monica233 15.05.06, 07:51 ale sie okropnie ciesze ze wygrał mroczek z anetka niewierze własnym oczom ale bylam przekonana ze oni wygraja:)hihi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lady284 Re: Yes...Yes...Yes..Mroczek wygrał 15.05.06, 07:54 nie musiałaś być przekonana, Kwaśniewska nie mogła wygrać bo by wszyscy TVN opluli, tak musiało być żeby ona na pierwszym nie stanęła Odpowiedz Link Zgłoś
pszczola_wesola Re: Yes...Yes...Yes..Mroczek wygrał 15.05.06, 08:06 lady284 napisała: > nie musiałaś być przekonana, Kwaśniewska nie mogła wygrać bo by wszyscy TVN > opluli, tak musiało być żeby ona na pierwszym nie stanęła No tak... Jury bylo od poczatku tendencyjne... Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: Yes...Yes...Yes..Mroczek wygrał :))) 15.05.06, 09:17 bo lepiej tanczyl od poczatku tego programu Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Yes...Yes...Yes..Mroczek wygrał 15.05.06, 10:28 monica233 napisała: > ale sie okropnie ciesze ze wygrał mroczek z anetka niewierze własnym oczom > ale bylam przekonana ze oni wygraja:)hihi a siusiu w stringi zrobilas z radochy? Odpowiedz Link Zgłoś
pszczola_wesola Re: Yes...Yes...Yes..Mroczek wygrał :))) 15.05.06, 11:03 Maretino, to nie wiesz, ze z wiosna to sie tylko w ponczoszkach chodzi? Bez majteczek :) Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Yes...Yes...Yes..Mroczek wygrał 15.05.06, 10:42 A ja niestety wierzę własnym oczom. Przecież wiadomo było, że oni wygrają - bo to taka słodka para, kochają się, a on jest taki sympatyczny w tym "M jak miłość", a Kwaśniewska to przedziesz córka tego komunisty itede itepe... Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Yes...Yes...Yes..Mroczek wygrał 15.05.06, 10:42 ...przecież... ...oczywiście :)... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_blankietowy Re: Yes...Yes...Yes..Mroczek wygrał 15.05.06, 11:00 kohol napisała: > A ja niestety wierzę własnym oczom. Przecież wiadomo było że oni wygrają - bo > to taka słodka para, kochają się, a on jest taki sympatyczny w tym "M jak > miłość", a Kwaśniewska to przedziesz córka tego komunisty itede itepe... no i co ze córka komunisty. o ile wiem czlowiek odpowiada za swoje czyny a nie za czyny krewnych. a co jesli okaze sie ze twoj pra pra dziadek byl lisowczykiem i mordował ślazaków zatem wiec nie wypada ci wypowiadac sie na forum. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Yes...Yes...Yes..Mroczek wygrał 15.05.06, 11:27 wojtek_blankietowy napisał: > no i co ze córka komunisty. No i to, że wiele osób wolało przez to zagłosować na Mroczka niż na nią. Zwłaszcza że przeciez oni taaaak ślicznie razem wyglądaja i się kochają! :P Odpowiedz Link Zgłoś
nycole Re: Yes...Yes...Yes..Mroczek wygrał 15.05.06, 11:38 Mroczek lepiej tańczył - po prostu . i miał trudniejsze zadanie - on prowadził w tańcu . A Ola tylko "asystowała" i z tyymi jej zdolnościami tanecznymi.. ja ich nie widziałam .I o ile mi wiadomo to Mroczek ma dziewczynę i nie jest nią jego partnerka z "Tańca.." Odpowiedz Link Zgłoś
maria37a Re: Yes...Yes...Yes..Mroczek wygrał 15.05.06, 11:43 nycole napisała: > ich nie widziałam I o ile mi wiadomo to Mroczek ma dziewczynę i nie jest nią > jego partnerka z "Tańca.." Jesteś nie na bieżąco. Oile ja wiem Mroczek rozstał się ze swoją dziewczyną w połowie konkursu i teraz spotyka się z partnerką z tańca. Nie widziałaś jak ona po tańcu go całowała? Jak patrzą na siebie? Oczy im lśnią. Oni są parą. Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Yes...Yes...Yes..Mroczek wygrał 15.05.06, 11:48 Nie da się jednoznacznie powiedzieć, czy trudniej ma partner czy partnerka w tańcu. Niezaprzeczalnie jednak bardziej się zwraca uwagę na partnerkę - to ona częściej "lśni" na parkiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
monica233 Re: Yes...Yes...Yes..Mroczek wygrał 15.05.06, 12:15 MAria37 a masz racje:)zgadzam sie z toba:)no wlansie mroczek sie rozstał ze swoja byla dziewczyna!!! i teraz jest ze swoja cudowna dziewczyna z anetka:)napatwde niezla ich para:)hihi zycze im duzo szczescie!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś