys zdementowac pogloski o swej nieciekawej aparycji ;)?
          • Gość: Xanatos Re: Czy ładnym dziewczyną wydaje się, że nie musz IP: *.acn.pl 06.01.03, 16:13

>
            > > Gość portalu: suri napisał(a):
            > >
            > > > jesli jest to zasada dotyczaca gatunku ludzkiego to musisz byc typem
            > o
            > > wybitnie
            > > >
            > > > nieciekawej aparycji, zas ja owym wyjatkiem regule potwierdzajacym :)
            > ))
            > > > milego, najmilszego!
            > >
            > >
            > >
            > > Dziękuję Ci Suri za komplement dotyczący mojego umysłu :)))
            > nie ma za co, zasluzony (za zaslugi na polu forum, na forum chwaly,na
            kobiecym
            > forum) ale czy moglbys zdementowac pogloski o swej nieciekawej aparycji ;)?

Wyślę rzecznika. On wie co powiedzieć :))
            • Gość: suri Re: Czy ładnym dziewczyną wydaje się, że nie musz IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.01.03, 16:35

> > > Dziękuję Ci Suri za komplement dotyczący mojego umysłu :)))
              > > nie ma za co, zasluzony (za zaslugi na polu forum, na forum chwaly,na
              > kobiecym
              > > forum) ale czy moglbys zdementowac pogloski o swej nieciekawej aparycji ;)
              > ?
              >
              >
              > Wyślę rzecznika. On wie co powiedzieć :))

oj, to nie moze byc dobrze.

• Gość: Xanatos Re: Czy ładnym dziewczyną wydaje się, że nie musz IP: *.acn.pl 06.01.03, 16:46

>
                > > > > Dziękuję Ci Suri za komplement dotyczący mojego umysłu :)))
                > > > nie ma za co, zasluzony (za zaslugi na polu forum, na forum chwaly,na
                >
                > > kobiecym
                > > > forum) ale czy moglbys zdementowac pogloski o swej nieciekawej aparyc
                > ji ;)
                > > ?
                > >
                > >
                > > Wyślę rzecznika. On wie co powiedzieć :))
                >
                > oj, to nie moze byc dobrze.
                >

Pajdeczce dałem zdjęcia. Spytaj ją :)
                • Gość: suri Re: Czy ładnym dziewczynom wydaje się, że nie musz IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.01.03, 16:58

> Pajdeczce dałem zdjęcia. Spytaj ją :)
                  hehe,
                  zdjecie z oferta? kojarzysz pary? nieparzysty?
                  albo odwazny z Ciebie Xanatos albo nie jest tak zle
                  ale co mnie to interesuje i tak mam za duzo na glowie

aloha!
                  • Gość: Xanatos Re: Czy ładnym dziewczynom wydaje się, że nie mus IP: *.acn.pl 06.01.03, 17:09

>
                    > > Pajdeczce dałem zdjęcia. Spytaj ją :)
                    > hehe,
                    > zdjecie z oferta? kojarzysz pary? nieparzysty?
                    > albo odwazny z Ciebie Xanatos albo nie jest tak zle
                    > ale co mnie to interesuje i tak mam za duzo na glowie
                    >
                    > aloha!

:))) Pajdeczka po prostu chciała mnie zobaczyć i tyle :)
                    • Gość: suri Re: Czy ładnym dziewczynom wydaje się, że nie mus IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.01.03, 17:14

>
                      > >
                      > > > Pajdeczce dałem zdjęcia. Spytaj ją :)
                      > > hehe,
                      > > zdjecie z oferta? kojarzysz pary? nieparzysty?
                      > > albo odwazny z Ciebie Xanatos albo nie jest tak zle
                      > > ale co mnie to interesuje i tak mam za duzo na glowie
                      > >
                      > > aloha!
                      >
                      >
                      >
                      > :))) Pajdeczka po prostu chciała mnie zobaczyć i tyle :)
                      no prosze jak ten internet dziala na ludzi
                      • Gość: Xanatos Re: Czy ładnym dziewczynom wydaje się, że nie mus IP: *.acn.pl 06.01.03, 17:18

> > :))) Pajdeczka po prostu chciała mnie zobaczyć i tyle :)
                        > no prosze jak ten internet dziala na ludzi

Nic na to nie poradzę :)
                        • Gość: suri Re: Czy ładnym dziewczynom wydaje się, że nie mus IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.01.03, 17:26

>
                          > > > :))) Pajdeczka po prostu chciała mnie zobaczyć i tyle :)
                          > > no prosze jak ten internet dziala na ludzi
                          >
                          >
                          > Nic na to nie poradzę :)

a off line?

• Gość: Xanatos Re: Czy ładnym dziewczynom wydaje się, że nie mus IP: *.acn.pl 06.01.03, 17:29

>
                            > >
                            > > > > :))) Pajdeczka po prostu chciała mnie zobaczyć i tyle :)
                            > > > no prosze jak ten internet dziala na ludzi
                            > >
                            > >
                            > > Nic na to nie poradzę :)
                            >
                            > a off line?

:))) Cokolwiek masz na myśli :)
                            >
                            >
                            • Gość: suri Re: Czy ładnym dziewczynom wydaje się, że nie mus IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.01.03, 17:40

>
                              > >
                              > > >
                              > > > > > :))) Pajdeczka po prostu chciała mnie zobaczyć i tyle :)
                              > > > > no prosze jak ten internet dziala na ludzi
                              > > >
                              > > >
                              > > > Nic na to nie poradzę :)
                              > >
                              > > a off line?
                              >
                              >
                              > :))) Cokolwiek masz na myśli :)

racja, tego nie mozesz wiedziec ;)

a! czytales zwrotnik raka millera? jesli nie, przeczytaj, spodoba Ci sie glowny
                              bohater. nie wiem dlaczego przyszlo mi to do glowy

strzala!
                              • Gość: Xanatos Re: Czy ładnym dziewczynom wydaje się, że nie mus IP: *.acn.pl 06.01.03, 17:43

>
                                > >
                                > > >
                                > > > >
                                > > > > > > :))) Pajdeczka po prostu chciała mnie zobaczyć i tyle
                                > :)
                                > > > > > no prosze jak ten internet dziala na ludzi
                                > > > >
                                > > > >
                                > > > > Nic na to nie poradzę :)
                                > > >
                                > > > a off line?
                                > >
                                > >
                                > > :))) Cokolwiek masz na myśli :)
                                >
                                > racja, tego nie mozesz wiedziec ;)
                                >
                                >
                                > a! czytales zwrotnik raka millera? jesli nie, przeczytaj, spodoba Ci sie
                                glowny
                                >
                                > bohater. nie wiem dlaczego przyszlo mi to do glowy
                                >
                                > strzala!

Kiedyś może czytałem. Tego nie wiem :)

pzdr ;)
                                • priorytet Re: Czy ładnym dziewczynom wydaje się, że nie mus 06.01.03, 18:13

>
                                  > >
                                  > > > Gość portalu: suri napisał(a):
                                  > > >
                                  > > > >
                                  > > > > >
                                  > > > > > > > :))) Pajdeczka po prostu chciała mnie zobaczyć i
                                  > tyle
                                  > > :)
                                  > > > > > > no prosze jak ten internet dziala na ludzi
                                  > > > > >
                                  > > > > >
                                  > > > > > Nic na to nie poradzę :)
                                  > > > >
                                  > > > > a off line?
                                  > > >
                                  > > >
                                  > > > :))) Cokolwiek masz na myśli :)
                                  > >
                                  > > racja, tego nie mozesz wiedziec ;)
                                  > >
                                  > >
                                  > > a! czytales zwrotnik raka millera? jesli nie, przeczytaj, spodoba Ci sie
                                  > glowny
                                  > >
                                  > > bohater. nie wiem dlaczego przyszlo mi to do glowy
                                  > >
                                  > > strzala!
                                  >
                                  >
                                  >
                                  > Kiedyś może czytałem. Tego nie wiem :)

to bylo pytanie retoryczne:) kup sobie i sobie przeczytaj bo fajna
                                  au revoir!
                                  • Gość: suri Re: Czy ładnym dziewczynom wydaje się, że nie mus IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.01.03, 18:18
                                    poszlo priorytetowo, trudno
                                  • Gość: Xanatos Re: Czy ładnym dziewczynom wydaje się, że nie mus IP: *.acn.pl 06.01.03, 18:20
                                    priorytet napisała:

>
                                    > >
                                    > > >
                                    > > > > Gość portalu: suri napisał(a):
                                    > > > >
                                    > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a):
                                    > > > > >
                                    > > > > > >
                                    > > > > > > > > :))) Pajdeczka po prostu chciała mnie zobacz
                                    > yć i
                                    > > tyle
                                    > > > :)
                                    > > > > > > > no prosze jak ten internet dziala na ludzi
                                    > > > > > >
                                    > > > > > >
                                    > > > > > > Nic na to nie poradzę :)
                                    > > > > >
                                    > > > > > a off line?
                                    > > > >
                                    > > > >
                                    > > > > :))) Cokolwiek masz na myśli :)
                                    > > >
                                    > > > racja, tego nie mozesz wiedziec ;)
                                    > > >
                                    > > >
                                    > > > a! czytales zwrotnik raka millera? jesli nie, przeczytaj, spodoba Ci
                                    > sie
                                    > > glowny
                                    > > >
                                    > > > bohater. nie wiem dlaczego przyszlo mi to do glowy
                                    > > >
                                    > > > strzala!
                                    > >
                                    > >
                                    > >
                                    > > Kiedyś może czytałem. Tego nie wiem :)
                                    >
                                    > to bylo pytanie retoryczne:) kup sobie i sobie przeczytaj bo fajna
                                    > au revoir!

Nawet nie muszę kupować, bo stoi na mojej półce :)
                                    • Gość: suri Re: Czy ładnym dziewczynom wydaje się, że nie mus IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.01.03, 18:27

> priorytet napisała:
                                      >
                                      > >
                                      > > >
                                      > > > >
                                      > > > > > Gość portalu: suri napisał(a):
                                      > > > > >
                                      > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a):
                                      > > > > > >
                                      > > > > > > >
                                      > > > > > > > > > :))) Pajdeczka po prostu chciała mnie z
                                      > obacz
                                      > > yć i
                                      > > > tyle
                                      > > > > :)
                                      > > > > > > > > no prosze jak ten internet dziala na ludzi
                                      > > > > > > >
                                      > > > > > > >
                                      > > > > > > > Nic na to nie poradzę :)
                                      > > > > > >
                                      > > > > > > a off line?
                                      > > > > >
                                      > > > > >
                                      > > > > > :))) Cokolwiek masz na myśli :)
                                      > > > >
                                      > > > > racja, tego nie mozesz wiedziec ;)
                                      > > > >
                                      > > > >
                                      > > > > a! czytales zwrotnik raka millera? jesli nie, przeczytaj, spodob
                                      > a Ci
                                      > > sie
                                      > > > glowny
                                      > > > >
                                      > > > > bohater. nie wiem dlaczego przyszlo mi to do glowy
                                      > > > >
                                      > > > > strzala!
                                      > > >
                                      > > >
                                      > > >
                                      > > > Kiedyś może czytałem. Tego nie wiem :)
                                      > >
                                      > > to bylo pytanie retoryczne:) kup sobie i sobie przeczytaj bo fajna
                                      > > au revoir!
                                      >
                                      >
                                      > Nawet nie muszę kupować, bo stoi na mojej półce :)

terefere

hurrra, moge juz isc!!!
                                      <dygam grzecznie>
                                      • Gość: Xanatos Re: Czy ładnym dziewczynom wydaje się, że nie mus IP: *.acn.pl 06.01.03, 18:31

>
                                        > > priorytet napisała:
                                        > >
                                        > > >
                                        > > > >
                                        > > > > >
                                        > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a):
                                        > > > > > >
                                        > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a):
                                        > > > > > > >
                                        > > > > > > > >
                                        > > > > > > > > > > :))) Pajdeczka po prostu chciała m
                                        > nie z
                                        > > obacz
                                        > > > yć i
                                        > > > > tyle
                                        > > > > > :)
                                        > > > > > > > > > no prosze jak ten internet dziala na lu
                                        > dzi
                                        > > > > > > > >
                                        > > > > > > > >
                                        > > > > > > > > Nic na to nie poradzę :)
                                        > > > > > > >
                                        > > > > > > > a off line?
                                        > > > > > >
                                        > > > > > >
                                        > > > > > > :))) Cokolwiek masz na myśli :)
                                        > > > > >
                                        > > > > > racja, tego nie mozesz wiedziec ;)
                                        > > > > >
                                        > > > > >
                                        > > > > > a! czytales zwrotnik raka millera? jesli nie, przeczytaj, s
                                        > podob
                                        > > a Ci
                                        > > > sie
                                        > > > > glowny
                                        > > > > >
                                        > > > > > bohater. nie wiem dlaczego przyszlo mi to do glowy
                                        > > > > >
                                        > > > > > strzala!
                                        > > > >
                                        > > > >
                                        > > > >
                                        > > > > Kiedyś może czytałem. Tego nie wiem :)
                                        > > >
                                        > > > to bylo pytanie retoryczne:) kup sobie i sobie przeczytaj bo fajna
                                        > > > au revoir!
                                        > >
                                        > >
                                        > > Nawet nie muszę kupować, bo stoi na mojej półce :)
                                        >
                                        > terefere
                                        >
                                        > hurrra, moge juz isc!!!
                                        > <dygam grzecznie>

Kobieto małej wiary powiadam Ci, że Henry Miller stoi u mnie na półce i się
                                        kurzy, ale intelektualnie wygląda :)
                            • Gość: Aneczka Re: I co tam słychać?? IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.01.03, 17:45
                              No witam Xanatosku!!!
                              Jak tam Twój ideał z Lubina?

Ps. Wyspałeś się;)

Pozdrowionka!!!
                              • Gość: Xanatos Re: I co tam słychać?? IP: *.acn.pl 06.01.03, 18:21

> No witam Xanatosku!!!
                                > Jak tam Twój ideał z Lubina?
                                >
                                > Ps. Wyspałeś się;)
                                >
                                > Pozdrowionka!!!

Nie wiem jak mój ideał z Lubina :) A jak się czujesz :)
                                Wyspałem się, ale chyba łapię jakąś anginę :(
                                • Gość: Aneczka Re: I co tam słychać?? IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.01.03, 21:10
                                  Jak to nie wiesz jak się Twój ideał czuje?
                                  Tak dugo go szukałeś - a jak już znalazłeś to nie wiesz jak się czuje?:(

A ja czuję się OK :)
                                  Ale mogłoby być lepiej;)

A co do anginki - to niedobrze.
                                  Polecam ciepłą heratkę z cytrynką i wylegiwanie się w ciepłym łóżeczku:)

PS. Czy Ty czasem nie zaniedbujesz Swojego ideału kobiety? Zainteresuj się nią
                                  bardziej;))

Szybkiego powrotu do 100% formy - życzy Aneczka:)

Pozdrowionka!!!
                                  • Gość: Xanatos Re: I co tam słychać?? IP: *.acn.pl 06.01.03, 21:26

> PS. Czy Ty czasem nie zaniedbujesz Swojego ideału kobiety? Zainteresuj się
                                    nią
                                    > bardziej;))

I believe in Love
                                    And I know that you do too
                                    And I believe in some kind of path
                                    That we can walk down, me and you
                                    So keep your candles burning
                                    And make her journey bright and pure
                                    That she will keep returning always and evermore
                                    Into my arms, O Lord :))
                                    • Gość: Aneczka Re: I co tam słychać?? IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.01.03, 22:34
                                      Nio nio nio ;)

Widzę, że gorączka działa na Ciebie bardzo pozytwnie.
                                      Miło mnie zaskoczyłeś:))

Kochać i tracić,
                                      pragnąć i żałować;
                                      Padać boleśnie
                                      i znów się podnosić;
                                      Krzycześ tęsknocie "precz"
                                      i błagać "prowadź" -
                                      Oto jest życie:
                                      nic, a jakże dosyć...
                                      L. Staff

Pozdrowionka!!! ;)
                                      • Gość: Xanatos Re: I co tam słychać?? IP: *.acn.pl 06.01.03, 23:02

> Nio nio nio ;)
                                        >
                                        > Widzę, że gorączka działa na Ciebie bardzo pozytwnie.
                                        > Miło mnie zaskoczyłeś:))
                                        >
                                        > Kochać i tracić,
                                        > pragnąć i żałować;
                                        > Padać boleśnie
                                        > i znów się podnosić;
                                        > Krzycześ tęsknocie "precz"
                                        > i błagać "prowadź" -
                                        > Oto jest życie:
                                        > nic, a jakże dosyć...
                                        > L. Staff
                                        >
                                        > Pozdrowionka!!! ;)

Zaskakiwanie to moja przyjemność :)
                                        • Gość: Aneczka Re: I co tam u A słychać? IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.01.03, 23:09
                                          To może jeszcze czymś mnie zaskoczysz? ;)

A może coś nowego się dowiem o Twojej A z Lubina? :)
                                          Miło by było.

Pozdrowionka!!!
                                          • Gość: Xanatos Re: I co tam u A słychać? IP: *.acn.pl 06.01.03, 23:13

> To może jeszcze czymś mnie zaskoczysz? ;)
                                            >
                                            > A może coś nowego się dowiem o Twojej A z Lubina? :)
                                            > Miło by było.
                                            >
                                            > Pozdrowionka!!!

Może :) Moja A z Lublina istnieje i to jest chyba najważniejsze :)

• Gość: Aneczka Re: I co tam u A słychać? IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.01.03, 23:22
                                              No tak!
                                              Najważniejsze że istnieje.
                                              To jednak poszukiwania się opłacały:)

Tylko pytanko:
                                              Czy jest taka jak sobie ją wyobrażałeś? (miała być piękna i inteligentna)

Jeśli tak to gratuluję!!!

Nie ma nic piękniejszego jak odnalezienie swojego ideału wśród tylu osób.

Ciekawe czy i mi się takie szczęście przytrafi??
                                              Czekam z niecierpliwością;)

Pozdrowionka!!!
                                              • Gość: Xanatos Re: I co tam u A słychać? IP: *.acn.pl 06.01.03, 23:31

> No tak!
                                                > Najważniejsze że istnieje.
                                                > To jednak poszukiwania się opłacały:)
                                                >
                                                > Tylko pytanko:
                                                > Czy jest taka jak sobie ją wyobrażałeś? (miała być piękna i inteligentna)
                                                >
                                                > Jeśli tak to gratuluję!!!
                                                >
                                                > Nie ma nic piękniejszego jak odnalezienie swojego ideału wśród tylu osób.
                                                >
                                                > Ciekawe czy i mi się takie szczęście przytrafi??
                                                > Czekam z niecierpliwością;)
                                                >
                                                > Pozdrowionka!!!

You can't always get what you want
                                                But if you try sometime
                                                You just might find you get what you need :))
                                                • Gość: Xanatos Re: I co tam u A słychać? IP: *.acn.pl 06.01.03, 23:36
                                                  Albo jak już dzisiaj mówiłem.

One day I know
                                                  We'll find a place of hope
                                                  Just hold on to me :))
                                                • Gość: Aneczka Re: I co tam u A słychać? IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.01.03, 23:39
                                                  To prawda, że nie zawsze mamy to po co sięgamy.
                                                  Ale to chyba dobrze?

Dlatego też CARPE DIEM

Cieszmy się tym co mamy - zawsze mogło być gorzej?

"To człowiek człowiekowi najbardziej potrzebny jest do szczęścia"

Pozdrowionka!!!
                                                  • Gość: Xanatos Re: I co tam u A słychać? IP: *.acn.pl 06.01.03, 23:45

> To prawda, że nie zawsze mamy to po co sięgamy.
                                                    > Ale to chyba dobrze?
                                                    >
                                                    > Dlatego też CARPE DIEM
                                                    >
                                                    > Cieszmy się tym co mamy - zawsze mogło być gorzej?
                                                    >
                                                    > "To człowiek człowiekowi najbardziej potrzebny jest do szczęścia"
                                                    >
                                                    > Pozdrowionka!!!

Czasem niezbyt dobrze.

Carpe Diem może, cokolwiek to znaczy, bo dla każdego to jednak co innego.
                                                    Trudno to wytłumaczyć.

"To człowiek człowiekowi najbardziej potrzebny jest do szczęścia". Kiedyś
                                                    myślałem inaczej, ale człowiek się zmienia...

• Gość: Aneczka Re: I co tam u A słychać? IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.01.03, 23:56
                                                    Powiem Ci to, co moja koleżanka powiedziała mi kiedyś - gdy byłam trochę smutna:

"Szczęście przychodzi do tego, kto za nim nie goni":)

CARPE DIEM - dla mnie znaczy - ciesz się chwilą, chwytaj moment. Życie jest tak
                                                    krótkie.

A skoro tak już cytujemy;)

To ks. Twardowski pisał:

"Śpieszmy się kochać ludzi,
                                                    tak szybko odchodzą.
                                                    A ci co odcgodzą nie zawsze powrócą"

(Możliwe że się pomyliłam w w tym drugim zdaniu - ale to raczej nie zmienia
                                                    tego co chciałam przekazać)

A ten cytacik jest naprawdę życiowy - przekonałam się o tym.

Pozdrowionka!!!
                                                  • Gość: Xanatos Re: I co tam u A słychać? IP: *.acn.pl 07.01.03, 00:06

> Powiem Ci to, co moja koleżanka powiedziała mi kiedyś - gdy byłam trochę
                                                    smutna
                                                    > :
                                                    >
                                                    > "Szczęście przychodzi do tego, kto za nim nie goni":)

I się bardzo myliła... Kto nie szuka ten błądzi...

>
                                                    > CARPE DIEM - dla mnie znaczy - ciesz się chwilą, chwytaj moment. Życie jest
                                                    tak krótkie.

Chwilą bólu tak samo?

> A skoro tak już cytujemy;)
                                                    >
                                                    > To ks. Twardowski pisał:
                                                    >
                                                    > "Śpieszmy się kochać ludzi,
                                                    > tak szybko odchodzą.
                                                    > A ci co odcgodzą nie zawsze powrócą"
                                                    >
                                                    > (Możliwe że się pomyliłam w w tym drugim zdaniu - ale to raczej nie zmienia
                                                    > tego co chciałam przekazać)
                                                    >
                                                    > A ten cytacik jest naprawdę życiowy - przekonałam się o tym.

Śpieszmy się kochać ludzi, bo jeśli odejdą to nawet nam ból nie pozostanie. A
                                                    pustka jest gorsza od bólu.
                                                  • Gość: Aneczka Re: I co tam u A słychać? IP: *.lubin.dialog.net.pl 07.01.03, 00:17
                                                    Szukać tak - ale nie gonić.
                                                    W końcu nic na siłę:)

"Szukaj aż znajdziesz"
                                                    "Proście a będzie wam dane"?;)

CARPE DIEM - łap chwilę (ale szczęścia) i ciesz nią jak dziecko - podobno tylko
                                                    dzieci szczerze się cieszą.

Czy niechciałbyś kiedyś poczuć, że do pełnego szczęścia nic więcej już Ci nie
                                                    potrzeba?
                                                    A może tak już było? :))

Pozdrowionka!!!

• Gość: Xanatos Re: I co tam u A słychać? IP: *.acn.pl 07.01.03, 00:24

> Czy niechciałbyś kiedyś poczuć, że do pełnego szczęścia nic więcej już Ci
                                                    nie
                                                    > potrzeba?
                                                    > A może tak już było? :))

Tak. Kiedyś tak było. Jak nie wierzyłem w miłość :) Wtedy miałem wszystko...
                                                  • Gość: Aneczka Re: I co tam u A słychać? IP: *.lubin.dialog.net.pl 07.01.03, 00:30
                                                    Lepiej późno niż wcale z tą miłością;))

I chyba to dawno było, z tym, że nie wierzyłeś w miłość.

Podobno bez miłości człowiek nigdy nie będzie 100% szczęśliwy.

Pozdrowionka!!!
                                                  • Gość: Xanatos Re: I co tam u A słychać? IP: *.acn.pl 07.01.03, 00:34

> Lepiej późno niż wcale z tą miłością;))
                                                    >
                                                    > I chyba to dawno było, z tym, że nie wierzyłeś w miłość.

Może i dawno, pojęcie względne.

>
                                                    > Podobno bez miłości człowiek nigdy nie będzie 100% szczęśliwy.
                                                    >
                                                    > Pozdrowionka!!!

Ale tylko podobno :)

Śpij dobrze Aneczko z Lubina :)
                                                  • Gość: Aneczka Re: I co tam u A słychać? IP: *.lubin.dialog.net.pl 07.01.03, 00:40
                                                    Kolorowych snów Xanatosku:))

Dobranoc!
                                                    Pchły na noc!
                                                    Karaluchy pod poduchy!

Pozdrowionka!!!

• Gość: suri cave! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.01.03, 10:17
                                      ojojoj...
                                      • Gość: Xanatos Re: cave! IP: proxy / 213.17.170.* 07.01.03, 10:34

> ojojoj...

:))) Coś mówiłaś. :)
                                        • Gość: suri Re: cave! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.01.03, 10:40

>
                                          > > ojojoj...
                                          >
                                          >
                                          > :))) Coś mówiłaś. :)

tak mi sie wymsknęło..
                                          niepotrzebnie, zupelnie niepotrzebnie :)
                                          oj
                                          • Gość: Xanatos Re: cave! IP: proxy / 213.17.170.* 07.01.03, 10:45

>
                                            > >
                                            > > > ojojoj...
                                            > >
                                            > >
                                            > > :))) Coś mówiłaś. :)
                                            >
                                            > tak mi sie wymsknęło..
                                            > niepotrzebnie, zupelnie niepotrzebnie :)
                                            > oj

Przynajmniej spontanicznie reagujesz :) Ale cały czas się zastanawiam co to
                                            jest ten Cave? :) Kojarzy mi się z jakimś australijskim zwierzęciem, oczywiście
                                            workowatym, bo tam innych nie ma. :)
                                            • Gość: suri Re: cave! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.01.03, 10:51

>
                                              > >
                                              > > >
                                              > > > > ojojoj...
                                              > > >
                                              > > >
                                              > > > :))) Coś mówiłaś. :)
                                              > >
                                              > > tak mi sie wymsknęło..
                                              > > niepotrzebnie, zupelnie niepotrzebnie :)
                                              > > oj
                                              >
                                              >
                                              > Przynajmniej spontanicznie reagujesz :) Ale cały czas się zastanawiam co to
                                              > jest ten Cave? :) Kojarzy mi się z jakimś australijskim zwierzęciem,
                                              oczywiście
                                              >
                                              > workowatym, bo tam innych nie ma. :)
                                              sama nie wiem, a z geografii nigdy dobra nie bylam, ze kejwy zyja w australii
                                              to fakt, i pieknie spiewaja (sama slyszalam) wiec pewnie maja skrzydla a wiec
                                              droga dedukcji, kejw musi byc ptakiem,
                                              oj :)
                                              • pajdeczka Re: cave! 07.01.03, 10:53

>
                                                > >
                                                > > >
                                                > > > >
                                                > > > > > ojojoj...
                                                > > > >
                                                > > > >
                                                > > > > :))) Coś mówiłaś. :)
                                                > > >
                                                > > > tak mi sie wymsknęło..
                                                > > > niepotrzebnie, zupelnie niepotrzebnie :)
                                                > > > oj
                                                > >
                                                > >
                                                > > Przynajmniej spontanicznie reagujesz :) Ale cały czas się zastanawiam co t
                                                > o
                                                > > jest ten Cave? :) Kojarzy mi się z jakimś australijskim zwierzęciem,
                                                > oczywiście
                                                > >
                                                > > workowatym, bo tam innych nie ma. :)
                                                > sama nie wiem, a z geografii nigdy dobra nie bylam, ze kejwy zyja w australii
                                                > to fakt, i pieknie spiewaja (sama slyszalam) wiec pewnie maja skrzydla a wiec
                                                > droga dedukcji, kejw musi byc ptakiem,
                                                > oj :)

ŻÓŁTY? Z CZERWONYM DZIOBEM?
                                                • Gość: Xanatos Re: cave! IP: proxy / 213.17.170.* 07.01.03, 10:55
                                                  pajdeczka napisał:

>
                                                  > >
                                                  > > >
                                                  > > > >
                                                  > > > > >
                                                  > > > > > > ojojoj...
                                                  > > > > >
                                                  > > > > >
                                                  > > > > > :))) Coś mówiłaś. :)
                                                  > > > >
                                                  > > > > tak mi sie wymsknęło..
                                                  > > > > niepotrzebnie, zupelnie niepotrzebnie :)
                                                  > > > > oj
                                                  > > >
                                                  > > >
                                                  > > > Przynajmniej spontanicznie reagujesz :) Ale cały czas się zastanawiam
                                                  > co t
                                                  > > o
                                                  > > > jest ten Cave? :) Kojarzy mi się z jakimś australijskim zwierzęciem,
                                                  > > oczywiście
                                                  > > >
                                                  > > > workowatym, bo tam innych nie ma. :)
                                                  > > sama nie wiem, a z geografii nigdy dobra nie bylam, ze kejwy zyja w austra
                                                  > lii
                                                  > > to fakt, i pieknie spiewaja (sama slyszalam) wiec pewnie maja skrzydla a w
                                                  > iec
                                                  > > droga dedukcji, kejw musi byc ptakiem,
                                                  > > oj :)
                                                  >
                                                  > ŻÓŁTY? Z CZERWONYM DZIOBEM?

Jakbyś zgadła :))
                                                • Gość: suri Re: cave! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.01.03, 11:00
                                                  pajdeczka napisał:

>
                                                  > >
                                                  > > >
                                                  > > > >
                                                  > > > > >
                                                  > > > > > > ojojoj...
                                                  > > > > >
                                                  > > > > >
                                                  > > > > > :))) Coś mówiłaś. :)
                                                  > > > >
                                                  > > > > tak mi sie wymsknęło..
                                                  > > > > niepotrzebnie, zupelnie niepotrzebnie :)
                                                  > > > > oj
                                                  > > >
                                                  > > >
                                                  > > > Przynajmniej spontanicznie reagujesz :) Ale cały czas się zastanawiam
                                                  > co t
                                                  > > o
                                                  > > > jest ten Cave? :) Kojarzy mi się z jakimś australijskim zwierzęciem,
                                                  > > oczywiście
                                                  > > >
                                                  > > > workowatym, bo tam innych nie ma. :)
                                                  > > sama nie wiem, a z geografii nigdy dobra nie bylam, ze kejwy zyja w austra
                                                  > lii
                                                  > > to fakt, i pieknie spiewaja (sama slyszalam) wiec pewnie maja skrzydla a w
                                                  > iec
                                                  > > droga dedukcji, kejw musi byc ptakiem,
                                                  > > oj :)
                                                  >
                                                  > ŻÓŁTY? Z CZERWONYM DZIOBEM?
                                                  hihi
                                                  pajdeczka, Ty tylko o jednym :)))
                                                  • pajdeczka Re: cave! 07.01.03, 11:01

> pajdeczka napisał:
                                                    >
                                                    > >
                                                    > > >
                                                    > > > >
                                                    > > > > >
                                                    > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a):
                                                    > > > > > >
                                                    > > > > > > > ojojoj...
                                                    > > > > > >
                                                    > > > > > >
                                                    > > > > > > :))) Coś mówiłaś. :)
                                                    > > > > >
                                                    > > > > > tak mi sie wymsknęło..
                                                    > > > > > niepotrzebnie, zupelnie niepotrzebnie :)
                                                    > > > > > oj
                                                    > > > >
                                                    > > > >
                                                    > > > > Przynajmniej spontanicznie reagujesz :) Ale cały czas się zastan
                                                    > awiam
                                                    > > co t
                                                    > > > o
                                                    > > > > jest ten Cave? :) Kojarzy mi się z jakimś australijskim zwierzęc
                                                    > iem,
                                                    > > > oczywiście
                                                    > > > >
                                                    > > > > workowatym, bo tam innych nie ma. :)
                                                    > > > sama nie wiem, a z geografii nigdy dobra nie bylam, ze kejwy zyja w a
                                                    > ustra
                                                    > > lii
                                                    > > > to fakt, i pieknie spiewaja (sama slyszalam) wiec pewnie maja skrzydl
                                                    > a a w
                                                    > > iec
                                                    > > > droga dedukcji, kejw musi byc ptakiem,
                                                    > > > oj :)
                                                    > >
                                                    > > ŻÓŁTY? Z CZERWONYM DZIOBEM?
                                                    > hihi
                                                    > pajdeczka, Ty tylko o jednym :)))

Poproszę o dowody.
                                                  • Gość: suri Re: cave! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.01.03, 11:19
                                                    pajdeczka napisał:

>
                                                    > > pajdeczka napisał:
                                                    > >
                                                    > > >
                                                    > > > >
                                                    > > > > >
                                                    > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a):
                                                    > > > > > >
                                                    > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a):
                                                    > > > > > > >
                                                    > > > > > > > > ojojoj...
                                                    > > > > > > >
                                                    > > > > > > >
                                                    > > > > > > > :))) Coś mówiłaś. :)
                                                    > > > > > >
                                                    > > > > > > tak mi sie wymsknęło..
                                                    > > > > > > niepotrzebnie, zupelnie niepotrzebnie :)
                                                    > > > > > > oj
                                                    > > > > >
                                                    > > > > >
                                                    > > > > > Przynajmniej spontanicznie reagujesz :) Ale cały czas się z
                                                    > astan
                                                    > > awiam
                                                    > > > co t
                                                    > > > > o
                                                    > > > > > jest ten Cave? :) Kojarzy mi się z jakimś australijskim zwi
                                                    > erzęc
                                                    > > iem,
                                                    > > > > oczywiście
                                                    > > > > >
                                                    > > > > > workowatym, bo tam innych nie ma. :)
                                                    > > > > sama nie wiem, a z geografii nigdy dobra nie bylam, ze kejwy zyj
                                                    > a w a
                                                    > > ustra
                                                    > > > lii
                                                    > > > > to fakt, i pieknie spiewaja (sama slyszalam) wiec pewnie maja sk
                                                    > rzydl
                                                    > > a a w
                                                    > > > iec
                                                    > > > > droga dedukcji, kejw musi byc ptakiem,
                                                    > > > > oj :)
                                                    > > >
                                                    > > > ŻÓŁTY? Z CZERWONYM DZIOBEM?
                                                    > > hihi
                                                    > > pajdeczka, Ty tylko o jednym :)))
                                                    >
                                                    > Poproszę o dowody.
                                                    :))
                                                    www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=16&w=4154183&a=4174421
                                                    z przymruzeniem oka.
                                                    pzdr
                                              • Gość: Xanatos Re: cave! IP: proxy / 213.17.170.* 07.01.03, 10:57

> sama nie wiem, a z geografii nigdy dobra nie bylam, ze kejwy zyja w australii
                                                > to fakt, i pieknie spiewaja (sama slyszalam) wiec pewnie maja skrzydla a wiec
                                                > droga dedukcji, kejw musi byc ptakiem,
                                                > oj :)

To tych kejwów jest więcej? Ja myślałem, że tylko jeden :) Zupełnie jak ten
                                                sfilmowany przed 100 laty wilk workowaty. Ostatni z gatunku. Jedyny,
                                                niepowtarzalny kejw :)
    • pajdeczka Czaruś 07.01.03, 10:49
      Xanatosie, ale się o Ciebie biją kobiety! Fikuska, Aneczka, Suri.... kto wie,
      ile ich tam jeszcze ma na Ciebie ochotę. Jak Ty to robisz chłopie, że masz
      takie powodzenie?
      Co do foto to, niestety, klapa. Winrar jest nieaktywny, działa za to u mnie
      acrobat, ale nie mogę "otworzyć" zdjęć. Szkoda, a może nie szkoda?
      Pozdrawiam
      • Gość: Xanatos Re: Czaruś IP: proxy / 213.17.170.* 07.01.03, 10:54
        pajdeczka napisał:

> Xanatosie, ale się o Ciebie biją kobiety! Fikuska, Aneczka, Suri.... kto wie,
        > ile ich tam jeszcze ma na Ciebie ochotę. Jak Ty to robisz chłopie, że masz
        > takie powodzenie?
        > Co do foto to, niestety, klapa. Winrar jest nieaktywny, działa za to u mnie
        > acrobat, ale nie mogę "otworzyć" zdjęć. Szkoda, a może nie szkoda?
        > Pozdrawiam

Słucham i nie gadam takich zupełnych głupot :) Szkoda pajdeczko, że Ci się nie
        udało. Zależało mi byś zobaczyła moją mordkę :) No, ale trudno. Takie życie.

pzdr
        • pajdeczka Re: Czaruś 07.01.03, 10:59

> pajdeczka napisał:
          >
          > > Xanatosie, ale się o Ciebie biją kobiety! Fikuska, Aneczka, Suri.... kto w
          > ie,
          > > ile ich tam jeszcze ma na Ciebie ochotę. Jak Ty to robisz chłopie, że masz
          >
          > > takie powodzenie?
          > > Co do foto to, niestety, klapa. Winrar jest nieaktywny, działa za to u mni
          > e
          > > acrobat, ale nie mogę "otworzyć" zdjęć. Szkoda, a może nie szkoda?
          > > Pozdrawiam
          >
          >
          > Słucham i nie gadam takich zupełnych głupot :) Szkoda pajdeczko, że Ci się
          nie
          > udało. Zależało mi byś zobaczyła moją mordkę :) No, ale trudno. Takie życie.
          >
          > pzdr

W przeciwieństwie do Ciebie, interesuje mnie bardziej wnętrze człowieka niż
          zewnętrzna powłoka.Aczkolwiek osobiście chyba bardziej pielęgnuję moją
          cielesność niż duszę (duszę czasami znieczulam).
          Poza tym mam bujną wyobraźnię i wolę sobie Ciebie wyobrażać. W momencie, kiedy
          poznajemy czyjąś fizjonomię nie ma już tej tajemnicy, która towarzyszyła
          rozmowom. Przeżyłam już w ubiegłym roku taką sytuację.
          Ostatecznie musi się czymś różnić życie wirtualne od realnego. I to jest to
          właśnie najlepsze.:))
          • Gość: Xanatos Re: Czaruś IP: proxy / 213.17.170.* 07.01.03, 11:02
            pajdeczka napisał:

>
            > > pajdeczka napisał:
            > >
            > > > Xanatosie, ale się o Ciebie biją kobiety! Fikuska, Aneczka, Suri....
            > kto w
            > > ie,
            > > > ile ich tam jeszcze ma na Ciebie ochotę. Jak Ty to robisz chłopie, że
            > masz
            > >
            > > > takie powodzenie?
            > > > Co do foto to, niestety, klapa. Winrar jest nieaktywny, działa za to
            > u mni
            > > e
            > > > acrobat, ale nie mogę "otworzyć" zdjęć. Szkoda, a może nie szkoda?
            > > > Pozdrawiam
            > >
            > >
            > > Słucham i nie gadam takich zupełnych głupot :) Szkoda pajdeczko, że Ci się
            >
            > nie
            > > udało. Zależało mi byś zobaczyła moją mordkę :) No, ale trudno. Takie życi
            > e.
            > >
            > > pzdr
            >
            > W przeciwieństwie do Ciebie, interesuje mnie bardziej wnętrze człowieka niż
            > zewnętrzna powłoka.Aczkolwiek osobiście chyba bardziej pielęgnuję moją
            > cielesność niż duszę (duszę czasami znieczulam).
            > Poza tym mam bujną wyobraźnię i wolę sobie Ciebie wyobrażać. W momencie,
            kiedy
            > poznajemy czyjąś fizjonomię nie ma już tej tajemnicy, która towarzyszyła
            > rozmowom. Przeżyłam już w ubiegłym roku taką sytuację.
            > Ostatecznie musi się czymś różnić życie wirtualne od realnego. I to jest to
            > właśnie najlepsze.:))

Masz racje. Co do cielesności to mam nadzieję, że mnie nie potępiasz w czambuł?
            • pajdeczka Re: Czaruś 07.01.03, 11:25

> pajdeczka napisał:
              >
              > >
              > > > pajdeczka napisał:
              > > >
              > > > > Xanatosie, ale się o Ciebie biją kobiety! Fikuska, Aneczka, Suri
              > ....
              > > kto w
              > > > ie,
              > > > > ile ich tam jeszcze ma na Ciebie ochotę. Jak Ty to robisz chłopi
              > e, że
              > > masz
              > > >
              > > > > takie powodzenie?
              > > > > Co do foto to, niestety, klapa. Winrar jest nieaktywny, działa z
              > a to
              > > u mni
              > > > e
              > > > > acrobat, ale nie mogę "otworzyć" zdjęć. Szkoda, a może nie szkod
              > a?
              > > > > Pozdrawiam
              > > >
              > > >
              > > > Słucham i nie gadam takich zupełnych głupot :) Szkoda pajdeczko, że C
              > i się
              > >
              > > nie
              > > > udało. Zależało mi byś zobaczyła moją mordkę :) No, ale trudno. Takie
              > życi
              > > e.
              > > >
              > > > pzdr
              > >
              > > W przeciwieństwie do Ciebie, interesuje mnie bardziej wnętrze człowieka ni
              > ż
              > > zewnętrzna powłoka.Aczkolwiek osobiście chyba bardziej pielęgnuję moją
              > > cielesność niż duszę (duszę czasami znieczulam).
              > > Poza tym mam bujną wyobraźnię i wolę sobie Ciebie wyobrażać. W momencie,
              > kiedy
              > > poznajemy czyjąś fizjonomię nie ma już tej tajemnicy, która towarzyszyła
              > > rozmowom. Przeżyłam już w ubiegłym roku taką sytuację.
              > > Ostatecznie musi się czymś różnić życie wirtualne od realnego. I to jest t
              > o
              > > właśnie najlepsze.:))
              >
              >
              > Masz racje. Co do cielesności to mam nadzieję, że mnie nie potępiasz w
              czambuł?

Nie.Jesteś typowym przedstawicielem gatunku męskiego:)
              • Gość: Xanatos Re: Czaruś IP: proxy / 213.17.170.* 07.01.03, 11:29

> Nie.Jesteś typowym przedstawicielem gatunku męskiego:)

Nic na to nie poradzę :)
      • Gość: suri NieEe IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.01.03, 11:12
        pajdeczka napisał:

> Xanatosie, ale się o Ciebie biją kobiety! Fikuska, Aneczka, Suri.... kto wie,
        > ile ich tam jeszcze ma na Ciebie ochotę. Jak Ty to robisz chłopie, że masz
        > takie powodzenie?
        > Co do foto to, niestety, klapa. Winrar jest nieaktywny, działa za to u mnie
        > acrobat, ale nie mogę "otworzyć" zdjęć. Szkoda, a może nie szkoda?
        > Pozdrawiam
        ja przepraszam lecz sprostuje:
        o nikogo sie tu nie bije, nie przywyklam i mam nadzieje, ze nie bede miala
        okazji, X. odpowiada inteligentnie i wlasciwie to powinno byc niepokojace, ze
        jest tu tylko jeden X, yo!
        • Gość: Xanatos Re: NieEe IP: proxy / 213.17.170.* 07.01.03, 11:17

> ja przepraszam lecz sprostuje:
          > o nikogo sie tu nie bije, nie przywyklam i mam nadzieje, ze nie bede miala
          > okazji, X. odpowiada inteligentnie i wlasciwie to powinno byc niepokojace, ze
          > jest tu tylko jeden X, yo!

SpoX :)
          • Gość: suri Re: NieEe IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.01.03, 11:22

>
            > > ja przepraszam lecz sprostuje:
            > > o nikogo sie tu nie bije, nie przywyklam i mam nadzieje, ze nie bede miala
            >
            > > okazji, X. odpowiada inteligentnie i wlasciwie to powinno byc niepokojace,
            > ze
            > > jest tu tylko jeden X, yo!
            >
            >
            > SpoX :)

a Ty cicho! :))
            rozmawialam z pajdeczka ;)
            • Gość: Xanatos Re: NieEe IP: proxy / 213.17.170.* 07.01.03, 11:23

>
              > >
              > > > ja przepraszam lecz sprostuje:
              > > > o nikogo sie tu nie bije, nie przywyklam i mam nadzieje, ze nie bede
              > miala
              > >
              > > > okazji, X. odpowiada inteligentnie i wlasciwie to powinno byc niepoko
              > jace,
              > > ze
              > > > jest tu tylko jeden X, yo!
              > >
              > >
              > > SpoX :)
              >
              > a Ty cicho! :))
              > rozmawialam z pajdeczka ;)

SpoX ;)
            • Gość: Ato Re: NieEe IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 07.01.03, 11:35
              suri?
              • Gość: suritak TAK TO JA! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.01.03, 11:39
                Gość portalu: Ato napisał(a):

> suri?
                ato!
                no prosze... jak sie masz?
                • Gość: Ato Re: TAK TO JA! IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 07.01.03, 11:53
                  Ok jestem, ale musisz mnie przez chwile prowadzic za reke..
        • pajdeczka Re: NieEe 07.01.03, 11:30

> pajdeczka napisał:
          >
          > > Xanatosie, ale się o Ciebie biją kobiety! Fikuska, Aneczka, Suri.... kto w
          > ie,
          > > ile ich tam jeszcze ma na Ciebie ochotę. Jak Ty to robisz chłopie, że masz
          >
          > > takie powodzenie?
          > > Co do foto to, niestety, klapa. Winrar jest nieaktywny, działa za to u mni
          > e
          > > acrobat, ale nie mogę "otworzyć" zdjęć. Szkoda, a może nie szkoda?
          > > Pozdrawiam
          > ja przepraszam lecz sprostuje:
          > o nikogo sie tu nie bije, nie przywyklam i mam nadzieje, ze nie bede miala
          > okazji, X. odpowiada inteligentnie i wlasciwie to powinno byc niepokojace, ze
          > jest tu tylko jeden X, yo!

No, głupio wygląda kobieta szarpiąca drugą za włosy.
          Co do X to się zgadzam, ale jest jeszcze tutaj paru facetów wartych grzechu. W
          każdym razie więcej facetów niż kobiet.
          Pa!
          • Gość: Xanatos Re: NieEe IP: proxy / 213.17.170.* 07.01.03, 11:34
            pajdeczka napisał:

>
            > > pajdeczka napisał:
            > >
            > kto w
            > > ie,
            > masz
            > >
            > > > takie powodzenie?
            > u mni
            > > e
            > > > Pozdrawiam
            >
            > ze
            >
            > No, głupio wygląda kobieta szarpiąca drugą za włosy.
            > Co do X to się zgadzam, ale jest jeszcze tutaj paru facetów wartych grzechu.
            W
            > każdym razie więcej facetów niż kobiet.
            > Pa!

Zapasy w błocie... :) Hmmm... Tak, chyba jestem facetem... :)
          • Gość: suritak HOMINEM QUERO! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.01.03, 11:38
            pajdeczka napisał:

>
            > > pajdeczka napisał:
            > >
            > kto w
            > > ie,
            > masz
            > >
            > > > takie powodzenie?
            > u mni
            > > e
            > > > Pozdrawiam
            >
            > ze
            >
            > No, głupio wygląda kobieta szarpiąca drugą za włosy.

zdecydowanie! i raczej wyznaje solidarnosc kobieca!

Co do X to się zgadzam, ale
            jest jeszcze tutaj paru facetów wartych grzechu. W
            > każdym razie więcej facetów niż kobiet.
            > Pa!
            najbardziej mnie zastanawia to, ze rozmowy szybko przechodza we flirtujacy
            klimat a jaki to ma sens przez lacza i swiatlowody?! Pajdeczka, Ty, mi
            wygladasz na weteranke forum, czy ludzie sa tacy samotni? nie, inaczej: wszyscy
            jestesmy samotni ale flirt w sieci to ułuda, na dodatek mozna stracic albo
            przegapic cos co jest prawdziwe

zaklopotana suri
            • Gość: Ato Re: HOMINEM QUERO! IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 07.01.03, 12:15
              no to jestem
              • Gość: suri Re: HOMINEM QUERO! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.01.03, 12:20
                Gość portalu: Ato napisał(a):

> no to jestem
                lacine tez znasz?
                ojojoj
                wlaz tak gdzie Cie szukaja! tu sie gubie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka