ada.dobra 11.05.06, 14:17 Słuchajcie poszukuje filmu (mini serial podobno) DUMA I UPRZEDZENIA z 1995 roku w rolach głównych COLIN FIRTH i JENNIFER EHLE. Czy ktoś może to ma wie jak dostać itp. z góry dzięki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
felis Re: Duma i Uprzedzenie 12.05.06, 09:15 jest w brytyjskim Amazonie. Bez problemu przysyłają do Polski. miniurl.pl/10560felis Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: Duma i Uprzedzenie 12.05.06, 11:48 mozna tez sciagnac emulem z internetu. wystarczy wpisac w wyszukiwarce Pride & Prejudice BBC. od paru miesiecy tez zapowiadaja wydanie tego w Polsce, ale ciagle sie to przesuwa... trudno wiec powiedziec, kiedy do nas dotrze. ostateczna ostatecznosc to pilnowanie BBC Prime, jesli odbierasz, tam dosc czesto powtarzaja. nawiasem mowiac, znakomity serial :) moglabym bez przerwy ogladac :) Odpowiedz Link Zgłoś
ag-su Re: Duma i Uprzedzenie 12.05.06, 16:27 ada.dobra napisała: > Słuchajcie poszukuje filmu (mini serial podobno) DUMA I UPRZEDZENIA z 1995 > roku w rolach głównych COLIN FIRTH i JENNIFER EHLE. Czy ktoś może to ma wie > jak dostać itp. z góry dzięki za odpowiedzi Znajdziesz na www.osloskop.net (w dziale seriale) Przyjemnego oglądania. Ja oglądam jak mam doła, zawsze robi mi się lepiej. Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
cweka Re: Duma i Uprzedzenie 13.05.06, 14:37 www.epelpol.pl/pl/index.php?page=info&film_id=61 Duma i uprzedzenie w sprzedaży, w empikach i media markt, ale sie cieszę:) Odpowiedz Link Zgłoś