Dodaj do ulubionych

Do Zuchtstiera

IP: *.athens.access.acn.gr 03.01.03, 13:55
No i co? Zyjesz jeszcze czy juz patrzysz na nas spomiedzy nieba a ziemi?
Jesli to drugie - to jak jest? Znajdziesz chyba jakis sposob zeby opowiedziec
nam o wrazeniach z zaswiatow. Gdziekolwiek jestes i w jakimkolwiek stanie
skupienia - pozdrawiam, Renia
Obserwuj wątek
    • zuchtstier Re: Do Zuchtstiera 03.01.03, 13:58
      Gość portalu: renia napisał(a):

> No i co? Zyjesz jeszcze

Żyje , ale co to za życie . Żyję i piję . Na przemian . I śpię . I palę . I
      pisze list do niej . mam już 4 strony . Jak skończe to może opublikuję . Albo
      wydam pośmiertnie .
    • pajdeczka Re: Do Zuchtstiera 03.01.03, 13:58

> No i co? Zyjesz jeszcze czy juz patrzysz na nas spomiedzy nieba a ziemi?
      > Jesli to drugie - to jak jest? Znajdziesz chyba jakis sposob zeby opowiedziec
      > nam o wrazeniach z zaswiatow. Gdziekolwiek jestes i w jakimkolwiek stanie
      > skupienia - pozdrawiam, Renia

A dzień dobry! Może to dokładnie nie ten, o którego Ci chodzi, ale usłużnie
      donoszę, że jeszcze się nie zapił. Tylko nas starszy. Skąd ja znam te teksty?
      Odwiedził nas dzisiaj w swoim wątku. Zapraszam.
      • Gość: renia Re: Do Zuchtstiera IP: *.athens.access.acn.gr 03.01.03, 15:40
        A dziekuje za zaproszenie, wczoraj pisal ze dzis nie bedzie go juz wsrod
        zywych, ale widac nie trzeba mi daleko chodzic - zameldowal sie i na moim
        watku. Czyli wszystko oki. Doswiadczenie uczy, ze ci, co naprawde chca sobie
        zycie odebrac robia to po cichu, nie trabia naokolo i zanim sie srodowisko
        zorientuje, juz jest za pozno. Tak bylo u mnie w rodzinie, tak jest w zasadzie
        zawsze, wiec przypadek Z. nastraja optymistycznie, bedzie chlopina zyl, pil, w
        koncu wytrzezwieje, a poza tym coz za glupota, myslec nawet o odbieraniu sobie
        zycia z tak blahego powodu jak nieudana milosc . Nie przesadzajmy. Pozdrowienia
        w nowym roku, R
        • zuchtstier Re: Do Zuchtstiera 03.01.03, 18:34

> bedzie chlopina zyl, pil, w koncu wytrzezwieje,

Chyba że na śmierć sie zapije . Czego jestem bliski . Mój organizm źle toleruje
          alkohol , jestem ululany juz po piwie , a wlewam w siebie hektolitry .
          • aankaa nie jest z Tobą aż tak źle 03.01.03, 18:51
            skoro jeszcze we właściwe klawisze trafiasz :)
          • drzazga1 Re: Do Zuchtstiera 03.01.03, 19:06
            zuchtstier napisał:

> Gość portalu: renia napisał(a):
            >
            > > bedzie chlopina zyl, pil, w koncu wytrzezwieje,
            >
            > Chyba że na śmierć sie zapije . Czego jestem bliski . Mój organizm źle
            toleruje alkohol , jestem ululany juz po piwie , a wlewam w siebie hektolitry .
            >

Nie lubisz własnego organizmu? A co on Ci biedny zrobił, że tak go męczysz?
            A podzieliłbyś sie, kurczę, ja alkohol znoszę świetnie, obojgu poszłoby na
            zdrowie.

Dla wyjaśnienia: znoszę świetnie, bo miałam szczęście dostać takie geny, a nie
            dlatego,że jestem początkującą alkoholiczką, która zaprawia sie systematyczne w
            drobne..drzazgi ;-)
            (podobno na początku wzrasta i tolerancja na alkohol, a potem dopiero równia
            pochyła, tak przynajmniej słyszałam)
            • gru79 Re: Do Zuchtstiera 03.01.03, 20:38
              ja tez pije, ale krocej bo od 1 stycznia, tez dostalem nauczke, ze baby to...,
              ale rada, wlewaj w siebie piwa, lepiej gorzale ziolowa
              • vika411 Re: Do Zuchtstiera 03.01.03, 20:59
                gru79 napisał(a):

> ja tez pije, ale krocej bo od 1 stycznia, tez dostalem nauczke, ze baby to...,
                > ale rada, wlewaj w siebie piwa, lepiej gorzale ziolowa
                Najlepiej smakuje denaturat przez slomke z mala oliwka i cytryna(cytryna
                odbarwia nieco i nos jest mniej fioletowy).Polecam:-)
                • gru79 Re: Do Zuchtstiera 03.01.03, 21:01
                  nie znasz sie, denatururu ace dolac troche i jest bialutki, albo przez chleb
                  przepuscic
                  • zuchtstier Re: Do Zuchtstiera 04.01.03, 00:38
                    Jeszcze zyję .
                    • drzazga1 Re: Do Zuchtstiera 04.01.03, 13:24
                      zuchtstier napisał:

> Jeszcze zyję .
                      >

I żyć będziesz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka